View Full Version : TV TUNERE TESTATE PENTRU DVB-T
Poate ar fi interesanta o lista cu tv tunere cu care se receptioneaza cu succes DVB-T.
Eu am incercat cu un AVerTV Hybrid+FM Cardbus si laptopul din dotare.
http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_digitvtuner_hybridcardbus.asp?show=2
Rezultat pozitiv (la 30 km de bucuresti) cu o antena UIF si amplificator (dintralea turcesti).
Aplicatia software nu e grozava (putine optiuni la scanare si lipsa configurare norma sunet) dar functioneaza.
satenicu
04-05-2006, 03:07
Ce configurare norma sunet la DVB-T?
Vrea sa spuna ca in lista de programare canale are diferite liste de frecvente functie de tara si implicit norma de sunet. Modelul pe care l-am adus pentru calculator ( extern pe USB ) permite alegerea RF frecvencies ( canale ) dupa tara si implicit afiseaza si norma sunet , latime de banda si mode.
Probat cu succes in localitatea Homoraciu, jud.Prahova (mai sus de Valenii de Munte)
Probat cu succes in localitatea Homoraciu, jud.Prahova (mai sus de Valenii de Munte)
Pe ce tip de antena ai probat?
Eu am incercat si cu antena din dotarea tv tunerului (o sarma de vreo 5 cm pusa intr-un suport magnetic) si functioneaza (in locatia de mai sus). Antenutza am lipit-o (magnetic) perpendicular pe o teava de fier care era infipta in pamant (un picior de la bolta pentru vie :) ).
Eu am incercat si cu antena din dotarea tv tunerului (o sarma de vreo 5 cm pusa intr-un suport magnetic) si functioneaza (in locatia de mai sus). Antenutza am lipit-o (magnetic) perpendicular pe o teava de fier care era infipta in pamant (un picior de la bolta pentru vie :) ).
sa inteleg ca la Ploiesti nu as avea nici o problema cu receptia??sau dupa Valeni exista vre-un releu ceva???oricum cu o antena turceasca banala cu amplificator am imagine bunicica pe TVR2 in PLOIESTI
Trebuie incercat ca ai semnal sau nu. In functie de formele de relief din zona poate ajunge semnalul atenuat (sau deloc). Vezi ca era pe site la snr o harta cu acoperirea releului.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.