View Full Version : Servicii de date pe 12246 H 28000?
ciprian_73
15-01-2005, 19:53
Conform cu ultima actualizare Satcodx,se pare ca SURPRIZA celor de la Focussat vor fi SERVICIILE DE DATE...
Ar fi interesant,dar cred ca ideea e sa achizitionam receptorul cu pretul deja mentionat acum vreo 2 luni...
KingBlana
15-01-2005, 20:18
Unde naiba sa mai bage date pe un 28.000 cu 18 canale ?
Serviciile de date chiar daca or sa fie nu au nevoie de un receiver... si nici codate conax nu au cum :lol: :lol: :lol:
@stailus
si totusi se codeaza :lol:
nu zau si iti da cam si cartela pentru date :lol: sau iti da numa cartela sa bagi in phoenix... si daca nu ai iti da cadou si un phoenix ....
@luky
Io nu am zis ca o sa fie gratis... ce pui mei nu intzelegi... io am zis ca nu o sa fie codate ca progarmele tv adica serviciile de date nu pot fi odate conax sau in alte sisteme de codare .... asta se pare ca nu intzelegi tu laie.... si daca or sa dea date si ma pun sa cumpar receiveru sa fie sanatosi. NU UITA CA DATE IN MAREA MAJORITATE A CAZURILOR INSEMNA DOWNLOAD SI TOT NU SCAPI DE TAXELE ROMTELECOM, ASA CA SERVICIU ORICUM NU O SA AIBA PREA MARE SUCCES. DAR CE STII TU DESPRE INTERNET IN ROMANIA UNDE PE O ORA DE ACCES PE DIAL-UP DAI CAM 1 EURO SAU MAI MULT LA ROMTELECOM IN TIMPUL ZILEI.
ciprian_73
15-01-2005, 20:59
Sunt date ca sigure transmisiile de date .Chiar au un SID propriu:19 si 20.
Nu uitati ca in spatele(langa) la Focus sta ESS un operator de comunicatii.
vor sa lanseze un fel de canale cu date ca la digital+ ex: ok plus
KingBlana
16-01-2005, 21:20
aliat , te bazezi pe ceva cand scrii acolo , sau vorbesti asa ....
tu ce crezi ca vor lansa internet via satelit :))) :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.