View Full Version : Lista actualizata a emitatoarelor TV terestre din Romania
In urma ultimelor informatii obtinute de la IGC am actualizat lista emitatoarelor terestre din Romania. Pentru cei interesati o puteti consulata la www.antech.ro/pdf/Tabel_frecvente_TV_2006.pdf. Nu am inca situatia exacta a frecventelor pentru DVB-T care mi-a fost promisa de foarte mult timp dar degeaba.
KingBlana
02-08-2006, 03:25
Unitatea de masura in tabel este KW , da ?
Ia Timisoara, Suceava la Realitatea TV ce putere e ? Greu de crezut sa fie 450 de KW .
Sant frecvente din reteaua 3 care au puteri foarte mari. Reprezinta puterea maxima care poate fi emisa in md teoretic in locatiile respective asa cum au fost propuse de IGC inca din 1993 si transmise spre licitare la CNA in aceasta primavara. Si eu am indoielile mele legate de faptul ca Antena 1 de exemplu va emite cu 1 MW la Craiova dar asa au fost listate canalele.
KingBlana
02-08-2006, 05:11
Foarte bizar.
nicolassat
02-08-2006, 05:21
La CRAIOVA REALITATEA trasmite pe C42 TRASMISIE de toata jena :arrow: NAU VAZUT SI EI pana acum ca pe C42 trasmite si PINK [SARBI] dupa ora 19 se produc interferente si intra PINK oglinda ,toate emitatoarele din zona sant de tot rahatu :cry: CE ma sfatuiti sa fac :?:
@Satenicu - foarte tare treaba cu noile licente, dar cam pe cand vor fi functionale. De ex. ma interes PRO TV Focsani ... unde sa caut cand va incepe emisia? Cam cat timp dureaza de la obtinerea unei licente pana la inceperea emisiei ?
satenicu
03-08-2006, 02:43
Nu stiu,cred ca trebuie sa mai ai rabdare.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.