View Full Version : TV Cabo is back !
Daca aveti Newcamd luati rsakeylist de la Match1 scrieti-l in \var\scce\ si TVCabo va merge struna ! din pacate restul emulatoarelor ... care nu pot prelua RSA ....
Daca aveti Newcamd luati rsakeylist de la Match1 scrieti-l in \var\scce\ si TVCabo va merge struna ! din pacate restul emulatoarelor ... care nu pot prelua RSA ....
cam toate stiu key RSA...de exemplu mgcamd stie, mai mult ca sigur si camd3 (nu-l folosesc)
hehe
la newcam se numesc rsa keys , la mgcamd - autoroll , iar la camd3 - autoupdate si contin de exemplu la nag*a keyle N1 , N2 , E1 , E2 (la rsakeys) ; exista si la aproape toate emu ptr dream
in esenta contin pmk-uri , ppua , autoroll keys etc , cu care se reconstituie CWul din ECM (la tpscrypt se foloseste ptr asta AES key :wink: )
apropos de emu vedeyi ca am postat mai jos un link ptr mgcamd cu t*s , ca*o , face si au pe via , nagra , face si sharing simultan cu newcamul , camd3 si rdgt (ptr cine are ...) - vezi fisierul mg.cfg
bafta,
cleo
ntradevar, mgcamul e super, il folosesc si eu, deschide tot si se conecteaza si la newcamd, camd3 si radegast asa ca nu mai e nevoie sa schimbi emulatorul pt sharing...e si mic pt ca nu are server de card si merge direct cu softcam.key
si evocamd poate in principiu acelasi lucru ca si mgcamd ...
Salut,
Pe la mine s-o lasat intunericeala pe Cabo, la voi mai mere?
Eu am dm500 si folosesc newcamd 5.28.
Multumiri!
ByteNick
22-04-2005, 08:01
Nici la mine nu mai merge. Are careva vreo solutie?
stagiaru
22-04-2005, 17:40
Aseara mergea cu Newcamd si ultimele chei de la ump. Probabil ca merge si cu celelalte emu.
ByteNick
27-04-2005, 00:13
La mine nu merge deloc, cu nimic, nici picat cu ceara!
WTF?
MrMxyzptlk
27-04-2005, 06:50
eu zic ca nu ai cheile puse la punct ... tocmai ieri m-am uitat cateva ore la TV Cabo, ieri seara si nu am avut probleme ...
si radegast stie acelasi lucru ca mgcamd :wink: :lol:
Intrebare:
Mgcamd asta, atit de laudat, stie card FreeX-Viacces2?, fiindca are cineva, si nu-i merge decat pe un Gemini vechi si pe newcamd numai...
bey
vladtimmy
28-04-2005, 18:36
eu folosesc freextv de o luna si merge pe toate imaginile la dreambox7020s si cam toate emulatoarele testat de mine camd newcmd cu mgcmd cu cartela originala viac2 freex tv si cartela originala tvrcultural
Mai merge TV Cabo?Cu ce emu?Eu de 2 zile nu ii mai dau de cap?
doctorul
15-05-2005, 17:43
cu noul rsakeylist de aici , http://www.croteam-sat.org/aploud/ , merge.
sau de aici http://207.44.186.146/omega/, descarci newcamd-keys.zip
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.