PDA

View Full Version : teletext ?

silvusat
11-10-2006, 02:46
va rog ,spuneti-mi daca pe TVR 1,2 este si teletext

satdan
11-10-2006, 07:49
Pe DVB-T, banuiesc... da, este, si pe TVR1 si pe TVR2... si chiar si pe Antena 1.

SAFETRON1
11-10-2006, 08:16
@satdan

Tu prinzi pachetul DVB-T in Pitesti ?? Ai antena acordata pe canal ??

satdan
13-10-2006, 07:12
Da, se prinde, in unele seri, de pe la 18-19 pana pe la 09-maxim 11:30 a doua zi (in zile bune, cu umezeala in aer, dar nu ploaie sau nori). Daca e innorat sau ploua, nu se prinde... am o antena confectionata dupa carte, acordata cat de cat pe canalele 51-54 (adica la dimensiunile din carte), dar facuta pe o bucata patrata de lemn (ca teava sau altceva n-am avut si nici n-am vrut sa investesc in ceva care e doar de test) si dipol si elementi din sarma de 1 (cred). Dar sa stii ca, asa empirica cum pare din descriere, ma satisface pe deplin, avand in vedere investitia de 0 lei in ea... Si am mai luat un amplificator de uif din comert de vreo 250.000 lei (vechi), cu care obtin un bun castig, sa stii. Pe analogic se prind, in unele seri prielnice, de la Bucuresti, ProTV (CH 31), TVKlumea (CH 49 parca), Antena 1 (CH 57 sau 59, nu mai stiu acuma) si f. rar mai intra Prima si foarte slab Realitatea, toate de la Bucuresti. Si digitalul dupa cum am explicat la inceput. Astept (dupa cum umbla un zvon p-aci, fals, cred eu) dublarea puterii de la Buc. sau un alt emitator mai puternic si mai sus (Costila sau mai stiu eu unde...). Pana atunci, monitorizez analogicul; atunci cand va fi semnal macar in fiecare zi intre acele ore pe digital (sau toata ziua) voi investi in vreo scula pentru DVB-T; pana atunci mi-am format o idee cu o scula pe care am avut-o "de proba". (multumesc pe aceasta cale celui care mi-a "imprumutat-o"!).