PDA

View Full Version : SS2 + Montura H-H = ciudatenie !!!



barghy
5th November 2003, 22:13
Am intilnit urmatoarea situatie:
Canalele aflate in banda inferioara (10700-11700) nu merg sub nici o forma in aceasta combinatie (SS2rev.2.3+ Digipower SG 200 +LNB Alps) decit la o prima pornire a ProgDVB sau MT, iar daca schimb canalul si trec la un canal de pe un alt transponder din banda superioara, acesta merge, iar daca incerc sa revin in banda inferioara, nu merge nimic in aceasta banda. Am incercat si fara digipower, adica LNB legat direct la SS2 si acelasi fenomen!
Daca ar fi defect LNC (Alps) nu cred ca ar merge nici la prima pornire.
Dati-mi o idee, ce nu merge?

Anonymous
5th November 2003, 22:46
Cred ca e de la ALPS. Pe acest forum sau pe http://www.skystar2.as.ro spunea acelasi lucru ca si tine. Se pare ca ALPS nu merg bine cu SS2 sau poate o parte din ele. Iti recomand cu caldura un MTI.

Bafta

barghy
5th November 2003, 23:05
Ma bucur sa te mai vad ca scrii si aici Stailus :) .
Multumesc pentru informatie!