PDA

View Full Version : Player DVD-DIVX

dolby
30-12-2003, 23:33
Salve,
stie cineva cum functioneaza player-ele DVD care citesc si divx-uri?
Merg cu mai multe tipuri de subtitrari?
Poate da cineva mai multe amanunte?
Sint pe net mai multe, gen Philips 737, Elta 8882, Kiss 450, 500 si exemplele pot continua.
Pe 2 ianuarie pleaca cineva in Germania si vreau sa-i dau date axacte.
Ce-mi recomandati(pret max. 120 euro)?

Cu respect,
dolby.

le099
31-12-2003, 18:41
Pentru moment, "MAJORITATEA" caselor producatoare folosesc acelasi "CHIP", (SIGMATEL), modelele pot fii diferentiate de componentele hardware/software instalate. Intr-un cuvant, toate sunt mai mult sau mai putin valide,(functiuni in plus, functiuni in minus) dar nu este o problema, majoritatea sunt updat-abile.

Eu folosesc un "KISS DP500 modificat in DP 508", (am bagat un HDD si ultimul firmware, totul este perfect, chiar ca nu ma asteptam la o asemenea reusita).

Subtitlurile sunt o problema pentru multi, dar daca sunt facute in mod corespunzator si introduse in CD/DVD sunt citite de toate player-urile DVD, DivX, XviD

Si acum un "secret".
KISS DP500 este cel mai "Lucrat" de baietzii buni, in acest moment. Are un "Linuxsoft" , care se dezvolta de la o zi la alta. In plus, mai are si un neo, acesta fiind unitatea DVD Toshiba (limitata, nu recunoaste CD-urile mai mari de 700 MB, cu toate ca cei de la KISS cu un patch, poate rezolva si aceasta problema, dar cred ca aici deja intru intr-un argument de piata, modele noi, s.a.m.d). Poate fii inlocuita cu orice alta unitate DVD care accepta fisiere mai mari. Recunoaste Plug and Play

P.S.
NU VAND SI NU FAC RECLAMA LA ACEST OBIECT, FIECARE ESTE LIBER SA ACTIONEZE DUPA PROPRIILE GUSTURI, PARERI, PLACERI.
"SPER SA MA FII FACUT INTELES".
NU SUNT UN ADEPT AL GRAMATICII LIMBII ROMANE, IN CAZ CA GASESTI CEVA IN NEREGULA, FA CORECTIILE DE RIGOARE.

Le099 iti ureaza: BAFTA LA CUMPARATURI si un calduros:
"LA MULTI ANI"

dolby
01-01-2004, 07:55
Multumesc pentru informatii Leo.
La multi ani tuturor!

Cu respect,
dolby.

claudiu_escu
01-01-2004, 18:43
"Subtitlurile sunt o problema pentru multi, dar daca sunt facute in mod corespunzator si introduse in CD/DVD sunt citite de toate player-urile DVD, DivX, XviD"
sa inteleg ca acest player poate citi subtitrarile ca fisier separat pe un CD/DVD? daca da, cum se oate face asta?
10x in advance,

le099
01-01-2004, 21:26
@claudiu_escu

Kiss recunoaste urmatoarele subtitle format: .utf, .sub, .srt, .smi, .txt, .ssa, .aqt, .jss

Pentru a fi citite este de ajuns sa fie scrise pe CD/DVD, in urmatorul mod:
Iau ca exmplu: FINAL DESTINATION 2
Automat va exista fisierul: FINAL DESTINATION 2.avi, langa care vei introduce si subtitlul: FINAL DESTINATION 2.srt. Am scris .srt, dar poate fi si .sub. In caz ca doresti sa introduci mai multe subtitluri (in mai multe limbi), atunci va trebui sa le bagi in felul urmator:
FINAL DESTINATION 2.gb.srt - Great Britain
FINAL DESTINATION 2.fr.srt - France
FINAL DESTINATION 2.ro.srt - Romanian
FINAL DESTINATION 2.rus.srt - Russian
FINAL DESTINATION 2.heb.srt - Hebrew
FINAL DESTINATION 2.de.srt - German

Bafta

cu respect
Le099

vvrocu
17-01-2004, 09:48
Scuze ca intervin ! Despre modelul Hiteker HE 940 , tot cu DivX imi poate spune cineva ceva ? Pretul este super convenabil - 99 euro la MediaMarkt ;

romeo
05-03-2004, 14:45
Modelul KISS DP500 stie cineva cat costa la MediaMarkt ??

silber
05-03-2004, 15:52
mai scump decit la guenstiger.de