PDA

View Full Version : Surpriza

Pages : [1] 2

Fanta
14-01-2005, 16:52
In cateva zile...curand-curand....RCS va va oferi o surpriza celor ce deja sunt abonati la pachetul DigiTV.
Nu ma fortati sa zic mai multe pentru risc sa-mi iau bataie de la nea Emil(se stie).
Asteptati surpriza :)

Fanta

SURPRIZA ESTE :

HBO IN PACHETUL DE BAZA PANA LA 31.12.2005 !

MrMxyzptlk
14-01-2005, 17:24
mai bine nu ziceai nimic ... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(

zumeo_z
14-01-2005, 17:26
In cateva zile...curand-curand....RCS va va oferi o surpriza celor ce deja sunt abonati la pachetul DigiTV.
Nu ma fortati sa zic mai multe pentru risc sa-mi iau bataie de la nea Emil(se stie).
Asteptati surpriza :)... sa nu zici ca baga shi BECALI TV in pachet ! :wink: :lol: :lol: :lol:

MrMxyzptlk
14-01-2005, 17:30
Fanta nu merita sa iei putina bataie ca sa ne informezi? :))))
Macar in PM :PPP

rolion
14-01-2005, 17:32
Fanta nu merita sa iei putina bataie ca sa ne informezi? :))))
Macar in PM :PPP

@Fanta

Promit ca am sa plang si eu ,sa te ajut sa scapi usor cu partea asta !

Multam... :D

cableguy
14-01-2005, 19:22
@Fanta

macar zi-ne la ce sa ne asteptam??? la programe , la inca o frecventa, la un upgrade software sau la reduceri de preturi :)

prea ne-ai facut curiosi :)

iepurila
14-01-2005, 19:23
Surpriza sa fie ce scrie pe site?

NOU !!! In curand CineMAX si HBO Romania

:D

rolion
14-01-2005, 20:29
Salut

Topic-ul devine hot si de ce nu, poate fi un fel de "wish list" for RCS-isti !!

Propun un fel de poll,cu cel care are cea mai apropiata de realitate estimare sa fie decorat ...RCS ghicitor (nu am gasit un alt nume apropiat temei) dar...voi ati prins ideeea ,este ?!

Deci,din respect pentru voi ,nu pot incepe primul ,asa ca...

ciprian_73
14-01-2005, 20:31
Probabil "vine puternic" MEDIAPRO...Ca altceva nu vad momentan...Asta pana in 16 februarie cand ne vom "lafai" cu HBO,CINEMAX,etc

KingBlana
14-01-2005, 20:34
Fanta face ceea ce in limbajul agentiilor de publicitate se cheama teasing advertising.

Sa speram ca e de bun augur . (Era sa ma ia gura pe dinainte si sa anunt surpriza :P)

cableguy
14-01-2005, 21:00
nu poate fi o surpriza extraordinara din moment ce Fanta zice ca se adreseaza celor care utilizeaza deja digitv, asa ca...no pro :)

ciprian_73
14-01-2005, 21:17
La EPG au acces si cei ce nu sunt abonati RCS...DECI,raman la convingerile anterioare...Chiar daca in sedinta CNA...BLA...BLA...BLA...

KingBlana
14-01-2005, 21:28
Cui vroiai sa se adreseze surpriza ? Macelarilor ? :lol: Contabilelor sau vânătorilor ?

Evident că abonatilor digitv . :mrgreen:

cableguy
14-01-2005, 22:36
celor care DEJA sunt clienti rcs...si nu celor care,
de exemplu asteapta si oferta focus ca sa aleaga...
si deci, zic eu, nu este vorba de pro tv :)

KingBlana
14-01-2005, 22:55
:mrgreen:

ovex
14-01-2005, 23:55
ETNO TV in DOLBY SURROUND 5.1 cu Audio2 in Limba Maghiara si Hyundai HDTV .... :D :D :D

.... 8)

rolion
15-01-2005, 01:33
E P G ?? :shock: :!: :?:

KingBlana
15-01-2005, 01:55
E P G ?? :shock: :!: :?:

Putin spus . Inca ceva . Mai consistent :mrgreen:

zumeo_z
15-01-2005, 01:56
Sa nu zici TELETEXT ... :wink:

rolion
15-01-2005, 02:02
Versiunea RCS a UK Video+ ??

(mentionez ca Video+ e un system de EPG combinat cu numere alocate fiecarui program,fiind foarte usor de schedule recordings )

Sorry...no offences !!!

KingBlana
15-01-2005, 02:04

minor ...

florynus
15-01-2005, 02:52

minor ...

Programe noi????????

jerkoffsky
15-01-2005, 03:25
Fanta wrote:

Tot respectul, dar depinde ce intelegem prin "abonati". Cu sigurantza nu impertinenti ca mine, care si-au permis sa se sature sa astepte un raspuns online de la mirosat si sa trimita pe "babacu" direct la sursa (rcs, unde de altfel merge lunar sa isi plateasca abo de cablu) si sa cumpere scula, si care nu a putut inkeia un abo pe 1 an, cum era in plan, ptr ca cica: pana in martie moka, dupa care mai vorbim. Deci umila mea intrebare este: sunt eu abonat sau nu? Ca sa stiu la ce surpriza sa ma astept :)
Si nu pot fi banuit de rea intentie, ptr ca am fost inscris pe site (factura proforma 347), baietzii foarte amabili, am 11 mail-uri de la ei (cine nu ma crede sa spuna, dau copy-paste :) ) numai ca nu venea nimik. Dupa ce l-am trimis pe taica-meu sa cumpere scula direct de la rcs, eu, de buna credinta, am anulat comanda (adica sa nu se mai agite cu trimisul sculei prin posta) pentru ca sunt deja in posesia aparatului, dar ca treaba cu abo ramane in picioare, si daca e posibil sa se inkeie un abo direct la ei.
De atunci mucles total, am ramas cu mailurile prietenesti de cand stateam "la coada". Eu inteleg ca mirosat castiga din distribuirea sculelor, dar un raspuns mergea asa, la o aluna si o bere bucegi :)
Si asta nu neaparat pentru vip-bullshit, ci pt ca nu vreau sa il pun pe moshu' (pensionar) pe drumuri aiurea.
Acesta a fost (sau nu ) un pamflet si va fi luat ca atare. Orice asemanare cu personaje in viata sunt (oare?) intamplatoare.
Oricum, lasand gluma la o parte (si caterinca la cealalta), respect lui Fanta care incearca sa ne rezolve, si trebuie sa intelegem ca nici el nu e Dumnezeul rcs-ului si inceaca sa ne ajute dandu-ne info la care are si el acces. Deci nu va mai suparati pe Fanta, ca nu are nici o vina. Numai Dumnezeu (si Fanta insusi) stie ce o fi in inboxu' lui de pm-uri. Numai eu i-am trimis vreo doua:)
Si trebuie sa vedem partea plina a paharului, pana acum cativa ani nici nu indrazneam sa gandim la asa ceva, un packet romanesc. Hai sa ii sustinem la inceput, sa le dam o sansa (ca lui Basexu :) ) .
In fine, am luat-o razna, dar intrebarea persista: sunt eu abonat sau nu? :)
Inca o data, respekt, Fanta
baFTA

becali_nou
15-01-2005, 11:13
Un canal PPV?

spirit
15-01-2005, 11:21
HBO si probabil ProTv
@Fanta

Daca am dreptate dai un ABO pe viata lui KB din partea mea :lol: cu conditia sa se mute la Budapesta :lol:

@Lucky , asta n-ar fi o problema , ar putea fi moderator in continuare shi de la Buda-Pesta :D :D :D

irishman
15-01-2005, 11:34
cred ca surpriza se refera la eroarea 10 pe care o am io acum pe juma din canale... asta da surpriza :(

adipopa
15-01-2005, 11:41
Fanta wrote:

Tot respectul, dar depinde ce intelegem prin "abonati". Cu sigurantza nu impertinenti ca mine, care si-au permis sa se sature sa astepte un raspuns online de la mirosat si sa trimita pe "babacu" direct la sursa (rcs, unde de altfel merge lunar sa isi plateasca abo de cablu) si sa cumpere scula, si care nu a putut inkeia un abo pe 1 an, cum era in plan, ptr ca cica: pana in martie moka, dupa care mai vorbim. Deci umila mea intrebare este: sunt eu abonat sau nu? Ca sa stiu la ce surpriza sa ma astept :)
Si nu pot fi banuit de rea intentie, ptr ca am fost inscris pe site (factura proforma 347), baietzii foarte amabili, am 11 mail-uri de la ei (cine nu ma crede sa spuna, dau copy-paste :) ) numai ca nu venea nimik. Dupa ce l-am trimis pe taica-meu sa cumpere scula direct de la rcs, eu, de buna credinta, am anulat comanda (adica sa nu se mai agite cu trimisul sculei prin posta) pentru ca sunt deja in posesia aparatului, dar ca treaba cu abo ramane in picioare, si daca e posibil sa se inkeie un abo direct la ei.
De atunci mucles total, am ramas cu mailurile prietenesti de cand stateam "la coada". Eu inteleg ca mirosat castiga din distribuirea sculelor, dar un raspuns mergea asa, la o aluna si o bere bucegi :)
Si asta nu neaparat pentru vip-bullshit, ci pt ca nu vreau sa il pun pe moshu' (pensionar) pe drumuri aiurea.
Acesta a fost (sau nu ) un pamflet si va fi luat ca atare. Orice asemanare cu personaje in viata sunt (oare?) intamplatoare.
Oricum, lasand gluma la o parte (si caterinca la cealalta), respect lui Fanta care incearca sa ne rezolve, si trebuie sa intelegem ca nici el nu e Dumnezeul rcs-ului si inceaca sa ne ajute dandu-ne info la care are si el acces. Deci nu va mai suparati pe Fanta, ca nu are nici o vina. Numai Dumnezeu (si Fanta insusi) stie ce o fi in inboxu' lui de pm-uri. Numai eu i-am trimis vreo doua:)
Si trebuie sa vedem partea plina a paharului, pana acum cativa ani nici nu indrazneam sa gandim la asa ceva, un packet romanesc. Hai sa ii sustinem la inceput, sa le dam o sansa (ca lui Basexu :) ) .
In fine, am luat-o razna, dar intrebarea persista: sunt eu abonat sau nu? :)
Inca o data, respekt, Fanta
baFTA

Nu esti singurul care a patit asta. Si eu am patit identic si la fel :o :o (de parca totul a fost tras la indigo).

Adrian.
PS: Ca o nota suplimentara, eu cand am cerut la ei prin mail sa imi activeze cartela au spus ca "Ne pare rau dar nu sunteti clientul nostru ...".

cableguy
15-01-2005, 12:26
pot sa adauge o frecventa noua, sa ne bage ceva programe noi, printre care si un program propriu rcs in genul celor care le au pe retelele catv :)

protv no way...
hbo si cinemax la sfirsitul lui februarie ca sa putem plati din martie pentru ele :) ...vreo 2$ maxim in plus, cred eu, pentru amindoua :)

KingBlana
15-01-2005, 12:30
http://hosted.ray.easynet.co.uk/coolcards/cards/surprise.gif

stailus
15-01-2005, 12:34
Eu cred ca o sa apara contractul RCS pentru abonati :) asa ca nu va mai agitati atat......

yanq
15-01-2005, 12:43
asta da surpriza cu contractul.....cand o sa cititi acolo scris mic la subsol ca Digi TV isi rezerva dreptul de a majora valoarea abonamentului fara preaviz... :lol: :lol: :lol:

rolion
15-01-2005, 13:10
Chestia cu "litere mici la subsolul paginii" este normala aici.

Dar..cei ce au platit abonamentul in avans pe un an,nu poate fi modificat !

SAU... :!: :?:

Multam

yanq
15-01-2005, 13:12
GATA....stiu care-i surpriza....au modificat numele lui FOXKIDS in JETIX si in Channel List.... :lol: :lol: :lol:

adipopa
15-01-2005, 13:15
GATA....stiu care-i surpriza....au modificat numele lui FOXKIDS in JETIX si in Channel List.... :lol: :lol: :lol:

Si eu care ma intrebam unde a disparut FoxKids :lol: :lol: :lol:

ciprian_73
15-01-2005, 19:57
Probal ca e vorba de SERVICII DE DATE...Vad ca Focus mizeaza pe asa ceva...Deci nu ar fi exclus ca RCS sa le ia din nou "piuitul"...

rolion
15-01-2005, 20:10
Probal ca e vorba de SERVICII DE DATE...Vad ca Focus mizeaza pe asa ceva...Deci nu ar fi exclus ca RCS sa le ia din nou "piuitul"...

Nu cred...cum connectezi PC-ul sau LAN-ul la receiver ??

Infrared !! ??

Mai incercam mult ,Fanta :!: :?:

KingBlana
15-01-2005, 20:16
Am auzit ca ar fii ceva placi care ar capta date din cer . Scaistar parca se cheama . Poate fi posibil ?

rolion
15-01-2005, 20:20
Salut,

Un pic off-topic,dar despre internet prin satelit,professional,va rog cititi acest link : http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=34716&highlight=fagaras

Multam...

PS

Vorbim de date prin satelit RCS ,cu Download prin dish si Upload prin telefon ?

stailus
15-01-2005, 20:34
@rolion

Fi calm, poti avea si internet prin sat fara linie telefonica.

mda la preturi pe care probabil 1% din romani si-l pot permite

rolion
15-01-2005, 21:29
@rolion

Fi calm, poti avea si internet prin sat fara linie telefonica.

Salut,luky

Am precizat in post-ul meu de: internet access prin satelit "profesional",repet,profesional.

Cat despre preturi....cineva aici pe forum se plangea ca receiver-ul de la RCS este $80 si este scump pentru Romanii din tara ...ce sa mai spun despre 2 Way Sat Internet Access...

Multam

SCUZE:

Off-topic,stiu !!

nrares
16-01-2005, 10:54
Salut,

Un pic off-topic,dar despre internet prin satelit,professional,va rog cititi acest link : http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=34716&highlight=fagaras

Multam...

PS

Vorbim de date prin satelit RCS ,cu Download prin dish si Upload prin telefon ?

Vin si eu Off Topic si spun:
ASTA-I INTERNET DE HOTI, NU PROFESIONAL
http://www.omnidata.ro/abonamente.htm
Astea-s preturi decente man?

Daca vrei detalii despre Internet 2-Way prin Telstar 12 la pret de pret si viteza dubla fata de ce ofera gunoaiele astea, da un PM si te lamuresc eu cum e cu internet prin satelit,professional

tylk
16-01-2005, 14:41
sau surpriza va fi "dezamperecherea" :D cardului !

ghettoman
16-01-2005, 15:14
sau surpriza va fi "dezamperecherea" :D cardului !

:shock: :shock: :shock: :shock:

tylk
16-01-2005, 15:20
sau cu alte cuvinte : divort fiecare cu camul lui..

piciul
16-01-2005, 17:59
@ Fanta
Surpriza poate consta in programul de TV RDI?
Sau ne da cate o bere?

adipopa
16-01-2005, 20:04
@Fanta

Poate surpriza va fi sa ne schimbe receiverele astea de tot rahatul si ne va da ceva care nu se vor strica dupa 2 zile de fuctionare.

Adrian.

rolion
16-01-2005, 20:08
HHmmmm,

Il compatimesc pe Fanta.....nu stiu de ce ??!!

cdan
16-01-2005, 20:14
@din surse interne, surprize o reprezinta marirea abonamentului concomiten cu introducerea Protvului ca sa faceti ciocu mic!

clader
16-01-2005, 20:22
www dth-romania scrie asa "NOU !!! In curand CineMAX si HBO Romania "

onyx
16-01-2005, 21:20
@clader

Deci trebuie sa fie altceva.

pretul

MrMxyzptlk
16-01-2005, 21:39
@Fanta: cand va fii public surpiza? si surpiza 2?

fiberspeeder
17-01-2005, 00:50
hai omule spune-ne si noua ce surpriza este ! Iti place sa fii andreea marin?

yanq
17-01-2005, 01:27
surpriza de genul:
-Tatal meu e mort de 8 ani!
-Da dar noi l-am dezgropat si l-am adus aici special pt dumneavoastra!

gepeto
17-01-2005, 09:52
Surpriza: la-a fost aprobat de CNA sa emita 24H canalul Spice Platinum.
Asa ca.... :naughty:

piciul
17-01-2005, 11:58
@ Fanta
Propun sa dai cate o bere celor care au ghicit surpriza :!:

KingBlana
17-01-2005, 12:36
:idea: Unul din voi a ghicit surpriza :idea: !!
Cine oare :?:

MrMxyzptlk
17-01-2005, 12:48
KingBlana shut up ... macar zii ne o data cand aflam si noi despre ce este vorbam. Oricum, dupa atat de multe posturi, cred ca surpriza nici nu va fii mare, si o sa fim putin dejamaziti ...

adipopa
17-01-2005, 13:14
:idea: Unul din voi a ghicit surpriza :idea: !!
Cine oare :?:

Sigur eu am gicit-o :rdiband: ne fac update la firmware. Se rezolva bugurile semnalate si se reitroduce Diseq 1.2 din firmware-ul original :bangin: :bangin:

Adrian.
PS: Nu de alta dar nu vad altceva de ce ar putea beneficia doar cei abonati pana astazi, ca sigur aia abonati de maine vor primi scule mai bune :spam: :starwars:

cableguy
17-01-2005, 13:19
subscriu la adipopa :)

rolion
17-01-2005, 14:47
Se pare ca am pierdut...speram la EPG si teletext...

Mult succes...

KingBlana
17-01-2005, 15:52
Daca adipopa nu a ghicit ? Sau ...

rolion
17-01-2005, 16:31
Observ ca sunt unii users care stiu deja de "surpriza" datorita faptului ca nu mai posteaza...doar stau si privesc de pe" mal " cum ceilalti se zbat in "dureri" mari sa ghiceasca :idea:

fiberspeeder
17-01-2005, 16:54
cre ca io o sa ghicesc... daca esti abonat la ercees patronu de acolo va face o vizita si va da obligat fortzat cate 1000 de coco....

plus 4 dreamboaxe 7085 si o antena de 3m cu petale roshii...

scoate spice platinum si o sa vedem pax teve 24h/day... la cererea telespectatorilor intre 20 si 30 de ani...

pana la urma care e surpriza? excursii in bulgaria? cate un abonament pe reatebe? ceva? o piza? o fomeie lunga-n kishere?

KingBlana
17-01-2005, 17:08
Excursii in Bulgaria ?

:clap: :kicking: :yes:

rolion
17-01-2005, 17:20
Salut,

Se pare ca presiunea creste !!

Scuze...

ciprian_73
17-01-2005, 21:26
E ffff curioasa "disparitia misterioasa " a lui @Fanta...Care sa fie explicatia?De vineri parca nu l-am mai "MIROsit" pe-aci...Mai sa fie!

yanq
17-01-2005, 21:52
Poate asta e surpriza....Fanta a plecat in concediu! :lol:

zumeo_z
17-01-2005, 22:31
SURPRIZA = hbo + cinemax sau protv + acasa + protv cinema :wink:

spirit
17-01-2005, 22:50

LOGIC ar fi dupa supozitia ta : Fanta anuntase intr-un post mai vechi surpriza cu HBO+ CINEMAX , deci un lucru anuntat nu mai putea ramane subiectul unei alte surprize deci rezulta ca ar fi...pachetul MEDIA PRO...sa vedem... Cand...?

rolion
17-01-2005, 23:14

LOGIC ar fi dupa supozitia ta : Fanta anuntase intr-un post mai vechi surpriza cu HBO+ CINEMAX , deci un lucru anuntat nu mai putea ramane subiectul unei alte surprize deci rezulta ca ar fi...pachetul MEDIA PRO...sa vedem... Cand...?

Salutari,

Deci sa recapitulam:

Fanta a mentionat " RCS va va oferi o surpriza celor ce deja sunt abonati la pachetul DigiTV ".
Acest lucru se poate judeca prin prisma :

1.Hardware:cei ce au cumparat receiver-ele pot primi un upgrade firmware ce va "imbunatati" ceva sau pe cineva! Cei ce nu sunt abonati probabil,vor primi noul kit,pe care noi avem deja unul !!

2.Programe :dar de ce cei ce au deja kitul ar fi mai avantajati fata de cei ce nu il au ?Va fi acelasi pachet de programe ,deci nici asta nu sta in picioare !!

3.Abonamentele: cele platite de cei ce au kit-ul nu vor putea fi marite ,o data ce noi am platit pentru pachetul " extra " pe un an de zile anticipat !!
Deci..abonamentele vor ingheta pe un an de zile pentru cei ce au platit in advance !!!!

Cred ca va fi ceva hardware / firmware upgrade / update la kiturile care au plecat de la ei deja !!

PS
am adunat ceea ce s-a spus in ultimile zile pe topic

spirit
17-01-2005, 23:35
@rolion ! Ai o carenta in logica ta : Vor putea fi programe noi in pachet de care vor beneficia toti abonati cei ce sunt shi cei ce vor fi , avantaj cei ce sunt pentru ca nu vor avea costuri suplimentare la abonament in timp ce cei ce vor fi abonati vor trebui sa plateasca in plus... Vom Vedea..soon..soon :!: :!: :!:

silber
17-01-2005, 23:43
ce sa ridem ca e de plins...daca e realitate...

rolion
17-01-2005, 23:58
@rolion ! Ai o carenta in logica ta : Vor putea fi programe noi in pachet de care vor beneficia toti abonati cei ce sunt shi cei ce vor fi , avantaj cei ce sunt pentru ca nu vor avea costuri suplimentare la abonament in timp ce cei ce vor fi abonati vor trebui sa plateasca in plus... Vom Vedea..soon..soon :!: :!: :!:

3.Abonamentele: cele platite de cei ce au kit-ul nu vor putea fi marite ,o data ce noi am platit pentru pachetul " extra " pe un an de zile anticipat .
Deci..abonamentele vor ingheta pe un an de zile pentru cei ce au platit in advance

SCUZE:

"a ingheta " un abonament inseamna a nu schimba rata agreata la data semnarii acelui abonament pe intreaga perioada de timp !

Multam...

dani29
18-01-2005, 01:11
Trebuie sa mai asteptam citeva zile pina va veni surpriza.eu cred ca
vor fi bagate noi canale si inca un transponder :?:
dani29

irishman
18-01-2005, 01:13
topicul asta nu trebuia sa se intituleze surpriza.. trebuia sa ii spuna: CE MAI VRETZI?.. aici se testeaza imaginatia noastra.. varianta cea mai ieftina va fi surpriza

MrMxyzptlk
18-01-2005, 06:57
Eu zic ca surpriza este un Transponder nr. 3. Pentru ca daca tot vor sa bage HBO+Cienamx si nu vor sa piarda din calitatea semnalului trebuie sa achizitioneze un al treila Transponder. Si stim toti ca RCS a inceput testele si pe Transopnderul 12563 H... Deci, zic eu, aceasta este TP-ul numeros 3. Poate merita sa urmarim cu atentie aceasta frecventa. Pentru ca oricum RCS a zis ca a facut totul in mars fortat ceea ce inseamna ca au bagat canale la care aveau access dupa contractul lor initial CATV, si zic eu ca acum urmeaza sa vedem noi canale in curand ... Eu sper din tot sufletul la canale ca Eurosport 2, MTV Base, HITS and 2, VH1 Classics si alte surprize. Dar sper cel mai mult pentru Viasat Explorer si Viasat History ...

gepeto
18-01-2005, 09:43
Eu zic ca surpriza este un Transponder nr. 3. Pentru ca daca tot vor sa bage HBO+Cienamx si nu vor sa piarda din calitatea semnalului trebuie sa achizitioneze un al treila Transponder. Si stim toti ca RCS a inceput testele si pe Transopnderul 12563 H... Deci, zic eu, aceasta este TP-ul numeros 3. Poate merita sa urmarim cu atentie aceasta frecventa. Pentru ca oricum RCS a zis ca a facut totul in mars fortat ceea ce inseamna ca au bagat canale la care aveau access dupa contractul lor initial CATV, si zic eu ca acum urmeaza sa vedem noi canale in curand ... Eu sper din tot sufletul la canale ca Eurosport 2, MTV Base, HITS and 2, VH1 Classics si alte surprize. Dar sper cel mai mult pentru Viasat Explorer si Viasat History ...

Sa vezi ce surpriza pregateste FocusSat...daca reusesc sa ajunga la o intelegere cu CSD... 8)

MrMxyzptlk
18-01-2005, 10:18
hai gepeto fii mai concret. macar in PM daca nu vrei public. insa ceea ce este sigur ca la FocusSat n-o sa vedem niciodata Viasat pentru ca FocusSat este Telenor si Telenor si Viasat sunt intr-o concurenta mare ...

gepeto
18-01-2005, 11:22
hai gepeto fii mai concret. macar in PM daca nu vrei public. insa ceea ce este sigur ca la FocusSat n-o sa vedem niciodata Viasat pentru ca FocusSat este Telenor si Telenor si Viasat sunt intr-o concurenta mare ...

Am scris Canal Satelit Digitaal (C+Holland), nu Viasat-ul de pe Sirius...
Cum Telenor este proprietar CSD si sunt in relatii bune cu EES....
Acum sa vedem daca ajung la o intelegere...

MrMxyzptlk
18-01-2005, 11:39
Stiu ce ai scris. Insa eu as fii tare fericit daca cineva ar baga Viasat Explorer si History intr-un pachet DTH. si FocusSat n-o sa bage... deci poate RCS

gepeto
18-01-2005, 13:00
Stiu ce ai scris. Insa eu as fii tare fericit daca cineva ar baga Viasat Explorer si History intr-un pachet DTH. si FocusSat n-o sa bage... deci poate RCS

Faci in continuare confuzie...Oricum, subiect inchis!!

cableguy
18-01-2005, 14:35
cred ca fanta s-a exprimat gresit cind a scris mesajul initial cu acel derutant 'DEJA ABONATI RCS'...

avind in vedere ca primul lot de digi s-a evaporat, al doilea lot care vine la sfirsitul lui ianuarie poate va avea aparate un pic diferite, sau vor fi 2 modele...sa-i multumesca si pe circotasi :)

MrMxyzptlk
18-01-2005, 16:59
Nu fac. Am zis am inteles ce ai zis ...

Insa tare as vrea sa vad Viasat History si Explorer in oferta operatorilor DTH din ROMANIA. Este o dorinta. Si am mai zis ca cred ca este mai probabil ca vom avea la RCS aceste canale ... Aici nu fac nici o confuzie. Poate ca tu nu vrei sa intelegi ce vreau sa zic ...

ciprian_73
18-01-2005, 18:04
Nu este exclusa "aparitia" unui nou transponder,probabil 310L si 310U(12.512 H,respectiv 12.563 H),cu atat mai mult cu cat RCS infotext a fost emis intaia data pe acasta din urma frecventa.
Iar in aceasta ipoteza,e posibil sa avem mai mult de cele 3 programe Mediapro,respectiv HBO,CineMAX...de ce nu,chiar servicii de date...

silber
18-01-2005, 18:21
@luky
unde sa am spatiu...?
normal am peste tot spatiu...

silber
18-01-2005, 22:29
nasule... :wink: ...cum adica vindecata?

florynus
18-01-2005, 23:47
@fanta

Macar ai putea si tu sa ne spui in mare la ce sa ne asteptam. Ceva legat de programe, pret abonament, reciver? Spune si tu macar din ce categorie e surpriza asta :D

ciprian_73
19-01-2005, 12:37
@ Fanta,
Ce se mai aude frate cu surpriza aceea...prea se lasa astepata.Da-ne o data cand va fi posibila,cred ca asta se poate...

sandy
19-01-2005, 14:02
@ Fanta,
Ce se mai aude frate cu surpriza aceea...prea se lasa astepata.Da-ne o data cand va fi posibila,cred ca asta se poate...
Chiar, macar data daca ar fi anuntata, cred ca suferinta asteptarii ar fi mai usoara. Ce zici Fanta, ne linistesti un pic ? :roll:

spirit
19-01-2005, 14:32
@ Fanta,
Chiar, macar data daca ar fi anuntata, cred ca suferinta asteptarii ar fi mai usoara. Ce zici Fanta, ne linistesti un pic ? :roll:

HAI @FANTA man ca daca nu postam pana te inebunim :!: .Curma suferinta DTH-istilor :( :( :( .

Ai facut asemenea bebelasilor , le-ai aratat suzeta apoi te faci ca ploua... man afara ar trebui sa ninga ...

KingBlana
19-01-2005, 14:59
spirit ...

Surpriza se afla la pagina 4, 5 sau 6 din acest thread . Una din aceste pagini o contine. Aplica metoda reducerii datelor neesentiale si o vei gasi :idea: :)

zumeo_z
19-01-2005, 15:04
... pagina 6 o scoatem din start ! :lol: :lol: :lol:

alx
19-01-2005, 15:10
io unul m-am dumirit:

e ori tatal mort dezgropat de pe pag 4 (primul post) ori:

Surpriza: la-a fost aprobat de CNA sa emita 24H canalul Spice Platinum

care oricum e reala si le multumim celor de la cna.

deci... care e surpriza?

loko
19-01-2005, 15:23
... pagina 6 o scoatem din start ! :lol: :lol: :lol:

Poate informatia este codata in textul scris de KB pe pagina 6 (am incercat sa citesc de la coada la cap, dar tot nimic :lol:) !

yanq
19-01-2005, 15:27
poate se descifreaza doar cu ENIGMA...cine stie? :lol: :lol: :lol:
tre sa hakuiasca cineva postu sa vedem ce-a vrut sa zica de fapt si care e surpriza... :lol: :lol: :lol:

nick1968
19-01-2005, 15:36
analizind ce s-a scris aici, rezulta ca surpriza e mediapro.

rolion
19-01-2005, 15:45
Asteptati surpriza :)

Fanta

Nu poate fi vorba de programe !! Daca RCS ar introduce MediaPro,credeti ca numai cei noi il vor receptiona ? Sau numai cei care au deja abonament !!??

Este ceva legat de faptul ca avem deja receiver-ul sau abonamentul !! !!

Cred ca Fanta a avut un moment de oboseala si a postat cu o greseala de exprimare ! Scuze...nu am intentia de a-l jigni,dar stiti ca limba romana e ... interpretabila,uneori !

babyboy
19-01-2005, 16:24
Poate le ia semalu' pina'n aprilie :lol: , asta da surpriza :clap: :lol:

crisbig
19-01-2005, 19:26
@KingBlana

Daca intr-adevar supriza se afla la paginile 4, 5 sau 6 si tinand cont ca al patrulea post din pagina este al tau, spunand ca cinava a ghicit deja, rezulta ca acel cineva se afla in primele 3 posturi din pagina 4. Eliminand postul 3 (@piciul) si 1 (@yang), rezulta ca @gepeto ar fi trebuit sa ghiceasca. Dar postul lui @gepeto nu este o noutate, Spice emitand deja 24h.
Deci, probabil ca surpiza este mai degraba in pagina 3. Am sau nu dreptate ? :oops:

crisbig
19-01-2005, 19:31
Eu cred ca surpiza este, asa cum spunea @luky, HBO+CINEMAX=2$/luna.

loko
19-01-2005, 19:36
Eu cred ca surpiza este, asa cum spunea @luky, HBO+CINEMAX=2$/luna.

Surpriza nu mai este, de vreme ce e trecut si aici :

http://www.dth-romania.ro

crisbig
19-01-2005, 19:41
Da, dar nu si pretul. Poate pretul va fi diferit pentru cei ce au deja abonamentul platit in avans.

MrMxyzptlk
19-01-2005, 19:55
Daca urmarim logica lu Blana:
postul se afla pe pagina 4,5,6:
pagina 4 este inceput cu surpriza lui yang fara nici o legatura cu RCS...
porma: surpriza despre care toti stim: Spice 24h/24h acum este oficial ...
porma: un post oarecare
porma King Blana: zice ca supriza a fost ghicita deja.
Deci pe pagina 4 postul nr. 4 zice ca supriza a fost descoperita, porma vine inca o data dl. respectiv si zice ca supriza este pe paginile 4,5,6. Este clar: era vorba despre Spice.
Daca nu este asa atunci KingBlana ne duce in eroare dar dupa o deductie simpla asta este rezultatul...

KingBlana
19-01-2005, 20:03
Sau surpriza a fost descoperita de 2 ori :idea:

O data in primele 3 pagini si o data in urmatoarele :?:

cableguy
19-01-2005, 20:06
face misto blanosul de voi :lol:

KingBlana
19-01-2005, 20:09
Deloc!

yanq
19-01-2005, 20:12
intrebare pertinenta: de unde stie ChingBlana care e surpriza? :lol:

cableguy
19-01-2005, 20:14
stie el din jamaica si nu stim noi care, vorba aia...avem atitea antene :)

florynus
19-01-2005, 20:14

Pai e omul lui Fanta :P

loko
19-01-2005, 20:15

De aici (http://www.surprize-surprize.ro/) !!!

:lol: :lol: :lol:

KingBlana
19-01-2005, 20:15
De la niste domni .
O bere pentru ei . :cheers:

cableguy
19-01-2005, 20:20
jamaicanii astia se ocupa de voodoo, asa ca poate blanosu' l-a 'facut' pe fanta sa-i divulge marele secret... :)

barghy
19-01-2005, 20:51
Eu cred si sper, in acelasi timp, ca e vorba de Mediapro!
Am citit atent ce spunea KB legat de surpriza pe pag 4,5 sau 6 si asta ar putea fi kiar o surpriza...

agent__7
19-01-2005, 21:11
Incepand cu 1 februarie se schimba numerele de telefon de la Media Pro, cu ce?...
Evident cu numere de genul 031 82 50 xxx, care din cate stim apartin telefoniei fixe a RCS,RDS sau cum o fi, deci .....
Oare le-or fi cumparat si uniforme noi?
Deci ....surpriza se cam profileaza

florynus
19-01-2005, 22:22
Incepand cu 1 februarie se schimba numerele de telefon de la Media Pro, cu ce?...
Evident cu numere de genul 031 82 50 xxx, care din cate stim apartin telefoniei fixe a RCS,RDS sau cum o fi, deci .....
Oare le-or fi cumparat si uniforme noi?
Deci ....surpriza se cam profileaza

Pai cam asta si vrem toti ca doar nu ne asteptam ca surpriza sa fie o organizare de tombola cu premii in produse cosmetice pentru babe :lol:

sandy
20-01-2005, 09:52
Secretul este tinut inca foarte bine. Cei de la RCS- suport tehnic mai sa se tavaleasca de ras cand am intrebat de eventuale canale noi in pachet (in afara HBO si Cinemax care sunt deja anuntate). Cel putin asa mi s-a raspuns, citez:,,multumiti-va ca aveti si PROTV international in pachet". Chiar asa o fi :roll: ?

Echostar3001
20-01-2005, 10:39
Trebuia sa raspunda " Multumiti-va ca exista DTH,la banii astia nu cumparati nici un abonament pe un an de zile la Spice Platinum"
Daca era Pro Tv si nu era Antena 1 iarasi era scandal.Daca TVRM sau FLUX erau codate cu siguranta ca ati fi vrut si aceste canale....ca doar platiti astronomica suma de 200.000 lei pe luna.

Ia ganditi-va :
Spice Platinum 200 de Euro/an
TVR Cultural 70Euro/an
B1TV~ 60 Euro/an
TVR 1si 2 ~ 1000 Euro receptorul

si exemplele pot continua.

Stiti care e problama romanilor ? Cred ca si daca era FTA tot aveau ceva de comentat. La banii astia "ciocu mic" e ca si cum mi-as cumpara BMW 0 KM cu 100 de Euro.
Ar fi bine ca RCS sa faca pachetul 500 de Euro pe luna ca el sa nu mai fie accesibil carcotasilor de acest gen.

the the
20-01-2005, 10:55
"Ciocu mic".... si joc de glezna... :lol: :lol:
Astia sunt romanii (in general)...daca se poate totul pe degeaba....

sandy
20-01-2005, 11:57
Nu am incercat sa ma plang de ce contine pachetul la ora actuala, la cat costa abo este mai mult decat OK. Incercam sa vad daca presupunerile asupra surprizei anuntate sunt adevarate sau nu, presupuneri citite aici, in acest topic. Atat si nimic mai mult. in nici un caz nu cred ca pot fi considerat carcotas ptr. acest lucru.

KingBlana
20-01-2005, 13:31
Stiti care e problama romanilor ? Cred ca si daca era FTA tot aveau ceva de comentat. La banii astia "ciocu mic" e ca si cum mi-as cumpara BMW 0 KM cu 100 de Euro.
Ar fi bine ca RCS sa faca pachetul 500 de Euro pe luna ca el sa nu mai fie accesibil carcotasilor de acest gen.

De fapt e ca si cum ai lua un BMW 0Km cu 100euro doar ca trebuie spalat , schimbat cricul si braduletii parfumati .

P.S. http://www.solent-towbars.co.uk/Merchant2/graphics/00000001/s-mercedes.gif

silber
20-01-2005, 14:34
mo....ori spuneti care-i treaba...adica surpriza ori inchideti topicul asta pina e publica !!

ciprian_73
20-01-2005, 14:52
Cred ca @ Fanta trebuia sa se exprime cam asa:"IN CATEVA SAPTAMANI(una,doua,etc),VETI AVEA PARTE DE O SURPRIZA,CEI CE DEJA SUNTETI ABONATI AI DIGITV SAU CEI CE VETI DEVENI ABONATI DIGITV"...
Si nu mai erau atatea "valuri" de nerabdare...

florynus
20-01-2005, 15:19
Surpriza o vom afla atunci cand cei de RCS o va face publica. Asa ca Fanta nu mai trebuia sa incinga spiritele degeaba. :P

spirit
20-01-2005, 15:30
Surpriza o vom afla atunci cand cei de RCS o va face publica. Asa ca Fanta nu mai trebuia sa incinga spiritele degeaba. :P

Chiar ca sunt incins :lol: :lol: :D SPIRIT-ul insa nu SPIRITELE :D :D :D

loko
20-01-2005, 15:33
Sau poate ca surpriza era chiar pe prima pagina :

Fanta face ceea ce in limbajul agentiilor de publicitate se cheama teasing advertising.
Citeva citate pe tema de mai sus preluate de aici (http://www.agencyfaqs.com/talkies/9/) :

Teasers tease the consumers and do stimulate to buy provided it is a launch product or a new sensational stuff. Gums are fun to chew and get better on chewing more but loose the juice on chewing too long. They gotta be concluded in optimum time.
It entirely depends on the role that the teaser has to play in the entire campaign.
Too much mystery for too long a time lag before the main campaign is revealed may often be counter-productive.
The revelation must also be equally impactful and must contain its own 'high point'.
Teaser Ads create intrigue value which leaves a high recall value.
Then the product has to match the expectations created out of advertising or else it won't sell.

KingBlana
20-01-2005, 15:40
Teasingul e atzâtzarea .

Va mai aduceti aminte de teasingul la Mountain Dew ? Erau autocolante lipite prin tot orasul cu literele M D .

Apoi a aparut o sticla , si in final o sticla cu insemnele MD > Mountain Dew .

Acela a fost un teasing campain reusit .

silber
20-01-2005, 16:27
deci spuneti sau inchideti topicul!

webu
20-01-2005, 16:29
le-am numarat de 3 ori ...
shi de 3 ori acelashi rezultat ...
... EPG ...

ciprian_73
20-01-2005, 18:52
Acest topic a avut rostul de a vedea care sunt dorintele exprese ale romanilor(cu sau fara RCS).De la aparitia lui probabil au crescut "spectaculos" vanzarile de kituri.Consider ca in acest moment nu isi mai are rostul,intrucat termenul in care ar fi trebuit ipotetic sa apara a cam trecut...cred eu.Poate ma insel,dar nu prea vad cum...Va imaginati introducerea unor programe noi sambata sau a EPG sau a datelor ori a unui nou transponder?Programul RCS e de luni pana vineri,intre orele 9-18...Cel mai probabil ,daca va apare ceva ,atunci poate saptamana viitoare...cel mai curand...

ciprian_73
20-01-2005, 18:52
Acest topic a avut rostul de a vedea care sunt dorintele exprese ale romanilor(cu sau fara RCS).De la aparitia lui probabil au crescut "spectaculos" vanzarile de kituri.Consider ca in acest moment nu isi mai are rostul,intrucat termenul in care ar fi trebuit ipotetic sa apara a cam trecut...cred eu.Poate ma insel,dar nu prea vad cum...Va imaginati introducerea unor programe noi sambata sau a EPG sau a datelor ori a unui nou transponder?Programul RCS e de luni pana vineri,intre orele 9-18...Cel mai probabil ,daca va apare ceva ,atunci poate saptamana viitoare...cel mai curand...

Cyberino
20-01-2005, 19:01
Surpriza surprizelor ar fii sa nu fi fost mentionata in topicul asta, aia da surpriza.
Ca sa-mi dau si eu cu parerea cei care au deja abo extra pachet ne da HBO inclusiv.
Si de incheiere sint de parerea lui @Silber : deci spuneti sau inchideti topicul! ca saracu Fanta deja sughita, dar pe de alta parte ride pe sub mustazta ce ne mai agitam noi pe aici.

Fanta
20-01-2005, 19:08
rabdarea e o virtute :)
Ce pot sa spune ca nimeni nu a intuit surpriza dar multi au fost pe aproape.

cableguy
20-01-2005, 19:37
no, acuma haideti sa analizam cuvint cu cuvint ce a zis @fanta :lol:

daca nu suntem in stare sa ghicim asa o treaba simpla :evil: nu suntem rdi-isti seriosi :)

io ma apuc sa recitesc topicurile :lol: fac acum o functie cu raspunsurile date si aplic o limita si aflu io rezultatul :twisted:

sau mai bine facem un test de iq :wink: ca-i mai usor :)

irishman
20-01-2005, 20:00
cica am fost aproape.. pai hai sa vedem ne da PRO fara TV, ACASA fara TV ... EPG-ul fara Guide :lol:

adipopa
20-01-2005, 20:43
cica am fost aproape.. pai hai sa vedem ne da PRO fara TV, ACASA fara TV ... EPG-ul fara Guide :lol:

Si ne face update fara soft nou :lol: :lol: :rdiband:

Adrian.

florynus
20-01-2005, 20:59
Pai daca am fost numai pe aproape inseamna ca KingBlana a cam mintit :oops: cand a spus ca am ghicit care o sa fie surpriza.

vasea
20-01-2005, 21:01
1.) Daca @Fanta a zis ca nu a ghicit nimeni inseamna ca Blanosu ne-a aburit cu pagina 4,5,6 deci nu stie care e surpriza(daca o fi vre-o una).

2.) Ecostar 3001 poate ar trebui sa stie si el ceva despre "surpriza" ca doar e unul din oamenii(patron - cred) de la MIROSAT

KingBlana
20-01-2005, 21:13
Ce pot sa spune ca nimeni nu a intuit surpriza dar multi au fost pe aproape.

http://www.newport-news.va.us/videop/images%5Cstudio_newset.jpg

P.S. Blanosul nu a mintit

stailus
20-01-2005, 21:23
@Fanta

Daca e surpriza buna sa asteptam ca nu avem ce face :) Stii cumva daca RDS are in vedere pentru cei abonati o inlesnire la abonament sau ceva de genul asta pentru al doilea sau al treilea receiver luat de la ei?

cableguy
20-01-2005, 21:29
stiti reclama la NBA...
I LOVE THIS GAME :twisted: :lol: :lol: :lol:

cableguy
20-01-2005, 21:34
parca mai trebuia sa fie un rcs info...
adica incepe ceva program direct de la rcs :?:
poate cel de pe cablu din oradea sau din alte orase... :twisted:

ce zici blanosule :?: ca ne-ai pus poza de studio :wink:

zumeo_z
20-01-2005, 21:36
RDI TV ? :roll:

cableguy
20-01-2005, 21:41
ar vrea @fanta :)

Spaceman
20-01-2005, 21:57
RDI TV ? :roll:
Asta cred si eu!! :roll: :roll:
http://www.svenreck.claranet.de/haushalt/fernseher06.gif

zumeo_z
20-01-2005, 22:01
Aveti O parere Buna despre singura revista din Romania despre Sateliti si Receptia Radio Tv a programelor prin Satelit ?

Am avut o parere excelenta pana la ultimul numar care m-a dezamagit.

RDI va incerca sa va ofere o noua surpriza de proportii.ASTEPTATI VARA SI O SA VA MINUNATI.

Pana atunci suntem ocupati cu DTH si cu RDI TV. :wink:

ciprian_73
20-01-2005, 22:07
Chestia asta cu surpriza care nu mai vine(vezi cazul Focus),nu e exclus sa si deranjeze...tocmai fiindca se creeaza un orizont de asteptare fara un suport real...Asa ca...n-ar fi rau sa fie bine!!!

nick1968
20-01-2005, 22:08
va spun eu care e surpriza:

posturile de pe 12687 H, nu mai merg, apare doar: program not running :?:

ciprian_73
20-01-2005, 22:11
TOATE posturile de pe 12.687 H merg fara probleme...Cred ca "bubitza" e la instalatia de receptie...

Fanta
20-01-2005, 22:17
Chestia asta cu surpriza care nu mai vine(vezi cazul Focus),nu e exclus sa si deranjeze...tocmai fiindca se creeaza un orizont de asteptare fara un suport real...Asa ca...n-ar fi rau sa fie bine!!!

Ciprian.
Incearca sa mergi la pescuit.Din auzite am inteles ca educa rabdarea.

nick1968
20-01-2005, 22:18
am scanat, dar tot nu merge.
si culmea e ca semnalul e peste 50%....

nick1968
20-01-2005, 22:37
a trebuit sa le sterg pe toate cele de pe 12687 H si sa scanez si acum merg perfect .
ciudat, nu....
poate inca fac teste....

stailus
21-01-2005, 11:22
@nick1968

Nu se face nici un test. Intotdeauna pe frecvrenta zisa de tine au fost aceleasi posturi. Problema e urmatoarea: receiveru e cum e si desi se zice ca functioneaza pe alte frecvente cand introduci o noua frecventa sau mai multe pe acelasi satelit se mai incurca frecventele intre ele si de aceea da channel not runing. Incearca ca pentru RCS sa lasi Intelsat 10.02 si orice alt satelit sa iti faci unu satelit nou si sa bagi frecventele acolo.

silber
21-01-2005, 12:23
@fanta...
nu toti au rabdare...ii inebunesti pe unii... :wink: mai bine nu spunea-i nimic...
---eu am rabdare... :lol:

MrMxyzptlk
21-01-2005, 12:35
s-ar putea sa fie supriza ca Cinemax pentru inceput va fii pentru DTH numai si deoarece DTH in acest moment inseamna numai DigiTV, Cinemax va fii pentru o vreme exclusiv pentru DigiTV? could it be possible?

fiberspeeder
21-01-2005, 12:38
cred ca toti abonatii primesc o excursie in bulgaria... lux

miloo
21-01-2005, 12:45
o intrebare ....surpriza e pe gratis sau pe bani ?

zumeo_z
21-01-2005, 13:01
cred ca toti abonatii primesc o excursie in bulgaria... lux ... cred ca excursia este la liceul ala bulgaresc unde s-au pozat junicile de AICI (http://fun-love.ro/scoala/) :wink: :lol: :lol: :lol:

Bafta,

KingBlana
21-01-2005, 13:03
La fabrica de zacusca si gogosari in otet bulgaresti ? Ma inscriu .

sorelsobrinos
21-01-2005, 13:33
cred ca toti abonatii primesc o excursie in bulgaria... lux ... cred ca excursia este la liceul ala bulgaresc unde s-au pozat junicile de AICI (http://fun-love.ro/scoala/) :wink: :lol: :lol: :lol:

Bafta,

faine ratzuste.... macar sunt mioritice?
:shock:

zumeo_z
21-01-2005, 13:47
faine ratzuste.... macar sunt mioritice?
:shock: ... Mioritza cu ceafa groasa, care maninca zacusca, poate ! :wink: Narodna Republica Bilgaria :lol: :lol: :lol:

cableguy
21-01-2005, 14:01
categoric bulgaroaice...pepiniera pentru planet si veselina :)

Cyberino
21-01-2005, 20:01
Spuneti sau inchideti topicul!

Cyberino
21-01-2005, 20:11
Gata am uitat de surpriza, am gasit ceva mai interesant: Ratzustele lui @Zumeo.
Asteptam miine alte ratuste si asa nu ne mai gindim la surpriza care poate nici nu va mai apare, cred ca de aia e secret ca inca nu e sigura surpriza si daca ne-ar zice si n-ar apare.....

KingBlana
21-01-2005, 20:15
http://www.russell-johnson.com/The_Professor_s_Study/The_Professor_s_Lab/Imponderable_Answer/clockB.gif

ciprian_73
23-01-2005, 19:47
@ Fanta,

Cred ca nu despre rabdarea mea e vorba...topicul a fost lansat pe data de 14 ian...se spune acolo de " CATEVA ZILE,CURAND,CURAND "...Mi se pare ca va trece si o luna pana ne vom trezi cu "surpriza"...
In fine,cred ca in cauza e ANDREEA MARIN,preocupata mai mult de MARITIS decat de SURPRIZA noastra... :lol: :lol:

adipopa
23-01-2005, 20:43
Cred ca nu despre rabdarea mea e vorba...topicul a fost lansat pe data de 14 ian...se spune acolo de " CATEVA ZILE,CURAND,CURAND "

No man eu zic ca, e asa de mare surpriza, ca nici ei nu stiu inca ce sa spuna ca va fi surpriza. :rdiband:

Adrian.

spirit
23-01-2005, 21:44
Dom Doc. Cipri , man, asa bine Ii statea postului jos :!: De ce ati mai inviat o fata morgana sau poate o ...himera.

jerkoffsky
24-01-2005, 00:49
Surpriza e ca la ora asta e cazut tot packetul. :) Intai acces denied, dupa care channel is not running. Sa speram ca e de bine. baFTA

jerkoffsky
24-01-2005, 00:50
Acum arata doar scrambled channel

irishman
24-01-2005, 01:06
la o scanare noua apar iarasi canalele in negru cu etno avand radio cu unul de face reclama in engleza la loteria vizelor :lol:

rolion
24-01-2005, 01:13
Acum,numai DigiTV merge...poate EPG+TText !!??

florynus
24-01-2005, 01:20
Si eu care credeam ca numai la mine e problema. Oare ce o fi? :shock:

dani29
24-01-2005, 01:23
acum vine surpriza mult dorita ,stati pe faza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dani29

florynus
24-01-2005, 01:33
acum vine surpriza mult dorita ,stati pe faza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dani29

Daca venea acum surpriza cred ca ne spunea Fanta deja ca doar nu-i asa mare secret. Eu unul zic ca daca trebuie sa bage pro tv asta nu e o supriza ce trebuie tinuta secret ca deh ce drak asta e chiar o lauda si un impuls sa cumpere oamenii mai repede Digitv si sa nu mai astepte unii oferta focus care vorba vine o sa aiba protv in exclusivitate :lol: . Iar treaba cu EPG si TXT iar nu are cum sa fie un secret asa de mare incat sa faci totul sa nu afle concurenta. Treaba cu surpriza e legata de preturi sau felul de alcatuire a pachetelor dupa parerea mea si ar fi singurul lucru care trebe tinut secret nu programe noi,EPG sau TXT :D

cableguy
24-01-2005, 01:48
surpriza este ca nu mai apare focus 8)

fiberspeeder
24-01-2005, 01:51
nu mai merge digi tebe?

cableguy
24-01-2005, 01:57
ba da, merge la ora asta...

florynus
24-01-2005, 01:59
ba da, merge la ora asta...

Nu merg decat cateva programe la mine. La tine merg toate? :shock:

jerkoffsky
24-01-2005, 02:08
Gata, si-a reintrat in "normal"

zumeo_z
24-01-2005, 02:27
Gata, si-a reintrat in "normal"... ceva nou ? :roll:

florynus
24-01-2005, 02:42
Nu e nimic nou din cate vad eu :?

rolion
24-01-2005, 02:55
Ar fi profesional ca RCS sa posteze pe site un comunicat oficial in care sa explice aceste defecte !! ??

loko
24-01-2005, 03:05
Ar fi profesional ca RCS sa posteze pe site un comunicat oficial in care sa explice aceste defecte !! ??

pai de ce sa se complice si sa faca cheltuieli ? e mai ieftin sa-l tina pe @cableguy pe forum sa linisteasca spiritele :lol:

fiberspeeder
24-01-2005, 11:36
asta era surpriza! :)

poate fi placuta sau neplacuta nu? :)

cableguy
24-01-2005, 11:55
@loko

ti se pare ca eu linistesc spiritele :?: :)
vad ca sunt unii care stau pe digi cu ochii ca pe butelie, cum apare ceva intrerupere, gata, postati pe forum...
asta imi aminteste de un abonat de-al meu la cablu care isi nota zi de zi de dimineata pina seara toate intreruperile si la sfirsit de luna mi le preda :lol:
citez din memorie:
data ... ora 9.25 purice pe butonul 7 si 11
ora 9.38 se vede bine pe 7 dat pe 11 sint purici
ora 10.20 nu se vede nimic... nu-i curent :lol:
etc.
parca n-ati fi vechi in meserie, ci acuma ati primit o jucarie noua :)

bazil0101
24-01-2005, 12:07
cableguy,
foarte bine facea mosul, daca ai dorit sa-i asiguri un serviciu pt care el la rindul lui iti platea o suma de bani, acel serviciu trebuie sa functioneze impecabil iar in caz contrar omul trebuie despagubit.
atit timp cit se merge pe ideea Las`ca-i bine si asa
vor ramine rominii la mila monopolului!

cableguy
24-01-2005, 12:13
da, numai ca pe cablu daca apar defectiuni nu se vad toate sau se vad rau..
el vedea ca nu-i semnal pe ceva satelit, sau se lua curentul la statie sau chiar si la el acasa...
cum sa-i dai omului serviciu 24/24 :?:
la tara se ia curentul de citeva ori pe zi... de exemplu vineri n-am avut curent de la 17.00 pina la 20.30 ... :evil:
mosul precis a notat ca nu are semnal pe cablu :lol:

ciprian_73
24-01-2005, 16:05
Ceea ce s-a intamplat asta noapte e foarte simplu:au introdus TTX pe TVR1,2,Antena 1 ,Realitatea Tv,Duna TV,si doua canale de sunet pe Hallmark,Discovery(+Science+CIvilisation),Animal Planet.Pe cel de-al doilea canal de sunet e limba maghiara.Din pacate TTx a fost scos de pe majoritatea canalelor,ramanand doar pe TVR2,nefunctional insa...
Totusi trebuie precizat ca la un moment dat,in jurul orei 1,20 a.m. ,ordinea canalelor era mult schimbata,dupa care le-au reintrodus asa cum erau deja dinainte...

A Viszkis
25-01-2005, 13:33
HBO si CineMax vor fi bagate din 16.02, iar sunt surprizele sunt Pro si Acasa, care de ieri trebuia sa fie in grila!!!

nrares
25-01-2005, 13:36
HBO si CineMax vor fi bagate din 16.02, iar sunt surprizele sunt Pro si Acasa, care de ieri trebuia sa fie in grila!!!

Mai incearca. Suna un prieten, fa fifty-fifty sau intreaba publicul. :lol: :lol: :lol:

yanq
25-01-2005, 13:38
cum adica "trebuia de ieri"......asta e o presupunere?

A Viszkis
25-01-2005, 13:52

Nu presupunere, ci asa mi-a spus o sursa de la RCS

dani29
25-01-2005, 13:57

Nu presupunere, ci asa mi-a spus o sursa de la RCS
si de ce nu au facut-o :lol:
dani29

A Viszkis
25-01-2005, 14:15
I do` no`, atat am aflat :roll:

cableguy
25-01-2005, 15:08
pentru colegii din miercurea ciuc ACASA este DUNA TV :)

florynus
25-01-2005, 17:51
pentru colegii din miercurea ciuc ACASA este DUNA TV :)

M-am spart de ras :lol: . Dar daca are maghiarul drepatate cu ce a zis? :shock:

MrMxyzptlk
25-01-2005, 18:05
daca are dreptate atunci o sa avem o problema ... o sa incepem cu de ce draq nu este ProCinema?
si daca va fii si ProCinema, gasim noi un canal dupa care sa-ne plangem ...

florynus
25-01-2005, 18:07

Pai daca e asa :? poate ne spui si de ce nu este in grila deja?

florynus
26-01-2005, 02:49
Iara fac baietii teste la ora asta si nu mai merge nimic :? . Poate o sa vedem si noi ceva noutati :D

jerkoffsky
26-01-2005, 03:00
Merge tot acum

nicky
26-01-2005, 17:27
Domnilor, din cind in cind mai facem si noi tot felul de mici modificari. Pregatim si unele mai mari, dar am sa-i las lui Fanta placerea de a va anunta despre ele.

Evident, incercam sa afectam cit mai putini clienti, asa ca lucram noaptea. Scuze celor ce nu au somn si se uita la noi, sint convins ca nu s-au bucurat de intreruperi, probabil asa cum nici noi nu ne-am bucurat ca a trebuit sa lucram noaptea 8)

Cele bune,

Nicky

silber
26-01-2005, 17:36
mo si calul ce a zis?

Fanta
26-01-2005, 17:43
Care cal frate ? Numai cine nu stie in ce ritm se lucreaza acum la RCS (departamentul tehnic) mai poate avea ceva de comentat.

Oricum in maxim o luna veti vedea "produsul finit" numit RCS.

Fanta
RDI Team

KingBlana
26-01-2005, 17:52
Teasing Advertising :lol: :idea:
Deci surpriza e amana maxim :arrow: 1 luna

cableguy
26-01-2005, 18:14
@fanta a uitat ca a pomenit de o surpriza :) ...s-au scris 200 de posturi si tot nu stim care-i treaba :)

@nicky voi vedeti-va de treaba ca avem oameni aici pe forum care o sa ne spuna la ce ora lucrati :)...cum intrerupeti ceva, in citeva secunde afla si murdoche daca vrea:lol:

ovex
26-01-2005, 18:34
Surpriza este UN AS greu pe care-l are in maneca RCS-ul.

O surpriza mai mare decat scoaterea lui din maneca ... este efectul pe care-l va face ... pentru ca maneca va ramae goala pentru mult timp ... :wink:

N-ati inteles nimik ... Asa-i????? Heeee Heeee :D :D :D :D :D

MrMxyzptlk
26-01-2005, 19:29
Post nr. 218, Sectiunea "Surpiza", Titlul POST-ului "Ma innebuniti"

URASC surpizele. Chiar ca urasc. Sunt fan inrait al serialului Star Trek si Alias si intotdeauna stiu ce se va intampla. Si imi place sa stiu asa ceva inainte. Imi place sa nu am surprize si sa apartin clubului retras numit "SPOILER FREAKS". Si acum stiu deja ce se va intampla in ultimul episod al serialului Star Trek Enterprise din sezonul 4, care acum ruleaza in america, episod care va fii difuzat un SUA im mai, pe postul UPN!!! Informatiile nici nu sunt publice in acest moment. Stiu cateva suprize NEPUBLICE din Alias. Si habar nu am de o supriza care se intampla in Romania, la operatorul la care vreau sa ma abonez daca nu-mi place oferta FocusSat ... Si simpt ca innebunesc ... FANTA macar in PM :twisted: :lol:

Chiar ca URASC surpizele :)

ciprian_73
26-01-2005, 20:26
SURPRIZA asta,prototip al incapatanarii,zau asa...probabil ca se refera la "amenintarea" unui "produs finit RCS" in MAXIM o luna...
Acum ,daca tot au trecut deja cele cateva zile,dam si noi acolo marja de eroare o luna,ca doar n-o fi foc...Mi-e teama insa ca dupa o luna ,iar vine @ CINEVA si ne spune ca intr-un an vom avea nu-s ce gauri in cer(pardon,stratul de OZON)...
Cred ca NU E FRUMOS DELOC ceea ce se intampla ,si sincer mi-as dori PUTINA SINCERITATE vis-a-vis de clienti...ASA E SI CINSTIT DEALTFEL...

Thor819
26-01-2005, 20:40
Tu pleci de la o premiza gresita. Nici RCS nici Mirosat nu au facut o afirmatie in privinta SURPRIZEI. Informatia a venit cu bunavointa lu Fanta. Si daca el nu vrea sau nu poate sa ne dea mai multe informati este ca ori poate nu vrea sau nu poate sa spuna si deci ori o deducem noi ori rabdam. Si ne lasam poate placut surprinsi. :-)

ovex
26-01-2005, 20:51
Eu zic ca surpriza depinde 100% de concurentza ... ca de aia nu mai apare odata. :roll: :roll: :roll:

Maybe I'm the winner :holiday: :holiday: :holiday: ... :lol: :lol:

silber
26-01-2005, 22:16
mo fanto...ne-ai terminat cu surpriza asta... :lol: si acum se mai si prelungeste termenul de asteptare... :cry:
ce facem cu aia care nu au calitatea rabdarii? :lol: :lol:

zumeo_z
26-01-2005, 22:41
... ce facem cu aia care nu au calitatea rabdarii? :lol: :lol: ... dau IGNORE la topicu asta ! :wink: :lol: :lol: :lol:

silber
27-01-2005, 00:07
eu zic ca fanta e sadic rau.. :lol: :lol:

nirolf
27-01-2005, 14:15
eu zic sa incercam sa-l mituim cu ceva bere,poate tine
@Fanta :Claustaler? :lol: :lol: :lol:
noroc,nirolf

Spaceman
27-01-2005, 14:30
@nirolf
No Beer!
"FANTA BLOOD ORANGE" este bautura preferata.

Fanta
27-01-2005, 16:36
Va garantez ca merita asteptarea...surpriza de surpriza :)

rolion
27-01-2005, 16:42

Salut,

Si iara Fanta "incinge" spiritele !! !!

silber
27-01-2005, 16:42
daca nu atunci "coicotez" rascoala... :lol:

babyboy
27-01-2005, 17:48
Cred ca asta'i surpriza :

RCS organizeaza Loteria Vizelor USA pentru primii/actualii abonati DigiTv , asta in cerc restrins asha... :lol: :twisted:

Sa fie !! :lol: , ca la cite contracte am pe numele meu ...

webu
27-01-2005, 19:15
a zis Fanta ca e o surpriza placuta ?
eu n-am vazut.
poate s-au hotarat RCS sa distribuie cartele separat
asta da surpriza celor ce si-au luat deja receptoare :shock:

Necunoscatorul
27-01-2005, 21:16
Din surse sigure am auzit ca vor da dreambox 7020 la cei care vor sa faca sharing cu cartela rcs :lol: :lol: :lol:

irishman
27-01-2005, 22:24
Eu cred ca ne baga Favorit tv :lol:

adipopa
28-01-2005, 01:18
Eu cred ca ne baga Favorit tv :lol:

No man scoate OTV-ul din grila si baga DDTV :rdiband:

Adrian.

faher
28-01-2005, 09:28

Noua sectiune RDI "...surpriza de surpriza :)"

Asta sa fie surpriza?
:lolsign:

Cyberino
28-01-2005, 10:11
@Fanta
Eu zic ca ar trebui sa ne dai macar un termin aproximativ, o saptamina, o luna, la primavara... ca sa nu mai incingi spiritele pe aici.
In rest sint sint f. multzumit de RCS calitate imaginii prin S-VHS e ca la Dreambox binenteles ca mai sint niste chestii technice de rezolvat, se mai indoaie ecranu in partea de sus a imaginii, EPG, videotext, Soft Update...

zumeo_z
28-01-2005, 21:13
HBO acum pe DTH ! :wink:

yanq
28-01-2005, 21:39
nu cred ca era asta surpriza pt ca HBO era deja anuntat ca viitor program in grila RCS....

yanq
28-01-2005, 21:42
sau HBO sa ramana in pachetul de baza...asta chiar ar fi surpriza...

rcd
28-01-2005, 21:45
chiar ca ar fi surpriza. insa e greu de crezut.

zumeo_z
28-01-2005, 22:10
chiar ca ar fi surpriza. insa e greu de crezut.... CREDE shi nu CERCETA ! Priveshte shi enjoy ! :wink:

nrares
28-01-2005, 23:43
Asta era una din surprize. HBO in pachetul de baza fara costuri suplimentare. Oameni seriosi astia de la Digi TV :lol: :lol: :lol:

florynus
28-01-2005, 23:52
Asta era una din surprize. HBO in pachetul de baza fara costuri suplimentare. Oameni seriosi astia de la Digi TV :lol: :lol: :lol:

Cine nu ar vrea sa fie HBO in pachetul de baza si pe deasupra fara costuri suplimentare 8) . Dar si daca o sa trebuiasca sa platesc ceva in plus nici o problema principalul e ca avem HBO. Bunica-miu plateste 5 euro pe luna la cablu intr-un sat de langa Timisoara pentru 18 programe. Cred ca am sa ii platesc un kit de la Digi ca sa poata si el sa vada ceva mai multe programe cu tot atatia bani cat da la amaratii aia de la cablu :D

Fanta
29-01-2005, 10:14
SURPRIZA ESTE :

HBO IN PACHETUL DE BAZA PANA LA 31.12.2005 !!!

KingBlana
29-01-2005, 10:18
Surpriza B este : Transponderul 3 :lol:

:afro:
:king:

babyboy
29-01-2005, 10:18
... ei asta da surpriza .... :wink:

cableguy
29-01-2005, 10:38
rcs ne-a f***t pe cablisti cu hbo asta... :cry:

yanq
29-01-2005, 10:48
@cableguy
pai e simplu....pana se prinde militia retransmiti si tu HBO la clienti in pachetul de baza...ca doar ai si tu un Hyundai de rezerva....da sa nu mai zici la nimeni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bebelus
29-01-2005, 10:50
Si apoi sa vezi cite gauri in pereti intre vecini :D

MrMxyzptlk
29-01-2005, 13:22
WOW... asta da. cand vine oare AXN?

gompo
29-01-2005, 14:21
WOW... asta da. cand vine oare AXN?
Probabil cand o sa apara si a 3-a frecventa.

ovex
29-01-2005, 16:15
Intradevar ... TP3 era surpriza ... dar nu va "euforizati creierele" ... ca vine surpriza 1 de la FOCUS ... si anume TP2 pe THOR3 cu inca 18 canale ... Posibil scor de 48 - 36 ...

stailus
29-01-2005, 16:41
@....

mo citeste mai jos... nicu nu se prea inseala :( cu parere de rau insa intr-o luna vedem ce e de mare dezamagire de pana acum numita FocusSat

http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=35679

cableguy
29-01-2005, 17:18
ce rost are sa piratez hbo??? pot sa iau bani mai multi de la TOTI abonatii :?: eu iti spun ca nu...merita sa risc :?: pai astia vin cu politia si ma da in judecata si imi cer mii de dolari daune...nu se merita...si apoi vedeti voi ca nici filmele nu sunt cine stie ce(pour le connaisseur...pentru cunoscatori).

eu insa cred altceva, si anume ca hbo s-ar putea sa ne ofere legal hbo pentru pachetul de baza, la un pret rezonabil, si sa devina cinemax canal premium pina mai isi pun la punct retelele firmele mari de cablu sa poata da pachete de programe...deci este posibil o oferta limitata pina la 31 dec 2005 pentru cablu in pachet de baza...altfel cine va mai da 4$ pe luna la UPC sau ASTRAL ca sa vada HBO?...UPC si ASTRAL ar putea sa-i acuze de concurenta neloiala si sa renunte la hbo...nu cred ca hbo vrea asa ceva.

ciprian_73
29-01-2005, 17:39
Probabil ca relativ curand(depinde cat de repede vor pune cei de la Focus Tp 2 pe "picioare") vom beneficia si de serviciile de date...Insa e cert ca vor apare curand celelalte 16 canale,din care cred eu nu vor lipsi TVR cultural,AXN,PRO TV,ACASA,etc

florynus
29-01-2005, 17:47
Eu unul zic sa uiti transfer de date via satelit ca nu ai cum sa-ti permiti 2way iar ca sa faci upload pe modem nu prea rezolvi nimic daca mai tre sa platesti
pe minut :P

ciprian_73
29-01-2005, 19:50
@ florynus,
Lamureste-ma si pe mine,de ce pe Satcodx,alaturi de frecventa Focus(12246H),apar si transmisiile de date :?:

MrMxyzptlk
29-01-2005, 19:55
ciprian_73 eu zic numai o opinie: nici cei de la SatCodX nu au informatii oficiale. dar iti zic ceva eu: transmisii de date sunt si transmisiile tip Upgrade Software. Daca in acest moment FocusSat face programarile la receptoare sau testeaza aceasta functie trebuie si ei sa au purtator de date pe satelit ... si pentru transmisiile pentru upgrade key s.a.m.d... deci date nu inseamna neaparat Internet.

florynus
29-01-2005, 20:08
@ florynus,
Lamureste-ma si pe mine,de ce pe Satcodx,alaturi de frecventa Focus(12246H),apar si transmisiile de date :?:

Pai treaba e ca daca e cum zici tu internetul prin satelit e incet. Degeaba ai 16000 kbit/s daca faci upload pe modem cu 56 kbit/s. O sa ai un ping de cateva sute de milisecunde si ai sa pierzi pachete de date la greu. Asa ca uita tranmisii de date via satelit :P

cableguy
29-01-2005, 20:09
asa este...canale de date nu inseamna download...poate fi orice...focus are probleme cu grila de programe...nu cred ca au ei treaba cu internetulin faza asta...nu poti pune motor de mercedes pe un trabant :)

tylk
31-01-2005, 20:00
Acele date sunt date aferente transmisiilor tv gen Epg..samd,verificati si transmisiile C+ si D+ pe Astra,cei mai "vechi" de pe forum sunt obisnuiti cu ele ,respectiv cei care au gold boxuri,unde pe acel canal scria frumos"va rugam sa nu stergeti acest canal pt. ca poate duce la pierderea unor functii".

Focus eu cred ca vor activa si un al doilea trasponder 8) .