View Full Version : Manele
KingBlana
30-03-2005, 21:05
Sa votam , ca e democratie :
nu ascult manele , imi place muzica latino americana in special aia mexicana 8)
KingBlana
30-03-2005, 21:09
Moo da` ziceti si care ati votat , si daca doriti ziceti si ce ati votat ...
P.S. Am votat NU
arhanghelxxl
30-03-2005, 21:10
Sal'tare@
-manele bune am ascultat candva pe la de-al de "azur"....si alte formatiuni muzicantesti!
-nu zic ca nu imi plac insa mai bine ascult o melodie de klauss schultze sau ouna de pe la mine "di la moldova wai" !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sal'tare@
ghettoman
30-03-2005, 21:44
chestia cu ascult numa cind sunt beat....deci nu sunt responsabil de mine nai puso :? :? :? :?
nick1968
30-03-2005, 22:02
NEVER EVER !!!!!!!!!!!!!!
Daca imi permiteti....MANELE HUOOOOOOOOOOOOOOO!
Nu am gasit butonul cu "Mi-e greata de porcariile alea"... asta ca sa ma exprim finutz...
sorinvasiliu
30-03-2005, 22:22
NU :fyou:
baa, dupa vreo 5 beri meree si un guta :bag:
ghettoman
31-03-2005, 08:18
dal draq pe gutza....sa dea fomeilii din buric :lol: :lol:
Off topic, Off topic, dar parca suntem la emisiunea de subcultura a lui Dan Negru "Ciao, Darwin!" de la Antena1, repriza Manelisti vs. Restul Lumii .
Chiar ca am gasit si noi ceva ce sa discutam ! :oops:
aproape toti ziceti Nu, nu ascult, dar scorul e aproape ca la electorale in momentul asta: 48-51
Or au votat manelistii de mai multe ori>? :twisted: :twisted: :twisted:
ASCULT MANELE ! Mamia ce mincinosi sunteti astia care sunteti impotriva manelelor ! Ascultati si voi Taraf si Planet Tv de bubuie boxele.
ASCULT MANELE ! Mamia ce mincinosi sunteti astia care sunteti impotriva manelelor ! Ascultati si voi Taraf si Planet Tv de bubuie boxele.
Frate, am peste 100 de videoclipuri de pe Planeta TV. Dar nu-mi compara mie Planeta cu jegu' ala de taraf. btw, nu toate-s manele pe Planeta, de fapt chiar foarte putine.
Se pare ca se produce un schimb "cultural"... bulgarii asculta "de-ale noastre" iar noi "de-ale lor". Oricum n-as da gagicile lor pe jegosii de la noi. Si apropo de muzica, "tu te uiti la Planeta cu sonor?!" vorba cuiva de pe forum ;)
@ king blana
Am gasit un cd numai cu manele super,tiganeli adevarate de alea cu "sa moara dusmanii mei, Azorica si Grivei" Ti-l trimit prin rares?
Dupa ce asculti 2 zile nu ti se vor mai parea gunoaie,iar dupa inca 2 zile vor incepe sa-ti placa. Si dupa o luna esti promotorul taraf tv in cluj.
Mā lume da ce mama derq avetzi ?? suntetzi "NIGĀRI" sau ce ????
Noi ca poporu nu suntem Romāni ??? Poi ce mama dreq ie aicea ?"nigārealā de ultimul nivel " ia mai terminatzi vārog cu chestiile astea cā "ītzi trimit cd-ul shi īn 3 zile iesti fan manele " omu nu ie fan nu īi plac shi nu o sā īi placā nici odatā.
Ia voi fanii manelelor sā vā vād ce culturā muzicalā avetzi . "MANEAUA shi atāta ?" voi stitzi de un Led Zepelin sau un AC/DC sau un metalica sau qeen sau sau sau ,sunt n trupe , vā spun io voi nu avetzi nici o culturā muzicalā.
Ce vā bagā NIGĀrii īia īn cap vā tāmpeste shi vā goleste cāpātzāna.
Shi māndra noastrā diasporā hmmmm ieu sunt īn belgia shi deshi īmi ieste dor de casā nu ascult manele sau lāutāreascā sau alt ceva tāmpenii dinastea io ascult un Furdui Iancu &co nu"adi de la vālcea sau altzi nespālatzi shi incutzi" .
P.S-Pace ROMĀNILOR :D
KingBlana
31-03-2005, 21:43
@ king blana
Am gasit un cd numai cu manele super,tiganeli adevarate de alea cu "sa moara dusmanii mei, Azorica si Grivei" Ti-l trimit prin rares?
Dupa ce asculti 2 zile nu ti se vor mai parea gunoaie,iar dupa inca 2 zile vor incepe sa-ti placa. Si dupa o luna esti promotorul taraf tv in cluj.
NU mersi , nu imi trimite , pt ca il voi face freesby .
ASSSSSHHHHHHHH DA ZILEEEEEE DE LA MINEEEEEEEEEEEEE
DIGI SA TE SPARG PE TINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !
Sunt bune....
La slabit...
Am dat jos cu ele vreo 5 kg. Le ascult si vomit, ma ia cu friguri, tremur...
Va rog nu confundati muzica po....ra romaneasca, sau muzica tiganeasca cu vaietele la care ii zice manele.
Chiar si la dusmani i-as recomanda orice altceva. :oops:
KingBlana
02-04-2005, 18:20
Am gasit si siteul manelistilor :)
http://adevaratu.go.ro/muzica.html
Nu numai ca nu ascult asa ceva dar si imi repugna rau de tot,ma revolta chiar,asta nu e 'Muzica Romaneasca' e muzica tiganilor,e cu totul altceva...
Si inainte si mai ales dupa mai multe beri prefer sa ascult si acum cu toate ca am depasit pragul de 30 de ani un Manowar,Twisted Sisters,Iron Maiden sau orice heavy metal de calitate preferabil datat inainte de apogeul Nirvanei care a incheiat un capitol istoric numit 'Heavy Metal'
Diferenta ca dupa mai multe beri incerc sa scot imposiblilul din boxe :lol: si vecinii pe palier :lol:
mandylion
12-04-2005, 00:52
Imposibilul din boxe se scoate cu un "Pantera" sau (ca sa zic asa), putina "Sepultura" :twisted: :twisted: :twisted:
ntire2000
12-04-2005, 08:45
doamne feri! la mine in oras nu au putut cica din motive tehnice sa bage hallmark si altele (ca vh1 de exemplu :roll: )
in schimb, alaltaieri am vazut cu stupoare ca taraf tv a avut loc....era sa-mi tzāp teveu pe geam..... :evil:
de atunci de fiecare data cand ma culc si cand ma trezesc ii blastăm sa nu aiba parte decat despre ce canta....adica jale, dureri in cur, femei curve si mancatoare de bani....si alte cele care le mai canta pe acolo..... :twisted: :twisted:
ptiu!
din cand in cand nu strica chiar face placere
http://www.club-dracula.de/mediac/400_0/media/CIMG1265.JPG
KingBlana
24-04-2005, 10:47
Zicala : Zi-mi ce muzica asculti ca sa-ti zic cine esti , are mare adevar :? Evident cu exceptii care confirma regula. :idea:
@KingBlana
immmmm..... nu prea ti-as da dreptate sti cum sunt zicalele ..
:D
arzälear focu, sä-le arzä
:lol:
nu :!: :lol:
apropo,s-a incheiat votarea,ca la mine apar doar rezultatele si asta dupa
mai multe incercari :idea:
hgfdgfui
05-06-2006, 20:08
Blana iar o vrut sa scoata 100 de raspunsuri la postu' asta, cre-c-o fo' intii postat pe "rdi-romana" si dupa aia mutat aici. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da mah, la manele sint citeva melodii pe care le accept - adica am ascultat la 9,10,11,12 ani muzica "de mahala", adica dupa aia am ascultat rromanes+lautareasca, adica dupa aia am ascultat rromanes cult (Bregovic, Kusturica), ar fi si culmea sa zic ca n-am ascultat ever muzica maneloasa. Urasc cam 90 la suta turcismele fara originalitate, da' nu se poate fara o maneloasa in chef.
Adica si aici e, pina la urma, pe evolutzie: sint manele vechi care suna mult mai bine decit cele actuale. De ce dom'ne? Pent' ca nu mai e inspiratzie, pent' ca se inghesuie ajtia sa scoata un album pe luna, pent' ca e plin de solijti care n-au nici urma de voce, pent' ca aproape suta la suta sint ciupeli dupa muzica greceasca/sirbeasca/bulgareasca, etc. E un tip de muzica extrem de comerciala, care exploateaza lipsa de cultura muzicala a adolescentilor. Da, e clar, sint nocive, nu se revendica din nimic, nu pot sa aibe viitor. N-am promovat muzica asta, nici nu se va intimpla. :cry:
Si totusi, am ascultat. Si, daca exista un ritm care sa-mi sune bine, il ascult. Da-le dracu' de prejudecatzi...
ce is alea ca nu am mai auzit acest termen. am cautat si in DEX si nu am gasit.
La acest POLL era nevoie de o explicatie a termenilor folositi.
satenicu|JR
05-06-2006, 20:50
never ever ! prefer Faramita Lambru :lol:
rusudanion
06-06-2006, 22:40
NIET.eu ascult tot felul de muzica.dar prefer manelele in locul operetei.
skycleaner
06-06-2006, 23:12
Eu prefer alternative sau mai bine trance. Pentru prieteni am antiman. :lol: :lol:
Nici macar cand sunt beat ,atunci ma duc repede la culcare....
Dar am niste vecini la care le-as scoate sigurantele(si nu le-as mai da inapoi pana nu arunca toate discurile cu manele :lol: :lol: )
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.