View Full Version : Cand va fi lansat Focus SAT ?
Cand va fi lansat Focus SAT ?
Cine va intui pana la sfarsitul lunii data exacta va primi drept premiu o luna de abonament EXTRA la DIGI TV :)
Nu va puneti clonele ca treaba pentru a avea mai multe raspunsuri.
Fanta
RDI Team
Am dreptul sa particip la concurs ?
Raspunsul meu : 14 martie 2005 (raspuns la intamplare)
florynus
25-01-2005, 13:05
Buna intrebare. Eu zic 1 Februarie :)
1 martie...si vor avea 2 programe Acasa si Romantica :D
Eu zic ca data de lansare este 1 februarie :lol:
dani29
xx a lunii yy din anul 20zz. Variabilele xx, yy si zz vor fi precizate intr-un termen ulterior.
Adrian.
PS: Am castigat, am castigat :duel: :cheers: :rockon: :rockon:
florynus
25-01-2005, 13:13
@dani29
Ce faci alta data nu ai gasit :P Oricum eu am zis primul 1 februarie dar daca avem drepatate iti cedez tie premiul :D :D :D
cableguy
25-01-2005, 13:23
eu cred ca renunta...nu au putere financiara sa se razboiasca cu rcs-rds-digitv...din pacate...
oracolul din DELPHI a spus ca urmatorul dth va fi UPC... :twisted:
@florynus
lasa frate ca-l impartim amindoi :lol: :lol: :lol:
dani29
bazil0101
25-01-2005, 13:33
26.03.2005
premiul il cedez doritorilor :lol:
Eu zic 1 Martie, sa le-o traga la toate femeile de la RCS si de la UPS-Astral. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A Viszkis
25-01-2005, 13:34
Never :D :!:
KingBlana
25-01-2005, 13:50
3Feb2005 , poate dã el de baut in locul meu cu prilejul zilei de ...
Blana, cui te adresezi? Sau ai luat-o deja pe ulei si vorbesti singur?
KingBlana
25-01-2005, 13:54
Intrebarii :!: :idea:
el=Focus
ntire2000
25-01-2005, 13:56
pe data de 29 FEBRUARIE !!!! :lol: :lol:
din surse foarte sigure! garantat...
acuma serios vorbind cred ca clocesc ei ceva nu degeaba tin frecventa ocupata, codata conax...asa numai de ochii lumii....s-ar putea ca cei cu anumite interese la rcs care initiaza astfel de topicuri propagandistice menite sa ia ochiul fraierilor sa o ia in brate pana la urma...
nu se stie niciodata ce ne va aduce viitorul....anul trecut in vara daca zicea cineva de dth in romania cred ca se radea pe rupte de el si era trecut la offtopic.... :wink: acuma babe care sa barfeasca se gasesc destule.....
si daca focus o sa faca concurenta cat de cat rcs-ului io' unu (si poate si .... ca-i de treaba :lol: ) o sa ma duc sa instalez antene pentru focus cu 10$, numa de-aia sa moara rds-rcs de ciuda..... :lol: :lol:
1 martie! atunci rasar ghioceii....
sfantul_Porcarie
25-01-2005, 15:34
Intr-o zi de Paste...
Sorry King :oops: data asta am inaintat-o eu inainte , daca castig imi trebuie shi premiul meu shi pe-al tau ca tu oricum nu ai DIGi : deci 3 febr. 2005 vezi aici : :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=29992&postdays=0&postorder=asc&start=600
Cu respect :!: :!: :!:
....nu mai obositi atat....
....sangurul care stie data lansarii FocusSat este chiar patronul FocusSat
....si atunci vreau sa vad fata lui Fanta cand i-o inmana domnului Focus cheile unui abonament pe o luna la GigiTV :lol: :lol:
valentino
25-01-2005, 17:04
21 Martie 2005 !!
@ntire2000 @Fanta
Focus Sat se va lansa exact in ziua in care RCS se va astepta cel mai putin la acest lucru ... si le vor face cadou la RCS scaune cu ARCURI pe spatar, ca daca cad dintr-o data pe spate sa-si revina brusc baietii ... Heeee Heeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stire de ultima ora:
Femeile de serviciu de la FOCUS au fost cooptate de RCS sa instaleze microfoane prin neoane ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hai noroc,
MrMxyzptlk
25-01-2005, 17:22
Doua date:
31 ianuarie sau 7 februarie 2005
florynus
25-01-2005, 17:44
Doua date:
31 ianuarie sau 7 februarie 2005
Era vorba doar de o singura incercare asa ca nu trisa :P
Pronosticul meu: 28 feb 2005
MrMxyzptlk
25-01-2005, 18:02
okay. atunci raman la 7 februarie
Pronosticul meu: 28 feb 2005
ai gresit.29 feb 2005
1 aprilie :lol: :lol: o sa fie ca o pacaleala pentru RCS (amara cei drept)
Adrian.
doctorul
25-01-2005, 20:09
15 februarie 2005
imported_admin
25-01-2005, 20:19
Nu aveti dreptate baieti. Focus se va lansa de ziua mea. Acum de fapt
concursul asta era : Care este ziua mea de nastere ? :-D
RDI admin
KingBlana
25-01-2005, 20:20
Eu ce am zis ?
Ca se va lansa la 3.02
E si ziua ta atunci ?
florynus
25-01-2005, 20:21
Nu aveti dreptate baieti. Focus se va lansa de ziua mea. Acum de fapt
concursul asta era : Care este ziua mea de nastere ? :-D
RDI admin
30 Februarie???? :lol: :lol: :lol: :lol:
imported_admin
25-01-2005, 20:30
:)
Eu de fapt vroiam sa va spun ca majoritatea ati dat numai zile si luni. ANI chiar nu dati ? Sunteti asa siguri ca lanseaza in 2005 ? :-D
RDI admin
KingBlana
25-01-2005, 20:35
Care este ziua mea de nastere ? :-D
offtopic Moo Marcel Pavel , dar cati ani implinesti ?
Persoane cunoscute au confirmat ca semeni cu Marcel Pavel
imported_admin
25-01-2005, 20:40
Care este ziua mea de nastere ? :-D
offtopic Moo Marcel Pavel , dar cati ani implinesti ?
Persoane din cunoscute au confirmat ca semeni cu Marcel Pavel
:D
Hehehehe, asta e concursul de luna viitoare.
Zi-mi care-s cunoscutzii sa ii iau la ciufulit :-)
RDI admin
Cred ca respectivi cunoscuti sunt colegii mei de bere.Admin e cazul sa treci la sanctiuni.
:lol: :lol: :lol:
KingBlana
25-01-2005, 20:52
Niste domni .
imported_admin
25-01-2005, 20:54
Respectabili dealtfel.
II OMOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRR
:-)
RDI admin
la par sau la fatza ??
La voce man, la voce :serenade: :serenade: :serenade:
fiberspeeder
26-01-2005, 07:25
apare in aprilie vere. intre 10 si 11... ca sa fie surpriza mai mare din surse nesigure stiu ca se va lansa cu surle si trambitze intre ora 2 si 3 noaptea precum un mic ninja...
nu vreau abonament la rcs ca am unu deja pe cablu si merge ca ... vreau abonament la Sky uk. se poate Fanta? ca ghicesc? sau o excursie gratuita la toaleta? :)
ciprian_73
26-01-2005, 20:17
Parerea mea e ca va fi pe la sfarsitul lunii(era sa zic "lumii""),cam pe 32-33 asa...A,uitasem...luna a 13-a ,bineinteles...aduce numai bucurii!!
sper ca nu e tocmai 1 APRILIE!?Oricum important e pachetul+pretul!?!
becali_nou
27-01-2005, 09:17
16.02.2005
continuati..continuati...nici nu stiti cum cade norocul peste voi (glumesc,binenteles)
Deja luna de abonament extra (cu Spice,normal) e platita si va asteapta :)
fiberspeeder
27-01-2005, 18:05
cu Spicy? fetele de consumatie ale lui gherutza? hmmm
Sa dau si eu cu batzu in balta :) 2.Februarie 19...Toamna :P :P
Bafta
@ Fanta
Daca mai dai o lada de bere iti dau data lansari cu precizie de cateva ore :idea:
"pana la sfarsitul anului 2004" - doar scrie clar pe situl lor. :)
ok, eu zic 4 Martie 2005
vulcanescu35
29-01-2005, 10:35
Eu zic ca nu se mai lanseaza! :lol:
Loc:44.42°N/26.12°E
FUN RDI!
http://www.kurilka.com/cards/maddog.gif
Trebuie sa rectific....
si spun ca se vor lansa pe 10 februarie.
ciprian_73
30-01-2005, 18:33
Se vo R-R-R-R-R-Rlansa cand vor face rost de HBO,Cinemax,etc...Fiindca la ceea ce au momentan cred ca nu pot lansa nici macar DigiTv info...Apropos,acest canal va fi in oferta Focussat? :lol: :lol: :lol: :lol:
Baietii intrebati la Dan Diaconescu ca tot aduce toti clarvazatorii din Romania, o sa luati premiul mai mult ca sigur. Bafta. :D
Conform ziarului Cotidianul, s-a lansat deja anul trecut! Nu? :D
MrMxyzptlk
08-02-2005, 09:48
ma declar invins. nu am avut dreptate cu 7 februarie ...
winnetou67
08-02-2005, 18:59
ma declar invins. nu am avut dreptate cu 7 februarie ...
N-ai specificat anul,asa ca n-ai pierdut inca. :D Se pare ca totul a inghetat in faza asta la Focussat. Nu se gaseste solutia cu care sa se sparga oferta RCS, si daca mai intirzie lansarea si apare al 3-lea Tp la RCS, eu zic ca nici nu se va gasi...
De ce esti asa de sigur?Poate o vor lua in alta directie fata de RCS..la asta nu va ganditi?Cine stie....poate vor avea canale care sunt prezente in pay-tv urile europene ...vorbesc de canale tematice.
Ar fi chiar absurd sa iasa cu acelasi programe pe piata.....nu vad rostul.
Ce credeti ca ar iesi daca Opel sau Mercedes ar produce aceeasi masina?Ganditi-va .......!!sunt bani multi la mijloc si nici un provider nu cred c-ar face mutari fara sa se gandeasca de 3 ori inainte.
Daca astepti ,costa mai ieftin decat sa te "arunci" nepregatit in vartej.
Think Sharp!
winnetou67
08-02-2005, 23:24
De ce esti asa de sigur?Poate o vor lua in alta directie fata de RCS..la asta nu va ganditi?Cine stie....poate vor avea canale care sunt prezente in pay-tv urile europene ...vorbesc de canale tematice.
Ar fi chiar absurd sa iasa cu acelasi programe pe piata.....nu vad rostul.
Ce credeti ca ar iesi daca Opel sau Mercedes ar produce aceeasi masina?Ganditi-va .......!!sunt bani multi la mijloc si nici un provider nu cred c-ar face mutari fara sa se gandeasca de 3 ori inainte.
Daca astepti ,costa mai ieftin decat sa te "arunci" nepregatit in vartej.
Think Sharp!
Intr-adevar totul este posibil. Sa deie Dumnezeu sa ai dreptate si sa iasa Focussat cu o oferta ,,traznet" cu niste canale prezente in pay-tv urile europene la un pret acceptabil pentru buzunarul romanilor. Dar de ce nu iese odata?
S-a anuntat de cel putin doua ori lansarea. Nu s-a intimplat. Timpul trece, RCS ,,tace si face" , Focussatul sta si se gindeste, de 1,2,3.............ori.
Parerea mea este ca RCS-ul le-a incurcat rau de tot ,,socotelile" .
Vom trai si vom vedea ce va fi sau............ ce nu va fi!?
Daca baga canale proprii gen: FOCUS CINEMA 1, 2 - FOCUS SPORT 1, 2, importuri ca: MGM, SHOWTIME, TCM, Discovery, Animal Planet, amestecate cu niste canale autohtone ... ar fi ceva :roll: :roll: :roll: ... La PPV si VOD nu renuntza. Si site-ul inca anunta implementarea ... va trebui sa dea filmele cu 1 euro, ca la videotecah DVD-ul ii 50.000 lei ... alfel nu comanda nimeni.
Daca cei de la "MUCUS FAT" ar shti ce gashca de circotashi ii ashteapta aici ... sigur ar abandona lansarea pina cind vor intra in gratziile RDI ! :lol: :lol: :lol:
... poate viitor sponsor al site-ului, cine shtie ?! :roll:
Bafta,
cableguy
08-02-2005, 23:58
n-au ei bani sa faca asta... ar fi bine, dar nu au ei cum...
pe la noi pe aici pe dvd sint si aviatorul si after de sunset si... :)
cableguy
09-02-2005, 00:06
te contrazic zumeo...
eu cred ca va fi un val foarte mare de simpatie pentru urmatorul dth pentru ca toti, absolut toti sunt de acord ca trebuie sa existe concurenta...
indiferent cine, cite canale, etc. v fi salutat si incurajat...
si rcs are nevoie de concurenta ca altfel o poate lua razna :)
fiberspeeder
09-02-2005, 13:47
cred ca focus sat astia sunt tot rcs-ul... e vrajeala oameni buni... falsa concurentza etc... aaaa si mai cred ca conexu e tot dracu ala cu orangeul... si pesedeul e tot pd-pnl... e vrajeala de la cap pana la coada... sa avem noi ce face.... ASTIA NE CRED PROSTI ??????? :)
Echostar3001
09-02-2005, 14:04
cred ca focus sat astia sunt tot rcs-ul... e vrajeala oameni buni... falsa concurentza etc... aaaa si mai cred ca conexu e tot dracu ala cu orangeul... si pesedeul e tot pd-pnl... e vrajeala de la cap pana la coada... sa avem noi ce face.... ASTIA NE CRED PROSTI ??????? :)
pai 'om avea pretentia ca suntem destepti ?
cableguy
09-02-2005, 14:37
in spiritul dincilor cugetari freudiene enuntate de fiberspeed as completa si eu cu axiomele:
nagra este tot viaces,
windows este tot linux
romania este tot ungaria
europa tot america
asa ca ce draq mai pierdem vremea si facem umbra pe pamint
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Posibilul castigator a mult ravnitului premiu pus la bataie de @FANTA ar putea fi @nrares :D :D :D . @The Lost a fost pe aproape ,prima data dand 1 martie, ca pronostic , dar mai la urma a rectificat pe 10 febr. :oops:
MrMxyzptlk
19-02-2005, 13:07
sa nu tragem inca concluzii. avem deja destul de experiente cu Focus sa stim ca din 1 martie poate sa fie si 15 ....
sa nu tragem inca concluzii. avem deja destul de experiente cu Focus sa stim ca din 1 martie poate sa fie si 15 ....
Am scris posibiulul castigator :!: Daca intr-adevar nu vor respecta termenul de pe site , atunci cu siguranta vor fi TERMINATI :!:
P.S Oficial au dat o singura data de lansare 15 dec. , restul au fost speculatii d'ale NOASTRE.
KingBlana
19-02-2005, 13:24
Probabil au atat de multi bani incat si-au permis sa emita 2 luni si ceva degeaba , de la sfarsitul lui decembrie pana la 1 Martie . Cool .
Probabil Peruvision v-a fi unul din cei care v-a colabora cu ei. Uitati-va pe site-ul lor la www.peruvision.ro
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.