PDA

View Full Version : Probleme DigiTV

stailus
08-01-2005, 22:01
Stiu ca printre useri RDI se afla si baieti care stau in statie la DigiTV de aceea as vrea sa pun o problema care persista de cand am primit receiveru. Probleme sunt pe sunet si se manifesta asa:

Sunetul se aude de parca ar fi un casetofon care prinde banda adica normal si apoi se aude de zici ca e banda sifonata sau nu mai trage cureaua, apoi iara se aude normal... si tot asa ...., problema o face pe ETNO tv, minimax, OTV si parca mai facea pe un canal dar acum nu il mai stiu. Problema se manifesta (e detectata) cand este muzica pe respectivele canale si e foarte deranjant.

Am incercat pe 3 receivere si la fel face. Poate citeste cine trebe si face ceva in sensul asta.

gigikent
08-01-2005, 22:27
Aceeasi problema cu sunetul si la mine pe aceleasi programe din pachet. As ruga daca se poate si reintroducerea EPG-ului macar la programele care au avut de la inceput (teletext o sa fie pe careva program?)

barghy
08-01-2005, 23:14
Pe linga problema cu Etno, am intilnit si alta ciudatenie: pe Antena 1 si pe National Geografic sunetul era aproape inexistent(un zumzait) in "stereo mode" dar daca il trecem in Mono(oricare din cele doua) se rezolva. Asta pe un televizor mono...
A mai intilnit cineva aceasta problema ?

yanq
09-01-2005, 00:27
problema cu sunetu si la mine.....exemplu pe sistem audio 5.1 pe Antena 1 se aude puternic pe boxele din spante.....cand comut pe mono revine la normal...