View Full Version : sizce digiturk ne kadar daha kalır ?
softcam ile çözülmesini kastediyorum , ne kadar ömür biçersiniz ?
bunun tersi olarak normal uydu alıcıları için cw destekleyen (emu) yazılımlar çıkar mı?
ozmenramazan
14-05-2006, 14:35
yerli üretici firmaların dışındaki cihazlarda çıktı bile lig bitince gider yada yazzın birazdaha izlettirir sonra keserler.ama seneye kalmaz büyük olasılıkla.
yerli üretici dışındaki derken (hangileri olduğunu bilmiyorum), kaon tabanlı cihazlar için yazılım çıktı mı?
ozmenramazan
15-05-2006, 00:36
kesinlikle hayır.zati kaon tabanlı cihazlar kastım.
http://www.upload.dvhk.pl/index.php
buraya bakın.cıktı bazileri
muratbjk
19-05-2006, 05:22
Arkadaşlar bende next2000cı plus var bunda cw menüsü var ama digütürk keyleri yok bu keyleri elle ekleyebilirmiyiz.Ekleniyorsa bu keyleri nerden bulabilirim.Tşk
bunun tersi olarak normal uydu alıcıları için cw destekleyen (emu) yazılımlar çıkar mı?
değişsin method bu işin sonu yok emulatörlerde değişicek elbette artık bunla cözülüyor enayiliğin zamanı değil az bekler insan ölse bile key güncellemesiyle seyreder bu şartlarda yinede abone alıp izlicek olanlarada allah akıl fikir versin diyorum :D
tamer_1989
29-05-2006, 20:56
değişsin method bu işin sonu yok emulatörlerde değişicek elbette artık bunla cözülüyor tamam enayiliğin zamanı değil az bekler insan ölse bile key güncellemesiyle seyreder o kaddar şartlarda yinede abone alıp izlicek olanlarada allah akıl fikir versin diyorum yinede saygı duymak lazım tabi :D
yani lig tv'yi ağustosta lig başlayıncada izliyebilecekmiyiz....
hotti_76
03-06-2006, 02:58
:D dt ucar 1 hafta,ya kadar
daha biz bekliyoruz
:evil: 12.01.a5,ler :oops:
anlamadığım , 16.c0.01 tabanlı cihazlar için çıkıpta diğerleri için çıkmaması yani biri yapılabiliyorsa hepsi yapılabilinir ama tabi başka engellemeler falan oluyorsa o başka...
bu arada sanki digi-cw bir haftadan daha uzun kalacakmış gibi duruyor.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.