PDA

View Full Version : probleme pe vreme rea cu reciverul HSS-1120NA

justme_yo
25-01-2005, 21:58
Cum a inceput sa ninga putin si sa bata vintul pierde semnalul si apare
"chanel is not runing.." iar dupa apare "chanel scrambled" si astept poate isi revine si nimic abia dupa un factory reset si o noua scanare incepe sa mearga iar.Semnalul este :Level 80 si Qual. intre 60-80.

yanq
25-01-2005, 22:09
pai daca ai antena acoperita in totalitate cu zapada, nu ti se pare normal?
indeparteaza cu grija zapada....atentie sa nu zgarii vopseaua :lol:
Si un sfat....puteai sa postezi pe un topic deja existent...sunt vreo 3 dedicate Hyundaiului....

ovex
25-01-2005, 22:10
De vina nu este nici receiverul, nici reflectorul offset, nici lnb-ul, cablu .. etc.

Pentru sesizari trebuie sa te adresezi aici:

http://www.intelsat.com/contactus/

Ei raspund de acest lucru ...

rz +
25-01-2005, 22:37
De vina nu este nici receiverul, nici reflectorul offset, nici lnb-ul, cablu .. etc.

Pentru sesizari trebuie sa te adresezi aici:

http://www.intelsat.com/contactus/

Ei raspund de acest lucru ...

Lasa ca am sesizat si eu acolo, la Intelsat, si m-au trimis la
http://www.dumnezeu.com

ovex
25-01-2005, 22:51
@rz+

Indiferent de conditiile atmosferice, abonatul trebuie sa aiba o receptie corespunzatoare. Intelsat ii de vina si trebuie sa ia masuri ... :wink:

justme_yo
25-01-2005, 22:54
se pare ca problema se datoreaza vintului antena fiind pe o teava se pare ca o misca foarte putin si se pierde pentru putin timp semnalul.Intrebarea este : cind revine semnalul nu ar trebui sa revina si imaginea dar el ramine blocat si trebuie sa dau un " satelite scan" sau un "factory setup" si dupa un "satelite scan"

ovex
25-01-2005, 23:04
Receiverul Hyundai nu are nimic si este in conformitate cu prevederile O.G. 58/2000 si a Legii 11/1994 si indeplineste parametrii de fabricatie calitativi specificati de catre producator. Digi TV nu are nici o vina ca afara este vreme urata, producatorul antenei la fel. La Intelsat este buba. Trebuie sa emita mai puternic, mai ales cand este vremea ca dracu.

justme_yo
25-01-2005, 23:07
Receiverul Hyundai nu are nimic si este in conformitate cu prevederile O.G. 58/2000 si a Legii 11/1994 si indeplineste parametrii de fabricatie calitativi specificati de catre producator. Digi TV nu are nici o vina ca afara este vreme urata, producatorul antenei la fel. La Intelsat este buba. Trebuie sa emita mai puternic, mai ales cand este vreme urata.
deci sa inteleg ca mai sunt probleme si la altcineva?

yanq
25-01-2005, 23:19
eu problemele astea le-am avut cateva zile dupa ce l-am cumparat....dar asta era intre Craciun si Anul Nou...atunci ma gandeam ca mai sunt in teste de transmisie...in rest doar ''neajunsurile'' receptorului care poate se vor rezolva cu noul soft le condamn.....cat despre vreme...au trecut si furtuni si zapezi dar nu s-a'nterupt semnalul...

rz +
25-01-2005, 23:21
@...., asa ar trebui sa fie... dar tot nu vor reusi sa rezolve nimic la ploaie torentiala.
Ce naiba, nu fac fata la astfel de fenomene antenele cablistilor, care sunt de 3M, nici macar pe transponderele cu semnalul cel mai puternic.
Iar cale de intoarcere la banda C (unde rezista mai bine semnalul, la ploi puternice) nu cred ca mai exista acum...

@justme_yo,
La toata lumea exista probleme de receptie, in conditii meteo extreme (ploi torentiale, ninsori abundente,etc.), mai ales la utilizatorii cu antene mai mici

ntire2000
26-01-2005, 08:21
@rz adresa aia chiar exista.... :lol: :lol:

poate te trezesti ca esti luat drept terorist...... :lol: :lol:

isr2002
26-01-2005, 09:19
@justme_yo : la conditii nasoale de vreme - vint puternic, zapada - e normal sa se inrautateasca semnalul. Dar tot normal e sa revina imaginea cind antena revine la loc - si dupa cum zici tu revine. Deci vintul nu a dereglat-o. Faptul ca imaginea nu revine decit la rescanare.... softul, bata-l vina !

yanq
26-01-2005, 12:16
FANTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAA....AI AUZIT :"SOFTUL BATA-L VINA!"
Il vrem pe al mai nou soft.....murim de ciuda ca altii au softuri mai bune....si tu nu faci nimic.....sau pote ca esti sadic si iti place "suferinta" noastra..... :lol: :lol:
Hai te rog, Fanta, afla cand ne pune si noua updateul pe satelit..

cableguy
26-01-2005, 12:30
in citeva zile vor aparea colegi de-ai nostri cu semnaturi de genul:

digitv hss cu soft NOU!!! :lol:

Fanta
26-01-2005, 12:30
@Yang
Eu nu lucrezin departamentul tehnic RCS ca sa pot spune cum sa faceti upgrade.Problema aceasta o rezolvi direct cu RCS.
Eu nu am facut altceva decat sa va informez.

Fanta
RDI Team

Tot ce tine de soft pentru acest receptor va fi disponibil in sectiunea VIP a sitului dth-romania.ro ( http://www.dth-romania.ro/vip/ ) . Foarte curand cei ce au cumparat receptoare de la MIROSAT vor primi parola pentru acces.

yanq
26-01-2005, 12:38
@Fanta
si noi astia care am achizitionat Hyundaiul direct de la RCS (de la judet) si nu prin distribuitorul Mirosat ce facem?Sa intele ca,,, clientii Mirosat vor fi mai informati decat clientii RCS ????? :?:

rolion
26-01-2005, 12:42
Salut,

Nu stiu daca se aplica situatia mea la descrierile voastre,dar si eu si un prieten de-al meu am avut probleme similare cu Receiver-ul (nu cu zapada...noi ne rugam aici sa avem zapada ! ! ).

Am facut un upgrade la LNB de la .6 la unul de .3 si toate problemele au disparut ! ! Mentionez ca antena este de 1m .

Success...

Fanta
26-01-2005, 12:51
@Fanta
si noi astia care am achizitionat Hyundaiul direct de la RCS (de la judet) si nu prin distribuitorul Mirosat ce facem?Sa intele ca,,, clientii Mirosat vor fi mai informati decat clientii RCS ????? :?:

Mda...MIROSAT incearca sa ofere un pachet de servicii pentru fidelizarea clientilor sai.Atat si nimic mai mult.
RCS asigura oricum prin CALL CENTER un suport tehnic solid pentru care noi posesorii de abonamente DIGI TV ii multumim.

dirtyfreddie13
26-01-2005, 12:53
Tot ce tine de soft pentru acest receptor va fi disponibil in sectiunea VIP a sitului dth-romania.ro ( http://www.dth-romania.ro/vip/ ) . Foarte curand cei ce au cumparat receptoare de la MIROSAT vor primi parola pentru acces.

Intrebarea este: cum il vom actualiza firmware-ul conoscut fiind faptul ca receiverul in cauza nu are nici macar conector serial?? :)

Fanta
26-01-2005, 13:02
Exista in meniul receptorului posibilitatea de a face update la soft.Dupa ce vor testa mai multe versiuni beta RCS va face update pentru toate receptoarele vandute !
Asa ca stati calmi.

Fanta

justme_yo
27-01-2005, 23:02
atunci o sa astept softul nou si poate nu voi mai avea probleme

root
29-01-2005, 18:59
Cand aveam motor la dish aveam si eu aceleasi probleme.
Batea vantul tare si din cauza trepidatiilor antenei imaginea disparea total de pe tv.
De remarcat faptul ca pe acelasi satelit dar folosind un receiver Dreambox se sesizau pierderi de semnal dar imaginea statea totusi pe ecran...
Acum de cand am instalat antena pe un pol mai rigid si am renuntat si la motor, nu mai sunt probleme nici pe RCS.

Problema e ca pe Hyundai atunci cand schimbi de pe un canal pe altul, iti ia 2-3 sec pentru a vedea imaginea. Pe Dreambox aceasta se intampla aproape instantaneu.