View Full Version : caut instalator in zona Roman- Neamt
Salutare,
Ai mei si-au luat un pachet DigiTv. Acu' cauta un instalator ce poate sa regleze antena aia a lor. Este fixata insa din pacate treaba nu este dusa pana la capat.
Adica prind doar 12723. Celalalt transponder e "mort" :shock: . Am incercat prin telefon sa le explic ce si cum, insa m-am lasat pagubas.
Daca vreunul din voi se poate deplasa intr-o comuna aproape de Roman sa dea un semnal aici sau pe ursului at yahoo.co.uk
Multam fain
cableguy
08-01-2005, 20:20
nu se poate sa fie mort...
daca le intra un transponder inseamna ca satelitul este gasit...trebuie intrat in meniu si scanat all networks si trebuie sa intre amindoua...
sunt ambele H si apropiate ca si valoare, nu au cum sa nu intre amindoua
LNB-ul nu e rotit corect. Tre invartit corect si o sa intre
cableguy
08-01-2005, 20:29
mi-ai luat vorba din gura stailus...
daca are lnc vector atunci sigur trebuie rotit...
@cableguy
Nu doar LNB Vector trebe invartit
Orice LNB tre invartit daca antena este pusa pe 1 satelit. Depinde ce pozitie urmaresti asa il invarti. Mai multe informatii la www.satlex.ro in sectiunea calculator
Multumesc pentru raspunsurile venite asa repede. M-am documentat si acu' pun mana pe tel sa-l sun pe taica-miu.
Desi tare m-as mira daca ar reusi sa faca "operatia" asta :lol:
"Operatia reusita, pacientul mort" :wink:
Anuntul ramane valabil, cine poate sa faca deplasarea, sa-mi dea un semnal.
Mircea Gosav
09-01-2005, 22:33
Hi! As merge eu dar sunt din Comanesti si e cam greu. Acum un an am pus ceva antene la o statie de cablu de pe langa Roman.E chestie de benzina...
agent__7
09-01-2005, 23:21
Daca inca nu s-a rezolvat poate merg eu dar de la Radauti tot benzina deh, da locatia mai exact si vedem care-i mai aproape...
Astazi vine un "meserias". Sa speram ca nu e ca cel de data trecuta. :D :D
Daca e tot nasol, va dau de veste. Se rezolva si cu benzina.
B/R
agent__7
10-01-2005, 08:04
Totusi(am uitat sa spun) ca la mine un aparat se comporta cam la fel (nu avea signal pe un TP) si factory reset a fost solutia din prima
problema rezolvata :D
puteti sterge topicul
B/R
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.