PDA

View Full Version : TV TUNERE TESTATE PENTRU DVB-T

adison
04-05-2006, 00:47
Poate ar fi interesanta o lista cu tv tunere cu care se receptioneaza cu succes DVB-T.

Eu am incercat cu un AVerTV Hybrid+FM Cardbus si laptopul din dotare.
http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_digitvtuner_hybridcardbus.asp?show=2
Rezultat pozitiv (la 30 km de bucuresti) cu o antena UIF si amplificator (dintralea turcesti).
Aplicatia software nu e grozava (putine optiuni la scanare si lipsa configurare norma sunet) dar functioneaza.

satenicu
04-05-2006, 03:07
Ce configurare norma sunet la DVB-T?

antecu
04-05-2006, 04:03
Vrea sa spuna ca in lista de programare canale are diferite liste de frecvente functie de tara si implicit norma de sunet. Modelul pe care l-am adus pentru calculator ( extern pe USB ) permite alegerea RF frecvencies ( canale ) dupa tara si implicit afiseaza si norma sunet , latime de banda si mode.

hotmtk
19-06-2006, 17:14
Probat cu succes in localitatea Homoraciu, jud.Prahova (mai sus de Valenii de Munte)

str-evo
19-06-2006, 20:47
Probat cu succes in localitatea Homoraciu, jud.Prahova (mai sus de Valenii de Munte)

Pe ce tip de antena ai probat?

adison
19-06-2006, 21:38
Eu am incercat si cu antena din dotarea tv tunerului (o sarma de vreo 5 cm pusa intr-un suport magnetic) si functioneaza (in locatia de mai sus). Antenutza am lipit-o (magnetic) perpendicular pe o teava de fier care era infipta in pamant (un picior de la bolta pentru vie :) ).

str-evo
20-06-2006, 17:54
Eu am incercat si cu antena din dotarea tv tunerului (o sarma de vreo 5 cm pusa intr-un suport magnetic) si functioneaza (in locatia de mai sus). Antenutza am lipit-o (magnetic) perpendicular pe o teava de fier care era infipta in pamant (un picior de la bolta pentru vie :) ).

sa inteleg ca la Ploiesti nu as avea nici o problema cu receptia??sau dupa Valeni exista vre-un releu ceva???oricum cu o antena turceasca banala cu amplificator am imagine bunicica pe TVR2 in PLOIESTI

adison
20-06-2006, 22:35
Trebuie incercat ca ai semnal sau nu. In functie de formele de relief din zona poate ajunge semnalul atenuat (sau deloc). Vezi ca era pe site la snr o harta cu acoperirea releului.