PDA

View Full Version : RDI Meeting!

BABANOVAC1980
25-07-2003, 11:46
Eu as prefera sa ne intalnim la mare, cu o bere rece(ca la botu calului :wink: ) sa admiram fumeile toples, sa le tragem cu parerea. Cine are multi bani la el le poate trage oricum :) Glumesc si eu, na. :wink:

Smartman
25-07-2003, 11:50
Hehehe......

La terasa "HERASTRAU" ,as da bani grei sa fiu acolo... :wink:

Smartman
25-07-2003, 12:52
Numarul este valabil 24/24 ore... :wink:

Fanta
25-07-2003, 13:22
Nu se va consuma fanta......
007/Ro este Master of Ceremony.

Fanta
RDI Team

satenicu
25-07-2003, 13:34
La naiba..... imi pare rau ca nu pot sa vin.

Maine plec la mare am treaba 2 saptamani

http://www.b1tv.ro/nicu/Satenicutv.jpg

oradeajar
25-07-2003, 13:43
Si eu asi "presta" cu voi numai ca am ramas fara cherosen la avionul personal!!! Asa ca nu-mi ramane dacat sa incerc sa convoc RDI -stii de pe aici la o "activitate sportiva similara" . Nici noi nu vom bea Fanta chiar daca ne vom gandi la el si la voi toti .

NOROC!!!! ( dar preferabil cu BECKS )

JAR

Fanta
25-07-2003, 13:47
La naiba..... imi pare rau ca nu pot sa vin.

Maine plec la mare am treaba 2 saptamani

http://www.b1tv.ro/nicu/Satenicutv.jpg

Batrane,chiar imi pare rau ca nu poti veni :(..data viitoare nu mai ai nici o scuza.
Acum esti absent motivat.
Nu uita sa apari pe satelit cu tricoul RDI :)

"Fi coker
Ia-ti Joker"

Salutari,
Fanta
RDI Team

M15uva
25-07-2003, 17:02
Foarte bine ca va intilniti pe malul lacului Herastrau.
Pe viitor haide-ti sa facem o intilnire undeva pe la Sinaia, Predeal, Brasov, undeva unde sa fie ceva mai accesibil pentru cit mai multi. Si in zona asta sunt tot felul de tentatii dar si bere rece si ....
Oricum Distractie faina!

elrumano
25-07-2003, 17:33
mo eu proun intilnire la Marbella (spain)
este teren neutru fete multe bani multi etc

elrumano

satelescu
25-07-2003, 19:56
:D Hi All,

Buna idea cu meetingul din Herestrau.Din motive obiective nu pot venii la Bucuresti.Dar ma consolez cu o idee ce de mult doream s-o impartasesc tuturor rdi-stilor impatimiti,iar momentul mi se pare cum nu se poate mai potrivit:nu stiu de ce,e mult mai interesant sa comunicam prin pseudonimele pe care ni le-am ales fiindca ceva din eul nostru intim e mai bine pus in valoare decit daca ne-am vedea chipul.E ceva paradoxal in afirmatia mea deoarece credem ca stim despre cineva doar daca-l cunoastem personal.Or,farmecul corespondentei intre persoane care nu se cunosc personal,apelind la pseudonime sau la alte forme indirecte de contact,ne obliga la exigente personale mari iar prin asta cautam sa ne ridicam la nivelul-cel putin-acestui pseudonim,care pentru lumea noastra romaneasca are o conotatie negativa de la Caragiale citire.Nu stiu cum percepe sau intelege fiecare pe fiecare din acest forum;o tentativa de a surprinde personalitatea unuia sau altuia a fost facuta intr-o forma poetica de catre ,daca nu ma tradeaza memoria,Tepes.Schimburile de replici intre diversi participanti pe o anumita tema ne exprima mai mult decit ne-am dori,atit cu cele bune dar si cu limitele ce le avem.De fapt cind tastam si ne exprimam o dorinta sau dam un raspuns ceva din stilul nostru de a gindii si de manifestare parca e mai bine pus in valoare deoarece sintem singuri cind scriem textele,fara sa fim influentati de aspectele exterioare care de cele mai multe ori ne influenteaza parerea despre persoana respectiva.
Ma opresc cu aceste considerente neavenite pentru cel ce a facut strigarea de a ne aduna,dar si pentru ca traiesc cu teama ca oricind masinaria se poate bloca cu toata bunavointa lui Fanta.La drept vorbind nu vreau sa stric placerea atitor "necunoscuti"de-a se cunoaste cu adevarat.Raminem cu ce invatam si daca se poate si cu o prietenie.Vreau sa le doresc celor ce se vad sa nu fie dezamagiti dupa...
Va doresc asteptari implinite,Satelescu

Fanta
25-07-2003, 21:35
@satelescu

E prima data cand mi te adresez direct si fac acest lucru public.Nu te supara pe mine,dar sunt invidios pe felul in care scri.Multi dintre noi scriu topicuri kilometrice,dar modul in care te adresezi tu tuturor imi merge direct la inima.
Cand citesc un articol,un eseu,orice mi-as dori ca acesta sa poarte amprenta satelescu,te urmaresc de mai mult timp,dar acum in acest context nu ma sfiesc sa fac publica parerea mea.
In alta ordine de idei,referitor la persoanele cu care ma voi intalni.Sunt persoane foarte dragi pe care le cunosc deja,sunt niste adevarati si vechi prieteni.Poate nu toti stiu ca eu sunt cel care ma ocup de acest site,dar cu siguranta cu marea majoritate m-am intalnit cel putin odata.
Exista posibilitatea ca foarte curand acest site sa ramana doar o amintere,eu n-am castigat nimic material de pe urma lui,ba din contra am un minus consistent in buget,dar am castigat ceva nepretuit : PRIETENI.
In viata de zi cu zi ,cine ma cunoaste personal,bani nu sunt importanti dar relatiile interumane conteaza enorm pentru mine.
Am cativa prieteni foarte vechi in Cluj,poate la toamna voi ajunge din nou pe acolo,te voi anunta si daca vei vrea vom bea o bere impreuna.Sunt sigur ca si nu dupa ce ne vom intani,parerea mea despre tine nu se va altera.Sper si vice-versa.
Salutari tuturor,
Fanta

FlorinV
26-07-2003, 04:27
Mai mai i-mi face-ti dor de casa dar nu-i nimic ''the life is a bitch'' o sa particip si eu alaturi de voi cu gindul , beti o bere rece si pentru cei care ar vrea sa vina dar este imposibil

scarface2
26-07-2003, 07:33
ciao,

pacat ca nu pot sa vin si eu.de la un ,,simpatizant" rdi,pentru ca e greu de crezut ca cineva cu cateva postari este socotit membru al familiei care locuieste undeva intre tecuci si barlad ,,distractie placuta" si multe bisuri

Anonymous
26-07-2003, 14:08
Ehei... am votat eu da' la ora aia sint la noul meu loc de munca dupa o ne-activitate de doi ani, asa ca nu pot....

satelescu
26-07-2003, 19:07
:D Hi Fanta,

Am apasat fara sa vreau pe o coarda sensibila si parca are efectul unei cutii de rezonanta;nu credeam ca "afacerea"{sic]RDI e pe cale sa aiba un viitor sumbru,iar tu,draga Fanta,esti cel mai afectat din punct de vedere material,dar dupa parerea,cred,a tuturora sintem in egala masura mihniti ca pierdem sansa de a putea comunica!Recunostinta noastra e peste masura,indiferent cum privim acest site,deoarece te-ai hazardat sa arunci o mica punte-cu timpul s-a largit putin-peste un o prapastie ce a devenit si mai adinca de la revolutie incoace.Esti un fel de Go between{Mesager] intre persoane care nu se cunosc dar care asteapta mesaje.Ai trezit dintr-un fel de letargie oameni care altminteri si-ar fii vazut de treburile lor fara sa vada ca dincolo de spatiul ingust in care traieste cotidian exista un orizont mult mai cuprinzator si datator de sperante.Odata ce am facut clic la adresa RDI,fiecare am simtit c-o fereastra s-a deschis si ne-am incarcat plaminii de aer proaspat,ba mai mult ne-a obligat sa impartasim din putinele cunostinte ce le avem ca o eliberare fireasca si cu sens,sa identificam noi puncte umane atunci cind aveam indoieli si sa avem sentimentul ca tot ce facem are ecou in sufletul si mintea celorlalti..Devin patetic fara sa vreau si nu mi-e rusine.Meriti din plin acest semn din partea noastra.Regret ca mesajul meu nu te poate ajuta sa susti acest site,iar sentimentele noastre bune nu poate fii un argument suficient pentru un eventual sponsor care sa prelungeasca viata "tribului"rdi-ist.Inteleg acum motivul pentru care se doreste aceasta reuniune.Imi cer scuze pentru accentele mele citeodata sceptice,alteori critice fata de un aspect sau altul al felului de administrare si monitorizare a sitului,iar daca prin ricoseu am lovit pe cineva ii pot spune direct ca are respectul meu sincer.Un prieten imi spunea despre pasiunea mea legat de sateliti si receptoare ca sint excentric si ca sint prea putini cei care se intilnesc in aceasta preocupare,lasam impresia ca merit compatimire,iar cind i-am spus ca ma intereseaza wrestlingul a dat din cap cu subinteles si mai ca se ruga sa fiu salvat de aceasta boala rara pe meleagurile mioritice!RDI este locul unde "excentrici"ca mine devin normali si nu numai ca nu trebuie sa ne fie rusine de pasiunea noastra dar si s-o purtam ca un blazon de aleasa fire.In acest fel cred ca fiecare iti aduce un omagiu,iar prieteniile facute de-a lungul timpului sa fie un cistig mult mai durabil decit orice afacere!
:D Hi Ro,

Poate n-am gasit formularea potrivita ca sa fiu inteles in intentie.N-am ce obiecta,ci dimpotriva sint de acord cu afirmatiile tale.Intr-adevar nu chipul conteaza ci felul cum gindeste un om.Aceasta e cartea de vizita pe care o oferim celorlalti.Din pacate intentii bune sint intelese gresit sau deturnate pentru ca n-am gasit expresia adecvata.Care e secretul de-a cumunica cu celalalt incit sa-l ti-l apropi si-n acelasi timp sa se manifeste liber si fara inhibitii?Nu stiu.Dar un raspuns as putea da chiar cu riscul de-a fi privit de sus de catre un sceptic nemintuit:generozitatea!Daca ne-a mai ramas in noi dupa ce am fost crunt dezamagiti de viata sau de orice,pot sa spun ca acel om este un ales si poate fi invidiat de catre cei care au averi dar au sufletul uscat.Se pare ca Fanta e in vecinatatea acestui prototip de om.Ce spun acum trebuie luat ...cum grano salis,pentru ca e bine sa fim usor ironici fie si atunci cind sintem siguri de un lucru.In rest,fie ca toti ce va intilniti sa gasiti o solutie ca RDI-ul sa nu dispara.
Distractie placuta si sa auzim de mai putin rau!
Satelescu
P.s- Catre Fanta,in scurta perioada de cind exista RDI s-au acumulat atitea informatii incit ele pot fi valorificate sub diferite forme.Din arhiva sitului as alege si sistematiza informatiile pertinente si care s-au dovedit valabile si cine stie...

fuego
26-07-2003, 19:46
@LUKY
Daca vii da un semn. :lol:

WebMan
26-07-2003, 21:13
Familie draga, data nu se poate MUTA INAINTE cu vreo saptamina? pe bune, va ginditzi numai la voi, LOCALNICII!!!!!!!!!!!!! 8)

ReSpeKt

Luciani
28-07-2003, 09:51
Hai la mare, fratilor !!!
Miercuri se deschide "festivalul berii" in Mamaia pe malul lacului.
Tine pana duminica, inclusiv.
Muzica, bere, fetite (sau baieti dupa caz), distractie si voie buna.
Este vara. Mai evadati si voi (daca va permiteti) din caninula urbana,
si in mod sigur o sa va reincarcati bateriile in modul cel mai placut.

Luciani. :D

efelixro
28-07-2003, 10:29
Este adevarat ca nu am avut foarte multe postari in acest forum dar pot spune ca va urmaresc zilnic pentru a fi la curent cu tot ceea ce misca in televiziunea de satelit fiind foarte mult interesat de acest fenomen.Mi-ar face placere sa ma numar si eu printre voi dar nu pot ajunge decat in jur de ora 18:30. Daca imi puteti da o informatie cu privire la locul unde va veti afla in jurul acelei ore as vrea sa vin si eu. Va salut si astept un raspuns de la voi.

satelescu
29-07-2003, 17:31
:D Hi Ro,

Ferice de tine c-ai reusit sa te sustragi spalarii creierului inca din vremea Impuscatului.Cit de greu se trezesc din "somnul dogmatic" de aproape 14 ani restul societatii se vede cu ochiul liber.Dar n-ui suficient numai acest lucru pentru a fii liber in totalitate.Daca sfidai sistemul prin hobyurile sau o tinuta iesita din tiparele timpului era doar o reactie,adica prin negatie,neavind posibilitatea?,curajul?,stiinta?de-a lua minotaurul de coarne.Nu cred ca-n particular sa nu fii existat roman ce nu credea ca-i un dizident daca avea preocupari a rebour cu linia oficiala.S-a si vazut citi-toata suflarea romaneasca?-sint de curajosi cei care i-au lins fundul{iertati-mi delicatul cuvint} lui Pingelica,citindu-si{Decoratul recent de Cotrocenistul} dosarul de la securitate,unde chiar si un scarpinat sau o tuse trebuiau intelese ca semn de mare indrazneala.Dar,vai,ce memorie scurta avem chiar cu faptele noastre!Numai ca libertatea de care vorbeste Ro era una negativa fiindca era contrara celei afirmata de oficialitati dar ii lipsea ceea ce face ca acesta notiune sa insemene totul.Or ceea ce vedem azi la majoritatea oamenilor fie si cei emancipati inca inainte de '89 e lipsa unei viziuni personale-nici nu ma gindesc mai departe si sa pretind una sociala-care sa integreze valorile acestei libertati dobindite in decembrie.As zice ca pasiunile noastre,chiar cele de care se ocupa acest site,e un alt fel de escapism pentru multi dintre noi,ma includ,si o posibilitate de-a scapa de stres,de timpi morti,de-a ne da de lucru,de-a scapa de multe alte frustrari si cite si mai cite.In loc sa facem inconjorul lumii nu in 80 de zile ca personajul lui Verne,ci cel putin 10 zile,sa zicem,noi inca facem "inconjorul"camerei --singurele statiuni pe masura pungii noastre unde ne petrecem cam tot timp anului este la Lefteresti.Flaminzesti si apoi la Urlati!--cu aceste scule minunate dar sintem cu capul in nori,pardon,pe satelitii ce ne privesc ca un fel de Big Brother,ba mai mult dorim sa-l tintim drept in "ochi",adica in focarul antenei.Ne si place daca-l ochim bine si-i dam cu tifla.Din acest punct de vedere sintem in rind cu restul lumii civilizate unde indivizi ca noi nu se simt marginalizati;numai ca ce ne diferentiaza de cei de dincolo e o anumita,cum sa-i spun,timiditate? si constiinta unei pasiuni interzise ce se manifesta cu sfiala.Informatiile si accessul la sursa te fereste de mani....re,cum bine spune Ro,dar ce facem cu ele ca si alti sa inteleaga aceasta primejdie?Intrebare mai mult retorica deoarece nu exita o singura reteta ca sa te duca pe drumul tau.In acest punct al temei in discutiei,e necesar sa subliniem meritul lui Fanta de-a pune la dipozitie instrumentul de care se folosesc oameni de conditii,virste,pregatire,etc dar care au in comun citeva "Chichite".Dorinta lui combinata cu modestele misloace materiale,plus o enorma ambitie de-a pune acesti oameni-adica noi- in contact si de-ai uni cu acelasi sentiment daca nu cu totala prietenie cel putin cu gindul ca nu sint singuri in cautarile lor...Odata cu el inteleg ca libertatea de care vorbeam mai sus e un cuvint ce are acoperire si este una pozitiva.Restul nu mai conteaza.Si bine ati face cind va intilniti sa gasiti o solutie care sa ne mai ofere acest spatiu de manifestare,RDI,in viitor.

Subiectul deschis de tine,Ro,se preteaza la mai multe consideratii,fiecare din participanti putind sa vina cu punctul lui de vedere pentru a largii discutia.N-ar fi rau ca unul din voi sa prezinta pe forum un fel de proces verbal al intilnirii dar mai ales al discutiilor ce vor avea loc intre rdistii prezenti la intilnire.
Al vostru in lipsa,satelescu

dutag
29-07-2003, 23:32
Chiar daca tarziu, as vrea sa transmit tuturor celor care va veti intalni, ca ma numar si eu printre cei care regreta ca nu pot fi prezenti, dar raman cu speranta ca asemenea intalniri se vor repeta la Bucuresti si nu numai...
Si nu in ultimul rand daca s-ar organiza din timp cred ca ar fi super !
DISTRACTIE CAT MAI PLACUTA :D :D :D :D :D

drgroza
30-07-2003, 01:18
Acu' ajunsa-i de la "NEDEIE"...!
Adica azi am facut vreo 750 km.Puteam sa trec prin B.
Shi-acu' sa vad ca mi's uitat...

Asha ca ... CIAO!