View Full Version : INGHESUIALA PE CONTRACTELE UNICE DE INSTALATOR RCS!!!
Circula vorba prin targ ca vin Contractele Unice de Instalator Zonal Digi TV RCS. Instalatorii locali sunt agitati ca sifonul, cred ca se va face licitatie publica cu spaga:
- Instalare in localitate 10$ alias 300.000 lei/bucata pusa
- Instalare la buna la tara 20$ alias 600.000 lei/bucata pusa si unsa
- Trebuie sa dai 1 an garantie.
- O gramada de hartzoage trebuiesc intocmite la predarea spre folosire
- Amenda 100$, daca percepi taxe mai mari decat cele impuse de operator
Acum i-mi caut cravata de pionier sa ma pun in fata la coada ... Poa' prind ceva ...
.... 8)
cableguy
19-01-2005, 01:59
nu-i o piine alba de mincat dar suntem obisnuiti si cu semi si neagra...
pentru o piine ce nu face romanul :)
Circula vorba prin targ ca vin Contractele Unice de Instalator Zonal Digi TV RCS. Instalatorii locali sunt agitati ca sifonul, cred ca se va face licitatie publica cu spaga:
- Instalare in localitate 10$ alias 300.000 lei/bucata pusa
- Instalare la buna la tara 20$ alias 600.000 lei/bucata pusa si unsa
- Trebuie sa dai 1 an garantie.
- O gramada de hartzoage trebuiesc intocmite la predarea spre folosire
- Amenda 100$, daca percepi taxe mai mari decat cele impuse de operator
Acum i-mi caut cravata de pionier sa ma pun in fata la coada ... Poa' prind ceva ...
Cine a fixat aceste preturi, NICIODATA NU A MONTAT ANTENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu personal sabotez aceasta incercare.Mai bine dorm acasa!
.... 8)
Hello ...
A-ti vazut ce face @FERI asta in Quote ... ma pune sa sabotez instalatul de antene .... :lol: :lol: :lol:
Rog un moderator sa ia masuri ....
@FANTA
BOZGORUL SEMENEAZA CU SEMNATURA MEA CEEA CE NU AM SCRIS EU ...
@....,
scuze ca intervin eu... e posibil ca @FERI sa fi gresit
A inceput sa scrie dupa ''poa' prind ceva...'' fara sa vada si ''.... 8) ''
Eu am patit asta pe un alt forum...
Regretabil este ca nu a vazut greseala dupa ce a postat...
@Feri
E treaba ta daca sabotezi politica RCS-ului dar ce vina are .... care a fost amabil si va informat.
Pot sa va confirm si eu ca ceea ce a scris .... este 100% real.
Politica preturilor foarte mici practicate de RCS se resfrange asupra preturilor de instalare.
Fanta
dirtyfreddie13
19-01-2005, 10:55
@....
Si eu cred ca este vorba de o greseala!! ... Poate @FERI se va grabi sa confirme!!
@ALL
Cred ca ar trebui sa incep sa scriu si eu prin posturi mai putin ... Sunt cativa colegi de forum care trag numere impresionante de posturi de o juma de rand (fac 1000 in 7 luni), cu raspunsuri de genul: "DA ..." "NU ..." "MAI INCERACA ..." "AI AVUT GHINION ..." si bine mersi ajung la cota de "mentor", dupa care ti-o da in barba scurt. Se pare ca informatia prea multa se intoarce impotiva mea.
Nu cred ca o fost o gresala ...
.... 8)
eu propun sa-i luam gitul!!! :wink:
MrMxyzptlk
19-01-2005, 12:24
....: crede-ma a fost o greseala ... il cunosc pe FERI este un domn adevarat care are foarte multa experienta pe teren, si este unul dintre cei mai de treaba oameni pe care am cunoscut vreodata.
nu este un pustean! nu este cineva care sa faca mistho de tine sau oricine, cineva care sa vina pe forum sa faca prostii. sunt 100% sigur ca a fost o greseala ...
atunci i-l iertam...dar sa nu se mai intimple.... :wink:
@.......
oricum lumea crede ca tu ai scris aia... :lol: :lol:
@ALL
Bine bah ... sa-l iertam ... I-mi cer scuze daca mi-am iesit un pic din fire ... dar sa revenim la subiect.
Stire de ultima ora tot din contractul RCS. CLAUZA:
"DACA NU INSTALEZI KITUL IN 36 DE ORE, AMENDA 50$"
SEMNARE UNUI ASTFEL DE CONTRACT, CARE NU POATE FI REZILIAT CU UNA CU DOUA, POATE SA-L FACA PE INDIVIT PLATEASCA DAUNE CATRE RCS, CARE-L POATE DUCE INTR-UN FINAL DE RAPA CU FIRMA CU TOT, CU FAMILIE CU TOT, SA-SI VANDA CASA, etc ...
AVETI GRIJE CE SEMNATI!!!! CITITI CU ATENTIE!!!!
Sfatul lui .... care vrea binele membrilor din familie ...
O APARUT SI CULMEA RCS-ului ... STITI CARE ESTE?????
INSTALATORII DE CABLU RCS LA BRANSARE IAU 1.500.000 LEI PENTRU O SARMA TRASA DE LA STALP IN CASA,
IN TIMP CE INSTALATORII DTH RCS IAU 300.000 LEI ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ASTA-I CULMEA RCS-ULUI ....
cableguy
19-01-2005, 13:06
:lol: :lol: :lol:
KingBlana
19-01-2005, 13:34
....
Feri a vrut sa scrie quote le ce ai zis tu , si comentariul lui dupa [/quote] , doar ca a gresit si a inserat mesajul lui in interiorul citatului de la tine . Pura eroare doar , nu reaintentie .
@KING BLANA
Da fra ... bine ... Am inteles SA TRAITI!!!!
@FERI
Scuza-ma ca nu esti atent si postezi aiurea ...
.... 8)
...., da de ce e neaparat sa semnezi un astfel de contract?iti asigura garantia continuitatii in munca de instalator pt RCS?
La mine merge foarte bine si fara contract ...am si clienti....ei ma roaga sa le montez antenele nu ii caut eu (bine'nteles mult mai putini la numar ca ai tai) dar nu ma incurc in hartoage, chitante, garantii si castig si mai mult de 300 mii pe client...oricum tre sa recunosc ca la mine e doar o pasiune din care mai iese un surplus bugetar pe cand probabil tu din meseria asta traiesti....Bafta multa!
@Feri
Pot sa va confirm si eu ca ceea ce a scris .... este 100% real.
Politica preturilor foarte mici practicate de RCS se resfrange asupra preturilor de instalare.
Fanta
Chiar daca pretzu e mic romanul tot nu e "multumit" ca nu vede in 20 de camere la douaj'de televizoare si sa mai de'a si la juma' de sat semnal , asa , ca la cablu ... , pina nu face el o jmecherie nu e "bine" ...
Asta e romanu' -- chiar daca e moaca tot e prea scump ! :o
Oricum si 20 $/instalare e de toata jena ... :evil: , avind in vedere ce implica aceasta .... :(
RCSu mai da si alti bani in afara de astia 300mii de la client?
Daca mergi cu masina vreo 40 km pe un drum pietruit de munte sa pui o antena f@ti si cauciucuri, si bucse, rulmenti, benzina.etc...si toate astea pt 300mii?
Impozitul la 300.000 lei este 48.000 lei. Ramane net 252.000 lei
@ALL
Bine bah ... sa-l iertam ... I-mi cer scuze daca mi-am iesit un pic din fire ... dar sa revenim la subiect.
Stire de ultima ora tot din contractul RCS. CLAUZA:
"DACA NU INSTALEZI KITUL IN 36 DE ORE, AMENDA 50$"
SEMNARE UNUI ASTFEL DE CONTRACT, CARE NU POATE FI REZILIAT CU UNA CU DOUA, POATE SA-L FACA PE INDIVIT PLATEASCA DAUNE CATRE RCS, CARE-L POATE DUCE INTR-UN FINAL DE RAPA CU FIRMA CU TOT, CU FAMILIE CU TOT, SA-SI VANDA CASA, etc ...
AVETI GRIJE CE SEMNATI!!!! CITITI CU ATENTIE!!!!
Sfatul lui .... care vrea binele membrilor din familie ...
Si cine da amenzile,gardieni publici sau padurari??? :lol: :lol: :lol:
e o o tampenie cu aceste contracte gata facute care trebuie semnate....
o firma care se respecta negociaza termenii contractului cu ai sai colaboratori....pentru ca exista particularitati care trebuie avute in vedere cum ar fi factorul geografic, posibilitatile de deplasare,vremea nefavorabila, timpul alocat zilnic etc...la noi inca ti se ma baga pe gat si tu tre sa accepti daca vrei sa traiesti...
@yang
:D :D :D Romanul trebuie sa aiba celularu, TV-ul si sticla de Unirea pe masa ... Salar de 50-75 euro si sa zica intruna incruntat, cu sprancenele ascutite, ca TOATE'S SCUMPE, ca vorba lu' DINESCU:
"Romanul s-o nascut gata obosit, deaia pe parcursul vietii se odihneste" ... :lol: :lol: :lol:
ghettoman
19-01-2005, 22:41
@yang
:D :D :D Romanul trebuie sa aiba celularu, TV-ul si sticla de Unirea pe masa ... Salar de 50-75 euro si sa zica intruna incruntat, cu sprancenele ascutite, ca TOATE'S SCUMPE, ca vorba lu' DINESCU:
"Romanul s-o nascut gata obosit, deaia pe parcursul vietii se odihneste" ... :lol: :lol: :lol:
e geniala chestia...sa ne traiasca dinescu :!: :!: :!:
[quote="...."]Hello ...
Hello ....!
Sa facem lumina!
Cred, ca cea ce am scris a fost total gresit inteles de toate lumea!
Cea ce am vrut sa spun, este urmatorul:
De 12 ani montez antene , pina acuma am depasit 4000 bucat antene montate.Am intalnit cazuri, cind o antena am montat in 30 de minute, dar am avut si montari dificile unde am chinuit 4-5 ore, ca modul de amplasare era foarte dificil.Am montat si in caldura de 30 de grade+, si in frig de 20 grade -!Consider,ca o fixare a preturilor de 300 000 lei, NU este corect, din motivul, ca montarea antenei Nu este un lucru de ,,serie", difere de la caz la caz.In afara de manopera de montaj, mai trebuie sa faci si un suport adecvat, trebuie sa dai si cablu, trebuie sa si deplasez la fata locului.
In fine, eu am vrut sa zic, ca dupa esperianta mea, ce am capatat, nu sunt dispus, sa montez o antena cu 300 000 lei!
Bineinteles, fiecare instalator poate sa faca ce vrea.
In legatura cu ,,sabotajul":
Idea mea era, ca toti instalatorii, care se respecta-cosidera ca si aceasta este o meserie calificate-sa nu faca contract la acest pret de necalificat.
P.S.Luni am dus copilul la medic, ca tusea.Medicul de familie nu era acolo, si am apelat la un alt medic, cine a consultat contra cost pe baiatul.Toate ,,lucrarea" a durat 7 (sapte minute)... si a costat 200 000 lei!
Orcum, dac am jignit pe cineva, cer scuze!
Feri
Salutare...
trei sute e putin,mai pui impozit si TVA si ce ramane? 600 in alta localitate ar merge,dar clientul sa mai dea ceva la benzina.Mai intra panze de flex,electrozi,cablu,mufe,unora le mai trebuie cablu RCa-Scart... marti am fost pe niste coclauri ca sa montez trei antene si am facut o pana,care si aceea trebuie platita,uzura masinii,bucse,etc. E cam la limita pretul...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Voi inca nu a-ti inteles ... :D :D :D :D Aia 300.000 lei ii baga in factura ... tu iti iei banii de la RCS, nu de la client direct ... cine stie cand .... daca incerci sa iei foloase materiale si bani supra iei amenda 100$. Adica daca omul multumit iti da 1 kil - 2 kile de cartofi sau o tzuica ... iei amenda 100$ ....
@luky
Tu esti copil de tzatzah ... :D :D :D Ai platit vre-odata intretinere la autovehicule, salar la angajati, regi - telefon, curent, gaz metan -, impozite la STAT, TVA, impozit pe profit, impozit pe cladiri .... etc. Tu daca traiesti din mosteniri si altele ... probabil ca te multumesti cand vine un holoanger si-ti pune antena ...
Ciocu mic fra ... ca nu sti nimik
.... 8)
INCA RCS NU SPECIFICA IN CONTRACT CU CAT ESTE PLATIT ALA CARE FACE MUNCA DE BIROU ... CHELTUIELILE CU TELEFONUL PRIN TRIMITEREA DE FAXURI CATRE BUCURESTI, CU TELEFOANE DE ACTIVARE, etc.
@luky
Efectiv nu te cred .. sa nu-mi spui ca te-ai enervat ..... :lol: :lol: :lol: ca ma rad si cu calcaiele de la picioare .. Utopie nu alta ... :lol: :lol: :lol:
HALOOOOOOOOOOOOOO SEFUUUUUUUUUUU de RCS ......... cine plaetste telefoanele pana la BUCURESTI ...... tot din aia 300.000 lei?????
cableguy
20-01-2005, 19:04
au dreptate si @.... si @luky :twisted:
practic, rcs cere 10$+tva taxa de conectare pentru fiecare digi vindut...
astia sunt bani pentru montare...
datorita faptului ca multi doritori isi pun singuri(sau au deja antena) kitul face ca rcs sa-si poata permite sa ofere 20$ pentru montarea la distante mai mari...
in principiu, rcs ar trebui sa se ocupe cu angajati proprii de instalari...i aceste conditii, ei socotesc ca acopera salariile celor implicati din acele taxe de conectare...
asta este... pentru cei care vor sa fie instalatori...astea sunt conditiile de plata... sigur ca nu pot sa accepte ca un kit luat ieftin sa fie montat scump... cum ar vrea unii...
in concluzie, eu cred ca rcs va monta majoritatea kiturilor...
alta problema cred eu ca este mai importanta... ce se intimpla daca se strica hard sau soft receptorul, sau ii muta vintul antena, sau mai stiu eu ce :?:
cine si pe ce bani merge sa vada ce s-a intimplat :?: sau nu merge :?:
cel putin la cablu te chema omul si te duci, n-ai incotro, dar la dth :?:
@....
este greu pentru o firma sa faca instalari...mai bine pentru independenti, fara acte si alte treburi :)
MrMxyzptlk
20-01-2005, 19:11
daca se strica receptorul sau cartela instalatorul va fii de vina. o sa te suna, o sa te injure s.a.m.d. Daca nu platesc la timp si vor fii deconectati tot instalatorul va fii de vina. orice va fii instalatorul va fii de vina, la el o sa mearga lumea si nu la sediul RCS din orasul XYZ. Deci instalatorul accepta o raspundere mare pentru 300.000 de lei ... nu merita pur si simplu. Puteau sa faca macar atat ca nu platesc ei la tine nimic, tu primesti KITul cu 60USD si o sa-ti zica sa vinzi cu 80. In rest antena sa fie treaba instalatorului, LNB-ul sa fie treaba instalatorului S.a.m.d. si asa instalatorul mai prindea bani... Daca eu as fii instalator 100% ca nu as semna contract cu RCS ...
SEFUUUUUUUUUUUUUU ala de la RCS trebuie sa ea o explicatie PUBLICA:
CU CE BANI SAU DIN CE BANI TRMITE HOLOANGARUL (ASA CUM IL VEDE EL) CONTRACTELE DE ABONAMEMT IN BUCURESTI???????????
Astept un raspuns PUBLIC.
Daca sefu ii ciumeg MILIARDAR sa raspunda la intrebarea asta
Va inteleg iritarea in legatura cu pretul oferit de RCS pentru instalare dar exista doua solutii : le acceptati sau nu.
.... care are o firma importanta la el in oras cu siguranta ca nu va monta cu 10$ dar sunt si multi montatori independenti care se vor incumeta sa se apuce de treaba.
Hulit sau apreciat RCS ne-a adus ceea ce ne-am dorit 15 ani : primul pachet DTH.Macar pentru atat eu ii respect.
Fanta
RDI Team
MrMxyzptlk
20-01-2005, 19:40
Fanta No Comment. Si eu respect pe RCS pentru DTH. Dar nu-l respect pentru politica cu micii "montatori". Ori nu ofereau nimic, ori dadeau flexibilitatea. Insa drumul pe care au ales ei este absolut pe langa tinta ...
cableguy
20-01-2005, 19:49
eu zic sa fiti siguri ca toti cei care vor solicita montarea o vor avea...se va gasi tot timpul cineva sa faca treaba...
exemplu concret: un kit a fost instalat de rcs intr-un sat la distanta de 60 de km de orasul de unde a fost cumparat kitul :!: :!: :!: clientul a dat o tuica :lol:
acum citiva ani aveam un service tv... am semnat contracte de service garantial cu toti cei cu care am putut, chiar daca nu era mare suma...m-a ajutat ca reclama pentru cei care nu aveau tv in garantie...
cam asa este si aici...pui un digi, mai vrea omul un lazer cu patch, mai o antena, mai un tv nou...bine spunea cineva pe forul ca romanii se vor plictisi repede si vor dori altele si altele... :lol:
Mai fratzi , contractul ala nu e contract decit atunci cind e semnat de ambele partzi . :twisted:
Despre "montatori independenti" nu poate fi vorba pentru ca onor contractu' cere sa fie semnat intre firme .
Cineva spunea pe'aici : "Oferta RCS(receiver+abo) este foarte ieftina si de acea si pretul mic pentru montare."
dar nu asa , pretul e FOARTE MARE avind in vedere citeva chestii :
- e SIGUR facut in CHINA unde pretu' lui nu poate sa fie mai mare de 25$/buc la cantitatea asta si performantele aparatului . :wink:
- la cite(32) programe poate sa "prinda" kitul in cauza e al dracu' de scump 130$ pentru 32prog :shock:
- sa nu mai vorbim de calitatea DivX a imaginii si "lalaiala" de pe sunet
DECI inca nu s-a inventat IEFTIN SI BUN .
Cit despre contractul RCS :
- pretul/montare "impus" e jenant de mic , preturile afara pleaca de la minim 30euro si astepti si o luna sa ti'o monteze
- RCS vrea : CALITATE DE FIRMA LA PRET DE INSTALATOR BOSCHETAR sau vrea sa profite de infrastructura unei firme stabile si sa "ofere" pretz de Panarama . :lol:
- calitatea instalarii -- SIGUR nu poate fi obtinuta cu suportul cu care vine antena . :bangin:
- la pretu' asta de instalare e NORMAL ca beneficiarului sa i se faca mila de instalator si sa'i dea o farfurie cu mincare :lol:
- sa instalezi 10-20 de antene pe zi .... DA !!! se poate(mai ales la vremea asta) dar SIGUR nu mai apuci sfirshitu lunii sa iei banii de la RCS decit postmortem . :goodnight:
Astfel RCS si'a footut din START si "colaboratorii" pe care nu'i are , minunata politica de "firma" si cu ajutorul carora isi "construiesc" imperiu DTH .
CONCLUZIa mea:
"Politica"-- balcanica de preturi a fost fabricata de vre'un DIRECTORASH + TEam-ul(cum naiba s-au adunat atitia ciu...zi la un loc :shock: ) in incordarea disperata de a acapara piata inca din start . Daca si echipamentele de emisie au fost cumparate dupa acelesi principii SMOCHINEZE :lol: atunci ne putem astepta la multe ecrane negre(de fapt sint) . smochinar=zgircit
Suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine si servicii proaste ... Oare de ce Romania seamana din ce in ce mai mult cu Turcia .... :roll:
@Fanta si @All
Poate sunt cam dur in afirmatii ... dar eu unul, nici cu pistolul la tampla nu semnez un astfel de contract, ca ma gandesc si la urmasii mei. RCS daca vrea sa faca afaceri cu mine va trebui sa semneze un contract pe care-l fac eu, pentru ca EI au nevoie de mine, in nici un caz invers. ORANGE ca sa-i bata pe CONNEX in Ardeal fac cate 30 de reprezentate in orase. RCS-ul mai are timp sa se destepte la cap ... SERVICIILE SE PLATESC DOMNILOR ... Alea 5000 de kituri le-o vandut la aia care au satelit deja si ceva habar .... dar aia s-or gatat domnilor ... de acum incepe greul. Tot stau si ma gandesc ... de ma pufneste rasul ... cum dracu in Bucuresti, unde o firma de satelit percepe taxe la servicii ca pe BULEVARDUL STELELOR din Hollywood, sa se duca la om si ia numa 300.000???? Nu ma pot abtine trebuie sa rad la faza asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu pentru 300.000 lei sunt dispus sa fac 3 chestii:
1. 100.000 lei - ma ridic de pe scaun
2. 100.000 lei - ies afara impreuna cu clientul din pravalie
3. 100.000 lei - ii arat cu degetul pe cer unde este Intelsat 10-02
RCS inca nu pricepe un lucru: NUMARUL DE ABONATI conteaza, abonati pe care-i fac prin colaboratori. Singuri nu pot. Nu au capacitatea. Aia pe care i-o angajat sa traga sarme in casa nu stiu unde-i Intelsat 10-02 ... sunt fosti taximetristi ... nu au de unde sa stie. RCS nu da 2 bani pe ingineri si oameni specializati ... ii deranjeaza ... stiu prea multe ... chestia asta deranjeaza. Clientii sunt dispusi sa plateasca 30% din valoarea kitului pentru instalare, adica 1.000.000 si ... dar cu 300.000 se vede umilinta pe care o propaga RCS si in fond si la urma urmei lipsa de bun simt si cei 7 ani de acasa, care lipsesc. RCS-ul o sa-si puna singuri kiturile, impreuna cu instalatori din ziar de la mica publicitate ... atat ii duce mintea. Sunt dezgustat complet ...
Daca sa zicem, azi i-mi da RCS 10 comenzi si in 36 de ore nu sunt instalate i-mi da amenda 50$ ... Cata nesimtire ... RUSINEEEEE .... Va-ti facut de ras!!!! Singurii care nu rad sunt clientii, amatori de instalari cu 300.000 lei ...
ntire2000
21-01-2005, 09:26
@....
Eu pentru 300.000 lei sunt dispus sa fac 3 chestii:
1. 100.000 lei - ma ridic de pe scaun
2. 100.000 lei - ies afara impreuna cu clientul din pravalie
3. 100.000 lei - ii arat cu degetul pe cer unde este Intelsat 10-02
imi place! si ai perfecta dreptate, astia destepti stiu prea multe si rcs nu e tocma' fair-play....
sa-ti povestesc ce am patit eu cu rds, fratii lor, aia de la internet....
firma la care lucrez si-a permis sa-si mai traga un provider de internet pe langa cel existent, motiv pentru care a organizat un concurs....s-au prezentat domnii de la astral si cei de la rds....toate bune.
li s-a pus in vedere conditiile de furnizare a internetului (128 garantat, maxim 256) si fiecare a venit cu cablul lui cu serverul lui si le-au bagat in priza....
dupa vreo 3 zile toti erau cazuti pe spate ca internetul de la rds mergea de rupea....80, 90 chiar 100 de kile pe secunda....
nedumerit, am inceput sa fac niste teste, si am ajuns la concluzia ca in timp ce astralul avea bun simt si configurase serverul sa furnizeze banda in conditiile impuse, cei de la rds dadusera "frau liber" :lol:
dupa inca 3 zile (in care am dat jos de pe net toate filmele de care aveam nevoie.... :lol: :lol: ) i-am chemat si le-am comunicat ca pot sa-si ia jucaria si sa plece. Motivul? Directorul meu e un om prea versat ca sa puna botul la sclipiciul rds-ului si nu a cazut pe spate cum se asteptau ei....
Ba mai mult le-a spus ca NICIODATA nu vor furniza internet firmei din cauza ca nu pot sa inteleaga fair-playul de care trebuie sa dea dovada intr-o competitie....
acum sunt abonat la astral, unde oameni draguti imi fac discount de 5% la abonament pentru fiecare 4 ore de intrerupere (chiar obiectiva!). de ex. azi nu mere 4 ore, pac, discount 5%; maine nu mere 4 ore, pac 5% discount....si asa mai departe. inca nu am avut mai mult de 5% discount pe luna! ca nu a fost cazul.....si cu toate ca am abonament de 128 garantat si maxim 256, baietii nu restrictioneaza acei 256 ci ma lasa sa trag cu cat am io chef....in aceiasi bani de abonament....
acuma sa nu fiu chiar offtopic si sa ma acuze lumea ca fac reclama astral, mie chestia asta cu dth mi se pare ca e ca febra aurului.....
da, dar se gata aurul si noi cu ce ramanem?? cu ochii pe intelsat?
cu ecrane negre neanuntate, (ce sa mai vorbim de discount la abonament ca atunci din 200 de mii am ajunge sa nu mai platim nimic :lol: ) si cu niste scule pe care la anu putem sa le bagam in fund....cu niste antene montate de badea vasile taximetristu din colt, si care la primu vant zboara cu tot cu suport?
haideti sa fim seriosi...calitate ZERO!
Cineva spunea pe'aici : "Oferta RCS(receiver+abo) este foarte ieftina si de acea si pretul mic pentru montare."
dar nu asa , pretul e FOARTE MARE avind in vedere citeva chestii :
- e SIGUR facut in CHINA unde pretu' lui nu poate sa fie mai mare de 25$/buc la cantitatea asta si performantele aparatului . :wink:
- la cite(32) programe poate sa "prinda" kitul in cauza e al dracu' de scump 130$ pentru 32prog :shock:
- sa nu mai vorbim de calitatea DivX a imaginii si "lalaiala" de pe sunet
DECI inca nu s-a inventat IEFTIN SI BUN .
Absolut de acord cu tine ! RCS nu face acte de binefacere vinzind aceste receivere cu "doar" :lol: 80 $, ci baga bani seriosi in buzunar la fiecare receiver vindut (de aceea a si fost ales un sistem de codare care te forteaza sa cumperi si receiverul lor). Nici macar bulgarii, albanezii, croatii, sirbii etc nu au avut tupeul sa le bage abonatilor un receiver pe git pentru pachetele lor ! Si cei care care vin cu comparatia cu Sky UK si reciverul lor, eu cred ca este lipsit de sens, uitati-va mai bine ce programe ofera Sky ! Si apropo de comparatii : abia astept sa-mi dea cineva un BMW nespalat cu braduleti parfumati pe receiverul RCS (mai pun si 100 euro pe linga :lol: ) !
(stie cineva daca RCS va oferi, contra diferenta de pret, inlocuirea receiverelor Hss 1120 cu cele noi ce vor apare ?)
Suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine si servicii proaste ... Oare de ce Romania seamana din ce in ce mai mult cu Turcia .... :roll:
Ieftin si prost, asta pare sa mearga bine in Romania. Sind destui naivi care cumpara ...
Eu am cablu de la RCS ... M-i se face greata cand ma uit pe ecran ... Ma dau pe net la RDS ... asta mere bine ...
Din punctul de vedere al OPC si alte institutii autorizate in telecomunicatii nu-s in regula deloc:
1. Au pus in vanzare receivere fara euro-scart (norma europeana clara) ... eu daca eram la OPC le-o dadeam in dinti din prima zi.
2. Au 10 armonici in banda FIF-UIF si bruiaza cu receiverul lor posturile locale ... poate au facut-o intentionat ...
Pe astea ma pune sa dau eu garantie ... Adica sa-mi semnez falimentul ... Nu voi sabota veci RCS ... dar astept o schimbare de atitudine!!!
Hello ...
A-ti vazut ce face @FERI asta in Quote ... ma pune sa sabotez instalatul de antene .... :lol: :lol: :lol:
Rog un moderator sa ia masuri ....
@FANTA
BOZGORUL SEMENEAZA CU SEMNATURA MEA CEEA CE NU AM SCRIS EU ...
Salut ....!
Bineinteles, ca AM GRESIT cu semnatura ta!Deobicei, cind raspund in Qoute sterg o parte din topicul anterior, si scriu scrisoarea mea.Acuma am uitat sa sterg cuvintul -....-la sfarsit si asa a aparut gresala.Cer scuza !
In legatura cu ,,bozgorul" am urmatoarea intamplare:
In agust cind veneam acasa de la mare, intre Hirsova si Slobozia, am observat ca intensitatea de lumina a farului la masina , scade simtitor.La un momendat am dat seama, ca numai pot continua drumul si am oprit la o benzinarie.Nu stiam ce sa fac, banuiam, ca poate acumulatorul, sau altrnatorul m-a facut figaura, stateam acolo cu capota ridicata, si ma gindeam oare ce se fac pina dimineata.Odata au venit doi Oameni (erau soferi), si s-au interesat de problema mea.Cind am explicat, au zis ca problema este cu releu de incarcare, au legat direct niste fire, si au zis ca sa fiu atent la incarcarea, daca va fi mai mare sa desfac firele, si bineinteles daca gasesc un alt releu, sa-le schimb.Dupa putin timp am reusit sa continui drumul, si am ajuns cu bine acasa.
Concluzia:Oameni astia au vazut ca sunt cu masina din Covasna, dar .....totus AU AJUTAT PE UN BOZGOR NENOROCIT!!Bineinteles ca NU AU luat nici un ban!
Eu cred, ca caracteristica sufletului neamului romanesc este ASTA, ce am trait pe pielea mea!
Cu bine FERI
KingBlana
21-01-2005, 12:01
acum sunt abonat la astral, unde oameni draguti imi fac discount de 5% la abonament pentru fiecare 4 ore de intrerupere (chiar obiectiva!). de ex. azi nu mere 4 ore, pac, discount 5%; maine nu mere 4 ore, pac 5% discount....si asa mai departe
NU POT sa ma abtin sa nu te intreb daca ai platit in vreo luna mai mult de 40% din valoarea abonamentului , 60% reprezentand discounturi pentru nefunctionare sau proasta functionare . :lol:
Scuze de offtopic dar consider ca Asstral are cel mai catastofal management si cele mai slabe servicii din Romania .
Sa revenim la subiect asadar 8)
ntire2000
21-01-2005, 12:14
draga blana, in momentu asta trag un film cu 70 de kile pe secunda, cica pana la 4 il iau cu mine acasa...
agent__7
21-01-2005, 12:16
Revenind la subiect deci...
Cu ceva timp in urma politica lui CONNEX de a prinde abonati (cel putin aici in zona) suna cam asa:oferea 40$ la dealerul care facea abonamentul( de 5$pentru un an) si asta sa retinem doar pentru completare contract ,introducere cartela in telefon si trimitere documente prin fax la sediul central , plus ca avea unele facilitati de convorbiri gratuite ( pentru probe), si asa si-au facut un imperiu (sau doua) cite-or fi ,probabil ca Domnii RCS stiu una si buna, forta de munca este ieftina (chiar jalnic de ieftina) in RO si sa profitam din plin ca are balta....
Cu respect
...Normal ca SKY GB(receptoru') nu suporta comparatia , ala are in "plus" C.I. pe spate sub "tablia" aia si e ori Pace ori Grundig + telecomanda aia cu care poti sa omori si un bivol -- macar inspira incredere . :D
Si sa nu mai vorbim de calitatea programelor , a imaginii , jocuri interactive sau nu , etc . :wink:
Noi avem , din pacate :( , un pachet(kit+programe) saracacios , pentru saraci , la limita functionarii/existentei .
E bine pentru inceput dar nu NORMAL . :roll:
@agent__7
Dar este foarte bine ce zici ... Ma mananca palma sa pun pe forum contractul, dar nu este deontologic corect ... Am si eu limitele mele ... dar FORUM inseamna si CRITICA ... sper sa inteleaga toti care dau cu ochiu pe aici, inclusiv @luky, care nu stie ca atunci cand meri in Romania cu masina in SERVICE ti-o face si prost si iti ia si 4.000.000 lei si daca ii pui la sefu ala cu bot de buldog ca-l dai la OPC, iti spune: "iti iau gatu' bah daca faci asta!!!"
Sa concretizez, ca am tot facut critica, eu nu-mi vand cunostiintele, timpul ai altele pentru 300.000 lei si ca mine vor face 90% ... V-am spus ... ma mananca palma sa pun contractul pe forum ... dar nu pot s-o fac.
Cati bani se castiga in urma acestei afaceri nu este relevant pentru CLIENT.
FIRMA ofera RECEIVER + ABO. Nimeni nu este obligat sa accepte aceasta oferta. Sunt destui care nu au acceptat si totusi comenteaza.
Receiverul costa 80$ dar nimeni nu este obligat sa-l cumpere. Din moment ce nimeni nu ma obliga sa accept contractul si sa cumpar receiverul nu este nici necesar sa discut cat de ieftin se construieste acest receiver in Asia.
Nu inteleg de ce tocmai cei care nu au accepta acest serviciu comenteaza aici.
Eu cred ca voi nu puteti dormi noapte, datorita faptului ca FIRMA face milioane.
Fratilor, nu este nimeni obligat sa cumpere sau sa monteze antene care apartin acestei firme.
Pai dupa logica ta , nici tu n'ar mai trebui sa postezi p'aici ca doar nu te obliga nimeni , nu ?.... :lol: n'asha(vorba lu' Brucan) meshtere . :cheers:
Trebuie sa comentam , ca altfel Forumu' / topiku , n'ar mai avea rost ... :twisted:
Si apoi da , nu pot sa dorm noaptea cind vad cum sub ochii mei se nashte un MONOPOL care se straduie din rasputeri sa fie cit mai schirbos . :(
Somnul Natiunii nashte Monstrii !!! , d'aia nu pot sa dorm noaptea mie frica de BAU-BAU . :D
App. tu de ce'ai plecat din Romanica ? Iti spun eu : pentru ca nu aveai loc de MOPOPOLURI , pentru tine nu mai raminea nimic de "mincare" . :evil:
N'ASHA MESHTERE ??? :cheers:
FIRMA ofera RECEIVER + ABO. Nimeni nu este obligat sa accepte aceasta oferta. Sunt destui care nu au acceptat si totusi comenteaza.
Receiverul costa 80$ dar nimeni nu este obligat sa-l cumpere. Din moment ce nimeni nu ma obliga sa accept contractul si sa cumpar receiverul nu este nici necesar sa discut cat de ieftin se construieste acest receiver in Asia.
Eu cred ca voi nu puteti dormi noapte, datorita faptului ca FIRMA face milioane.
Fratilor, nu este nimeni obligat sa cumpere sau sa monteze antene care apartin acestei firme.
Pai dupa logica ta , nici tu n'ar mai trebui sa postezi p'aici ca doar nu te obliga nimeni , nu ?.... :lol: n'asha(vorba lu' Brucan) meshtere . :cheers:
Trebuie sa comentam , ca altfel Forumu' / topiku , n'ar mai avea rost ... :twisted:
Si apoi da , nu pot sa dorm noaptea cind vad cum sub ochii mei se nashte un MONOPOL care se straduie din rasputeri sa fie cit mai schirbos . :(
Somnul Natiunii nashte Monstrii !!! , d'aia nu pot sa dorm noaptea mie frica de BAU-BAU . :D
App. tu de ce'ai plecat din Romanica ? Iti spun eu : pentru ca nu aveai loc de MOPOPOLURI , pentru tine nu mai raminea nimic de "mincare" . :evil:
N'ASHA MESHTERE ??? :cheers:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
@....
Te rog macar prin PM daca poti....vreau sa-l analizez juridic :lol:
cableguy
21-01-2005, 13:56
@....
pot si eu un pm :?:
@Babyboy man, reanalizeaza-ti pozitia fata de @Lucky: El a plecat pentru o nemtoaica.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
APROPO ... TRAG UN CONCURS ... CINE RASPUNDE PRIMUL SI CORECT LA INTREBAREA MEA II CEL MAI TARE.
In momentul in care ai achizitionat kitul nu ai primit certificat de garantie pe receiver si converter. INTREBARE. Sti cumva unde se afla certificatul asta si cine-l va semna???
Prin urmatoarele nu doresc sa aduc atingere imaginii RCS ci doar vreau sa se lamureasca unele lucruri :lol:
- Contractul de prestari servicii contine in Titlul 5, articolul 6.2 drepturile prestatorului( adica persoana ce vrea sa monteze antena pt 300 mii)....punctu B : de a beneficia de instruirea personalului propriu de catre beneficiar( beneficiar=RCS)
Pai oameni buni in acest sens fac urmatorul anunt: RCS cu sprijinul primariei organizeaza in perioada 30 ianuarie -30 februarie CURSURI DE VARA in statiunea Moneasa pt calificarea profesionala a lui .... & CO. (nu e nici o aluzie, doar ca pentru mine acest om se identifica cu meseria respectiva si il voi folosi ca termen generic, daca te superi renunt :lol: ).
La aceste cursuri domnul ...., care stie deja sa monteze un HH cu ofset de la Yamal la HispSat, va beneficia, evident gratuit (invatamantul in Romania e gratuit, asa scrie in Constitutie, la fel si cursurile de conversie profesionala), de cunostintele specialistilor RAJA de a pozitiona o antena pe Intel 10.02 fara alte elemente ajutatoare( busola, magnet, periscop etc). Absolventii acestor cursuri vor primi diplome cu recunoastere internationala, premii in bani si excursie cu autobuzul pe banii proprii la intoarcere acasa.....Avand diploma veti monta linistiti antene pt RCS la 300 mii....DAR ASTIA NU SUNT BANII VOSTRI...II DATI LA RCS SI POATE EI VA TRIMIT INAPOI 100 MII PE ANTENA MONTATA...
Acum fara gluma...solicitati instruire...si daca nu, dati-ii in judecata pt nerespectarea sti....tiilor contractuale...
-coboram la Titlu 12 Clauze finale art. 23.....zice daca una sau mai multe clauze sunt inaplicabile........pai daca nu reusiti sa montati 50 antene intr-o zi demonstrati ca e inaplicabila prevederea.....daca va da amenda ca ati baut cafea la client....demonstrati ca fara cafea, datorita unei afectiuni puteti muri, si astfel RCS atenteaza la sanatatea voastra si integritatea corporala prin aceasta prevedere.....daca va da clintul sa mancati...e simplu...aveti o criza de ulcer..si daca nu mancati se perforeaza stomacul...si din nou atenteaza la sanatatea voastra.....CE E ASA GREU!TOATE AU INTERPRETARE>>>
Si eu toata ziua sunt nemultumit ... nemultumirea mea consta si provine din nemultumirea altora ... O VAZUT CINEVA ROMAN MULTUMIT??? Si RCS SIBIU este nemultumit ca nu-s angajatul, holoangarul lor ... care sa ma tarasca pe unde vor ei ... Nemultumirea mea sporeste in progresie artitmetica de ratie 1 ... ca de altfel la toti ROMANII ...
@yang
Treaba ta ca faci comentarii in public la ce scrie in contract ... Nu ma supar
Sa bem o bere rece si Dumezau sa ne dea sanatate,
Pentru mine(client) este important sa functioneze serviciul pentru care platesc. Pana acum functioneaza si nu am nimic de comentat ceeace recomand si celorlalti clienti.
Cand nu am avut DigiTv-Romania unii dintre voi vroiau sa scrie PRESEDINTELUI. Acum avem si nu suntem multumiti din alte motive.
Pentru noi, cei de afara aceasta oferta este ok, iar majoritatea celor din Romania nu trebuie sa va bateti capu,l deoarece aveti cablu mai ieftin.
Parerea mea,fara sa supar pe nimeni,ca luky a sintetizat perfect situatia actuala.
E ultima data cand fac referire la acest subiect :
1)Abonamentul e ieftin ?
2)Receptorul e ieftin ? Cautati-mi alt receptor cu CI incorporat la acest pret.Dar nu de la acele shopuri care trec marfa in tara fara TVA si fara taxele vamale pe care RCS le plateste pana la ultimul leut.
3)Grila de programe nu este satisfacatoare ?
4)Ce parere aveti despre pretul antenei+lnb+suport care este doar de 500.000 lei in conditiile in care in orice magazin de specialitate pretul este dublu.
5)Pretul oferit instalatorilor este mic.Dar tineti cont de doua aspecte.Cat poate oferi RCS in conditiile in care pretul abonamentului baza pe un an de zile este 63$.Al doilea aspect : Satenicu a montat la MIRO SAT ieri seara in 10 minute o astfel de antena.
Nu vreau sa fiu avocatul RCS-ului nici sa ma cert cu cei ce au alta opinie,pe care le-o respect.Fanta
RDI Team
@Babyboy man, reanalizeaza-ti pozitia fata de @Lucky: El a plecat pentru o nemtoaica.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..... shi mai nasol ... inseamna ca s-a "maritat" . :oops: :cheers:
sa ma anuntze cineva(platesc bine) cind vine'n Romanica sa am timp sa ma ascund bine ... :lol: :lol:
REVIN CU INTREBAREA ... GHICITI UNDE SA AFLA GARANTIA PE RECEIVER ... AIA CARE NU ATI PRIMIT-O CAND ATI CUMPARAT RECEIVERUL????
le-au confiscat-o la granita... :lol: :lol:
....si nu luky a plecat dupa nemtoaica...ci nemtoaica a plecat ptr el... :wink:
Bah si ce intrebare simpla v-am pus ... :( :( :( Sunt dezamagit ...
@Fanta cu tot respectu' :
"Al doilea aspect : Satenicu a montat la MIRO SAT ieri seara in 10 minute o astfel de antena. "
Cine n'a montat niciodata te crede eu nu si iata de ce :
- montare antena -- 5-7 min (cu conditia ca urechile alea doua la prindera pe antena sa fie alea care trebuie) :wink:
- mufare , prinderea cablului de bratzul antenei -- 2-3min ;
- reglare pe satelit 10-- (15 min , daca nu cunosti zona)
- pozarea cablului pina'n casa gauri in cercevea MINIM 20 min :(
- Punerea in functiune a receptorului 10min
- explicarea modului de functionare la client de la 10min in sus , NEDETERMINAT in cazul tzaranilor sadea . :wink:
DECI ajungi lejer la 1h30min , daca luam in considerare si fixarea suportului pe perete(in cazul in care ai cum) , birna , etc .
Sa avem pardon da' zece minute .... ca mama nu m'a facut cu elefantu' . :wink:
@....
... lasa certificatu' de garantie ca pentru asta amenda de la OPC e MICA :D , da cartea receptorului tradus in roamana/maghiara , meniu la receptor in aceleasi limbi , instructiuni explicite de folosire si activare a cardului , scart , etc . :twisted:
@babyboy
Chiar meniul receiverului nu are posibiliate de switch pe Limba Romana si Maghiara. Oare Jurgen din Jermania cum se descurca??? :roll: :roll: :roll:
Rovana Plumb mai este la OPC ...??? Eu anul trecut, locul 9 la firme mici si mijlocii pe Sibiu, ca ieseam dupa client sa-i bag bonu de casa in buzunar ... am luat amenda de la OPC 3.000.000 lei ca nu scria pe antenutah IMPORTATORUL SI PRODUCATORUL CU NR. DE TELEFON ... Stai bland si citeste anexa 2 ... :wink:
POPORUL ROMAN PREA ESTE UMILIT DE UNUL SI ALTUL ... HAIDETI SA SPUNEM LUCRURILOR IN FATA ...
.... 8)
Sper ca @FANTA ... @SATENICU si @RCS sa nu se supere pe noi @.... @babyboy ... @FERI care saboteaza RCS-ul :lol: :lol: :lol: ... facem si noi ca romanii un PAMFLET prin topicu asta cu 1400 de vizitatori deja ... RCS nu are inca concurenta si nu pierde nimik ... De aia ii FORUM pentru informatii si critica ...
:offtopic:
... sigur nu se supara , doar ne :sniper: in curind . :roll: :tomato:
.... , Feri watch your back :roll: , ca o sa ajungem la "insectar" . :wink: Nici mama semnalului de satelit n'o sa mai ajunga la noi pe casa ... :lol: :naughty:
mo @.......
ti-am spus ca le-au confiscat-o la granita...
@silber
Raspunsul tau la intrebare nu-i corect ... mai incearca.
@babyboy
Eu de vreo doua ore am inceput sa ma simt rau ... Cred mi-o turnat unu otrava in beutura ... :D
Pai cu certificatul original de garantie al Hyundaiului sunt mai multe posibilitati:
- receptorul nu corespunde standardelor europene...lipsa scart, canal 3-4 in loc de 38 cum e pe la noi etc.
- au un singur exemplar si costurile multiplicatului sunt uriase;
- certificatul asigura garantie pe 5 ani si RCS nu are de gand sa aiba mai multe SERVICEURI decat Dacia...
@....
cre ca astia de la GigiTV ti-au trimis un ECM otravit si tu l-ai captat cu Hyundaiu...vezi sa nu se fi activat sistemul de autodistrugere al receptorului! :lol: :lol: :lol:
KingBlana
21-01-2005, 21:59
Apropo de conditiile grele de munca :
http://forum.softpedia.com/uploads/post-3-1106127719_thumb.jpg
Versiunea in marime mare aici (http://forum.softpedia.com/index.php?act=Attach&type=post&id=20823)
http://forum.softpedia.com/uploads/post-3-1106127694_thumb.jpg
Versiunea in marime mare aici (http://forum.softpedia.com/index.php?act=Attach&type=post&id=20821)
DRTV Bihor
Cred ca in pozele alea e @....... pregatindu-se pentru o instalare DigiTV (contra sumei de 10$)
:D
in 2 minute ai gasit satelitu daca:
cunosti cat trebe rotit LNBu si daca stii cat este elevatia in zona respectiva. Pentru asta mergi pregatit nu pici acolo ca patrnujelu in supa (care nici nu stirca nici nu ajuta :) ). iti recomand calduros pentru rotirea LNB si elevati antenei www.satlex.ro
in 2 minute ai gasit satelitu daca:
cunosti cat trebe rotit LNBu si daca stii cat este elevatia in zona respectiva. Pentru asta mergi pregatit nu pici acolo ca patrnujelu in supa (care nici nu stirca nici nu ajuta :) ). iti recomand calduros pentru rotirea LNB si elevati antenei www.satlex.ro
DA' MAI BINE'I REGLEZI ELEVATIA SI UNGHIU LA LNB si'l trimiti pe om acasa sa si'o PUNA singur :lol: , ce'i asa mare brinza . :lol: :lol:
De acord cu tine , dar daca ma duc cu ea pregatita de acasa(SI ALa tot Timpu' meu e :wink: ) s'ar putea sa dureze si mai putin . :wink: :lol:
Dar cum "graba strica treaba" de cele mai multe ori e bine sa te si gindesti la ce ai de facut si cum sa faci mai bine'n conditiile date si sa nu dai impresia ca abia astepti sa'i iei banii la client si sa fugi pina nu se strica shandramaua :wink: :lol: . Trebuie sa si verifici ce'ai facut :wink: , ca Spidy Gonzales e super erou numai in desenele animate . :lol: :lol:
Ca altfel faci shantz la client pe banii tai . :wink: :shock:
@ALL
Oricum vreau sa concretizez, ca de lucru la italieni, nemti, turci, olandezi si francezi este garlah ... Romania va deveni in curand o colonie Multinationala, un Taram al Fagaduintei dupa model USA (asta ca un pamflet).
CRED IN FLEXIBILITATEA MANAGERIALA AL LUI RCS SI CONSIDER CA, CEEA CE AM PRIMIT EU PE BIROU O FOST NUMAI O VERSIUNE ALPHA A CONTRACTULUI, ARUNCAT LA PLESNEALAH CU SCOPUL DE A SONDA REACTIILE FIRMELOR MICI SI MIJLOCII. REZULTATUL SE VEDE CLAR ... SI PROBABIL CA, DUPA NEGOCIERI PE ALTE CONTRACTE BETA, ALFA ..., SA SE AJUNGA LA UN NUMITOR COMUN, PENTRU CA TOATA LUMEA SA FIE MULTUMITA, ADICA RCS, INSTALATORII SI IN CELE DIN URMA CLIENTII ... DEJA IN ZIUA DE ASTAZI CLIENTII SUNT OBISNUITI CU INTERVENTII LA DOMICILIU DE 40-50 DOLARI ... N-AR FI SI DERANJAMENTELE CU DTHul, CA PRET, O SURPRIZA MAJORA PENTRU EI ...
Avand in vedere ca dolarul o inceput sa scada ... nu ar strica un 25$ in oras si vreo 35-40 la tara ...
Hai noroc,
Vanzarea kiturilor, asa cum se prezinta ele, este ilegala:
1. Receptorul nu are certificat de conformitate care sa ateste respectarea reglementarilor europene in domeniu. Nu are acea sigla CE nici pe el, nici e cutia lui. Si nici nu are cum sa o aiba cata vreme nu are mufa Euroscart.
2. Receptorul nu are meniu si manual de utilizare in limba romana.
3. RCS-ul nu da certificat de garantie la vanzare. Cel putin, eu nu am primit.
Aceleasi conditii trebuie respectate si de instalatia de antena, antena + LNB-ul, care fie vorba intre noi, e de o calitate foarte proasta,
Cine e familiarizat cat de cat cu comertul, stie ce inseamna aceste lucruri. Daca eu am un butiq in care vand electronice si nu respect conditiile de mai sus, intr-o saptamana am sanse sa incasez 5 amenzi de cate 100 milioane lei. RCS-ul vinde kiturile nestingherit. Acum vrea distribuitori, care sa incaseze amenzile in locul lui. Daca eu vand receptoarele respective si un cllient nemultumit imi aduce protectia consumatorului pe cap, eu o sa cad de fazan, nu RCS-ul.
@Rico
Ceea ce spui tu a fost sesizat de mai mult timp pe forum...
Si pt ca Gigi TV a intrat pe piata cu produse care nu respecta standardele europene in vigoare pot fi acuzati de CONCURENTA NELOIALA de catre Focussat.....sper sa nu se ajunga aici....poate si Focusu o veni cu receptoare din astea cu ochisorii oblici si penis mititel....
@luky
Draga colega ... ceea ce propui tu inseamna cenzura ... pumnu in gura. Cand Dan Diaconescu o sesizat neregulile Pardidului Stat PSD din 2000 - 2002, io luat Militia de la CNA "jucaria". Vrei sa ne intoarcem dinou la acele vremuri. Basescu o garantat libertatea presei. Sti ce este RDI-SAT pentru cei care dau drumu la calculator??? Nu sti ... Este PRESA ELECTRONICA, iar membrii de aici niste mici jurnalisti, care critica. De ce Parlamentul are OPOZITIE, cand un pardid ia voturi peste 51%. Ar putea pleca in vacanda 4 ani Opozitia ... ca oricare din legile pe care le-ar propune Guvernul s-ar vota din prima cu 51% ... Esti in stare sa gasesti mai mult de 50% din membrii forumului care sa-ti dea verde sa inchizi sectiunea DTH-Romania??? Nu prea cred!
Tu inca ai niste lacune mari si nu pricepri notiunea de FORUM. Si dinou te bombardez cu argumente ... :D :D :D :D :D Ca asa i-mi place!!!
Una dintre declaratiile PRESEDINTELUI ILIESCU o fost:
"Cat timp sunt eu PRESEDINTE, publicatia ACADEMIA CATAVENCU nu se va inchide si se va lua nimeni de ea". Sa ne spuna membrii de pe FORUM, ce aparea, daca nu zilnic, o data la 2 zile in publicatie ... Caricaturi si pamflete cu NEA NELU ...
Oamenii cerebrali si puternici ... stiu ca inseamna critica si ce foloase pot trage din ea ... daca nu este critica nu sti unde gresesti.
Cineva spunea odata, ca o persoana importanta, un VIP, este cea care are in proportie egala de 50%, de ambele tabere si adeapti, admiratori, dar si critici, dusmani, etc.
Deocamdata, tot ca o comparatie pamfletara, RCS functioneaza in regim de REGIE, precum este GAZ METAN, ELECTRICA, APA-CANAL ... Majoritatea din Romania nu pot lua cablu sau DTH decat de la DANSII ...
Si eu ca persoana fizica sau juridica, daca a-si vedea pe un FORUM ca sunt in centrul atentiei din toate punctele de vedere, alceva decat sa-mi creasca inima, nu m-i s-ar intampla ... Ar fi culmea sa ma lupt pentru spulberarea acestuia!!!
Opinii si pareri cu .... 8) , dar te rog @luky nu te enerva dinou ... :D
Salutare...
Apropo de faptul ca nu stiu cine monteaza 10 kit-uri pe zi.....Sa-l vad eu pe fericitul asta ca merge la 70 de km (am fost eu ieri) in varf de munte.ajung la primul beneficiar,ma uit cam pe unde sa-i prind antena si ai cer doamnei (domnul nu e acasa) ceva teava si cornier sau platbanda pentru ca sa-i fac un suport.(bineinteles ca suportul original din kit nu intra in discutie,apropo,cica RCS vrea de la instalatori garantarea pe nu stiu cat timp a lucrarii -- pe suportul ala care-l dau ei????). Doamna cauta,si cu chiu cu vai gaseste niste fiare strambe si o bucata de teava din care eu ai fabric un suport cu sculele din dotare.Urmeaza prinderea pe perete a suportului,montarea si reglarea antenei,intinderea si prinderea cu clame a cablului,punerea in functiune a receiver-ului RCS,explicarea functiilor telecomenzii si dupa ce doamna a priceput cat de cat,e gata treaba. Toate astea au loc la aproape -10 grade si de la un moment dat,pe ninsoare destul de serioasa. In aceste conditii am montat ieri trei kit-uri RCS de pe la ora 12.30 pana la ora 21.30.
Sa-l vad eu pe eroul nostru care monteaza 10-12 kit-uri pe zi in asemenea conditii,conditii care mie mi se par normale si cam astea sunt in general,(sa nu mai spun ca saptamana trecuta am montat tot la -10 grade,dar pe un vant de 70-80 km/h)
Acestea sunt conditiile de montaj la tara si pentru a monta 10 kit-uri,ziua ar trebui sa aiba minim 48 de ore (zi/lumina).
Merita facut acest lucru pentru 300 sau 600 de mii de lei impozabili? Cand mergi cu masina la 70 de km din care jumatate de drum e neasfaltat si plin de gropi? Sa nu mai spun ca de cand montez kit-urile RCS primesc o gramada de telefoane ca : ba nu mai merg 16 programe,ba ca nu merg doua,ba a disparut TVR,baiatul a deblocat Spice Platinum si e in clasa a 4-a, fata s-a asezat pe telecomanda si nu stiu ce a apasat ca s-a derglat receiver-ul,si alte o mie de probleme pe care clientul te ia la rost pe tine care i-ai montat kit-ul si nu pe cei de la RCS.
Pretul unei instalari ar trebui lasat la latitudinea montatorului,in functie de complexitatea instalarii acesta stie cati bani sa ceara. Rcs-ul ar putea doar sa puna niste limite de pret minim-maxim,iar instalatorul sa aprecieze valoarea efortului depus.
@clasix
mie sistemul de prindere pe perete mi s-a parut destul de bun...cel mai bine le-am pus pe stalpii din lemn de sustinere ai caselor(la casele cu "prispa" model vechi! :lol: )....nu stiu cat de rezistent o sa fie in timp dar eu cred ca datorita dimensiunilor mici ale antenei o sa reziste la vant...
Eu in schimb acasa mi-am pus un ofset de 1,6 pe montura HH si de fiecare data cand e vant ma apuca tremuratu.... :lol: :lol: :lol:
@yang
Eu am montat cateva zeci dar n-am folosit niciodata un suport original.Pe stalpii care spui tu vine bine dar cu conditia ca,casa sa fie pe directia buna.Poate pe la tine nu sunt vanturi puternice dar la mine e un pic altfel.Si nu le-am pus pentru ca nu am chef sa ma trezesc cu telefoane de genul: nu mai vad nimic domnule! din cauza miscarii antenei pe suport.Si-asa primesc destule din alte motive, in general de la cei care au copii care butoneaza la telecomanda... cu respect...
@luky si @....
luky frate...aici sint de acord cu .......
...Receiverele exista, sunt vandute, systemul functioneaza, atunci nu inteleg de ce puii mei sunteti asa de imbarligatori si va lasati atrasi in discutii care probabil sunt provocate cu bunastire....
Problema e asa. Legea trebuie sa se aplice la fel pentru toata lumea. Receptoarele lor sunt adevarate GUNOAIE!! Cine le-a incercat si a mai vazut si altele, poate face o comparatie. Nu numai atat, dar nu s-au obosit sa traduca manualul de utilizare. Daca ma inscriu ca dealer la ei, o sa ma ia lumea la rost sa le dau manual in Ro. Acum treba e daca scopul scuza mijloacele. Eu cred ca nu. Ce concurenta mai poate face Focus Sat (sau altii), care si-a comandat receptoare de calitate din Norvegia?
Am informatii din estul tarii, unde semnalul e mai slab, ca folosind LNB-ul lor, semnalul e la limita cu antena pe care o dau. Degeaba e ieftin daca e prost. La stilul asta o sa le prind antenele cu banda scotch si scuipinol. Atata merita de 10 dolari.
apropo de datul in gat al firmelor mari....stiti faza cu cele 15000 Loganuri chemate la verificari, nu? Dacia s-a chinuit sa tina ultrasecreta aceasta manevra....pt ca le strica imaginea....Si mai stiti forumul ala de la www.daciaclub.ro care a facut publica chestia( de unde a preluat Prima TV), forum unde erau mii de posturi ale posesorilor de logan mai mult sau mai putin fericiti....ei bine, oameni buni, momentan, acest site cu forum cu tot a disparut invaluit in ceata de tip Dacia.....oare de ce? :?: :?:
@yang
Pai da mai frate ... :D :D :D ... Forumul ala cu Dacia de care spuneai ii cu domeniul in Romania (.ro) ... in 24 de ore, in loc de server si administratori, se poate construi elegant o cofetarie cu prajituri Diplomat ... :D :D :D
Forumul pe care te dai tu acum (RDI-SAT), este pe un server, care se afla in proprietatea unor nepoti de-a lui Al Capone, din Chicago ... :D :D :D ... parteneri de GOLF de sambata dimineata cu @FANTA si @ADMIN .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ii cam greu sa-i iei MAUUUU ... :lol: :lol: :lol:
Just a little joke ... :D :D :D
daciaclub a intrat in ceata pentru ca isi cauta alt host. dupa ce au dat stirea respectiva si nu praa s-a pupat cu ce se intampla (in multe ziare a aparut ca sunt retrase de pe piata) forumul respectiv a fost asaltat de ziaristi (se pare). din momentula cela, in cursul zile nu aparea decat too many connection. din aceasta cauza in acest sfarsit de saptamana se incearca rezolvarea problemei.
referitor la antene ... probabil ca vor gasi oameni care sa o faca pentru banii astia dar in cazul asta probabil le vor pune masina la dispozitie, ceva aparatura si angajat cu contract.
@yang
Prin topicu asta am facut un serviciu gratis lui RCS ...
LE-AM ANUNTAT VIITORII ABONATI, CA L-I SE VOR MONTA ANTENE CU 300.000, RESPECTIV 600.000 LEI.
TOTODATA ...
ASOCIATIA VIITORILOR ABONATI DIGI TV, PE ACEASTA CALE TINE SA MULTUMEASCA INSTALATORILOR, PENTRU ACEST DISCOUNT URIAS SI TINE SA ANUNTE CA-I ASTEAPTA PE BAIETI CU BRATELE DESCHISE, MAI ALES CA SE POT SCAPA SI DE OBLIGATIA MORALA DE A LE DA "FOLOASE MATERIALE", ADICA CATE 1 KILL DE CARTOFI, O TUICA, O CAFEA etc ... :D :D :D
Nu sunt un user foarte activ dar fara sa ma laud stiu cam toate identitatiile si mismasurile celor de pe aici.Haideti sa lamurim sursa atacurilor asupra pachetului RCS :
Categoria 1
Useri care au conexiuni cu Focus SAT si care se pregatesc prin firmele lor sa distribuie acest pachet.E normal ca ei sa-si pregateasca piata prin atacuri pe acest site.
Indiferent de ce credeti voi eu sunt convins ca ambele pachete urmaresc acest site ca un barometru al opiniei publice si ambele pachete au oamenii care posteaza intr-o directie sau alta.Se simte puterea acestui site de formator de opinie si se speculeaza la maxim acest atu.Se poate sesiza si atitudinea PRO Digi TV a lui Fanta si a echipei sale.
Am intrebat printr-un PM cat plateste RCS pe Fanta pentru aceasta atitudine dusa la extrem pentru promovare a Digi Tv.Credeti ca mi s-a raspuns?
Categoria 2
Useri care vor sa distribuie pachetul RCS sau sa-l monteze.Din cate se stie singurul dealer in afara de casierii e Miro Sat firma in care Fanta (respectele mele) are ceva actiuni pe acolo.In rest cei ce vor sa monteze se asteptau sa castige de la 1.000.000-5.000.000 cat lua pentru acum pentru un montaj de antena.Ei bine pentru acel montaj trebuia sa gasesti clientul,sa-l zapacesti,sa-i oferi suport,sa-i oferi canale pe masura pretului.
In atare conditii totul cade pe capul RCS-ului de la echipamente pana la grila si suport.
Nu va convin 10 $ ? Simplu refuzati oferta.Eu in meseria mea de agent imobiliar daca cineva nu-mi face o ofera pe masura ii inchid usa si plec.NU ma mai lamentez si nu ma plang la nimeni de aceasta situatie.
De ce simpli posesori de kituri nu se plang ci doar posesorii de magazine si montatorii care sperau sa dea lovitura adata cu aparitia acestui pachet.
@Ronaldo
1. Poate RCS l-a facut intentionat Contractul sub aceasta forma. Stia ca nu-l va accepta nimeni, cu motiv sa treaca la partea a II-a.
2. Probabil va trece la formarea propriilor echipe de montaj, incercand cu disperare sa acapareze forta de munca de firmele noastre. Cativa dintre baietii mei au primit deja apropouri, dar astia ai mei sunt VERSATI rau tot (ca ma speriu uneori de ei :twisted: ) si nu cred ca mushcah. RCS-il pentru 3.000.000 lei o sa-i holongareasca de la 08:00 pana la 20:00 si nu mai pot sa-i faca baietii afacerile proprii in afara serviciului ... :wink: :wink: :wink: ... La mine, cu salariul pe care-l iau bajetii la program si ce mai mishculeaza ei pe langa in afara, vor avea veci pururea un venit peste cel dat de RCS ... si se vor bucura si de RESPECT, mult mai mult decat il vor avea in UNIFORMA.
Cand se bate palma in doi business-mans, scopul este ca amandoi sa aiba ceva de castigat din afacere, clauzele sa fie favorabile pentru fiecare dintre parti. Dar cand vi cu un contract, cu niste clauze prin care incerci sa te detasezi de orice raspundere, prin care incerci sa ma faci HAMALUL tau ..., aici apare lipsa de bun simt ... proasta crestere ... un fel de jignire indirecta ... :( :( :(
@RO-Naldo
Ia fa-te user activ si zi in ce categorie ma incadrezi! Eu incerc sa fiu impartial,cu o oarecare ironie constructiva :lol: , nu reprezint si nu apar interesele nici unei firme de specialitate, nu comercializez sisteme si nici componente satelit, nu montez antene decat la cererea prietenilor si cunostintelor si o fac doar din pasiune (nu traiesc din asta si nici nu imi fac publicitate in vreun fel)....
Lansarea DTH Romania era de mult timp asteptata de romani mai ales de cei din diaspora si cei din provincie....totusi, lipsa competitiei isi spune cuvantul!
.... spunea bine:''RCS functioneaza in regim de REGIE, precum este GAZ METAN, ELECTRICA, APA-CANAL ... Majoritatea din Romania nu pot lua cablu sau DTH decat de la DANSII ...''
Nimic mai adevarat!
Cineva spunea pe aici ca daca nu-ti convine nu te abonezi! FALS...tie daca nu-ti convin serviciile si preturile de la ELECTRICA te debransezi? NU! doar injuri si comentezi...incerti sa-ti faci cunoscute doleantele!
Si atata timp cat Digi TV nu o sa respecte legea si nici clientul o sa fie de comentat....
Sa ne bucuram ca exista??!!!!!! DA, ne bucuram....si ceea ce unii considera ca sunt pretentii neavenite si nefondate.....nu e asa....sa luam receptorul....nu are certificat de conformitate, nu are meniu in limba romana, nu are garantie, nu are diseqc 1.2(desi scrie clar pe receptor pe panoul frontal, scrie si pe siteul RCS..).....concluzie:nu respecta legea romana...si dezamageste clientul... si sa nu se comenteze nimic?
Macar puteau sa-si ceara scuze, sa precizeze ca lucreza la un update de soft...
Cei de la RCS au vazut cum arata un contract modern care acopera toate aspectele?Daca nu, sa citeasca contractul celor de la Connex...
ciprian_73
23-01-2005, 18:49
@ Rico,
Trebuie sa te "dezamagesc",dar LNB-ul si antena sunt de buna calitate...MONTATE DEJA IN ESTUL EXTREM AL TARII...Pe un Strong 4X55 evo,meniu pozitioner,calitatea semnalului este cca. 70%.Pe HSS 1120NA,aprox. 80%,chiar peste(transponderul 12687 H)...Cat despre receptor,cred ca softul ce va "veni" va rezolva aceasta problema de functionalitate,fiindca ,la o analiza atenta HW si a calitatilor receptorului comparativ cu un Topfield de exemplu,sunt apropiate(conform TeleSatellite International),singurul capitol la care HSS "schioapata" fiind sensibilitatea tunerului si SOFTUL ACTUAL.
cableguy
23-01-2005, 19:56
am toata stima pentru toti rdi-stii care posteaza aici dar interesele fiecaruia in parte ii fac sa fie partizani...
eu sunt sigur ca tot ce se scrie aici nu are importanta pentru managerii rcs...acestia isi vad de planul lor si trag linie dupa citeva luni...fiti siguri ca specialistii rcs cunosc toate problemele care au aparut cu hss-urile si vor gasi solutii pentru rezolvarea lor...
va fi interesant intradevar cind va apare competitia...si sa vedem ce preturi la pachete vor avea si ce tarife vor avea pentru montatori...
cine se va tine de EXCLUSIVITATEA din contracte???
din experienta mea de peste 10 ani de mic intreprinzator va spun ca va veti desumfla cu totii...conditiile vor fi similare...nu va asteptati sa vi se ofere aparate mai ieftine cu mult si tarife de instalare mai mari... semnificativ mai mari, nu cu citeva zeci de mii mai mari...
batalia pentru clienti se va muta in publicitate...ca si la vinzarea de electrocasnice...de fapt in citeva luni, pachetele digi se vor vinde pe rafturi linga televizoare si combine muzicale...
partea cu montatul se va rezolva oricum, cu angajati proprii sau montatori independenti, indiferent de tarife... pun pariu ca si la 200 cu 400 mii de lei in loc de 300 cu 600 se vor gasi montatori pentru digitv... asa este in romania...
nu v-ati obisnuit inca :?:
Cei care'stiu meserie' nu cred ca vor pune botu' la suma aia care, dupa parerea mea, e ridicola :!:
Greseala mare este ca intai omul cumpara kitul si apoi cauta meseriasu'
la 600 000 lei numai un lihnit de foame ar monta o instalatie de receptgie sat.
cableguy
24-01-2005, 00:11
@tylk
ai reusit sa jignesti multi rdi-sti care au montat si monteaza la acest pret :(
am toata stima pentru toti rdi-stii care posteaza aici dar interesele fiecaruia in parte ii fac sa fie partizani...
Banuiesc ca te referi la tine, ca doar esti cel mai mare partizan RCS din aceasta sectiune, de veghe zi si noapte :lol: :lol: :lol:
De ce nu ne spui cinstit ca lucrezi la RCS, nu e nici o rusine :lol:
cableguy
24-01-2005, 01:38
am mai scris... nu am nici o treaba cu rcs... sunt un mic cablist de la tara...atit
ma bucur si eu ca a reusit cineva sa iasa cu un pachet dth...asa cum este, cu plusuri si minusuri... cind va iesi al doilea pachet, oricare va fi el, vom putea compara...
pina atunci, digi este foarte bun pentru toti romanii din strainatate , pentru toti romanii din zonele muntoase, si nu sunt putini, care nu vad nici tvr2 terestru, pentru cei din catunele mici si izolate unde nu au putut ajunge cablistii mici ca mine sa le deie programe, pentru cei care au case in virf de munte, pentru cei din localitatile unde nu sunt multumiti de cablu si isi doreau o alternativa...
nu sunt destule motive sa le tin partea moral celor de la rcs :?: nu lor in sine cit faptului ca au facut acest efort de a crea un pachet digital.
sa ne legam acum ca nu merge diseq, ca loop-ul este nu stiu cum, ca nu se pot memora programe numai cu smecherii, ca nu are loc pentru alt cam, etc. mi se par strict legate de hobisti si nu de utilizatorii carora li se adreseaza aceste receptoare...
in concluzie eu iau apararea rcs prin prisma abonatilor simpli carora li s-a facut o nesperata bucurie...
din punct de vedere al hobistului( am si eu destui ani de receptie digitala pe satelit) am vazut si eu toate problemele care sunt, mi s-a si defectat aparatul dar nu ma pun sa dau cu parul si am rabdare si incredere ca se rezolva in lunile urmatoare toate probleme... voi de ce nu aveti rabdare si scrieti tot ce va vine la gura la adresa rcs :?:
faceti un efort de imaginatie si ginditi-va ca nu a aparut digi, suntem in 24 ianuarie si cei de la focus o lalaie in continuare... ce ati fi postat pe forum :?: cite injuraturi erau la adresa lor :?: citi nu ar fi zis ca nu vom avea dth niciodata:?: ca sunt neseriosi toti romanii, ca nu sunt in stare de nimic :?: citi nu ati fi injurat ca vin meciurile romaniei si iarasi aflati scorul de pe net :?: ca bulgarii au, albanezii au si noi nu avem :?:
eu as vrea sa fie mai multe dth-uri dar oare pot sa fie toti rentabili :?:
este loc de 2 sau 3 jucatori pe piata romaniei, unde sunt peste 3 milioane de abonati la cablu :?:
am indoieli despre focus ca vor reusi singuri, in forma in care si-au propus...dar m-as bucura sincer sa reziste si sa avem concurenta...
totusi, nu a trecut nici o luna de la aparitie, sa mai avem rabdare
fiberspeeder
24-01-2005, 02:17
bai nene eu de un an ii intreb pe aia de la rcs ce dracu mi se vede cablul in halul asta oribil si ei spun ca trag reteaua stelara si pt. cateva saptamani o sa mi se vada putin mai prost...
de un an se vede oribil... de aia mi-am luat parabola... sa scap de ei... nu stiu daca angajatii care se ocupa de zona mea sunt nesimtiti sau firma care i-a angajat : rcs
nu cred ca nu stiu ca un cartier intreg vede 30 de posturi numa' si alea oribil! io unu astept focusu' ... daca mai apar si lihnitzii aia odata...
daca astia mai baga mult retele stelare la mine in zona o sa ies cu o trupa de indivizi dotati cu patente sa taiem cabluri la greu...
ntire2000
24-01-2005, 09:22
sa tragem linie si sa vedem avantajele si dezavantajele digi tv
si pentru ca suntem romani si romanu incepe intotdeauna cu sfintii si cu ceilalti apostoli ca, deh, e om credincios din mosi stramosi, incepem si noi cu
DEZAVANTAJE:
1. kit-ul e de kkt, spun unii (lnb prost, trebuie rotit, antena prea mica...receivar de tot rahatu)
2. receiver de tot rahatu - continuare de la punctu' 1 - are urmatoarele simptome: se blocheaza si apare o cifra in nu stiu ce colt al ecranului, singura modalitate de deblocare - scos si bagat din nou in priza...; trebe sa dai rescan la pachet de cateva ori pe saptamana ca sa vezi daca mai ai toate canalele; cativa se plang ca nu respecta normele - nu are mufa scart (io daca as vinde in piata asa ceva as lua o amenda de as vorbi singur vreo 2 luni...)
3. nu se da nici o garantie pe banii clientului, adica te duci si-ti cumperi ceva fara garantie.....io daca vand un mouse fara garantie am pus-o...(vezi final punctu 2)
4. ti-o monteaza cucu; pe 300 de mii nu vine nimeni meseriash sa-ti monteze kit-ul sau daca vine are o atata lipsa de interes (mi se pare normal!) incat dupa vreo 3 zile sigur ca nu-ti va mai merge ca lumea...
5. cartela nu poti s-o bagi intr-o alta scula care sa NU respecte conditiile enumerate la punctu 2
6. ........................................ :arrow: .................
AVANTAJE:
1. ai intr-adevar primul pachet digital pe care l-a vazut plaiul asta mioritic (plin de mioare, si din nefericire si de multi ciobani)
2. las-o ba ca merge asa mai! - suntem romani, suntem obisnuiti sa luam m_UE de cand ne stim; vorba lu @.... avem o noua regie gen electrica, gaze...astia ne-au tras-o asa ca pot si altii...
3. cel mai mare avantaj e ca concurenta poate o sa invete din greselile altora; alt avantaj forumul asta incepe sa fiarba....si asta nu e un lucru rau....cativa nervosi vor avea tot interesu' sa-si bage picioarele in sistemu de codare...
acuma vom trai si vom vedea....
oricum cred ca nici macar albanezii cu noul lor pachet digital (eutelsat 2w)nu stau asa de rau la capitolul asta - e adevarat ca abonamentul e mai scump....
fiberspeeder
24-01-2005, 11:33
ma io ma bucur ca a aparut paketu asta ca mai vad si romanii de afara cate fripturiste sunt mai nou la teve si cate manele si porcarii ne baga astia zi de zi... dar... aia de la RCS ar trebui sa rezolve unele probleme cand apar .. nu sa faca pe mortu si sa zica "las' ca oricum cumpara lumea ca altceva nu mai este in locul nostru"
atitudinea asta de nesimtiti or sa-i falimenteze si o sa ramanem cu focus sat... si aia alti dubioshi care tot apar zi de zi :)
cableguy
24-01-2005, 12:03
@ntire2000
ai tras o linie curba si ai scris niste concluzii de zici ca esti de la focus :)
nu stiu cine o patit ce ai scris tu acolo de ai generalizat in asa hal... :)
eu zic ca probleme mai multe au cei care se pun sa experimenteze fel de fel de ghidusii, cu cautat sateliti, memorat fel de fel de programe fta, teste diseq, loop si alte nazbitii.
@ cableguy
Te'ai gindit ca daca erai la shes si venea DTH-ul peste tine nu te mai bucurai asa tare ??? iti dadeau peste minutze de nu te vedeai ... :wink:
Daca ma gindesc bine , tu te sabotezi singur ??? sau mi se pare mie ??? :lol:
Cerul ramasese singurul loc unde nu exista MONOPOL , acum putem spune ca sintem "inconjurati" . S-a terminat cu "libertatea de miscare" ... :(
Ce detine Electrica , Gaz-ul si inca Romtelecom se cheama MONOPOL !!!
cableguy
24-01-2005, 12:46
dragule, am retele si la ses...
este bine sa fie concurenta cablu-dth si nu cablu-cablu sa falimentam amindoi :lol:
pai cine nu este multumit de cablu poate sa-si ia dth...
nu ramin fara piine fiti linistiti :)
argumente pentru cablu mai sunt :
1.programe romanesti in plus,
2.poti sa te uiti la ce program vrei pe cite televizoare vrei( si cei cu bani, care ar putea sa-si ia dth au mai multe tv asa ca nu se vor multumi numai cu dth),
3.eu ii mai astept de bani, pe cind rcs le taie craca la ora 0.00 daca nu platesc,
4.eu le dau reduceri daca platesc in avans pe mai multe luni...,
5.daca nu au semnal trimit echipa la el acasa si-l rezolvam in citeva ore sau cel tirziu a doua zi( are si omul cu cine bea o tuica... :) ), daca se strica receptorul dth se face bezna la om citeva zile,
6.nu-i frica atunci cind bate vintul ca-i zboara antena cu tot cu tencuiala...,
sa va mai spun :?: :?: :?:
p.s. alt avantaj este ca cei citiva care ma bateau la cap sa le bag hbo si porno si eu nu puteam ca nu-i rentabil acum isi vor lua dth... :) il montam noi :) mai facem un 600.000 lei de pe rcs :lol:
cableguy
24-01-2005, 12:52
am uitat ceva important...
femeile sunt cele care tin banii in casa... ele platesc cablu...am tv acasa...incasez banii...dth nu are tv acasa... nu le place la femei...
eu NU VREAU SA FIE PRO TV si TV ACASA pe DTH :evil:
nu sunt bune de nimic :twisted:
ajung cite programe sunt pe dth :D
asa traieste toata lumea :)
argumente pentru cablu mai sunt :
1.programe romanesti in plus,
2.poti sa te uiti la ce program vrei pe cite televizoare vrei( si cei cu bani, care ar putea sa-si ia dth au mai multe tv asa ca nu se vor multumi numai cu dth),
3.eu ii mai astept de bani, pe cind rcs le taie craca la ora 0.00 daca nu platesc,
4.eu le dau reduceri daca platesc in avans pe mai multe luni...,
5.daca nu au semnal trimit echipa la el acasa si-l rezolvam in citeva ore sau cel tirziu a doua zi( are si omul cu cine bea o tuica... :) ), daca se strica receptorul dth se face bezna la om citeva zile,
6.nu-i frica atunci cind bate vintul ca-i zboara antena cu tot cu tencuiala...,
sa va mai spun :?: :?: :?:
p.s. alt avantaj este ca cei citiva care ma bateau la cap sa le bag hbo si porno si eu nu puteam ca nu-i rentabil acum isi vor lua dth... :) il montam noi :) mai facem un 600.000 lei de pe rcs :lol:
Astea de mai sus le stii TU si cu MINE dar nea' GHE nu le stie , el stie ca parabolica la el in curte da mai Bine .... :lol: ca romanu'i mindru de felu' LUI ... :lol: si daca asha'i moda --- efectu' de turma , stii TU .... :lol: :lol: :wink:
Si'n general la tara au numa cite un TV color in casa .... si la ala se uita ca la D-zeu . .... :lol: :lol:
.... stai asha ca spune tot ... :lol:
Da' cum ai "facut rost" de acasa si pro ca doar n'ai dat j'de mii de para pentru citiva abonati , ca nu era rentabil ..... :lol: --- intrabare retorica bine'nteles ... :wink: :lol: :lol: :cheers: mai ametzeste omu' :hoover:
simplu.....a cumparat cel mai inalt deal din sat....a pus antena terestra si redistribuie protv :lol: :lol: :lol: ...........asa fac idiotii la mine in sat de se vede TVR1 de tot KKtu....da acum si-au luat DigiTvuri...si dau la oameni Antena1 si NationalTV :lol: :lol: :lol:
APP , cit "de legala" e retransmiterea Digi Tv de catre cablu ??? , eu unu zic : "cit se poate de ILEGALA" , drepturi de retansmisie si alte alea de la cablu.... :wink:
Dar iar pic in Retorica si'n :offtopic: si nu vreau sa fiu injurat de Luni .... :lol: :lol:
cableguy
24-01-2005, 14:29
decodoarele le-am luat ushor(cine ma crede :?: ) :twisted:
acum citiva ani cind se mai putea...
am chiar si telesport :)
in zona de vest a tarii mai mult de jumatate din abonatii la cablu au cel putin 2 televizoare in casa... color ca sa nu avem discutii :)
retransmisia in sate mici se face prin mmds...asa ca ne putem permite o statie buna cu toate decodoarele in ea...
cableguy
24-01-2005, 14:34
eu zic sa terminam cu discutia asta ca se supara @.... ca nu respectam titlul topicului...
scuze @.... :)
Nooo Nooo ... eu me supar ... :D :D :D Nu mai am timp de TOPIC ... ca astept sa-mi vina de la Bucuresti inca o varianta de contract ... astea doua variante pe care le aveam au surse diferite, mai mult locale si sunt identice ... Astep unu de la CENTRU, DE LA KILOMETRU 000000 ... sa vad daca-i la fel, "cu padurarul care da amenda la taietorii de lemne" .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.... acum am venit de la sediul central RCS.Nu te astepta la ceva spectaculos in ofera nr 3.
Sunt sute de cereri pentru montatori care accepta varianta de 10$+10$.
Nu se discuta deocamdata in RCS posibilitatea de a deveni distribuitor dar sunt acceptati cei ce doresc sa devina instalatori.
@Fanta
Intradevar aceeasi "tocanah". Eu nu semnez asa ceva. Cine ma cunoaste ma stie om serios, dintr-o bucata ...
Apropo de sutele ce cereri ...
Sti documentarele de pe Discovery, cu po....tia din Germania, care mergea la Cinematograf in '44 sa vada ultimele noutati de pe front, de le arata PROPAGAND MINISTERIUM 100.000 de soldati nemti zambareti si fericiti, care cuceresc teritoriu dupa teritoriu ... :wink:
Sunt mult prea batran si am trecut prin prea multe ....
cableguy
24-01-2005, 21:23
@....
te inteleg si ai dreptate... pentru o firma nu se merita
dar poti sa crezi chestia cu cererile de montatori, ca eu numai cind am dat o geana pe vip areea de la dth-romania.ro (10x kingblana :twisted:
ai fost dragutz) am vazut sute de inscrisi...
erau orase cu zeci de oferte...poate vor fi montatori independenti care vor face un ciubuc pe linga servici, vor merge cu autobusul pina in satul respectiv, clientii ii vor da si de mincare si ceva la pachet, ca in general romanii sunt omenosi :) si ii va conveni sa ciuguleasca niste banutzi asa...
@....
te inteleg si ai dreptate... pentru o firma nu se merita
dar poti sa crezi chestia cu cererile de montatori, ca eu numai cind am dat o geana pe vip areea de la dth-romania.ro (10x kingblana :twisted:
ai fost dragutz) am vazut sute de inscrisi...
erau orase cu zeci de oferte...poate vor fi montatori independenti care vor face un ciubuc pe linga servici, vor merge cu autobusul pina in satul respectiv, clientii ii vor da si de mincare si ceva la pachet, ca in general romanii sunt omenosi :) si ii va conveni sa ciuguleasca niste banutzi asa...
Da, dar asta suna a amatorism si lucru de mantuiala. Nu da bine la o firma cu reputatia (daca are asa ceva :oops: :oops: ) unei firme ca RCS-RDS.
Adrian.
PS: Premiere nu asigura montajul, e la latitudinea clientului unde se duce sa o faca. Iar ca fapt divers in Germania se ia sute de euro pentru o montare.
cableguy
24-01-2005, 21:46
adevarul este ca pentru client suna foarte bine ca taxa de conectare este de 10$+tva...daca rcs lasa instalarea "la liber" se putea ajunge ca sa il coste pe client 30$-50$ in plus si sigur ca acel client strimba din nas...nu i se parea corect sa il coste asa mult instalarea...si asa putin receptorul...
rcs a facut o oferta croita pentru romania reala, in care traim... si eu zic ca au reusit...in timp vor vedea ei ce trebuie sa faca in functie de concurenta...
@cableguy
Pai mosule ... :D si eu m-am inscris pe liste pe site, ca celelalte sute, dar asta inainte de a aparea contractul ... :D . Ia vezi cati se mai inscriu dupa aparitia lu' "contractul".
@adipopa
Lasa Germania cu sutele de euro ... acolo si altele sunt salariile. Dar de ce sa mergem numai pe extreme ... cai de mijloc nu exista ...???
Poate trebuie sa dau o SPAGA la RCS sa prind un contract convenabil??? Uite la asta m-am gandit abia acum ... :roll: :roll: :roll: ... si m-i se da inca de inteles ...
cableguy
24-01-2005, 22:12
iti urez succes... don quihote... :ok:
@cableguy
Hai bah fra ... ca nu-i asa negru dracu :twisted: :twisted: :twisted: ... la mine 3-4 antene cu motor sau fixe pe sapatamna (majoritatea sunt la straini defapt) ... incasez din montat 10.000.000 ... 19%TVA si altele ... adica 2.500.000 pleaca bir la STAT + cah vand si scule la afacerile astea ... si dinou 19% BIR la STAT ... nu voi ajunge miliardar veci la modul asta ... dar pot trai o viata fericita cu nevasta si fetita ca-n TELENOVELE :D :D :D ... sa beau o bere si sa manc un salam si o maslina verde oricand am de pus pe masa sa sti :D ...
Am firma din '91, acelasi numar de telefon mobil din '98, ma stie tot orasul si toata lumea ce pot si cat ma duce capu, am o traditie in domeniu de 16 ani si ghici cine vine si ma suspecteaza printr-o fitzuica ca nu mi-asi face bine treaba??? Iarah i-mi vine sa stramb din buze ... :( :( :(
Dar sunt ARDELEAN si ma mandresc cu semenii mei si genele din ADN-ul meu nu m-or indemnat niciodata sa MANANC KKAT si nici sa-mi bat cuie-n cap ...
Pe de alta parte eu nu pricep chestia cu montatorii independenti, ca in contract tot timpul cele 2 parti sunt SC RCS SA vs. SC ...... :D :D :D Poate i-mi explica cineva
cableguy
24-01-2005, 22:47
noi ardelenii suntem mai inceti dar dintr-o bucata 8)
intradevar, pentru cineva ca tine, este prea mic cistigul cu un astfel de contract fata de imaginea pe care ti-o poti strica prin asocierea numelui tau cu rcs...si cu problemele care pot sa apara cu aceste aparate in timp...
p.s.
eu, saracul de mine, am ajuns sa fiu luat drept avocatul :twisted: rcs cind eu imi vad de treaba si incerc toata ziua in activitatea mea sa nu fac ce fac cei de la rcs cu clientii lor din orase :shock:
Pai sa ma scuze si @FANTA si @RCS ... dar sa sti ca nu mai am chef de prea multe comentarii ... deja m-am plictisit de TOPICU asta si daca o sa iasah cah DTH-ul de fatzah si-o dat cu stangu-n dreptu' ... se va crede ca din cauza mea ... ca am facut prea mult pe aici pe MAMA OMIDA cu matahnii si altele ... MULT SUCCESS!!!
Si mesaj pentru toti ROMANII din tara:
NOOOO .... CAHHH .... IARAH N-AVETI DE UNE' ALEGE!!!! :D :D :D
@Cableguy nu m-am referit la montajul RCS ci la receptie sat,si din pacate cunosc asemenea persoane care ar fi in stare sa o faca si pt. 100 000 sau 200 000.
Cu toate scuzele de rigoare intreb eu aceasta suma este cu sau fara TVA pt. ca daca punem la socoteala costurile de logistica al unei instalatii la acest pret in mana curat iese cam 150-maxim 200 000.Instalare pt. 200 000 !! mi se pare deplasat.Probabil se exclud cei care lucreaza la negru dar nici lor nu le ramane mult.
Faceti calculele de rigoare ,la costurile din ziua de azi o instalare banala sub 1 500 000 este faliment pt. orice srl.
@tylk
Lasa fra ... la mine in oras oamenii cu parabole si PROBLEME de discutat la mine sunt obisnuiti sa vina ... ca io povestesc cu ei de toate ... de la antene la sarmale si de la politica la ventile de bicicleta ... Simpatia :) ti-o castigi la taclale ... nu incruntat :x , dand cu FLIT intruna ... "nu stim" ... "cumparati sau nu" ... Heeee Heeee ...
Gandeste la oropsitul care se va inhama la biciul RCS ... de-i da D-zeu un vant si ii rade vreo 7 antene si ii mai da OPEREITAHRUL si de montat 7 tot in ziua ... in alea 36 de ore poate sa uite cum il cheama, ca are familie si ca traieste pe TERRA ...
@ALL
CITITI ... Capitolul XII ... Art. 22 si veti vedea cat de "IN AFARA LEGII" este contractul si la ce tentativa se preteaza RCS.
Am avut rabarea sa citesc cele sapte pagini scrise pana in prezent pe tema aceasta. Am primit si eu acel contract de la @gogi si l-am citit binenteles. Fratilor trebuie sa fi inconstient sa semnezi asa ceva. Eu unul nu o voi face si sunt total de acord cu @.... si compania care-i tine partea. Fac instalari de antene de 15 ani de zile.
-suportul livrat este de kkt si nu intra in discutie. Clar trebuie inlocuit
-10 para in loco e pret la juma daca suportul ar fi OK
-20 afara ar fi ok daca repet ar fi suportul ok la care trebuie adaugata deplasarea. Eu unul merg cu 3000/km. Deci daca badea Ion sta la 60KM de Timisoara va treb sa-mi plateasca 360000 deplasarea plus 1000000 lucru cu suportul meu.
-Apropo de cablu care nu se livreaza in chit.
-Sunt o droaie de lucruri suspecte.
-Acele sute de cereri de instalatori sunt cele trimise de noi pe vreme cand nu stiam conditiile contractuale.
-Stati linistiti ei nu au oameni suficienti sa se ocupe de telefonie si internet daramite sa angajeze pentru satelit.
-Putem vorbi pe tema asta nonstop dar repet si din punctul meu de vezere trebuie sa fi inconstient sa semnzi un asemenea contract. Mai vb.
@epy
Clar ... sunt de acord cu tine:
1. 600.000 in oras
2. 600.000 in afara + 5000 km (baga si timpul in calcul). Daca meri la 60 de km nu mai pui 5 antene intr-o zi.
3. MILITIA ... VINE MILITIA!!! Ce-i chestia aia cu AMENDA??? Unde ai mai vazut tu asa ceva??? Aia se rade jos complet .... Nu-i convine cum i-mi fac treaba ... LA REVEDERE!!! Sa-mi ia licenta cu STELUTZA AURIE DE INSTALATOR RCS si sa i-o dea lu altu' ... care sta la coada cu limba scoasa de 2m.
4. Art. 22 - SE STERGE COMPLET - RCS nu are dreptul sa-si bage nasul in AFACERILE INTERNE ale firmei mele. Nu-mi comanda EL mie si nu trebuie sa stie EL cu cine mai fac eu afaceri, cat timp eu i-mi vad de treaba in relatia si contractul incheiat cu EL. Art. 22 SCOATE IN EVIDENTA TUPEUL TIPIC "MITICO - RAHGAHTZAN".
Daca nu stiati...
RCS a mai pus 5 dolari la o instalare in localitatea de resedinta a prestatorului - ce sa insemne asta? inghesuiala mare la instalari????? :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Daca m-as apuca sa semnez contractul lor pentru teritoriul judetului meu,si am o cerere de instalare la vatra dornei (130 km),pe care trebuie sa o onorez obligatoriu prin contract,atunci banii pe care mi-i dau ei nu imi ajung nici de benzina :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: :shock: Ce fac atunci? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
...Pai simplu raspunsul vine imediat: te lauzi ca esti instalator agreat si licentiat de RCS :D
...Pai simplu raspunsul vine imediat: te lauzi ca esti instalator agreat si licentiat de RCS :D
... pai esti : instalator , finantzator , secretara , contabil , salahor , preasupus si un MARE FRAIER ... :lol: :lol:
Probabil RCS-ul vrea sa reediteze "finantarea Dacia din banii clientului" dar de data asta din banii "instalatorilor" ca daca a mers la dacia merge si la RCS , nu ? :evil: . Astia ne cred Complet IDIOTI sau cum ? :off:
Partea proasta pentru ei :fyou: este ca au de'a face cu baieti destepti(sper sa nu ma'nshel) ... :hitler:
... ca daca ai semnat ai belit p##a ..... :twisted: :twisted:
cableguy
28-01-2005, 23:13
ar fi foarte bine ca cei de la managementul rcs sa citeasca aceste topicuri...
intradevar, scirtiie aplicarea tarifelor in cazul distantelor mari...
totul este perfectibil si probabil ca se va ajunge la o solutie convenabila...
eu cred ca este greu pentru un instalator aflat in resedinta de judet sa asigure ORICE conectare in TOT judetul...
eu cred ca solutia ar fi impartirea in zone de maxim 30-40 de km in jurul unor orase importante din judete...
apoi EXCLUSIVITATEA nu-si are rostul in cazul instalatorilor ci doar al VINZATORILOR... montatorii n-au nici o treaba cu vinzarea asa ca nu au de ce sa fie exclusivi...ar evita migrarea de la un operator la altul...
majorarea de tarif de 5$ sustinuta aici de cineva poate sa insemne ceva...
Ieri am vazut la RCS afis cu taxa de instalare fixa=15 USD!
O sa monteze baietii in uniforma RDS-RCS, aia cu scara pe masina o gramada, de-o sa viseze noaptea numa LNBeuri VECTOR si MUFE F ... Si de ce sa fac CONTRACT cu RCS ... cand acum o spun pe fatzah si nu vreau sa generalizez (tineti cont de asta), UNELE CASERITZE iau SPAGAH DE LA INDEPENDENTI SI LE TRIMIT COMENZI DE INSTALARE ... Si eu mai prost, cu contract incheiat, ma f**e RCS cum vrea. M-am uitat in oglinda azi dimineatza si din cate am constatat nu m-o facut BIBILICA ... :D :D :D
Totusi le propun lu RCS sa-si bage mintile in cap si sa-si ia munca in serios,
cableguy
02-02-2005, 11:29
a aparut la digitv.ro lista instalatorilor autorizati...
@.... la sibiu inca nu este nimeni :)
@cableguy
La Sibiu sunt oameni hotarati, dintr-o bucata ... astia de aici nu mananca kkt, ca sunt omeni prosperi, cu bunastare materiala si stau si cugeta bine de tot inainte de a face un pas. :wink: . La Sibiu nu o samneze nimeni si o sa vina RCS in genunchi la mine sa ma roage sa le pun antenele, iar eu o sa le dau cu FLIT ... deoarece nu vreau sa ma incurc cu contracte suspecte, ca sa-mi manjesc firma si numele.
.... acum am venit de la sediul central RCS.Nu te astepta la ceva spectaculos in ofera nr 3.
Sunt sute de cereri pentru montatori care accepta varianta de 10$+10$.
Nu se discuta deocamdata in RCS posibilitatea de a deveni distribuitor dar sunt acceptati cei ce doresc sa devina instalatori.
SEFU ... Unde-s sutele alea de cereri ca pe digitv.ro sunt numai vreo 35 ... ?
cableguy
02-02-2005, 12:22
@....
astia au fost selectati deja, probabil in functie de anumite criterii de competenta si dotare... restul asteapta la rind :)
MrMxyzptlk
02-02-2005, 12:40
daca luam ca au avut 100 de cereri si au ramas numai 35 inseamna ca restul nu a acceptat contractul...
@MrMxyzptlk
@Fanta spunea de sute de cereri, care accepta 10$ si 20$ .... adica eu ma gandesc 200-300 care sunt dispusi sa faca treaba buna si la pretul asta ... dar din cate se observa la MIROSAT, majoritatea sunt Persoane Fizice (ciubucarii nostrii de toate zilele), care vad ca nu sunt agreati de MANAGEMENTUL DE CLASA OXFORD SI CAMBRIGE de la RCS. Totusi, astia pe care-i vezi cu anunturi de instalari in ziar, langa alea cu aia care vand Combine Muzicale si Magnetofoane TESLA, vor monta antene la greu ... fara nici un contract cu RCS ...
@....
astia au fost selectati deja, probabil in functie de anumite criterii de competenta si dotare... restul asteapta la rind :)
Iti spun eu care e acel criter de competenta: in functie de cine pune botul sa semneze acel contract penibil din partea noasta a instalatorilor.
@epy
Ai aici lista cu NEPOTII si VERISORII botanisti
http://digitv.ro/Dealeri/Instalatori.phtml
dar cum, conform clauzei din CONTRACT, cu privire la faptul ca, odata semnat de ambele parti, nu are voie nici una dintre acestea sa divulge informatiile care sunt in continutul contractului, numai cu acordul celeleilate parti, nu poti sa sti ce clauze au respectivii ...
.... daca cititi lista "instalatorilor" pacaliti de vulpea RCS :fox: veti vedea ca nu e vorba de contracte de "instalator UNIC" pe judetz .... :evil:
Si asha , in conditiile impuse de RCS , nu era nici "o afacere" , acum a devenit "o afacere de tot RISU' " . :lol:
E totushi "interesant" citi gugustiuci au semnat -- :fyou: dezgustator , acum sa "vedem" citi vor rezista la shuturile RCS :tomato:
.... avind in vedere judetele pe care vor UNII sa le "acopere" , ai zice ca au cel putzin 3-4 elicoptere in dotare .
... si daca ma gindesc la cit de "cunoscute" sint(firmele) semnatare , bag seama ca s'a mers iar pe cartea mediocritatii si dezinteresului fatza de client , ca doar baietii au semnat si RCS are "spatele" asigurat deci nu va avea nici o vina in cazul oricarui litigiu .
Asha ca Noroc . :wink:
:boxing: :boxing: :boxing: Se anunta partide puternice, la categoria "SARITURA PE CIOLANU' DE 15$" in judetele: ALBA, Hunedoara, Calarasi, Botosani, Brasov, Valcea, Neamt, Salaj ... :D :D :D
.... numa' ca e ciolan GARF(fara pic de carne pe el) , numai pentru supa .... :lol:
Ce inseamna GARF???? :shock: :shock: :shock:
Gugushtiuc Amarat Rupt de Foame .... :lol: :lol: :lol:
Intr-adevar, vad ca cele mai bogate judete au si cei mai multi instalatori autorizati :lol: . Daca doresc sa-mi cumpar si eu pachetu' Gigi TV cine il monteaza in mod autorizat in Cluj?
nime. acuma se cauta :). sau vorbeste si tu a firmele care se ocupa ... sa vezi de preturi :)
bazil0101
02-02-2005, 21:32
la cluj cica monteaza un tip nrares si da si niste bere daca-l chemi :lol:
@nrares
Unde??? ... in Botosani??? Acolo ultima antena s-o montat acum 3 ani ... de si-or iesit baietii din mana ...
In Cluj monteaza aia din Mures si vin cu elicopterele SMURD ... dar din cate vad nu are nici Jud. Mures echipa ...
am sunat acum instalatorul disperat din zona mea.
mi-a sugerat sa-i trimit banii prin posta sa ma scuteasca de deplasare
motivand ca e drumul scump pana acolo si in cateva zile o sa vina el acasa la mine cu contractul rds..si sa inspecteze zona.
o noutate e faptul ca mi-a spus ca rds a renuntat de 2 zile la taxa de activare de 10 usd dar.... obligatoriu trebuiesc platiti 15 dolari instalatorului ..atunci pe loc. :) + benzina... hihihi
in cazul asta pe instalatorul DISPERAT in astept si cu fiica-sa...poate ii dau ceva ..parai
ce dobitoci..ce politica mizerabila.. :evil:
@gogoiul
Stai bland ca vine FOCUS ... nu te agita. Cand mi-o scris Adrian Cojocaru, pe primul loc o pus "GRIJA FATA DE CLIENT" ... Focus va lucra stiintific, dupa metode si solutii care sa vina in sprinul clientului. Va pune baza si pe intermediari, ca doar aia sunt puntea de legatura dintre operator si client. Or fost luati un pic prin surprindere, dar prin tacerea si secretul pe care-l tin sunt sigur ca le pregateste lu' DIGI o surpriza de proportii ... ca din cate se vede RCS azi o luat-o in goarna cu o prima decizie CNA ... mai vin si altele.
Coboara GALACTICII cu picioarele pe pamant intr-o luna - doua ... fi atent numa ...
Ia uite aici : http://digitv.ro/Dealeri/DealerNou.php
Se fac inscrieri la Dealeri ..... :roll: . Daca pentru munca dau 15$ , atunci cred ca la vinzatori le cere RCS bani ..... :lol: :lol:
@babyboy
Ce man??? Dealer este numai Mirosat ... Sa vezi tu la anu' pe vremea asta cum umbla RCS cu limba scoasa prin magazinele de electronice si electrocasnice, ca sa-si faca dealeri ... ca si acum ... prin toate librariile in care intrii, vezi peste tot carduri internet RDS ...
Acum este euforia Galacticah de inceput ... cine-i ca ei ...??? ... si kiturile se dau in cateva puncte ... tre' sa stai la coada, pe liste de asteptare ... de ce nu fac bonuri stampilate, ca pe vremuri la carne ...
Time is tickin' away ... mai vorbim peste ceva timp
@babyboy
Ca dealer nu ar fi rau ... punct de desfacere si comercializare central am, reclama la ziar si alte publicatii este, web am, am NUME cladit pe parcursul a 16 ani. Daca da 10% la Kit nu ar fi rau, ca daca dai 5 pe zi, castigul este in jur de 1.500.000 din care platesti TVA, impozite si altele, poate ramai cu 1.000.000 pe zi ... dar sa puna telefon RDSTEL prin care sa trimiti situatia la Bucuresti ... :roll: :roll: :roll: ... ar fi o treaba buna. Dar si acolo te pune sa semnezi un contract cu AMENZI si iara ne intoarcem de unde am plecat.
O sa-ti puna TARGET ... sa vinzi cel putin n kituri pe luna ... daca nu iti ia licenta si i-o da lu METRO ... unde daca pe baietii in halat alb ii intrebi de Oscilatorul Local ... iti raspunde ca PENDULA cu ORA locala au in sectorul N, standul Y ... Heeee Heeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KingBlana
03-02-2005, 11:34
Daca oferea RCS 10.000.000 pe o instalare cred ca erau pline toate orase de statui ridicate de instalatorii de pe acest forum . :lol:
Parca auzeam osanale :
"Vienes quemando la brisa
Con soles de primavera
Para plantar la bandera
Con la luz de tu sonrisa."
Hasta Siempre Comandante
@Blana
Pai bai fra ... fi si tu REALIST ... nu fi EXTREMIST. Pe mine la facultate m-o invatat aia cum se fac CALCULELE ECONOMICE ... Tu sti cum se fac CALCULELE ECONOMICE???? ...
Orice proces, fie de fabricatie, fie de ce vrei tu are 3 etape importante ...
1. Intrari
2. Prelucrare
3. Iesiri
1. In cazul nostru sunt: Benzina, Autoturismele, Sculele, Forta de Lucru, etc
2. Procesul efectiv de instalare: cunostiintele necesare privind montarea asamblarea, timpul, etc. (punctul 2 depinde esential de punctul 1)
3. Antena gata montata ...
Si acum facem calcule ... adunam 1+2 care este egal cu 3 ...
Daca ne luam dupa RCS 1+2 = 1 ... si nu vrea nimeni dintre instalatori ca 1+2 sa fie egal cu 10.
Do you know what I mean ... Can you understand this???? Thank you very much!!!!
incepe dansul :twisted:
e interesant sa privesti si sa urmaresti agonia operatorului..
distragerea de la raspundere..intr-un cuvant inselatoria..
e trist doar faptul ca nici vorba de acte de caritate sau preturi rezonabile pentru omul de rand..doar abureala si neprofesionalism..
stau cu gurile cascate dupa bani si piata..
nu stiu ce vor face cei de la foccus sau upc..dar la ashtea mi-e clar.. ca e
balamuc si isterie ..drum cu denivelari iti doresc rcs.
ps..hotilor.huooo :twisted:
@gogoiul
Incepe harababura ... La mine in oras ... cucoana de la RDS ii informeaza pe cei care se intereseaza de instalari, dupa un procedeu neurologic aleator, care consta in: la unul ii spune ca-i gratis, la altul ii spune ca ei nu monteaza si ala care da spaga ii da lista cu doritorii.
cableguy
04-02-2005, 08:44
daca intra protv, acasa si procinema, eu cred ca instalatorii vor avea multe antene de instalat nu la tara, ci chiar in orasele mari unde sunt astral si mai ales upc, fata de care oferta digitv va fi foarte interesanta...
asa ca ar putea sa ajunga cei 15$+tva la conectare...
In urma unui telefon, concluzia este urmatoarea ...
CLAUZELE CONTRACTULUI NU SE NEGOCIAZA ... ELE RAMAN ASA CUM AU FOST CONCEPUTE DE OPERATOR ... DE ASEMENEA SI TARIFELE 15$ cu 20$.
Nu stiu daca a avut sau nu vre-un rost acest topic, daca am deranjat pe cineva sau nu, dar eu unul nu semnez si cu asta am incheiat criticile la adresa RCS. Fiecare cu Managementul lui ... la urma urmei nu este obligat nimeni sa semneze ...
Bafta instalatorilor din TEAM-ul DIGITV,
Ar trebui un pool in locul acestui topic,ar fi mai elegant!
Iar parerea mea despre chestiunea in cauza este:sa vina concurenta sa dea un pret corespunzator de instalare si rezolvam noi restul(cu tot cu rcs) :D
Desi am spus ca nu mai revin ... totusi nu pot sa ma abtin ...
Pe http://www.digitv.ro/Dealeri/Instalatori.phtml se inmultesc numarul de instalatori autorizati. Din 48 acum mai sunt 46. O fi inceput sortarea de primavarah ...??? :shock: :shock: :shock:
I-am depistat pe aia doi ... unu care o disparut ii din BRASOV si unu din BOTOSANI sau HUNEDOARA ... Incep mushcaturile dintre aia care sunt mai multi pe un JUDET ... :wink: ... Lupte ca la CAINI ... ORGANIZATORUL este FIRMA RCS ... :wink: Yeahhh Boooyy :wink:
Eu unul nu am contract cu RCS dar de lucru am. Oricum,cum vin loturile mici lumea ma suna si bag la greu. De ex.ieri am bagat vreo 4 antene la Jimbolia si am constatat ca mai nou livreazakitul cu ant de 0.9m si binenteles cu acelas kkt de suport de perete pe care nu poti pune o asemenea antena. Alta constatare era ca 2 dintre receptoare aveau softul din 17.01.05. Si ca un test facut din momentul in care am pus antena pe sat si receptorul a fost in stare sa afiseze nivelul de semnal a trecut cel putin 10 sec. Deci cine se incumeta sa regleze ant. cu receptorul si TV nu va avea sanse decat din prost noroc. Daca ai scule faci treaba de calitate si in cel mai scurt timp. Apropo la acest receptor avti avut vreodata 100 % nivel de calitate ca vad ca toate se proptesc in 98%.
Intradevar ... din cauza unei incapatzanari a celor din Departamentul Contractari, Dilatari, Refractari, etc ... baza de date a RCS-ul cu Lucrarile de Service va fi incompleta rau de tot (chiar inexistenta in zone importante din tara), asta datorita instalatorilor independenti de contract. Chiar la inceputul anului, cineva din interior (nu dau cu nume) i-mi spunea ca RCS-ul tine sa aiba o evidentza completa pe fiecare judetz, a tuturor kiturilor instalate acolo, ca in momentul in care se intampla ceva, sa stie pe cine sa traga la raspundere si sa-l trimita de urgentza la remedieri.
Totusi sunt unii independenti de contract, care dau garantie pe lucrarile de montaj si folosesc accesoriile lor pentru kiturile DTH si in caz de ceva se duc la remedieri si nu lasa omul cu ochii in soare ... RCS AR TREBUI SA LE MULTUMEASCA ACESTORA!!! Dar acest lucru nu se va intampla veci ...
@epy
Te respect ... si cele mentionate de mine mai sus, nu sunt o aluzie la ceea ce faci tu. Este o opinie generala despre modul in care RCS-ul a pornit aceasta afacere. Totul se misca HAOTIC ...
Cred ca am mai scris asta ... DTH va ucide pasiunea si receptia satelit ca hobby ! ve-ti vedea ! Prima miscare va fi in sensul vanzarii kit-urilor DTH in magazine de electrocasnice ... Metro, Flanco, Domo si Altex ! pe mai nimic ... sa zicem 100$ !!! instalatorii cu contract se prostitueaza vanzindu-si competenta si responsabilitatea pe bani marunti ... nici cat sa-ti scoti benzina ! RCS va fi mare ... mai mare ... voi .... oricum este inevitabil ! asa s-a intamplat in State ! kitul este chiar gratis ... doar sa faci contract pe doi ani ... evident la alti bani.
Noroc !
@mihaip
Ideea este ca RCS incerca sa "intoxice", sa "polueze" piata cu ideea ca un montat de antena satelit nu valoreaza mai mult de 15$. De-alungul timpului RCS s-o tinut numai de prosti si baietii cred ca pot duce de nas pe cine vrea ei. Deja tot Sibiul si imprejurimile se rad, se minuneaza, unii se enerveaza de mincinile si promisiunile pe care le fac alea de la caserie. Unu deja s-o saturat si vine sa-i dau o rotativa cu taquille si 1.000 de canale. Diferenta dintre mine si RCS este ca eu la om ii spun dinainte ca in aprilie o sa ramana fara taquille. Asta inseamna respect fata de client.
ntire2000
18-02-2005, 13:19
@.... e normal sa fie asha, nu-tzi potzi bate joc de client ca ala pleaca si nu se mai intoarce....pe cand pe aia de la rcs ii doare-n nagra de client...ca doara acuma au liste de ashteptare....
sa vezi cum o sa te pupe-n cur si pe tine, si pe mine si pe altzii cand o sa li se gate listele alea.... :wink:
cableguy
18-02-2005, 18:49
se da startul la instalari la focus :)
acuma sa vedeti tarife :) sau poate pe astia ii doare in colax :)
cableguy
18-02-2005, 18:54
se da startul la instalari la focus :)
acuma sa vedeti tarife :) sau poate pe astia ii doare in colax :)
ce va mirati ca rasar dth-urile unul dupa altul ca ciupercile dupa ploaie :?:
nu va amintiti cum deschidea cite unul un ABC in cartier si dupa 2-3 luni cind vedeau vecinii ca-i merge treaba, hop si ei cite un ABC...pina au inceput sa falimenteze toti :) ...ca au venit supermarketurile, mega si hyper si discount si mall :) ...asa va fi si la DTH...se vor vinde abonatii la taraba peste 2-3ani :)
fabian23
18-02-2005, 19:28
Indraznesc sa cred ca nimeni nu si-a inchipuit ca vom avea, intr-un viitor nu prea indepartat, mai mult de o platforma digitala. Sunt tari care dea'bea au una si aceea cu probleme.
FAbian23
cableguy
18-02-2005, 19:41
sa nu fie ca firma CUCU
n-are bani dar da de lucru :)
Eu cred ca RCS pur si simplu isi bate joc de oamenii,iara ceia ce zice colegul @ovez in tot acest topic este perfect adevarat.Ca sa te duci sa instalezi o antena cu 400.000-500.000 lei in zone unde cand ploua intri doar parasutat eu cred ca nu e asa usor pt noi.Pentru aia din birouri de la Bucu, o fi mult 15 $ dar sa te duci sa montez o antena la 70-80 km deci 150 dus intors pai de 400.000 de lei pun doar benzina si cred ca RCS nu e constient de acest lucru.Pai asi fi curios daca unul de acolo de la RCS vine sa imi monteze mie Kit-ul pe un ger si viscol cum a fost saptama trecuta ca nu le mai trebuie DTH in viata lor.
Personal cred ca in acest moment RCS isi bate joc de adevarati meseriasi si detine monopolul atat in ce priveste instalarile cat si in ce priveste vanzarile.DE 3 SAPTAMANI cauti in kit si nu gasesti sa cumperi de parca ar avea aur in ele.Sper din toata inima sa vin un operator pe piata care sa ii pese de clienti si de adevarati meseriasi.
Cei care sunt adevarati profesionisti aici pe forum,si sunt multi,nu vor muri niciodata de foame si fara aia 15 $ de la RCS
CU respect
TanoNet
Multa Bafta!
De saptamana viitoare v-om fi contactati cei care suntem inscrisi pe lista la FOCUS ... Daca FOCUS ma lasa sa decid eu in firma mea (ca ii culmea sa decida altul pe teritoriul meu) si sa-mi vad de treaba (conform clauzelor din contract negociate - nu "aruncate pe masa la modul: semnezi sau nu, ca-i STAS ...), fara MILITIE cu amezi si tendinte de acaparare, va JUR ACUM LA TOTI AICI SI ACUM ca le montez antenele cu 15 si 20 de dolari + deplasarea bineinteles ... Cine se inscrie alaturi de mine la actiunea asta????
D-zeu sa-i dea sanatate si putere de munca lui Adi Cojocaru ca stie sa vorbeasca normal cu omul, de la egal la egal ....
Va mai spun o treaba ... Oamenii din tara asta sunt mult prea scarbiti de monopoluri, de modul cum sunt tratati. Isi doresc si alceva, ceva ce nu vad zilnic si l-i se face greatza ... Vor merge multi pe FOCUS ... RCS-ul va pierde mult, inclusiv oameni din interior ...
Voi oare nu va-ti saturat??? De 15 ani, intruna ... "MAINE" ii ca "AZI", poate mai rau ....
Mi s-a ciripit la urechea dreapta si nu mi-a iesit inca prin cea stanga ca cei de la Focus vor oferii 22 euro pentru fiecare antena montata care va include si deplasarea. Eu unul montez antenele cu 600.000 lei. Deci ar mai ramane vreo 200 si ceva de mii pt deplasare. La mine deplasarea este 3000km*2 binenteles ca mai trebuie sa ma intorc si acasa. Deci asa pe o raza de 25km ne putem deplasa. Asteptam, asteptam, asteptam. Intretim muncim ca doar nu e o problema la fel ca si in cei 15 ani care au trecut si nici atunci nu aveam DTH. Apropos sper ca Focusul sa livreze un suport mai de doamne ajuta ca cei de la RCS au dat mai nou antene de 0.9m si acelasi kkt de suport.
@Nea Puiule
Ai 10 zile sa reformulezi clauzele din contract. Poate dai si tu cu ochii pe aici. Daca nu ... I am very very sorry ... :D :D :D Scuze ca ti-am stricat week-end-ul.
Chiar sunt curios sa vad daca da RCS-ul inapoi ... :D :D :D
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.