PDA

View Full Version : Surpriza 2

Fanta
14-01-2005, 18:42
Am mai multe informatii legate de cartelele CAS 7 ale pachetului Focus.Aceste cartele ne vor rezerva muuuulte surprize.
Chiar acum cateva minute un prieten meseriash mi-a confirmat cateva buguri majore ale aceluiasi tip de cartele folosite de pachetul albanez DigiAlb.
Nu va ganditi la hack.Nu intra in discutie un asemenea subiect pe acest site.

Nu-mi cereti sa va spun mai multe ca risc sa iau o portie de cafteala :)

Fanta
RDI Team

zumeo_z
14-01-2005, 18:44
... saracii ... "copilu mort" inainte sa se nasca ... pacat ... :cry: :cry: :evil: :roll:

MrMxyzptlk
14-01-2005, 18:45
Fanta iarasi incepi ... termina :) Mai bine te duci, ceri bataia, si porma ne povestesti ... :PPPPP

silber
14-01-2005, 19:04
@fanta
avem toti pm... :wink:

rolion
14-01-2005, 19:18
@fanta
avem toti pm... :wink:

Hei,nu chiar toti...numai noi !!

Multam..

ghettoman
14-01-2005, 19:20
fanta te rog eu termina cu deastea ca incepem sa vorbim de nagra2... shi de cipul din hyundai..... si ca se poate pune port serial pe el.... si de memoria care nu mai e tsop..e ca in alea canadiene cu pinii dedesubt...... shi de setingurile din eepromu serial...shi de...shi de altele
tu crezi ca noi ne uitam la tv? :lol: :lol:

aaaaaaa shi s anu uit...pm care solicita cu info vor fi sterse :!: :!: :!: :!:

MrMxyzptlk
14-01-2005, 19:26
ghettoman :))

apropos Fanta: surpiza ar fii ca se vor gasii cartele separat, si n-o sa fim nevoiti sa cumparam receptor de la ei?

ghettoman
14-01-2005, 19:29

apropos Fanta: surpiza ar fii ca se vor gasii cartele separat, si n-o sa fim nevoiti sa cumparam receptor de la ei?

your weed rulez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

piciul
16-01-2005, 18:02

your weed rulez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare surpriza :roll:

miloo
16-01-2005, 22:08
@All .. o intrebare de baraj ! Daca se stie deja ca cardu contine niste buguri ma intreb oare daca nu cumva conaxu a luat deja niste masuri pentru inlaturarea bugurilor ! Nu stiu daca bucuria va fi mare daca e sa fie... ceva ...candva ... undeva ... :roll: !

Poate ca o sa ne bucuram de MOSC Albania ....

Despre un MOSC Foccussat nu cred ca va fi vorba ! :nono:

gepeto
17-01-2005, 09:45
Am mai multe informatii legate de cartelele CAS 7 ale pachetului Focus.Aceste cartele ne vor rezerva muuuulte surprize.
Chiar acum cateva minute un prieten meseriash mi-a confirmat cateva buguri majore ale aceluiasi tip de cartele folosite de pachetul albanez DigiAlb.
Nu va ganditi la hack.Nu intra in discutie un asemenea subiect pe acest site.

Nu-mi cereti sa va spun mai multe ca risc sa iau o portie de cafteala :)

Fanta
RDI Team

@Fanta

Lasa-i mama si pe ei sa apara pe satelit.... :lol:
Daca-i mai speriem mult, s-ar putea sa abandoneze proiectul...si adio concurenta... :lol: