View Full Version : Numar programe?
Chiar daca am pus si in sticky (sper sa nu enervez pe careva) :wink: stie cineva care este numarul de canale ce se receptioneaza in acest moment? si care sunt acelea??
exista caderi de semnal in urma testelor ceva??
chooleen
21-04-2006, 23:52
TVR 1
TVR 2
Pro TV
Antena 1
Realitatea TV
Da , au fost caderi de semnal. Acum cateva zile , am sesizat acest lucru , nu a functionat pachetul intr-o dimineata intreaga. Apoi are momente cand ingheata imaginea pe Pro TV iar audio pentru Pro TV , TVR1 si 2 au sonor doar in canalul din stanga. Pe Pro TV are un gajait pe sonor. Am crezut ca receptorul este de vina dar am testat cu 4 modele plus un modul de statie si se comporta la fel. Nu are teletext pe nic un canal si nu are ceas sincronizat din emisie.
satenicu
22-04-2006, 07:49
Lucrare de doi lei,cred ca ma duc peste aia de la SNR.Probleme mari pe audio,nu zic de compresia aiuristica.Trebuie rezolvata varza asta romaneasca.
Din cate am aflat transmisia este inca teoretic in mod ilegal pentru ca nu li s-a alocat un canal pentru emisie. Si-au permis sa emita sarind peste reglementarile in vigoare.
satenicu
25-04-2006, 22:11
Se auzea ca ii muta pe 59 dupa ce il elibereaza armata.Asta ar trebui sa se intample luna asta(ceea ce nu prea cred)
Nicu
suntem deja la jumatatea lui Mai si nici un feedback pozitiv. de asteptat :( ca doar suntem in RO. SNR-ul ar trebui sa lase pe altii daca nu-s in stare.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.