PDA

View Full Version : NE DORIM SECTIUNE NOUA ??

miloo
02-01-2005, 18:40
Dragi mei !

In acest moment numar cel putin 11 Threaduri pe RDI ROMANA in legatura cu subiectul DTH ! 8) ...destul de multe dupa parerea mea !

Prin urmare as dori sprijinul pentru cererea publica unei noi sectiunii dedicata acestui subiect . Spun publica deoarece acest lucru a mai fost discutat pe Moderators Only insa pana in prezent nu a atras atentia si prin urmare nu a venit nici o reactie din partea lui @Fanta !

In concluzie ma intreb daca nu cumva acest subiect de exploatare maxima in prezent nu isi merita o sectiune separata ?

Daca si voi santeti de aceeasi parere va rog frumos sa ma sustineti !

PS: @KB poate aplici un STIKY acestui THREAD !

MERSI ! :lol:

que_cod
02-01-2005, 18:44
:!: Excelenta idee.Sectiunea sa cuprinda toate platformele digitale romanesti care sunt in curs de aparitie.

que_cod
02-01-2005, 18:57
In caz ca astfel administratorii considera ca sunt prea multe sectiuni propun comasarea sectiunilor alocate pentru discutii despre sisteme de codare, unde activitatea este mai redusa.Astfel ar putea scadea numarul acestora la 3:
1.......-Betacrypt,Mediaguard
2.Viacces,Nagravision
3.Conax,Cryptoworks

doctorul
02-01-2005, 19:02
Si eu cred ca ar trebui creata o sectiune pe tema dth.

MrMxyzptlk
02-01-2005, 20:46
DTH Television - Totoul despre DigiTV, FocusSat, Premiere etc...

Eu zic ca ar trebuii sa facem generalist, nu numai exclusiv despre DTH Romania ... Dar oricum sunt intre primii suporteri a acestui forum ...

piciul
02-01-2005, 21:18
Apa de ploaie adica trecatoare acum este de actoalitate dar maine se vor uita
Parerea mea de pici nu o loati in nume de rau :oops:

Radulescu
02-01-2005, 22:30
@piciul
Piciule permite-mi sa te contrazic: acum au loc bataliile pentru cucerirea Romaniei si Europei, (le tin pumnii baietilor de la MIRO SAT) si pentru ca va fi cel mai vizionat, va fi si cel mai discutat pachet digital pentru romanii de peste tot si deci si de la RDI. Ideea de-a concentra informatia prin construirea unei sectiuni ar trebui sa devina realitate.
Radulescu

isr2002
03-01-2005, 09:41
De acord !

irishman
03-01-2005, 12:23
eu zic ca merita... mai ales ca astazi apar zece dth-uri maine dispar noua :lol: mai pun programe in pachet... scot si mai multe... se maresc preturile, se schimba frecventele... se sparge pachetul se schimba sistemul de codare... Da! Cred ca avem despre ce discuta.

ghettoman
05-01-2005, 02:54
excelenta idee dth ro
fantaaaaaaaaaaaaaaaa

jerkoffsky
05-01-2005, 05:01
Absolut de acord. E "musai" . baFTA

zumeo_z
14-01-2005, 18:09
... cind o sa apara shi celalalt pachet romanesc, FOCUS SAT, o sa aiba si el sectziune separata ?
... sau sectziunea de aici se va transforma in "TV SAT Romania" ... ? :roll:

Bafta,

dirtyfreddie13
14-01-2005, 18:11
DTH nu e destul de generic??

Mihai
14-01-2005, 18:22
Pentru Focus cred ca e suficient acest topic.Auzi ? sectiune pt focus ?

zumeo_z
14-01-2005, 18:24
DTH nu e destul de generic??
Pentru mine DTH inseamna http://www.dth-romania.ro/
Iar FOCUS Sat: http://www.focussat.ro/

Bafta,

MrMxyzptlk
14-01-2005, 19:10
eu zic ca DTH Romania cuprinde totul. Si DigiTV(care a devenit foarte DTH Romania din cauza celor de la Mirosat ...), si FocusSat (care tot e DTH), si Magic (Care va fii DTH pe Amos daca totul merge bine) si si UPC(care intentioneaza sa lanseze DTH in Romania) si oricat o sa mai apare ... deci eu zic ca DTH Romania e de ajuns...