View Full Version : Surpriza 3??
Din surse...nesigure, se pare ca merge DigiTv, cartela originala, intr-un receptor dedicat Premiere...
Cineva din Germania, poate sa confirme??
florynus
24-01-2005, 14:11
Un prieten de-al meu a incercat si sigur nu merge :?
In care din ele ca sint multe ?
Daca stiam exact, nu intrebam... :wink:
bazil0101
24-01-2005, 19:11
interesant atunci ar fi cardul care inseamna ca nu face mariaj cu receptorul! cine are o cunostinta cu abo ar putea sa verifice cardul propriu pe receptorul acesteia, si poate ne spune si noua :)
@luky...
pune-te la treaba... :wink:
gigi-sat
24-01-2005, 22:40
Personal am incercat cartela pe reciver de premier (TV PILOT) si a venit informatia pe ecranul TV GRESALA 8 aveti cartela gresita pentru acest aparat.
ii posibil daca are receptorul boxkeyul cartelei si ird-ul ,dar nare cum sa le nimereasca pe amndoua :lol:
Am incercat si eu in dbox si in Humax. Nu merge. Si problema e ca nu stiu cum sa aflu Bokeyul de la Hyundai :(
aveti grija ca si tentativa se pedepseste! :lol: :lol: :lol:
"Incetul cu incetul se fabrica otzetul " :lol: :chinese:
Pot sa va spun ca am incercat cartela de DIGI pe alt receiver DIGI, diferit de cel cu care am cumpart cartela si NU MERGE. Deci, se pare ca receiver-ul este intr-adevar "imperecheat" cu cartela.
Cred ca am gasit o posibilitate de a folosi cartela cu fiecare receiver care are CI dar nu stiu daca am voie sa scriu aicea...
dirtyfreddie13
28-01-2005, 16:57
Ai gasit? Ce inseamna ca ti-a si mers??
ghettoman
28-01-2005, 17:26
minciuni :D :D
nu punetzi botu :evil:
momentan singura soluzie ar fi cartela rcs intrun reciver clonat cu originalu.
cartela pe un receiver nou nici vorba...inca nu se stie cum sa schimbi bk in cartela
Cred ca am gasit o posibilitate de a folosi cartela cu fiecare receiver care are CI dar nu stiu daca am voie sa scriu aicea...... tu scrie aici ce ai "descoperit" ... daca intervine cenzura, mai vedem, ca sunt destule "moduri de exprimare" libere ... :wink:
Bafta,
Foart important. Eu inca nu am incercat varianta asta dar presupun ca merge. Dela Gemplus exista un CAM Nagravision. Daca SmartCardul este activat in CAMul asta va fi legat numai de CAM si nu de un receiver. Si CAMul se poate folosi atuncea in fiecare receiver cu CI.
http://pbh-sales.com/images/nagraci.gif
Dela Gemplus exista un CAM Nagravision ...http://pbh-sales.com/images/nagraci.gif
irishman
28-01-2005, 22:33
urme de cutzit in vant :lol:
Eu nu vorbesc de hack. Am scris numai cum sar putea folosi SmartCardul ORIGINAL in alt receiver.
ghettoman
28-01-2005, 23:43
cu camul ala nu mai merge nagra2...au fost ceva belele cu el la inceput shi spaniolii au renuntzat trecind pe echostar nagra embeded
lucky...e vorba de pasiune...nu de a scoate bani...nu uita ca noi suntem i ro :lol: :lol:
Toti au realizat activarea cu nerabdare dar nimeni nu a avut ideea sa logeze momentul activarii :lol:
@Fanta asta nu e hack, or ?? :oops: Daca totusi e poti sa-l muti la offtopic :P
Ai logat cumva activarea la tine ?
Si pentru mine este numai o pasiune si nu vreau sa fac banii cu chestia asta. Dar dace totusi cineva stie cum as putea sa folosesc cartela RCS si in alt reciever mas bucura pentru un PM :lol:
Eu nu vorbesc de hack. Am scris numai cum sar putea folosi SmartCardul ORIGINAL in alt receiver.
Scrie frate aici care e posibilitatea ca nu te manca nimeni !
Ei zic ca cardu nu merge decat cu receptorul oficial ...daca ei nu au verificat si in alte receptoare e problema lor tu nu savarsesti nici o infractiune ca iti merge cardu tau pe alt receptor !
nu va merge camul gem plus ca tre pus in el boxkey si ird si boxkeyul e in rom nagra2 care de moment nu poate fi citit
pariez cu cine vrea ca merge cardul in alt receiver!!
bazil0101
30-01-2005, 00:16
particip la pariu daca-mi spui in care :)
ba da secretosi santeti toti pe aici !
man tu inca nici nu ai receiver si cartela :) cum poti demonstra :D
Baieti mai usor sa nu dam vreo idee RCS-lui ca astia sant instare sa ne schimbe si receptoarele :idea: nu numai cartelele :twisted:
Toata stima
:jockey: Piciul
Nu stiu de ce va chinuiti cu presupunerile ca oricum cartela separata nu o sa puteti cumpara ! Doar daca se va clona.
fiberspeeder
30-01-2005, 11:32
merge sau nu merge in alt receptor? sau e tabu subiectu asa de rau?
@stailus
ai fost tu la mine sau de unde sti?
Sant de aceiasi parere
@silber
am dedus de aici http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?p=183733#183733 insa poate nu am intzeles eu bine... acolo tu il rugai pe Fanta sa te rezolve cu un receiver de la mirosat daca nu gasesti in Sibiu :)
m-a prins? de ce? :lol: :lol: @kroky...vezi cind ma lasa el sa ma prinzi si tu... :lol: :lol:
mo....voi traiti pe alta lume...
dupa cum zicea si fanta...el are trei contracte acasa...
oare se poate sa aiba cineva mai multe contracte? :lol: :lol:
si nu am zis ca am eu...am spus ca merge!!
deci...kroky e la rind sa ma prinda... :lol: :lol:
@silber
De unde stii la cine m-am referit cand am spus "l-ai prins"? :D :D :D
Avem si niste Sherlock Holmes aici pe forum!
atunci scri numai sa-ti maresti posturile... :lol: :lol: :lol:
fiberspeeder
30-01-2005, 17:05
nu vrea nimeni sa hacuiasca sistemu cel ucigash! lumea vrea sa CUMPERE kitul si sa arunce receiverul ala undeva si sa foloseasca doar cartela pe receivere serioase.
hackul programelor romanesti este ILEGAL si care va fi prins cu matza-n sac va plati. Nu-i asa?
nu vrea nimeni sa hacuiasca sistemu cel ucigash! lumea vrea sa CUMPERE kitul si sa arunce receiverul ala undeva si sa foloseasca doar cartela pe receivere serioase.
hackul programelor romanesti este ILEGAL si care va fi prins cu matza-n sac va plati. Nu-i asa?
Se poate spune si asta :idea:
ntire2000
30-01-2005, 17:25
da....daaa....
"si marmota invelea ciocolata in staniol........sigur ca da...." :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.