View Full Version : Liverpool - Steaua
irishman
26-11-2003, 23:19
stie cineva vreun feed.. sunt sigur ca trebuie sa apara unul atata vreme cat FIVE transmite meciul
Salut !
Iata canalele ce vor transmite meciul:
-FIVE 28°E N.D.S. /uk
-Romania 1 16°E FTA (PowerVu)
-Showtime Sports 7°W Irdieto 2
-Sport TV 3 30°W NagraVision
Deci sperantza e pe HISPA la 30°W ... :lol:
Cat despre feed-uri, amicul nostru loko a pus mai multe link-uri pentru a gasii un feed ... :wink:
http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=12344
Bafta,
zumeo
Scor la pauza: 1-1;
Scor la final: 2-2 :D :D :D
Oricum, mult succes STEAUA!!!!
imported_admin
27-11-2003, 20:14
Eu zic ca Dinita va marca primul gol in minutul 34 si Steaua se va califica dupa 1-2 in deplasare ! Adica AZI :D
HAI STEAUA !!!
admin
Atentzie pentru cei ce vor sa vada meciul pe HISPA ...
Noua cheie pentru TV CABO 27.11 este aici !
http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?p=51504#51504
Bafta shi HAI STEAUA !!!
zumeo
imported_admin
27-11-2003, 21:19
Pe internet nu l-or da englezii cumva ?
Tare sunt curios.
admin
zumeo_z
Nu merge cheia ta!!!!
irishman
27-11-2003, 21:49
10 e, 11142 h, 5632, 3/4, id: GLOBECAST UK-3
meciul e aici :D
Imi pare rau dar cheia am luat-o de pe mirc, de la un bot ...
Shi la mine merge beton !
Daca nu e buna pentru voi, am sa o shterg ...
HAI STEAUA !!!
zumeo
Primul meu post. Sper sa fie OK.
irishman
27-11-2003, 21:53
Primul meu post. Sper sa fie OK.
daca citesti putin mai sus deja am postat frecventa
irishman
27-11-2003, 21:57
transmisia este pentru channel FIVE exact cum anticipam in topic
Pina m-am inregistrat ca membru mi-a luat-o @irishman inainte. Imi pare rau daca postul meu a deranjat pe cineva. :cry:
Numai bine.
irishman
27-11-2003, 22:42
0-0 la pauza. @aghira postul tau nu a deranjat dar e bine sa citesti inainte sa postezi.. noi toti ne bucuram ca avem noi membri si mai ales activi
transmisia este pentru channel FIVE exact cum anticipam in topic
Permite-mi sa te contrazic un pic!
Feed-ul NU este PENTRU "five" ci este REALIZAT de "five" si transmis pt Europa (adica Romania 1, Sport TV, Showtime Sports etc.)
Ca fapt divers, "five" transmite in UK meciul in 16:9
gompo
Scor final:
LIVERPOOL - STEAUA 1-0 :evil:
Steaua a ratat calificarea. Pacat.
A fost totusi un meci frumos.
gompo
STEAUA a aratat FOTBAL...
LIVERPOOL a aratata ca shtie sa traga de timp... oricum Steaua a ieshit cu fruntea SUS
Am avut senzatia ca numai asta a fost interesul sa iasa cu fruntea sus(fata de Dinamo sau fata de cine???).Sunt stelist de cand ma stiu, dar ce a facut Steaua astazi mi s-a parut complet aiurea.La un moment dat ei erau cei care trageau de timp, in loc sa faca un joc ofensiv pentru ca oricum nu mai aveau nimic de pierdut.Nu am cuvinte si sincer nu am fost deloc multumit cum au jucat.
Cu prietenie
Pacat intr-adevar, ne putem insa linisti acum o perioada, nu mai avem stress-ul cu cautatul feedurilor.
Steaua nu s-a facut de ris, dar, dupa parerea mea, nici nu a rupt gura tirgului. Parca dupa ce au intrat Pitu si Dinita s-a mai miscat ceva , ca si la Bucuresti, dar a fost totusi prea putin. Iar Liverpool nu a stralucit deloc, facind doar strictul necesar.
Oricum cred ca din pacate va mai trece ceva timp pina sa ajungem, atit la echipe de club cit si la nationala, la nivelul unde am fost cindva. Urmatoarea sansa este de-abia in sezonul viitor pentru cluburi, iar pentru nationala si mai tirziu, la calificarile pt. mondialul din 2006. Pina atunci ne ramine sa-i urmarim pe cei citiva jucatori/antrenori care evolueaza la un nivel competitiv in strainatate, si sa ne "distram" cu prestatiile echipelor din campionatul intern.
Pacat Steaua, Bravo Becalli !!! Sa vedem cu ce te mai increzi acuma...Cu banii tai sau cu pariurile tale, esti de râs, hahaha !!!
Sint STELIST de copil dupa mine cred ca Becalli a avut nevoie de ceva bani pentru Craciun.Imi pare rau dar nu au fost instare sa lege doua pase intre iei......BRAVO STEAUA TOT ASA ????? :twisted:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.