PDA

View Full Version : curiozitate....

clasix
13-01-2005, 14:28
Am achizitionat de la Mirosat cateva kit-uri complete.cand am desfacut prima cutie in care se afla antena si am inceput s-o montez,ma trezesc ca clamele care prind bratul de palarie sunt mai mici (nu corespundeau la gauri)! Frate , am pus-o! zic in gandul meu. Daca sunt toate asa am de confectionat alte clame! Din fericire restul au fost bune, dar sa vezi minune! Am luat clamele care erau prea mici,le-am taiat,le-am lungit sudand peste ele alt bucata de tabla, si am montat antena.( mai precizez ca clamele refacute nu erau la fe de inalte ca cele originale)Dupa ce am montat-o pe suport sub o alta identica am observat ca bratul sta un pic intr-o parte fata de cealalta.M-am gandit ca s-ar putea sa nu prind semnal,LNB-ul nefiind in focar sau daca o sa am semnal acesta va fi mai slab.
Ei bine, am prins semnal si culmea, acesta e mai puternic! Cand montez un kit RCS, folosesc un Strong 4155 evo pentru ca are indicatori de semnal buni si reactioneaza destul de repede la semnal. Pe antena asta cu clamele refacute, fata de celelalte care le-am montat cu clamele originale, am doua-trei linii galbene in plus si la nivel si la calitate semnal. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
N-am incercat sa schimb LNB-ul , nu cred ca din 15 LNB-uri Vector acesta ar fi fost mai bun.Se stie ca o antena offset are mai multe focare,oare fabricantul nu l-a gasit pe cel mai bun?

gepeto
13-01-2005, 14:56
E posibil sa fie si LNB-ul mai bun...