View Full Version : Canale noi la Digi pe TP7
Cei de la Digi au inceput introducerea noilor canale destinate romanilor pe TP7.
Pentru inceput super canalul: TVS Oradea :lol: desigur cu NOTA 10
Asteptam cu nerabdare si restul canalelor TVS
armandino
05-08-2006, 03:13
cum sunt 42 de judete vom aveam cel putin 42 de programe regionale TVS :)
FOARTE cerut de abonati ( useri):lol:
Oricum e misto man ca dau si filme. :P
cum sunt 42 de judete vom aveam cel putin 42 de programe regionale TVS :)
cred ca sunt doar 5 studiouri TVS ...
Daca ar fi dupa mine as face asa.
As scoate DIGI TV info si toate informatiile pt abonatii ( romani si maghiari) le-as da pe TVS ORADEA.
Ar elibera un program .
Oricum acum sa vedem ce se intampla
iezuit777
05-08-2006, 04:46
Pentru inceput super canalul: TVS Oradea :lol: desigur cu NOTA 10
da ce ai vrut o nota mai proasta? :twisted: nu te-ai obisnuit cu aceste note foarte bune din partea celor de la digi? :lol:
eu vreau canalul propriu al operatoriulor de cablu..poate il baga astia 8)
Este vorba de un proiect DIGI TV prin care se doreste transmiterea pe satelit a cel putin 3 programe locale din cele trei mari regiuni ale Romaniei.
Eu o consider o idee excelenta si astept si restul canalelor.
Va rog sa ma credeti ca fac aceste afirmati detasandu-ma total de pozitia mea pro Digi TV.
Fanta
RDI Team
Rezolvam un uplink de pe Paraul Baicaului, si rromi din Toplita tre sa aiba o televiziune a lor, mai ales ca Digi vine in sprijinul posturilor de acest gen :)
Este vorba de un proiect DIGI TV prin care se doreste transmiterea pe satelit a cel putin 3 programe locale din cele trei mari regiuni ale Romaniei.
Va rog sa ma credeti ca fac aceste afirmati detasandu-ma total de pozitia mea pro Digi TV.
Fanta
RDI Team
Cool Fanta!. Asteptam si un canal din moldova :wink: :P :P
Un crazy kid :lol:
iezuit777
05-08-2006, 05:43
Fanta
RDI Team
si dc nu il lasa la liber daca tot l-am bagat in grila? sau inca emite mira?
- Din pacate, abonatii digi vor canale proprii de filme, muzica, desene. Nu sunt interesati de canale tv regionale...
- Este posibil ca actuala politica a Digi sa se intoarca impotriva ei; BoomTV, avand canale proprii, o sa castige o parte din abonatii DigiTV.
Userii abonati la DigiTv subliniaza cateva nemultumiri:
- semnal mai slab in anumite perioade
- lipsa unor canale intens cerute - AXN Sci-fi si Crime, Boomerang, MTV-urile, Mezzo, Taraf etc
- aerisirea TP-urilor prin scoaterea canalelor de umplutura, la care, sincer, nici macar 1% din abonati nu se uita...
- aparitia canalelor proprii, specifice oricarui DTH adevarat!!
- s.a.m.d....
Dupa cum ii stim pe cei de la digi, nu se poate sa nu aiba ei un AS in maneca...Problema este ca, daca nu-l scot mai repede, e posibil ca Focus&Comp sa le fure din clienti... Si dupa cum spunea Fanta, efectul de turma functioneaza....
Eu nu cred ca boom va castiga din clientii digi pentru simplu motiv ca e scump,la noi aici in romania toti vrem ieftin si bun si din 4 dth-uri nu avem la nici unul.
Si dupa cum ai spus@gepeto intotdeauna digi are un as in mineca si-l va scoate cat de curand mai multe.....
Cu respect
Vad ca in sfarsit incep sa apara megabombele.Prin acest gen de programe de o audienta planetara si nu prin "canale de nisa "gen Eurosport 2 Digi va da o lovitura mortala deja agonizantei concurente.Bravos Digi ar spune Caragiale.
Asteptam etaloanele TV regionale: TV NEPTUN si MTC (mai exista? ) ....
Vad ca in sfarsit incep sa apara megabombele.Prin acest gen de programe de o audienta planetara si nu prin "canale de nisa "gen Eurosport 2 Digi va da o lovitura mortala deja agonizantei concurente.Bravos Digi ar spune Caragiale.
Crezi sau nu eurosport2 este cerut de foarte multa lume care nu este un program de "nisa" si aici digi pierde pentru un program cerut cel mai mult de abonatii recenti si anume taraf tv care pe multa lume am auzit daca o sa-l introduca in grila,ei asta e noroc ca mai e max si are omul de unde alege :roll:
ce este cu acest tvs oradea? e bun de ceva? daca da sa-i uram bun venit
daca se poate cu sunet si imagine si la nevoie si macroblocuri. :lol: :lol:
Bravos Jymy m-ai inteles grozav (pe dos).
:lol: Citea in...oglinda...
:lol: Citea in...oglinda...
offtopic
Onglinda oglinjoara ... care e cel mai tare Detehas din tara :lol: :lol: :lol:
Cristi-C
05-08-2006, 07:26
Scoateti fratilor nota 10 de pe TV S Oradea!
Oglinda oglinjoara ghici care-i cel mai surd(la solicitarile utilizatorilor) DTH din tara?
fratilor,nu ne mai umpleti televizorul cu fel si fel de aberatii.programele regionale probabil sunt utile,dar sunt utile pt o parte a tarii.
prioritatea digi tv ar trebui sa fie eurosport 2,aerisisirea,iar apoi,sa puna ce vor muschii lor.insa eurosport 2 trebuia pus de multa vreme,iar ei nu-l au nici macar in proiect.
rusine,digi tv
Oglinda oglinjoara ghici care-i cel mai surd(la solicitarile utilizatorilor) DTH din tara?
A fost doar o remarca si in felul in care vorbesti se vede ce scoala poti sa ai,iar eu la varsta mea cred ca am copii ca tine deci masoara-ti cuvintele te rog
iezuit777
05-08-2006, 11:56
Fanta
RDI Team
no ofense dar cand e vorba de subiectivismul tau.......
TVS Oradea
Url: http://www.tvs.ro/
Descriere: Studioul de televiziune local Oradea, face parte din Holdingul RCS. Stiri, emisiuni, reclame, actualitatea prezentata obiectiv.
daca vreti mai multe info intrati pe pagina lor de net.
TVS Oradea este un program local cu stiri si emisiuni locale si nu numai care este transmis in mega-reteaua de cablu al RCS Oradea adica in tot orasul si in majoritatea localitatilor importante (si nu numai :) ) in judetul Bihor...
Acest program se bucura de o audienta destul de mare in zona chiar daca mai exista in oras un post tv local al fratilor Micula...
,,programele regionale probabil sunt utile,dar sunt utile pt o parte a tarii''
Perfect de acord...nu il vad eu pe rz+ uitindu-se la stirile locale din Oradea asa cum nici pe mine nu ma prea intereseaza stirile locale TVS Brasov desi a fost o perioada cind pe TVS Oradea se dadeau si stirile facute de colegii lor din Brasov...
Tocmai de aceea propun ca aceste programe regionale sa fie accesibile doar celor care chiar isi au domiciliul in zona respectiva pe baza datelor referitoare la judet din buletin iar cei din alte judete sa aiba ca si acuma nota 10 :D
Pe mine chiar ma bucura aparitia acestui program in grila...stau la casa deci nu sint cablat de catre RCS si asta era cam singurul program la care toti ceilalti din oras au acces iar eu din lipsa de tv cablu...nu...
Practic acesta a fost ultimul si cred ca cel mai relevant pas al celor de la Digi cu care dovedesc inca o data daca mai era nevoie ca Digi tv a fost,este si probabil va ramine in continuare nimic altceva decit CABLU PE SATELIT!
boy2good
05-08-2006, 17:27
pai nu ati cerut toti canale proprii ca la boom?tvs oradea va devenii "digi comedy" :lol:
Referitor la remarca lui JYMY pe care n-am avut nici cea mai mica intentie sa-l ofensez ci doar am spus ca m-a inteles gresit ,eu unul fiind printre cei mai mari sustinatori in sensul introducerii Eurosport 2 in grila DIGI (aprecierea cu TV DE NISA apartinind proprietarului acestui site).pot doar sa-i spun ca in cazul in care are peste 19 ani de scoala si in jur de 60 de viata(multi inainte) are dreptate.
Pe mine chiar ma bucura aparitia acestui program in grila...stau la casa deci nu sint cablat de catre RCS si asta era cam singurul program la care toti ceilalti din oras au acces iar eu din lipsa de tv cablu...nu...
Uite un client fericit.
Eu totusi am tendinta sa cred ca cineva de la Digi care a stabilit anterior politica de succes a plecat la alta firma.
Mi se pare aberant cind concurenta se intareste, ataca mediatic puternic sa faci miscari impotriva curentului care dau senzatia de "ajuns la fundul sacului". Mai bine nu faci nimic sa dai impresia ca te simti tare si nu-ti pasa
Citi dintre sutele de mii de clienti din tara sunt interesati de hotaririle consiliului local din Oradea, sau pe ce strazi se mai sapa santuri si alte informatii specifice tv locale.
Daca pina acum eram convins ca am pariat cu digi pe un cal cistigator sunt din ce in ce mai tentat sa studiez oferta BOOM.
De ce zic asta? Toate miscarile de marketing facute in ultimul timp, anuntate cu pompa pe forum au fost pina la urma dezamagitoare:
1. Lansarea unui receptor "adevarat" Au primit citiva betatesteri si apoi nu s-a mai auzit nimic. Nu stiu daca se mai vinde la clienti noi sau vechi. Se vorbeste de altul si mai si .
2. Lansarea TP7 . Mult anuntata si indelung aminata s-a soldat cu aparitia a doua programe din care pe unul nu cred ca s-au uitat mai mult de 0.1 % din clienti . Promisiuni la TP8
3. Lansarea lui TP8 care trebuia sa lase canale libere pe TP7 pentru clientii din .ro Aflam ca pe locurile libere nu se vor introduce programe indelung cerute ci programe locale ( si trei ) care sunt chiar programe de nisa fara viitor.
Cra10veanul
05-08-2006, 19:28
ce receptor mai tare decat HUMAXUL mai vreti?In afara de de cei ce folosesc cartela pe Dreambox nimeni nu poate spune ca alt detehas ofera receiver mai bun.
Dominus-®-
05-08-2006, 20:01
care e problema, daca apare un post de televiziune care emite din Oradea?...Cluj sau Craiova?
Ce, la bucuresti sa inventat televiziunea ?
21mediastudio
05-08-2006, 20:30
Nu Bucuresti a inventat Televiziunea... dar acolo e prostia ... prostie care da pe afara .... nu de mult DOMNUL "FANTA" zicea de puncte reiting de posturi cerute de cifre cam cati oamnei urmaresc sau nu pun post de televiziune ..... daca nu ma insel in opinia lui, un anume MTV ... Taraf ( care nu-l agreez ), Boomerang, AXN SFI, AXN Crime s.a.s.m.d posturi foarte cerute dealtfel ..... sunt posturi care nu fac reiting dar un post regional face reiting... BRAVOS .... in urma unui studiu de piata JIJI a concluzionat (nu va simtiti jigniti cei de acolo ) deci repet Jiji a concluzionat ca din BUCURESTI BURICUL PAMANTULUI se da ora exacta in preferintele unei tari intregi in preferintele de televiziune ... GRESIT ... dar ca si alte companii mari care fac aceasi greseala si pierd de ce nu ar face-o si JIJI .... FRATILOR TREZIREA tonul il da multimea si majoritatea nu minoritatea ...... la fel ca si alte postari o sa fiu ignorat sau DELETAT sau contrazis de clone .....
:clap: :clap: :clap:
un fost frumos,concis si plin de adevar.sa nu uitam insa un lucru miticii
nu sint intr-u totul vinovati.este un adevar faptul ca po....tia miticicestiului este formata si din consateni de ai nostri :!: sau :?: :lol: :lol: :lol:
se pare ca urmeaza o ofensiva impotriva miticilor si in ceea ce priveste
fotobalul,conform celor spuse de dorinel munteanu.in curind schimbam capitala :?: eu zic sa o punem in moldova :idea: :lol:
Ne-ati gasit pe noi prosti ???? N-avem nevoie de capitala !!!!!
ntire2000
05-08-2006, 22:18
incepand de luni o sa incerc sa fac niste teste cu un receiver imprumutat de la un amic care are focus.....
cum s-ar zice o sa facem "rocada" de receivere....
va cam dati seama cine iese clar in avantaj nu? :naughty:
mai bine dau un ban in plus da' nu fac febra musculara tot stand cu deshtu in telecomanda sa sar peste cacaturile care nu ma intereseaza....
in mod clar, daca pana la toamna (....asa cam prin 15 septembrie :twisted: ) digi nu-si reconsidera atitudinea fata de clienti care, hai sa fim seriosi or fi ei jumatate tarani dar sunt din aia care au fost pe dincolo si acuma au bani si fitze....putem zice ca vor incepe sa piarda clienti.....
ca sa nu zica unii ca vorbesc prostii, sa ne uitam un pic pe piata de internet din romania....upc ii cam bate la cur.... :D
(daca astral nu era o afacere buna, americanii nu-si bagau banii in el - judecati si singuri....pe de alta parte s-o tot zis ca nemtii vor sa.....dar pana la urma se pare ca nu au mai vrut.... :twisted: )
asa ca tre' sa recunosc ca nu sunt deloc consecvent....dupa ce acu 2 ani am renuntat la astral ca grila lor de programe era sub pretentiile mele, acuma pot sa spun "no thanks" la toate gunoaiele pe care le am in actuala grila de programe digi....
hai sa auzim numa de bine!
PS: mai bagati si cinemar baia-mare ....daca o mai fi existand.....
KingBlana
05-08-2006, 22:43
Deja m`am plictisit de ntire asta .... Arunca o data alea 2 receivere digi de la balcon , ia-ti Sky UK , si gata , nu tot de foote nervii in fiecare post de-al tau .
ce receptor mai tare decat HUMAXUL mai vreti?In afara de de cei ce folosesc cartela pe Dreambox nimeni nu poate spune ca alt detehas ofera receiver mai bun.
Nu zice nimeni nimic de Humax dar poti sa-l cumperi la un abonament vechi sau nou ? Nu am auzit sa se dea nici la cele noi .
Nici eu nu sunt din capitala si nici nu am vreo parere prea buna de cei de acolo dar chiar nu ma intereseaza nici un program de Oradea eu vreau AXN SciFi macar ca tot se zicea ca reprezentantul AXN in Ro e Digi dar AXN SciFi a aparul la max !!!!!!!! sau alte programe de ineres general.
amandigi
05-08-2006, 23:38
O fi HUMAX-ul bun, dar nu ajuta pe nimeni, fiindca nu-l gasesti. La reprezentanta locala RDS nu era, la telefon de la serviciul clienti am primit raspunsul ca nu mai este, nu se stie daca va mai fi. Daca am inteles corect de la Fanta, cei care au comandat de la Mirosat, au fost pusi pe lista de asteptare si vor primi noul HUMAX (cand si la ce pret, nu stiu). Si au fost c-am 400 pe aceea lista. Deci scrut si simplu: momentan la Digi primesti Hyundai-ul si nimic altceva.
Mans
Din partea mea sa introduca si Tv SarmaBit dar ar trebui sa se gandeasca si la noi macar putin. Sper ca pe TP 9 care o sa se lanseze pana la sf anului sa avem parte de AXN-URI, Mtv-uri Boomerang , Eurosport 2. Daca nici atunci nu vor face nimic .. inseamna ca ..... stiti voi
ca sa nu zica unii ca vorbesc prostii, sa ne uitam un pic pe piata de internet din romania....upc ii cam bate la cur.... :D
(daca astral nu era o afacere buna, americanii nu-si bagau banii in el - judecati si singuri....pe de alta parte s-o tot zis ca nemtii vor sa.....dar pana la urma se pare ca nu au mai vrut.... :twisted: )
hai sa auzim numa de bine!
si cand zici asta te bazezi pe cifre concret, nu ? sau doar ce e la tine in bloc?:)
ca o realitate poate irelevanta in cazul de fatza, daca rcs ar cabla cu tv toata timisoara(eu de acolo fiind), upc-ul ar trebui sa se apuce ca romtelecomu, de sate:D
legat de bagatu americanilor banii in ceva, cred ca astralu a fost singurul lucru in care au putut sa shi(o) bage:)
nemtii nu au mai vrut, pentru ca alti nu au vrut ca ei sa poata sa vrea, daca ma intelegi;)
in rest, cum zici tu, sa auzim numai de bine, si in principal sanatoshi sa fim:D
O fi HUMAX-ul bun, dar nu ajuta pe nimeni, fiindca nu-l gasesti. La reprezentanta locala RDS nu era, la telefon de la serviciul clienti am primit raspunsul ca nu mai este, nu se stie daca va mai fi. Daca am inteles corect de la Fanta, cei care au comandat de la Mirosat, au fost pusi pe lista de asteptare si vor primi noul HUMAX (cand si la ce pret, nu stiu). Si au fost c-am 400 pe aceea lista. Deci scrut si simplu: momentan la Digi primesti Hyundai-ul si nimic altceva.
Din pacate, Humax-ul este bun, dar lipseste cu desavarsire...
Pacat, Digi ar fi avut inca un atu cu acest receptor...
Eu inca o astept la digi in grila : http://www.tizianalotto.it/img_src/testata.jpg
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si-a scos alt canal nebuna :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
cableguy
06-08-2006, 06:10
poate din ORADEA se vor naste ceva PPV-uri...
si-a scos alt canal nebuna :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Este acelasi canal ,
PS: in caz ca nu stiai Tiziana este un fel de mama Termita de pe meleagurile mioritice... :lol: vrei sa castigi la loto dai un telefon...cine stie poate...esti urmatorul OGICA !!! :lol: :lol: :lol:
si ca sa nu fiu offtopic : inca astept acest canal la DIGI(PPv) , fiind abonat oficial al acestui maret DTH
In ultima vreme orice introducere a vreunui program in grila DIGI nu poate fi decat un prilej de bascalie.Se vede treaba ca DIGI nu manifesta decat dispret si lipsa totala de profesionalism la adresa abonatilor sai.Singurul care mai lauda acest operator a ramas Fanta care de multe ori cred ca o face si el fara convingere.De fapt ce ai putea lauda:faptul ca in loc de programe adevarate primim FLUX,PRATECHsi mai nou programe de cartier (pe cand un TV FERENTARI?) ,un DIGIINFO de care ar rade si curcile daca l-ar vedea cu informatii de pe vremea bunicii si trei greseli de ortografie intr-o fraza ,cu un serviciu tehnic varza care niciodata repet niciodata nu mi-au putut da o informatie concreta,cu un site la fel de actual ca si mama-mare si cu semnal cand e cerul imaculat.Au scos cica un receptor mai bun dar care nu se gaseste nicaieri si ne tot serveste megabombe(invizibile).Si tot auzim ca va prelua alte DTH pe care le va duce pe cele mai inalte culmi de progres.Si am uitat ceva :cei care nu vor lauda acest serviciu nu vor primi invitatie si nu vor mai putea posta in viata lor in aceasta sectiune.Ei bine eu il mai critic azi si de luni cred ca ma las.Oricum n-are nici un sens.
ntire2000
06-08-2006, 08:23
OFFTOPIC: kb, daca te-ai saturat du-te si baga o bere.....; daca fanta ma poate ignora tu de ce nu o faci? e foarte simplu: cand vezi in partea stanga userul ntire2000 sari peste postul meu direct la urmatorul....
sau poate opinia mea influenteaza atat de tare? 8)
ONTOPIC : stim cu totii ca shafu' al mare e din oradea si doar tine la oamenii lui, nu?!?
Scuzati-mi interventia, dar grila Digi este un mare kkt. Cea mai buna grila o gasiti la boom. Mai au ei niste probleme dar le vor rezolva curand si din septembrie cred ca multi dintre voi vor fi fericiti sa treaca la boom si sa scape de bataia de joc de la digi.
Scuzati-mi interventia, dar grila Digi este un mare kkt. Cea mai buna grila o gasiti la boom. Mai au ei niste probleme dar le vor rezolva curand si din septembrie cred ca multi dintre voi vor fi fericiti sa treaca la boom si sa scape de bataia de joc de la digi.
Ai dreptate, dar Boom trebuie sa mai ajusteze pe ici, pe colo...la preturi si la echipament...
Ai dreptate, dar Boom trebuie sa mai ajusteze pe ici, pe colo...la preturi si la echipament...
Sunt convins ca cei de la Boom depun toate eforturile pentru a gasi cele mai bune solutii. In mod sigur ceea ce noi numim principalele probleme ale operatorului Boom in acest moment, se vor rezolva foarte curand. Spun acest lucru pentru ca se misca foarte repede si sunt foarte receptivi. Ceea ce la digi nu prea gasesti, ba chiar in ultima vreme parca face totul in bataie de joc.
amandigi
06-08-2006, 22:41
Pretul pentru Boom e chiar prea mult. Pretul complet pentru Digi este 50 RON. Pentru 50 RON in oferta similare nu poti include AXN, desene animate si vor lipsi cateva canale romanesti. Pachetul complet e 80RON. Si faptul ca nu sunt incluse canale maghiare este un mare minus pentru mine si multi alti posibili clienti. Aici Digi nu are concurenta reala.
Ca o curiozitate motivele pentru care am optat pentru Digi in ordine de importanta erau: canale maghiare, pretul abonamentului, pretul echipamentului. Pana acum plateam 13RON pentru CATV, dar fara prea multe canale romanesti si fara Dicovery & co. (dar cu TeleSport ;-)). 10 RON in plus merita sa dau, dar 40 RON in plus nu merita in nici un caz. Si cred ca multi decid pe baza pretului, fie ca nu pot sa plateasca mai mult, fie ca nu sunt atat de dependenti de TV incat sa merita. Daca cei de la Boom vor sa aiba mai multi utilizatori ar trebui sa se uita la realitatea din tara.
,,Si faptul ca nu sunt incluse canale maghiare este un mare minus pentru mine si multi alti posibili clienti. Aici Digi nu are concurenta reala''
La Boom sint incluse canale cu sunet in maghiara chiar si acum,practic la aproape toate programele unde exista aceasta posibilitate...in curind vor avea si restul de programe maghiare importante gen RTL Klub,etc.
Deci la acest capitol cei de la Boom stau destul de bine...
daniel1976
07-08-2006, 00:07
este klar ,
boom reprezinta calitate , comunicare cu clientii , lucruri care vor fi absolut necesare in viitor chiar si pentru romani....
jiji reprezinta trecutul , adeka rahaturi cantitative , pe principiul daca e mult e bine, nu se tine cont de opiniile abonatilor , in viitor acest lucru este egal cu sinuciderea...
este klar ,boom reprezinta calitate.
Ha ha ha ha :D D'aia nu are nici o mie de abonati in 3 luni de zile ?
Astia care va dati cu presupusul despre Boom ati vazut vreodata un receiver Coship ? Ati vazut viteza de miscare ? de care fie vorba intre noi si melcii ar face misto ?
Exista DTH in Romania care sa ofere un receiver mai performant decat Humaxul Digi + ?
Faceti caz de canale proprii care nu au decat 2-3 filme pe zi , filme ce le-am vazut de mult pe Prima si National TV.
HBO este la o distanta stelara fata de programele boomuite !
Digi TV are o medie de peste 20.000 de abonati noi pe luna si asta spune totul de puterea lui pe piata.
Digi Tv are in spate o echipa de profesionisti care nu se ghideaza dupa spusele anumitor useri total nepregatiti care odata cu folosirea unei telecomenzi se cred atotstiutoti in ceea ce inseamna DTH in Romania.
Stie vreunul dintre voi cota de audienta in Ardeal a programului nou introdus de Digi TV ? Locul 1 in judetul Bihor in ultimile trei luni si locul 3 la nivelul intregi Transilvanii.Ceea ce insemana ca lumea a preferat acest canal inaintea Protv-eului , Antenei 1 etc...
Mai tineti minte reactiile negative ale celor ce si acum sunt impotriva TVS-ului in momentul in care Digi Tv a lansat programe in lb maghiara ? In acest moment se inghesuie cu toti sa copieze exemplu oferit de Digi Tv.
Eurosport 2 , Boomerang , AXN-urile noi si MTV-urile TOATE la nivel NATIONAL nu au audienta lui TARAF TV !! DTH-ul este o afacere ce se ghideaza dupa reguli economice bine puse la punct.
Toata lumea are ceva impotrica programelor FLUX TV , DDTV , Pratech ... ei bine acele programe fac ca ABONAMENTUL PLATIT DE VOI SA FIE MAI MIC !
Digi TV a pornit cu doua transpondere si 32 de programe iar pretul abonamentului a ramas acelasi !
Ce alt provider iti mai ofera posibilitatea sa cumperi un receiver la sub 200 RON ?
Am vorbit si cu un betatester BOOM si aici Digi TV a spulberat concurenta :D A oferit gratis un receiver DIGI+ cu abo FULL 12 luni .
Deja sunt plictisit sa comentez si sa raspund la ineptiile anumitor (mult respect pentru ceilalti) useri.Tocmai de aceea o sa ma gasiti mai rar pe acesta sectiune in viitor deoarece maine sper sa va anunt care este marea surpriza pe care o pregateste RDI Team.
Fanta
RDI Team
Si inca ceva pentru putinii useri care stiu ce reprezinta FEC-ul si SR-urile ...
Spre deosebire de Focus si BOOM , Digi foloseste FEC 3/4 si are cel mai mic numar de programe pe un transponder ! Din pacate useri ca si KB care stiu sa citeasca parametri legati de calitatea imaginii pe DM sunt putini.Si la capitolul imagine Digi TV din punct de vedere tehnic ( nu ochiometric subiectiv) este lider detasat.
@zmeura
Receptoare Humax sint cite vrei...am vazut cu ochii mei...dar...nu se dau la oricine! Nu ma intreba de ce...acesta a fost raspunsul pe care l-am primit...
Daca chiar iti doresti asa de mult un Humax da-mi un P.M si te rezolv eu cu un aparat nou nout...desi dupa ce m-am jucat cu el am decis sa ramin tot la...conserva!
Bun am inteles
Dar de ce avem nota 10 pe el? :?
irishman
07-08-2006, 01:28
aici cu receptoarele, Humax sunt praf in ochi, oricine stie indiferent ce receiver ai avea Nagra se misca greu, asa ca poate sa dea digi si dreamuri ca la schimbare de canale tot o vesnicie ti se pare, partea proasta la Boom ca s-au gandit la o acoperire naspa, nu s-a gandit si la cei din afara ;)
HA HA HA !Aia cu echipa de profesionisti de la DIGI e amuzanta.Cred ca majoritatea userilor de pe RDI pot sa dea lectii deschise profesionistilor de la DIGI.Cat priveste supereceptorul Humax cate aveti 2sau 3buc? Si supersemnalul de la primii stropi de ploaie tot profesionistilor il datoram.Cu tot cu notele de 10 aferente achitarii abonamentului in avans.Si daca o iei cu audienta regionala te anunt ca cea mai mare audienta in cadrul universitatii SPIRU HARET o are TVRM.Cu mult peste HBO si CINEMAX.Gasesti niste argumente ca ma faci sa mor de ras.In rest ai dreptate.Pretul abonamentului,a echipamentului,si raporul pret/calitate/nr programe e cel mai bun.
Cu tot respectul, trebuie sa te contrazic... Digi se misca bine pe dream.
Bun am inteles
Ai tu NOTA 10 pe receiverul de test de la DIGI TV ???? Daca NU fa bine si nu te lua dupa alti si daca DA inseamna ca nu ai lasat receiverul pe program pentru a face update , ceea ce pentru unul ce vrea sa testeze un produs este destul de grav.
De azi inainte vorbeste despre Focus si nu mai mai cauta prin PM-uri.
Fanta
Bun am inteles
In ce conditii ai avut "nota 10" pe Humax?? Si, de ce nu ai scris despre asta la topicul Beta tester Digi.. La mine receptorul merge perfect...Absolut nici o eroare...
Mai este cineva care poate confirma vreo "nota 10" pe Humax??
unde se vede cit de judicios au fost alesi testerii-beta :!:
Fanta,am banuit de la inceput ca te-ai lasat inselat de dl.goe :idea:
:lol: :lol: :lol:
Normal ca nu a vazut nimeni pe Humax NOTA 10 ....
Ce sa-i faci...trebuie sa-si faca imagine pe alte forumuri.E deja o moda...te iei de Digi TV sau il injuri pe Fanta si esti decorat prin alte parti.
Sa incheiem acest subiect pentru ca am alte lucruri mai importante de facut pe net la ora asta.
Fanta
Doamneeee, vin-o doamneee... sa vezi ce-a facut DTH-ul din oameni :lol:
In rest, nu ma bag... succes lui Digi spre rezolvarea tuturor problemelor
@zmeura
Nici vorba...nici nu am intervenit pentru oprirea subscriptiei si nici nu a avut vreodata respectivul nota 10 pe ecran.
Sincer nici nu ma intereseaza ce scrie pe alte forumuri unde sunt cinci-sase frustrati care au ca unic obiect de activitate pacalirea clientilor cu aparate Focus si jignirea subsemnatului.
Definitiv acest subiect si cele colaterale sunt inchise pentru mine.
Fanta
,,D'aia nu are nici o mie de abonati in 3 luni de zile ?''
Si nu prea vor face foarte multi abonati nici in urmatoarea perioada daca nu isi schimba ,,targetul''...oricum pe termen scurt este imposibil sa-i ajunga cineva din urma pe cei de la Digi la numarul de abonati...pe termen lung insa(peste vreo 2 ani) acest lucru va fi posibil deja...
Coship-ul este intr-adevar cel mai slab momentan comparat cu alte receptoare...
,,Exista DTH in Romania care sa ofere un receiver mai performant decat Humaxul Digi + ? ''
Pai...din cite vezi tocmai asta e problema ca nici Digi nu ofera Humaxul...de ce?
Apropo de programul nou introdus...fiind singura persoana de pe acest board care s-a bucurat de aparitia acestuia in grila te intreb:-de ce am nota-10 pe el? Cind ma voi putea uita si eu la stirile locale din Bihor?
Da intr-adevar toate DTH-urile de pe la noi si-au dat seama ca desi ei personal ii urasc de moarte pe ,,bozgori'' dar de luat bani de la ei vor sa ia fiind o clientela stabila si serioasa pe termen lung, abonati pe care te poti baza tocmai de aceea se grabesc sa introduca din ce in ce mai multe programe maghiare pt. ca sa-i stie abonati la ei...
Nu bag mina in foc dar cred ca @ady 18 se referea ca are nota 10 pe programul nou introdus adica pe TVS Oradea....nu?
Hmmm, s-a tzicnit lupul....zau!
[Stie vreunul dintre voi cota de audienta in Ardeal a programului nou introdus de Digi TV ? Locul 1 in judetul Bihor in ultimile trei luni si locul 3 la nivelul intregi Transilvanii.Ceea ce insemana ca lumea a preferat acest canal inaintea Protv-eului , Antenei 1 etc... ]quote Fanta
As fi tare curios sursa pe care sebazeaza aceasta afirmatie. Probabil tot "superprofesionistii" Digi au facut acest stusdiu de piata.
Si pentru relevanta "calitatii" acestui megapost tv care surclaseaza Pro tv-ul si Antena 1 va prezint programul de astazi asa cum apare pe siteul postului respectiv:
08:00 Rez.Dim. + Ştirile naţionale TVS rel.
08:48 Anunţuri în lb.română
09:00 Desene animate
10:00 Muzică uşoară
10:48 Anunţuri în lb.maghiară
11:00 Cinema TOP 10 Ov.Selegean
11:30 TV Salon auto Fejer Ivan
12:00 Retrospectiva ŞTIRILOR
12:48 Anunţuri în lb.română
13:00 Retrospectiva ŞTIRILOR
13:48 Anunţuri în lb. maghiară
14:00 Adevărul Evangheliei Vlad Tătaru
14:48 Anunţuri în lb.română
15:00 Bună seara, Oradea! rel. Virginia Ritchie
17:00 Retrospectiva ŞTIRILOR
17:48 Anunţuri în lb. maghiară
18:00 Retrospectiva ŞTIRILOR
18:48 Anunţuri în lb.română
19:00 TV Salon auto Fejer Ivan
19:30 Videoclipuri
19:45 Anunţuri în lb.română
20:00 Stilul tău – rel. Cosmina Vidican
21:00 Salon AUTO – Ediţie SPECIALĂ Fejer Ivan
21:50 Anunturi, muzica, reclama
22:00 Retrospectiva ŞTIRILOR
22:48 Anunturi, muzica, reclama
23:00 Adevărul Evangheliei Vlad Tătaru
23:59 Avanpremieră
00:02 Mica publicitate
Intr-adevar programe, filme, tot ce vrei, mai ales anunturi bilingve.
Acesta este superpostul TVS care a ajuns in grila DIGI doar pe considerentul ca face parte din megacompania RDS-RCS.
amandigi
07-08-2006, 06:00
,,Si faptul ca nu sunt incluse canale maghiare este un mare minus pentru mine si multi alti posibili clienti. Aici Digi nu are concurenta reala''
La Boom sint incluse canale cu sunet in maghiara chiar si acum,practic la aproape toate programele unde exista aceasta posibilitate...in curind vor avea si restul de programe maghiare importante gen RTL Klub,etc.
Deci la acest capitol cei de la Boom stau destul de bine...
Eu nu am vazut pe site-ul lor urmatoarele canale: Duna TV, M1, M2, RTL Klub, TV2, Hir TV. Despre faptul ca unele canale au sunet maghiar am citit, dar sincer sa fiu prefer filmele in limba originala daca se poate. ;-) Comentariile sportive, emisiunile proprii sunt mai importante.
,,Eu nu am vazut pe site-ul lor urmatoarele canale: Duna TV, M1, M2, RTL Klub, TV2, Hir TV''
Coming soon... :)
.
Stie vreunul dintre voi cota de audienta in Ardeal a programului nou introdus de Digi TV ? Locul 1 in judetul Bihor in ultimile trei luni si locul 3 la nivelul intregi Transilvanii.Ceea ce insemana ca lumea a preferat acest canal inaintea Protv-eului , Antenei 1 etc...
Mai tineti minte reactiile negative ale celor ce si acum sunt impotriva TVS-ului in momentul in care Digi Tv a lansat programe in lb maghiara ? In acest moment se inghesuie cu toti sa copieze exemplu oferit de Digi Tv.
Eurosport 2 , Boomerang , AXN-urile noi si MTV-urile TOATE la nivel NATIONAL nu au audienta lui TARAF TV !! DTH-ul este o afacere ce se ghideaza dupa reguli economice bine puse la punct.
E clara treaba cu cererile de Taraf dar nu se introduce Taraf ci TVS Oradea :shock: pe care nu am auzit sa-l ceara cineva .
Cum e cu regulile ?
Vrind sa vad si eu un program cu asa rating de bate protv si antena 1 am scanat si eu dupa TVS Oradea dar "Nota 10" Poate vor sa-l bage PPV daca tot are un rating astronomic. Sau pachet separat ca HBO .
TVS Oradea are licenta de distributie nationala de la CNA ?
De fapt ar trebui sa ma bucur ca am avut aproape dreptate cind am zis ca se vor introduce Taraf TV si o televiziune locala din Caracal. Am gresit doar orasul :twisted:
Pe scurt: nu e bine nici daca-l vezi, nici daca nu-l vezi.
Totul face parte din politica DIGI unde totul e pus la punct cu o precizie elvetiana.S-au primit spunea Fanta mii de mailuri care cerea TARAF si evident s-a introdus FLUX,se cere in draci Eurosport 2,AXN-urile si Boomerang se introduce TV Oradea si probabil inca 2 posturi cu audienta galactica (20-30pensionari locali).Ce mai vreti nesatuilor,in loc sa va bucurati voi aveti nesimtirea sa criticati nemaipomentita politica de programe a superspecialistilor de la DIGI.Rusine userilor bravo DIGI.Ai dovedit inca odata cu profesionalismul tau recunoscut ca tii cont intodeauna de parerile clientilor tai .
Totul face parte din politica DIGI unde totul e pus la punct cu o precizie elvetiana.S-au primit spunea Fanta mii de mailuri care cerea TARAF si evident s-a introdus FLUX,se cere in draci Eurosport 2,AXN-urile si Boomerang se introduce TV Oradea si probabil inca 2 posturi cu audienta galactica (20-30pensionari locali).Ce mai vreti nesatuilor,in loc sa va bucurati voi aveti nesimtirea sa criticati nemaipomentita politica de programe a superspecialistilor de la DIGI.Rusine userilor bravo DIGI.Ai dovedit inca odata cu profesionalismul tau recunoscut ca tii cont intodeauna de parerile clientilor tai .
"Iar am pus-o, iar am pus-o.....", cum ar spune Salam, Florin Salam si sotia lui Victoria.
1- Spotul 3 nu are acoperire cu semnal 100/100 pe teritoriul RO, fatza de Thor3....
2- Dupa ce ca semnalul e slabut mai emite si in Balsam 2in1...
Focus........vin din urma...
S-au primit mii de mailuri care cereau TARAF ...
Nu cred ca cei ce vor Taraf (majoritatea dintre ei) in grila Digi stiu ce e acela un mail....ba mai mult sa-l si foloseasca...
Asa a spus Fanta si eu pana la proba contrarie tind sa-l cred.
Asa a spus Fanta si eu pana la proba contrarie tind sa-l cred.
Probabil cei care au trimis mailurile sunt dealeri, instalatori, etc (persoane co-interesate..)...dar in nici un caz "consumatorii" de Taraf TV, Manele TV, etc...
..si eu sunt intrebat de multe persoane de Taraf...in cele mai multe cazuri am recomandat LNB-uri Opticum monobloc....
S-au primit mii de mailuri care cereau TARAF ...
Nu cred ca cei ce vor Taraf (majoritatea dintre ei) in grila Digi stiu ce e acela un mail....ba mai mult sa-l si foloseasca...
Dar crezi ca Marea majoritate a liceenilor asculta manele la greu...?
Canada venimmmmmmmm........
E dreptul fiecaruia sa asculte muzica care ii place ,si gusturile nu se discuta.Desi eu am fost mereu impotriva introducerii Tarafului daca o mare parte a publicului doreste acest gen n-are decat sa fie Taraf.Ceea ce vreau eu sa semnalez este insensibilitatea acestui operator la solicitarile utilizatorilor sai.Eu nu atac persoane sau opinii ci politica de neinteles a celui mai mare DTH autohton.
ntire2000
08-08-2006, 09:59
aia care nu stiu ce-i ala e-mail trimit semeseuri...... :lol: :lol: :lol:
al doilea canal local urcat pe digi, va fii din partea de vest a tarii:)
iezuit777
09-08-2006, 02:01
al doilea canal local urcat pe digi, va fii din partea de vest a tarii:)
pai TVS Oradea e din vestul tarii. ar fi chiar culmea sa bage doua din aceasi zona :shock:
m-as bucura sa-i dea drumu si la asta odata, si sa scoata flux si pratech.
mai exact, judetul timis.
iezuit777
09-08-2006, 05:14
mai exact, judetul timis.
pai daca baga din jud timis e din aceasi zona. cei de la oradea pot da informatii din jud timis.
sau din punctul tau de vedere baga TVS BIHOR, TIMIS, SATU MARE? :twisted:
daca tot vor pe regiuni ar trebui unu din est si altul din sud. in fine.
sunt curios ce vor face. :D
vor reinfiinta special pentru tine oltenia tv :idea: :lol: :lol: :lol:
iezuit777
09-08-2006, 06:53
vor reinfiinta special pentru tine oltenia tv :idea: :lol: :lol: :lol:
ma faci sa rad. prima data invata despre media regionala ce inseamna si apoi mai discutam.
have fun.
bye.
pai nu, cei de la oradea isi vad de orashul/judetul lor, cei de la tm isi vad de orasul/judetul lor.
De ieri a disparut NOTA 10 de pe TVS Oradea
ntire2000
11-08-2006, 10:46
daaaa.....si a aparut un post tv muuuuult mai prost decat pratech.... :lol: :lol:
plic cu gafe tehnice (azi la ora 11 butona unu dvd playeru... :lol: :lol: ), cu balbe ale limbii romane de toata jena (stirile sunt bestiale...), si cu o grila mai proasta decat digi info....
stau si ma gandesc daca toate canalele astea de umplutura nu s-ar putea aduna pe o singura frecventa (dupa realizarea unui sondaj de audienta... :lol: :lol: ) astfel incat sa ne fie mai usor sa dam delete....
stau si ma gandesc daca toate canalele astea de umplutura nu s-ar putea aduna pe o singura frecventa (dupa realizarea unui sondaj de audienta... :lol: :lol: ) astfel incat sa ne fie mai usor sa dam delete....
Ar fi perfect ;)
KingBlana
11-08-2006, 11:01
Maine vin cu un grafic de audienta pentru luna iulie , audienta masurata de ARMA . (Unde pratech , DDTV nu figureaza probabil pt ca nu au contribuit. Si daca contribuiau , tot degeaba . )
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.