View Full Version : Aici se confirma prezenta pt TIMISOARA 07.05.2005
Va rog sa si votati ca sa vedem numarul total de persoane.
Onyxxxxxxxxxxxxxxxx
pe blana l-ai invitat? :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Va rog sa si votati ca sa vedem numarul total de persoane.
...ai uitat optiunea: "nu vin ca manc bataie"
:football: :cheers:
Nu acceptam numai pe cei cu cetatenie de BANAT , adica carne mincata (furata)de la Beregsau ,pt. cel putin 20 ani.Se accepta si persoane care nu indeplinesc conditia de mai sus dar sint insotiti de cineva cu cetatenie de BANAT.Sint pt.Sagului-NORA.
E aproape sigur ca vin eu si bodyguardul meu.Vin cu avionul in jurul orei 19 in TM.
Invitatul meu special este KB,un om deosebit pe care-l apreciez.:) :) :) :)
Fanta
KB friend.
whitesnake
25-04-2005, 21:11
sunt pe metereze
...si intre timp ma imbat ca un porc 8)
Eu vin sigur, numa sa stabiliti locul.
optiunea Bineinteles ca vin, dar NU ma imbat ca un porc merge?! :lol:
Deci unde semnam condica?! :D
...sa-l accepti si pe @KB si sa deveniti amici :P
Si nu numai atat, poate ii dai si fata de nevasta si jumatate din imparatie (sau din receiverele tale...)
Mai exista si posibilitatea: "Bineinteles ca nu vin, sunt un porc si o sa ma imbat ca un om!"
as venii si eu...............hihihihihihihihihi
kb ,onyx...............pare tentant
99% ca vin si eu. Pacat ca nu beau, dupa cum stiti sunt un antialcoolic convins :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
backup_2k
26-04-2005, 11:25
@nrareeeeeeeeeesssssss loooooooooool :)
:lol: :lol: :lol:
@nrares.Lasa ca nu esti singurul .Facem pe soferii,si eu a doua zi plec spre casa 1050 km.Asa ca mai mult de 2-3 beri nu merge.Important e participarea.Bafta la toti.
florinamf
27-04-2005, 20:58
Vin si eu.@nrares ai coleg la suc(sau apa minerala) :)
aviz amatorilor:
avind in vedere ca tocmai sa schimbat comandantul politiei rutiere si vrea si asta nou sa arate ce poate nu va sfatuiesc sa va riscati
(ca mine de altfel-acuma am 3 luni per pedes) fu..ma....ii :chair: :bash: :beer: :bag:
pt. ca moderatorul din sectiunea asta nu mai exista, iar nimeni cu acces nu face postul sticky, postezi aiurea ca sa nu dispara pe urmatoarea pagina...
whitesnake
04-05-2005, 10:31
AMR 3 :twisted:
pina la urma cum aramas? unde ne intilnim ?
la nora sau la pesti in centru ?
sa inteleg ca vom fi in jur de 20 de persoane? Propun sa ne intilnim pe undeva in Piata Unirii
Mah...dati si voi ceva detalii...ca o sa ajung in Timisoara si o sa ma uit la Bega...macar merge pestele ?
Fanta vezi ca la Timisoara sunt inundati ,noua VENEZIA asa ca poti merge cu barca la o bere :lol:
backup_2k
05-05-2005, 10:25
cre'ca n-o sa va mai arda de bere dupa multe guri de Bega ..
parca era o bere sau o tigara cu numele asta??
Acum serios, va doresc o vreme cat mai frumoasa. Beti multa bere, sa ajutam macar astfel poporul defavorizat de pe-acolo..
LA MAI MAREEEEEEE!!!!!!
Haideti moo cu detaliile. Unde ne intalnim?
Mah...dati si voi ceva detalii...ca o sa ajung in Timisoara si o sa ma uit la Bega...macar merge pestele ?
pe la ce ora ajungi? cind cobori din avion suna-ma si iti zic pe unde sintem.
@all
in PIATA UNIRII este un bar DOMINION - e misto si e aproape gol tot timpul pt ca are terasa in spate nu la strada, asa ca nu se pot etala toti ciumegii acolo. Propun intilnirea la terasa barului susnumit la ora 1700.
whitesnake
05-05-2005, 23:16
la Dominion se va sta intre 17.00 si 19.00 (pentru a astepta eventualii intarziati)
cine crede ca nu poate ajunge in intervalul acesta sa-mi ceara nr. de tel. pe privat si sa ma sune pe mobil.
c u
maa baieti, nu se ofera nimeni sa il ia pe seful nostru de la aeroport ?
...ca tot bate apropouri :lol: :lol: :lol:
@Fanta, te iau eu, da-mi pm la ce ora ajungi sambata, si te duc eu :D
Deci ramine intilnirea Dominion in Piata Unirii ???
whitesnake
07-05-2005, 09:07
Deci ramine intilnirea Dominion in Piata Unirii ???
yep
oameni buni..., va-ti hotarat exact?!
Prima cronica :?: Pe cand :?: S-a stricat LAPTOPUL lui Fanta , sau n-a vazut BEGA :?: :!: Sau asa buna e BEREA incat va zapacit pe toti :?: :!:
lasa laptopu' starul intalniri a fost jeaca de leopard :lol:
oricum toata stima pt. FANTA ca a batut atita drum doar sa stea cu noi la bere, jos cachiula :D
florinamf
10-05-2005, 22:11
Asa oameni, mai rar gasesti in zilele noastre(ma refer aici la toti care au venit din Bucuresti cat si cei care au venit de la Resita), sa vina doar sa bea o bere cu noi, merita toata stima, zic eu :D .
Daca nu a venit nimeni din Timisoara la intilnirea din Bucuresti,trebuia sa vina cineva din bucuresti la intilnirea timisorenilor.Si mai mult ca sigur ,daca s-ar fi putut ,veneau si mai multi. Asta pentru cei carora le place sa creada ca intre bucuresteni si timisoreni e o prapastie de netrecut.
Pentru toata lumea-urmeaza cucerirea cetatii lui King Blana,asa ca toti cei care doresc si pot sa participe,sa se pregateasca.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.