PDA

View Full Version : ABONAMENTE LA PRIMUL PACHET DTH ! (RCS DigiTV)

Pages : [1] 2 3 4

Fanta
16-12-2004, 17:27
Ceea ce asteptam cu totii de peste 10 ani este pe cale sa se realizeze : romanii vor avea acces la o platforma DTH.RCS este primul operator care va aduce in casele dv un pachet de programe romanesti.Numele oficial si exact al pachetului va fi disponibil in cateva zile.
Dupa cum stiti pachetul va fi pe satelitul Intelsat 10-02 va fi disponibil pe doua transpondere care au acoperire in toata Europa.Din primele informatii pachetul va avea aproximativ 30 de programe tv in care se vor regasi majoritatea programele de top din Romania.
Norma de codare folosita(Nagravision CAS 6/nagra 2) va impune folosirea unui receptor imperecheat cu un smartcard.
In cateva zile vor fi disponibile kit-urile de receptie.Vor fi accesibile in doua configuratii :
1.Receptor + telecomanda+cabluri de conectare+cartela
2.Receptor + telecomanda+cabluri de conectare+cartela+parabola+lnb+cablu coaxial+mufe

Pretul unui kit va fi cu siguranta mult sub cele vehiculate pentru alte pachete.
Abonamentul va fi prepay si va avea 2 tipuri de subscriptie in functie de programele dorite.
Toate preturile pentru subscriptii si echipamente vor fi disponibile in cateva zile.
Pachetul RCS va fi disponibil in casele dumneavoastra in maxim 7 zile.

Pentru distributia online a celor doua kit-uri va puteti adresa firmei MIRO SAT SRL.
Mai multe informati puteti obtine aceesand situl : http://www.dth-romania.ro

In prima faza numarul de receptoare + smart card va fi limitat.Daca doriti sa va inscrieti pe lista de asteptare ( http://www.dth-romania.ro/waitinglist.php ) pentru a primi informatii suplimentare sau chiar sa deveniti primii proprietari de abonamente oficiale pentru acest pachet DTH .

MIRO SAT SRL este primul distribuitor al primei platforme DTH din Romania si partener RDI(www.rdi-sat.com)

http://www.rdi-sat.com/poze/1_rdi_receiver.jpg

Radu
16-12-2004, 17:46
Serios ? O sa avem DTH de Craciun ? Cea mai tare veste a zilei :) Mai tare decat gratierea lui Miron Cosma.
Sa fie intr-un ceas bun.Fanta daca ai mai multe noutati nu ne lasa sa asteptam.Ceva stiri despre payperview?HBO?zi-ne nu ne fierbe.

gyusy
16-12-2004, 17:48
Acum fara misto, sunt curios cati dintre noi se vor inghesui sa-si faca abonament...
Oferta asta se adreseaza exclusiv celor care nu au mai vazut in afara de tvr1 nimic sau romanilor pribegiti prin cele strainatati.
Probabil oferta va creste.

gyusy
16-12-2004, 17:50
Serios ? O sa avem DTH de Craciun ? Cea mai tare veste a zilei :) Mai tare decat gratierea lui Miron Cosma.
Sa fie intr-un ceas bun.Fanta daca ai mai multe noutati nu ne lasa sa asteptam.Ceva stiri despre payperview?HBO?zi-ne nu ne fierbe.

Vorbesti despre oznuri. Vezi ca Fanta a dat un link http://www.dth-romania.ro/viewpachet.php?pachet=1 de unde poti afla ce contine oferta. In mare, cacaturi.

Fanta
16-12-2004, 17:55
Pana acum va plangeati ca nu aveti DTH. Acum incepeti sa-l huluiti ? Oferta va creste simtitor in cateva luni. Programe pay per view in curand.
Eu cred ca este o zi mare pentru pasionatii din Romania si nu numai.

ghettoman
16-12-2004, 18:14
rusine tuturor
"Cand va creste oferta sigur ne vom inghesui si noi"

voi inca nu intelegetzi ca acuma sunt sondarile pietzei daca vom avea un paket rominesc sau nu?oamenii trebuie ajutatzi...sa vada ca se merita si sa investeasca si in alte canale

dar circotashi cum suntezi nimic nu av convine...voi vretzi totu pe de gratis pachuri shi alte kakaturi.
azi mie rushine ca sunt roman :!: :!: :!: :!: sau ma rog..ca am conatzionali pe unii dintre voi :!: :!: :!:
eu mam inscris...doveditzile ca merita sa investeasca si in alte programe :!:

fanta ce model de rec e ala? pe poza pare hss 1120 NA..da nam gasit nimic pe net de el.zine shi noua...

KingBlana
16-12-2004, 18:14
Deja incepe sa ma doara capul cand ma gandesc cate discutii de`am`boulea vor fi pe marginea subiectului DTH

Fanta
16-12-2004, 18:27
fanta ce model de rec e ala? pe poza pare hss 1120 NA..da nam gasit nimic pe net de el.zine shi noua...

Curand se va uploada un manual online. Informatie calda parvenita acum un minut de la webmaster http://www.dth-romania.ro/

voi inca nu intelegetzi ca acuma sunt sondarile pietzei daca vom avea un paket rominesc sau nu?oamenii trebuie ajutatzi...sa vada ca se merita si sa investeasca si in alte canale

A trecut perioada sondajului. Totul este clar. Pachetul RCS se va lansa saptamana viitoare !!

ghettoman
16-12-2004, 18:33
man..e vb de cit va tzine
ca de nau abonatzi va cadea....vream sa zic ca ei sunt prospectorii pietzei de dht in ro...toata lumea sta cu okii pe eide vor falimenta 10 ani de acuma in colo nu va mai face nimeni asha ceva

gyusy
16-12-2004, 18:39
rusine tuturor
"Cand va creste oferta sigur ne vom inghesui si noi"

dar circotashi cum suntezi nimic nu av convine...voi vretzi totu pe de gratis pachuri shi alte kakaturi.
azi mie rushine ca sunt roman :!: :!: :!: :!: sau ma rog..ca am conatzionali pe unii dintre voi :!: :!: :!:
eu mam inscris...doveditzile ca merita sa investeasca si in alte programe :!:

No mo ghetto si tu. Daca o faceau pe degeaba mai te intelegeam si eu cu patriotismul si cu mandria de a fi roman. Eu daca dau banu vreau sa fie o oferta ca lumea ca doar n-o sa-i ajut sa faca afaceri pe banii mei doar asa ca e primul pachet romanesc pe satelit. Sa investeasca, sa bage programe serioase si pe urma sa astepte abonatii.

ghettoman
16-12-2004, 18:48
okay man...tu astepta

@fanta...in curind insemnind cind?azi maine poimaine...luna viitore?
nu era mai ushor sa ne zici ce receiver e shi sa cutam noi?sau nu stii nici tu?

Fanta
16-12-2004, 18:57
RECEPTORUL E HYUNDAI HSS 1120 NA
Model creat special pentru RCS.

Saptamana viitor vor emite 100%.

Fanta

onyx
16-12-2004, 19:02
daca nu era chestia cu imperecherea ma abonam 100% la amebele DTH

gyusy
16-12-2004, 19:09
okay man...tu astepta

As mai zice eu ceva da vad ca dth rcs e unul din sponsorii acestui forum asa ca ma abtin.

Scorpio
16-12-2004, 19:09
Salut tuturor!
Pt vechea garda, daca mai tineti minte, SKY UK la inceputurile sale avea vo cateva programe.Hispasatul era si el saracut, nordicii emiteau niste programele in d2mac...memories:)
In plus, e de remarcat cum au crescut bulgarii si albanezii in materie de dth.
Respect pt toata lumea!

ghettoman
16-12-2004, 19:10
hmm...pare ceva varianta de asta
http://www.hdt.co.kr/eng/product/detail.asp?kind=1&i_no=HSS-1100NA

....
˘şCAM
- CAS : NAGRAVISON

g@bi
16-12-2004, 19:12
Eu ma voi abona 100%,nu de alta dar vreau sa platesc sa vad DUNA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Fanta
16-12-2004, 19:14
Man...cel din link e un alt receptor.
HSS 11-20 NA este EXCLUSIV pentru DTH-ul romanesc.

ghettoman
16-12-2004, 19:18
okay man...tu astepta

As mai zice eu ceva da vad ca dth rcs e unul din sponsorii acestui forum asa ca ma abtin.
sunt cu okii bulbucatzi shi urechile ciulite......zi man ce ai de zis
sustinetzi parerea

ghettoman
16-12-2004, 19:26
Man...cel din link e un alt receptor.
HSS 11-20 NA este EXCLUSIV pentru DTH-ul romanesc.

fanta am zis VARIANTA...mai mult ca sigur ca e tot cu STi5518
sa numi zici mie ca rec e 100% numai pentru dth ca pic jos....e o adaptare a seriei 11xx la cerintele dth..doara 11xx e hard nagra CAS

bazil0101
16-12-2004, 19:36
eu ma abonez doar pt ideea lui @gabi :lol:
exista vre-o informatie despre posibilitatea de a face abo. din exteriorul tarii sau sintem nevoiti sa apelam la cine din Romania?

tylk
16-12-2004, 19:45
Oameni buni,v-om putea testa carduri si carduri,daca le frigem...cerem altele,vom putea loga sharui etc.....receptorul nu conteaza..cheia este cardul!

g@bi
16-12-2004, 19:45
@bazil,sa sti ca numai asa merita...ce drak doar duna este cel mai tare,sti cumva daca este titrat?(ung-ro ,ung-engleza,ung-franceza,ung-rusa,ung-germana???)
Daca am pus o intrebare stupida ...scuze :lol:
Apropo,din cite am inteles este PREPAID adica poti sa iti faci abo pe 2-3 ani.Asta se subintelege prin prepaid.

bazil0101
16-12-2004, 19:51
nu stiu daca este titrat, poate ne spune altcineva
cred ca nu m-am uitat cu atentie pe site si nu am vazut optiunea prepaid. :oops:

g@bi
16-12-2004, 19:59
Asta a scris @Fanta mai sus:

""Pretul unui kit va fi cu siguranta mult sub cele vehiculate pentru alte pachete.
Abonamentul va fi prepay si va avea 2 tipuri de subscriptie in functie de programele dorite.
Toate preturile pentru subscriptii si echipamente vor fi disponibile in cateva zile.
Pachetul RCS va fi disponibil in casele dumneavoastra in maxim 7 zile""

stailus
16-12-2004, 20:39
@fanta

receiveru respectiv o sa stie si FTA sau e dedicat doar pentru canalele RCS.... ?

florynus
16-12-2004, 20:53
Eu unul ma abonez chiar si fara protv doar astept sa vad din ce magazin pot sa iau kitul si pretul care daca nu sare de 200 de euro e OK :lol: In rest ma bucur ca totusi vom avea DTH de sarbatori. :shock:

KingBlana
16-12-2004, 20:53
Daca ii bagi manual toate transponderele de pe sat , merge .
Prietenii stiu de ce 8)

MrMxyzptlk
16-12-2004, 21:10
Eh. Nu stiu de ce dar nu prea consider o stire senzationala. Vreau DTH, pt. ca m-am cam saturat de cablu si calitatea lor, insa astept si alte oferta, in primul si in primul rand oferta Focus...

cableguy
16-12-2004, 23:20
@blu sky @yang

cenzura on line...ar fi fost invidiosi si comunistii :)
noroc ca n-au apucat sa citeasca multi:)

Stanzi
17-12-2004, 00:29
:censored: by Fanta

ghettoman
17-12-2004, 02:22
Frumos seit dth-ul asta dar lipsesc pretzurile :?
Cine naiba se inscrie fara a stii pretzul???
Se stie totusi pretzul sau se stabileste dupa semnatura? 8)

vezi undeva dupa inreg suntetzi obligatzi sa cumparatzi produsu?

root
17-12-2004, 04:53
Eu zic ca pretul se va stabili dupa ce se va negocia cu toti providerii.
Ce fac ei acum e sa testeze pulsul pietii si sa ia fata concurentei. Poate s-au pripit putin si nu sunt pregatiti de lansare inca.
Acum o ora nu mai aveam nici macar mira lor pe ecran...

piciul
17-12-2004, 10:05
Fratilor eu sant mic si nu stiu nimic :!: :idea: :?:
Nu prea intaleg un lucru pachet romanesc cu Duna TV si fara PRO TV :shock:
Cum am mai spus si in alte topicuri :
Sa nu ramanem cu buza unflata :confused:

KingBlana
17-12-2004, 10:39
La ProTV licentierea e ca si scarpinatul urechii stangi cu mana dreaptă ...

irishman
17-12-2004, 16:20
Eu zic ca in timp o sa dea si Protv-ul.. sa vezi tu cand o sa ajunga RCS ca SkyUk si toata lumea o sa aiba DTH.. cine o sa se mai uite la Protv, daca nu e in pachet :lol:

cableguy
17-12-2004, 17:04
sunt peste 3 milioane de abonati la cablu... le ajunge citi vad ProTv pe cablu

g@bi
17-12-2004, 21:26
@baiatu de la cablu,ma pot abona numai la pachetul extra?Celalalt nu ma intereseaza.

cableguy
17-12-2004, 22:57
cred ca jumatate din doritori s-ar multumi cu extra :))

dani29
18-12-2004, 15:18
ma bucur nespus de acest pachet,si sunt multumit de ce au
deocamdata in acest pachet.azi am trimis email pentru pachetul de
baza si extra.sper ca in viitor sa aiba si hbo( nu simt lipsa protv,ca
antena1si national sunt mult mai bune)
dani29

cableguy
19-12-2004, 12:14
nu este ciudat ca rcs nu sufla o vorba iar mirosat face deja inscrieri, are site cu canale si pachete din oferta lor :?:

in zona oradea habar nu au cei de la tvs de asa ceva... de instalari antene de catre angajati nici nu poate fi vorba... nu se prea pricep si nici nu au timp acum cind au de facut si service si instalari noi de Sarbatori

Fanta
19-12-2004, 12:40
Miro sat este primul distribuitor oficilal si a pregatit de o luna de zile acest moment.De aceea sunt pregatiti sa ofere on line abonamente doritorilor.
Din informatiile pe care le am sunt inscrise deja cateva sute de persoane care vor primi kiturile chiar in prima zi de emisie.
Saptamana care va incepe de maine ne va aduce raspunsurile la toate intrebarile voastre.

Fanta
RDI Team

florynus
19-12-2004, 13:59
Eu unul am facut deja comanda online si sper sa se faca odata lumina in privinta preturilor si a inceperii emisiei ca nu mai am rabdare :? . Daca pot sa am pachetul pana de craciun asta e cadoul pe care mi-l fac de Mos Craciun :P .

wambertos
19-12-2004, 14:43
Oare "€" nu a ajuns si la Bucuresti?

Preturile sunt exprimate in USD si contin TVA
http://www.dth-romania.ro/preturiabonamente.php

Doar vrem sa intram in statele unite ale Europei nu ale Americii.
Dolarul e in cadere!

aliat
19-12-2004, 16:37
de mult astept un pachet tv romanesc, dar pacat ca nu vinde cartela io unul mas fi abonat 100% , dar cu cumparatul aparatului nu ma abonez ,ca doar nu fac colectie de aparate :)
sper ca vor baga in grila de posturi tv HBO

ffleseru
19-12-2004, 17:38
Stie cineva de unde poate fi procurat in jud Alba ??

MrMxyzptlk
19-12-2004, 17:41
Momentan numai MiroSat este anuntat ca distribuitor RCS. Poti sa-te inscrii pe lista de asteptare pe pagina www.dth-romania.ro si poti sa faci comanda de la ei ...

anetea
20-12-2004, 14:17
In Baza din 29 programe sunt 2 RCS-Info?

Aurel

fiberspeeder
20-12-2004, 17:07
In Baza din 29 programe sunt 2 RCS-Info?

Aurel

mai bine mai bagau un canal RCS- Info si aveau pachet rotunjit la 30 de canale... sau inca 71 de RCS-Info si aveau competitie cu sky la cate pachete ofera in total... :)

LAURI
20-12-2004, 18:06
Nici mie nu imi convine sa platesc pachet complet cu parabolica si receptor etc.
Eu sunt convins ca o sa ofere in timp si varianta numai cu cartela, pt.ca e o aberatie pt. cei care au toata aparatura sa isi mai umple beciul inutil cu alte "ligheane" si alte receptoare...si pt. "bunica" de la etj. 7 care nu are habar de treburile astea -> oferta: pachet complet !
Asa ca ascultati sfatul lui @tylk si mai asteptati.

Precum spunea onoratul nostru membru @mihaip : "copiii cuminti care stiu sa astepte, vor fi rasplatiti !" :P 8)

Birdman
20-12-2004, 21:07
Extraordinara oferta :shock: Nici nu stiu cum sa fac sa ma puna si pe mine pe lista mai repede.

I-auzi ce de avantaje: 29 de canale care sunt de fapt 27, preturi avantajoase care nu se cunosc (dar sunt in dolari, ce bine!), capeti vrei-nu-vrei un kit complet pe langa ala care-l aveai deja, si ai marea oportunitate sa te inscrii pe lista de asteptare (ca tare ne mai plac noua cozile).

Gata, am plecat ca mi-o iau altii inainte :P

KingBlana
20-12-2004, 21:14
Decat sa facem misto de munca unora , mai bine am colora cu Paint , decat sa postam aici (unii dintre noi) .....

danjoe
20-12-2004, 22:14
Paketul daca ne raportam la altzii este micutz, Si mai ales surprinde lipsa Media-Pro. si ceilaltzi ce acu' sunt mari cu sute de programe in pakete au inceput la fel., cu putzin.
DAR trebuie mentzionat ca este un INCEPUT si ar trebui decat sa facem mishto sau sa vorbim vulgar-mitocaneste, sa facem ceva pentru promovarea ideii de DTH, de spargerea monopolului CATV., de faptul ca asanumita romanie secondhand are si ea nevoie de informatie, cultura si divertisment.
Sa incurajam , macar prin informatia pe care o impartasim celor nestiutori. la ce inseamna DTH. satelitzi.antene.ird-uri.
Daca avem un receptor digital sau o dvbCard, si stim a monta o antena de satelit, nu ne de dreptul sa ne batem joc de cei ce muncesc acuma pentru a introduce un nou concept sau de cei ce au nevoie de acesta.
stima,
danjoedesinaia

Fanta
20-12-2004, 23:15
Ma bucura diversitatea de opinii care insotesc apropiata lansare a pachetului DTH by RCS.
Maine este ziua cea mare ! Maine vom afla cu totii preturile echipamentelor si a abonamentului.Din surse sigure preturile sunt INCREDIBIL de MICI ! Vom avea cel mai ieftin abonament din Europa in conditiile in care ofera actuala se va mari considerabil.In actuala situatie pot sa va spun fara sa exagerez ca insusi operatorii de cablu vor avea un concurent puternic in acest pachet DTH.
In plus RCS pregateste si o super promotie celor ce se abonneaza in aceasta perioada.O superoferta de sarbatori.

Ma bucur ca am putut sa fiu primul care va anunta aceasta veste.Maine o sa aflati toate detaliile intr-un comunicat de presa oficial emis de RCS.

Fanta
RDI Team

PS
@tuturor celor ce inca nu sunt convinsi de aceasta oferta a primului pachet DTH le recomand sa urmareasca maine comunicatul RCS.
Credeti-ma ca in noaptea aceasta voi dormi foarte linistit.In sfarsit sunt convins ca vom avea primul pachet DTH in Romania si poate un lider european priviind raportul calitate/pret.

cableguy
20-12-2004, 23:21
sa le ajute DUMNEZEU

florynus
20-12-2004, 23:43
Pana maine nu mai e mult deci sa vedem si noi ce o sa fie :D

zumeo_z
20-12-2004, 23:45
@fanta: ... maine la ce ora shi pe unde, pe sticla ?

blu sky
20-12-2004, 23:49
Seara Buna
Fanta ascris ca mine aflam preturile.
dar ca lanseaza miine nu a scris.
Eu zic ar fi bine sa dea citeva zile FTA sa faca pofta la lume.

numai bine.

blu sky

nicky
21-12-2004, 01:43
Domnilor,

Doar putina rabdare si ce a promis Fanta se va intimpla... Este adevarat, miine (mai precis azi, ca am trecut de miezul noptii) vom afla cu totii in mod oficial ce urmeaza sa aduca RCS in pachetzelul de Craciun..."Pretzul" este un fel de cadou...

Multumesc de incredere, este bine sa stii ca ai prieteni si sustinatori...

FTA? Poate un canal-doua la inceput, ca la mai mult ne omoara baietii cu drepturile si nu vrem sa incepem cu stingu'...Doar cit sa vedeti calitatea semnalului si sa ne credeti ca sintem seriosi.

Trebuie sa ne mai "jucam" un pic cu sistemul, dar promitem sa va placa ce va iesi la urma urmelor.

Cele bune,

Nicky

Fanta
21-12-2004, 03:05
In premiera pentru cei curiosi si nu numai cateva fotografii cu meniul receptorului Hyundai HSS 1120-NA

http://www.dth-romania.ro/pozepachet/5750.jpg

http://www.dth-romania.ro/pozepachet/5761.jpg

http://www.dth-romania.ro/pozepachet/pachet1.jpg

Mult mai multe puteti vizualiza daca accesati :
http://www.dth-romania.ro/pozepachet.php

NOU !
Manualul receptorului in lb romana (format Microsoft Word) :

http://www.dth-romania.ro/manual_de_utilizare_ro.doc

Have a nice day !

Fanta
RDI Team

zumeo_z
21-12-2004, 03:29
... iar pentru cei care doresc sa fie ca "Montatori independentzi", acum avetzi posibilitatea sa va inscrietzi la adresa de mai jos ...

http://www.dth-romania.ro/montatori.php

P.S. FANTA, nu ma culc pina nu imi zici pretzurile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bafta,

Fanta
21-12-2004, 03:51
@zumeo_z

Prietene,du-te la culcare.Maine e ziua cea mare ! Vom afla cu totii oferta RCS.Pot sa-ti spun doar ca preturile sunt atat de mici ca abia le pot vedea ! :clap:

Nu pot sa nu ma abtin.Preturile ce vor fi anuntate maine (adica azi) sunt RIDICOL de mici !

zumeo_z
21-12-2004, 04:15
... preturile sunt atat de mici ca abia le pot vedea ! :clap:

15€
14€
13€
12€
11€
10€
9€
8€
7€
6€
5€
4€
3€
2€
1€

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fanta
21-12-2004, 04:18
@zumeo_z
100% de acord cu tine :)

zumeo_z
21-12-2004, 04:24
Pentru cine inca nu cunoaste aria de acoperire a spotului cu RCS ...

http://www.dth-romania.ro/poze/Intelsat-10-02.jpg

zumeo_z
21-12-2004, 04:38
Intrebari frecvente
sursa: http://www.dth-romania.ro/faq.php

Cine este MIRO SAT SRL ?
MIRO SAT SRL este prima firma din Romania specializata exclusiv pe importul si distributia de subscriptii oficiale pentru principalele pachete tv din Europa. La sfarsitul anului 2004 a devenit primul distribuitor pentru pachetul romanesc DTH scos de RCS

Cum ma pot abona la pachetul DTH oferit de RCS ?
Simplu: vizitezi cel mai apropiat dealer RCS sau accesezi si te inscrii in pagina de web : http://www.dth-romania.ro/waitinglist.php

Posed instalatie completa de receptie tv prin satelit. Ce trebuie sa achizitionez de la dumneavoastra ?
Daca aveti deja o instalatie de receptie tv prin satelit este necesar sa achizitionati un receptor si cartela de decodare. Cartela functioneaza numai imperecheata cu receiverul. Orice alt receiver sau C.I. (cam) nu pot functiona impreuna cu aceasta cartela

Care sunt parametrii de receptie a programelor TV din acest pachet ?
Satelit Intelsat 10-02 la 1.0°W pozitie orbitala. Programele se pot receptiona pe doua transpondere :
Frecventa : 12687
Polaritate : H
Simbol rate : 27500
FEC : 3/4

Frecventa : 12723
Polaritate : H
Simbol rate : 27500
FEC : 3/4

Cartela este proprietatea RCS ?
Da. Indiferent de perioada subscriptiei cartela de decodare va ramane in proprietatea RCS. Dupa expirarea abonamentului sunteti obligat sa o returnati

Ce norma de codare este folosita de pachetul DTH oferit de RCS ?
Pachetul foloseste ultima versiune nagravision (Nagra 2 CAS 6) oferita de Kudelsky SA Switzerland

Programele sunt emise in mai multe limbi ?
Da. Cele care au varianta in limba engleza sau maghiara sunt emise si cu aceste coloane sonore

Ce diametru trebuie sa aiba antena parabolica pentru a receptiona programele tv din acest pachet ?
Diametrul recomandat al antenei variaza intre 0.7m - 0.9m in functie de locatia dumneavoastra

Mai pot folosi si alt cam impreuna cu receptorul Hyundai HSS 1120-NA ?
Nu. Nici un alt cam sau alta cartela nu sunt compatibile cu acest receptor. Puteti totusi receptiona programe necodate (FTA)

Ce tip de LNB oferiti in pachetul Gold ?
Avem doua tipuri :
Strong 0.3db
Vector 0.5db
Alegerea va apartine si veti opta pentru una din variante in momentul in care veti comanda un pachet Gold.

Pot avea acces la programe tip pay per view ? Daca da, cum ?
In prima faza pachetul nu va contine programe pay per view dar acestea va vor fi oferite in viitorul apropiat. Plata evenimentelor comandate se va face cu ajutorul cartelelor prepay

Cum pot intra cel mai repede in posesia coletului ?
Cea mai folosita metoda este Posta Romana prin serviciile sale Prioripost si Ramburs. Folosind aceste servicii puteti intra in posesia coletului in 1-3 zile in functie de localitatea destinatie

Este necesar sa cumpar receptorul ? Il pot inchiria ?
Ca orice provider care se respecta RCS-DTH va ofera gratuit in custodie receptorul cu conditia sa platiti cu 15% mai mult pretul abonamentului pentru care ati optat

Ce imi ofera in plus pachetul DTH fata de operatorul de cablu care ma deserveste ?
In primul rand calitate, standardul profesional DVB, accesul la EPG (Electronic Programming Guide), multisound si/sau subtitrare pe anumite programe din pachet, posibilitatea in viitor de a avea acces la canale pay per view, evitarea inerentelor probleme de transmisie a operatorului catv

Voi putea avea si acces la Internet prin intermediul acestui serviciu ?
Pentru moment nu

Care este zona de acoperire a satelitului ?
Satelitul acopera practic toata Europa si nordul Africii dar nu se poate receptiona pe continentul nord-american.

Voi avea acces la programe radio prin intermediul acestui serviciu ?
Pentru moment nu

Receptorul este compatibil DiSEqC ?
Da este compatibil cu versiunile 1.0 si 1.2 ale acestui standard. Mai multe informatii despre receiver puteti afla consultand manualul acestuia pe care il puteti accesa din meniul site-ului nostru ...

... pentru mai multe detalii http://www.dth-romania.ro/faq.php

MrMxyzptlk
21-12-2004, 08:31
Interesant ... receptorul nu are iesire SCART numai RCA ... Deci cumparati-va convertoare RCA-SCART.

Dar cred ca este logic nu? RCS lucreaza cu RCA :)

yanq
21-12-2004, 08:52
sa inteleg ca receptorul nu are meniul in romana!!!!!!!

yanq
21-12-2004, 09:11
totusi dupa manualul de utilizare parca ar avea romana! :lol:

MrMxyzptlk
21-12-2004, 09:39
Interesant ... de pe pagina oficiala RCS au disparut Ultimele Stiri ... Cred ca se pregateste ceva. Sunt enorm de curios ...

g@bi
21-12-2004, 10:03
Care sunt PRETURILE?????

florynus
21-12-2004, 11:13
O veste buna zic eu este ca nu trebuie sa cumparam receiverul ci putem sa-l luam in chirie daca platim 15% mai mult pe luna. :lol:

cableguy
21-12-2004, 11:17
luatul in chirie va avea probabil si ceva garantii... altfel :twisted:

cdan
21-12-2004, 11:21
mie nu mi se pare o chestie nemaitagadam. daca cumpar chesti asta IAR voi fi legat de ei! eu nu inteleg de ce se bucura toti cind de fapt tot legati sintem, poate sfoara sa fie un pic mai lunga!!! sau, de fapt, lungimea e aceeasi, numai ca e lant, nu sfoara!!!! poate sint eu negativist, dar nu vad NICI UN AVANTAJ. Poate mi-l explica cineva!

cableguy
21-12-2004, 11:24
receptorul se poate folosi si pentru programe FTA, asa ca mai poti prinde si alte canale chiar si fara sa ai abonament le rcs-dth :!:

cdan
21-12-2004, 11:26
dar daca am DEJA un receiver?????

cableguy
21-12-2004, 11:29
poti sa-l vinzi :lol:

daca ai o masina si-ti doresti alta mai performanta, nu ti-o cumperi pe cea noua fiindca ai deja una veche??

poti sa le tii pe amindoua daca ai bani :)

cdan
21-12-2004, 11:32
unu la mana: NU CRED CA REC ala e mai performanta decit cel pe care il am.. daca ma iau dupa exemplul tau, al doilea rec tre sa fie mai performant...asa ca...a cazut asta.
doi la mana: cu rec pe care il am vad cam tot ce va transmite RCSul...asa ca...nici asta nu sta in picioare...
MAI AVETI? ca pina acum nu m-ati convins!

cableguy
21-12-2004, 11:35
pachetul va fi nagra si si cartela este imperecheata cu receptorul ca o masura antipiraterie... asa ca poti sa ai receptor superperformant ca tot degeaba

vorbim discutii, sa asteptam oferta si fiecare este liber sa aleaga sau nu ce doreste

viitorul asta va fi, dth-ul

cdan
21-12-2004, 11:42
de ce te superi? vreau argumente serioase sa scot banii astia din buzunar si sa devin client. se pare ca NU prea sint! vreau sa spun ca aproape aceleasi programe le vad cu un sistem ce nu ma obliga sa ramin cu un provider sau, daca nu, nu am ce face cu sistemul!!!

LAURI
21-12-2004, 11:51
de ce te superi? vreau argumente serioase sa scot banii astia din buzunar si sa devin client. se pare ca NU prea sint! vreau sa spun ca aproape aceleasi programe le vad cu un sistem ce nu ma obliga sa ramin cu un provider sau, daca nu, nu am ce face cu sistemul!!!

De exemplu nu te mai agati de antena sa intorci pe 10 sateliti sa prinzi niste emisiuni in limba romana, ci le ai pe toate pe un singur satelit.
Apoi vedem si noi meciurile nationalei si a cluburilor romanesti LIVE si MEREU acum ...(transmise de obicei de TVR1 sau
Antena 1). Iti ajung argumentele pt. inceput ???

cableguy
21-12-2004, 12:01
eu nu sunt avocatul dth

eu voi cumpara pachetul pentru cele 5 discovery pe care nu le am pe cablu in comuna unde stau.

nu cred ca vezi decit cele fta dar restul n-ai cu ce sistem sa le vezi.

antena1, nat geogra in romana, 5 discovery in romana, romantica, etc.
n-ai cum sa le vezi

cdan
21-12-2004, 12:03
da, astea sint citeva argumente!
dar ce fac fac cu instalatia veche?
ca sa mai pun peste inca o antena, un rec, alte cabluri, alta telecomanda...alt TV...cam scumpa distractia. de ce nu vind DOAR CARTELA????
ar fi MUUUUUULT mai SIMPLU pt mine! asa m-as abona si eu!

LAURI
21-12-2004, 12:17
da, astea sint citeva argumente!
dar ce fac fac cu instalatia veche?
ca sa mai pun peste inca o antena, un rec, alte cabluri, alta telecomanda...alt TV...cam scumpa distractia. de ce nu vind DOAR CARTELA????
ar fi MUUUUUULT mai SIMPLU pt mine! asa m-as abona si eu!

Nu numai pt. tine. Am postat undeva ca e o prostie in privinta echipamentului .Toti cei care au deja echipamentul au nevoie numai de cartela.Logic. Eu consider ca aici e o nesimtire ca NU ofera mai multe oferte de pachet :

1. Numai cartela
2. sistem complet

La punctul 1. este de spus ca tehnic sistemul NagraA are nevoie de un receptor "pereche" (asa e si la Premiere), dar nu e nevoie sa ne bage pe git mufe, LNB, parabolica etc ...

anetea
21-12-2004, 12:24
Poti sa cumperi doar kit-ul Silver care cuprinde doar:
Receiver Hyundai
Card acces (smartcard)
Manual de utilizare

Aurel

imported_admin
21-12-2004, 12:34
Poti sa cumperi doar kit-ul Silver care cuprinde doar:
Receiver Hyundai
Card acces (smartcard)
Manual de utilizare
Aurel

Exact. Sau citat din Intrebari frecvente :

"Este necesar sa cumpar antena si lnb-ul daca am deja ?
Evident ca nu. Daca aveti deja antena si doriti sa o folositi nu sunteti obligat sa mai cumparati una de la noi. Puteti achizitiona kitul Silver ce include doar receptorul si cartela de decodare"

Daca stati putin sa va ganditi vanzarea unui receptor ofera multe avantaje
RCS-ului ca si companie. Cel mai important este suportul tehnic. Credeti-ma
ca stiu ce inseamna sa oferi suport tehnic pe zeci de tipuri de receptoare
si CI-uri :-(

RDI admin

cdan
21-12-2004, 12:39
cred ca merg pe nisipuri miscatoare cu intrebaril;e mele...vad ca toti sint PRO.

Calin79
21-12-2004, 12:39
DA-TI SCAN LA TRANSPONDERE CU SR 27.500.INTRA O GRAMADA DE CANALE.
DTH de la RCS ESTE REALITATE ! EMITE !

Check !

anetea
21-12-2004, 12:42
Intra toate din lista necodate?

Aurel

imported_admin
21-12-2004, 12:43
DA-TI SCAN LA TRANSPONDERE CU SR 27.500.INTRA O GRAMADA DE CANALE.
DTH de la RCS ESTE REALITATE ! EMITE !
Check !
LOL, inca unul care nu a dormit azi-noapte.
Eu am ochii cat cepele :shock:

RDI admin

imported_admin
21-12-2004, 12:45
cred ca merg pe nisipuri miscatoare cu intrebaril;e mele...vad ca toti sint PRO.
Eu unul sunt obiectiv.
Nu mi-o lua in nume de rau, zau, dar e un lucru frumos care se intampla
in Romania. Daca Mos Craciun ar exista as stii ce sa-l rog sa imi aduca...
RDI admin

Birdman
21-12-2004, 12:55
Eu unul sunt obiectiv.
Nu mi-o lua in nume de rau, zau, dar e un lucru frumos care se intampla
in Romania. Daca Mos Craciun ar exista as stii ce sa-l rog sa imi aduca...
RDI admin

Mda, si eu eram cam sceptic. Cel putin una din intrebarile care le aveam s-a lamurit, adica nu trebuie neaparat sa luam si instalatia de pe casa daca deja mai aveam una, asta e bine.

Ramane acum sa vedem si preturile, dar daca Fanta e asa optimist, o sti ceva.

Daca preturile sunt OK si gasesc un loc pentru receiver, m-as combina si eu, fie si numai pentru a da o palma morala provider-ului meu de cablu (altul decat RCS) care m-a scos din minti pana acuma cu atitudinea de regie autonoma pe care o are.

Oricum, poate au fost bune la ceva si comentariile care nu sunt pro, nu e cazul sa se supere nimeni dar asa se afla ce gandeste lumea despre o oferta.

Numai bine 8)

spirit
21-12-2004, 13:09
@ADMIN , cand e ora Z IN CARE STIM OFERTA SA NU STAM PE NET DEGEABA CA MULTI SUNTEM PE DIAL-UP SI COSTA !

CU RESPECT

imported_admin
21-12-2004, 13:15
Crede-ma ca daca as stii exact ti-as spune. Din pacate nici eu nu stiu :-(

RDI admin

cdan
21-12-2004, 13:34
@admin: respectele mele ca vb frumos! multumesc. Eu insa am cablu RCs acasa si un alt rec de satelit. Asa ca sint un pic sceptic daca sa trec sau nu: adica dau RCS pe RCS? Si nu vreu sa renunt la instalatia mea!!! E OK si vad ceva cu ea (inca...pina s-or stinge toate... :wink: ) Iar ca sa mai pun o antena pe bloc...nu mai ma cert iar cu vecinii! Pt mine ar fi fost interesant sa imi dea cartela, sa platesc mai putin decit la cablu dar sa vad macar aceleasi programe (un plus ar fi calitatea). Am si tel daca au nevoie sa se lege la sistemul meu... (desi nu stiu cum ar putea pt ca nu am acces la el decit pe un cablu null modem, dar ma rog, nu e treaba mea...).
Asa ca pt mine nu e interesant la bloc. La curte nici atit pt ca imi limiteaza optiunile! :roll:

imported_admin
21-12-2004, 13:44
@admin: respectele mele ca vb frumos! multumesc. Eu insa am cablu RCs acasa si un alt rec de satelit. Asa ca sint un pic sceptic daca sa trec sau nu: adica dau RCS pe RCS? Si nu vreu sa renunt la instalatia mea!!! E OK si vad ceva cu ea (inca...pina s-or stinge toate... :wink: ) Iar ca sa mai pun o antena pe bloc...nu mai ma cert iar cu vecinii! Pt mine ar fi fost interesant sa imi dea cartela, sa platesc mai putin decit la cablu dar sa vad macar aceleasi programe (un plus ar fi calitatea). Am si tel daca au nevoie sa se lege la sistemul meu... (desi nu stiu cum ar putea pt ca nu am acces la el decit pe un cablu null modem, dar ma rog, nu e treaba mea...).
Asa ca pt mine nu e interesant la bloc. La curte nici atit pt ca imi limiteaza optiunile! :roll:
Este adevarat, RCS este si operator de cablu sigur nu va renunta prea curand
la aceasta afacere :-) Sunt absolut convins ca nu a obligat pe nimeni
sa faca vreo schimbare radicala sau sa-i forteze sa treaca de la cablu la DTH
(si sigur nici nu vor face asa ceva).
Totusi sunt unele persoane care s-au saturat de problemele inerente ale
unei retele de cablu. Cand ti-e lumea mai draga iti taie cineva cablul,
purici, zgomot, sunet decalat (uneori). Altii au case prin zone nepenetrate
inca de catv.
Asa cum cineva bine spunea acum cateva minute exista si pareri contra.
Fiecare va decide la adapostul propriilor motive dar pentru mine un lucru e sigur :
Nu o sa dau NICIODATA 9 milioane pe un receiver la Focus Sat.
Daca au nevoie de bani sa munceasca, nu sa se foloseasca de noi.
Si daca preturile RCS sunt asa cum am inteles atunci cei de la Focus pot
sa uite de ideea de a mai iesi pe piata.

My two cents,
RDI admin

cableguy
21-12-2004, 13:52
daca ies cu o oferta bomba chiar ca flocus pot sa uite de dth :twisted:

dani2000
21-12-2004, 16:29
Receptorul este compatibil DiSEqC ?
Da este compatibil cu versiunile 1.0 si 1.2 ale acestui standard. Mai multe informatii despre receiver puteti afla consultand manualul acestuia pe care il puteti accesa din meniul site-ului nostru ...

Merge si Diseqc 1.1 ca la toate celelate receptoare facute de Hyundai ?

Fanta
21-12-2004, 17:02
BOMBA A EXPLODAT !
AU APARUT PRETURILE ! TINETI-VA BINE !

http://www.dth-romania.ro/preturikituri.php

Asa cum v-am anunta preturile sunt incredibil de mici.

Fanta
RDI Team

TheLost
21-12-2004, 17:07
Intr'adevar :D
Super pretzuri!

florynus
21-12-2004, 17:14
Vreau receiverul odata oare cand va veni? :shock:

catalinn
21-12-2004, 17:17
@fanta
noi care suntem in afara romaniei cum draku facem ?????? suntem pe lista, mai departe???

nrares
21-12-2004, 17:25
La preturile de pe lista merita cumparat tot pachetul Gold. O parabola +cablu+Lnb+mufe= 15 dolari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

miloo
21-12-2004, 18:03
BOMBA A EXPLODAT !
AU APARUT PRETURILE ! TINETI-VA BINE !

http://www.dth-romania.ro/preturikituri.php

Asa cum v-am anunta preturile sunt incredibil de mici.

Fanta
RDI Team

Intradevari PACHETUL DTH ROMANIA MERITA CUMPARAT !

Insa o mica nelamurire !

De exemplu daca dormim achiuzitionarea unui pachet BAZA+EXTRA pe 3 ani pretul este 189+250.2 $ sau doar 250.2 $ ...aceasta este singura mea nelamurire ! ...daca cineva e in masura sa explice va rog .... !

MERSI !

florynus
21-12-2004, 18:15
Doar 250

spirit
21-12-2004, 18:23
LOGIC AR FI 250 , dar exprimarea in sait e ambiguua . Aici numai FANTA poate raspunde !

florynus
21-12-2004, 18:26
Da dar unde e fanta??

KingBlana
21-12-2004, 18:29
O fi in gara , incarca miile de receivere in vagoane pentru voi :)

spirit
21-12-2004, 18:29
Cred ca doarme a avut o zi f.f.f.f. grea !!!

cableguy
21-12-2004, 18:30
adio flocussat :)
oferta rcs este incredibila :o

florynus
21-12-2004, 18:38
Cei de la Focussat trebuie sa faca o alta oferta ca nu vad pe nimeni sa dea 9000000 de lei pe kitul lor :evil: . Oferta de la RCS este fffffffff buna :D

nrares
21-12-2004, 18:41
De exemplu daca dormim achiuzitionarea unui pachet BAZA+EXTRA pe 3 ani pretul este 189+250.2 $ sau doar 250.2 $ ...aceasta este singura mea nelamurire ! ...daca cineva e in masura sa explice va rog .... !

E foarte corect scris, in varianta Basic pe 3 ani costa 189$ iar in varianta Extra costa 250,2$ pentru aceeasi perioada.

cableguy
21-12-2004, 18:42
nu pomenesc totusi cind incepe vinzarea :?

spirit
21-12-2004, 18:43
Iti cumperi kitul+abonamentul pe un an +bonus 3 luni gratuit de la RCS. Faci un chef cu prietenii si tot iti mai raman bani de taxi sa te intorci acasa pana la cat cer cei de la Focussat :D :D :D

KingBlana
21-12-2004, 18:44
Poate a si inceput de cateva ore 8)

cucu
21-12-2004, 18:46
extra=4 programe, nu baza+ 4 programe!
Cel putin asa scrie.
Cit despre vinzare au zis ca ne vor contacta pe email in seara asta.

nrares
21-12-2004, 18:47

Pai odata ce au postat preturile inseamna ca a inceput si vanzarea catre po....tie. Este interesant de vazut (asteptam confirmarea primului utilizator) cand si cum va fi efectuata vanzarea catre cei din strainatate. Asta daca va fi. Daca nu, o noua meserie a aparut in Romania - intermediator de echipament DTH Romania. :lol: :lol: :lol:
Daca e nevoie intermediez pentru persoane atent selectionate cumpararea si expedierea echipamentelor in strainatate.

KingBlana
21-12-2004, 18:51
Cel putin asa scrie.
Cit despre vinzare au zis ca ne vor contacta pe email in seara asta.

La orice operator din lumea asta , pachetul extra contine si pachetul basic .

deci basic= basic
extra = basic+extra

cableguy
21-12-2004, 18:51
@nrares are dreptate :)

problema ramine cu cartela cind este expirata, daca nu mai vrea auslanderul roman sa o dea inapoi??

rz +
21-12-2004, 18:52
Super oferta!
Bravo RCS!

P.S. La ora asta doar pe 12.687H, 27500 sunt programe... codate, desigur.

clasix
21-12-2004, 18:52
Cred ca domnii de la focussat "the first romanian DTH platform" au trecut la milimetru pe langa infarct cand au aflat oferta RCS !
Daca mai vor sa se lanseze trebuie sa-si revizuiasca tota strategia!De la 9000000kit-ul si 380000 abonamentul extra pana la oferta RCS e cale destul de lungaaaaa !
Stiti cand vom avea primele aparate?

nrares
21-12-2004, 18:54
Cel putin asa scrie.

Man, in orice pachet din afara (D+, C+, etc) Discovery - toate, National Geo., Animal Pl. apar laolalta. Nu vad cum la acest pachet cele trei extra Discovery + un XXX sa coste in plus 6,95$. Deci raman la interpretarea mea:
1. Basic 5,25$/luna
2. Basic+4 canale extra 6,95$/luna

florynus
21-12-2004, 18:54

problema ramine cu cartela cind este expirata, daca nu mai vrea auslanderul roman sa o dea inapoi??
Si la Premiere zice la fel dar eu am pierdut cartea si nu mi-au mai zis nimic :)

clasix
21-12-2004, 18:59
Cel putin asa scrie.

Man, in orice pachet din afara (D+, C+, etc) Discovery - toate, National Geo., Animal Pl. apar laolalta. Nu vad cum la acest pachet cele trei extra Discovery + un XXX sa coste in plus 6,95$. Deci raman la interpretarea mea:
1. Basic 5,25$/luna
2. Basic+4 canale extra 6,95$/luna
Am sa va lamuresc cu treaba asta!
Am timis un mail la RCS cu problema asta si raspunsul lor a fost:Pachetul extra include pachetul de baza + celelalte 4 programe! Deci este clar. Cu respect,clasix

nrares
21-12-2004, 18:59

Si la Premiere zice la fel dar eu am pierdut cartea si nu mi-au mai zis nimic :)

Da man, da aia "E NEMTI". :lol: :lol: :lol: Poate ca odata cu noua conducere a tarii vor incepe si romanii sa lucreze si sa gandeasca ca nemtii.

bazil0101
21-12-2004, 19:08
premiere daca nu le dai cartea te taxeaza, cine scapa este doar o intimplare, asa ca nu va bazati pe asta!

Poate ca odata cu noua conducere a tarii vor incepe si romanii sa lucreze si sa gandeasca ca nemtii.
diferenta genetica prea mare intre latini si teutoni ca sa gindeasca vreodata la fel :lol:

florynus
21-12-2004, 20:24
De maine se incepe distribuirea kiturilor. :D

spirit
21-12-2004, 20:28
Maine ne contacteaza sau maine ni le trimit la cei inscrisi :?: :?: :?:

stailus
21-12-2004, 20:31
va incepe de maine dar tre facute facturi proforme si achitat abonamentul/receiveru si probabil un OP sau chitanta pe fax. Inca nu au precizat care e modalitatea de plata si daca se poate face si la caseriile RCS (in orasele unde sunt desigur).

P.S. Eu pe 12723 nu prind nimic ... prinde cineva ceva pe 12723? doar pe cealanta si vad ca baietii se joaca si cu EPG. In schimb nici un pid de subtitrare sau TXT pe canalele respective.

florynus
21-12-2004, 20:35
Maine ne contacteaza sau maine ni le trimit la cei inscrisi :?: :?: :?:
De maine le trimite in ordinea inscrierii iar plata se poate face prin ramburs sau prin banca(platesti si dupa asta primesti) :o

rz +
21-12-2004, 20:47
va incepe de maine dar tre facute facturi proforme si achitat abonamentul/receiveru si probabil un OP sau chitanta pe fax. Inca nu au precizat care e modalitatea de plata si daca se poate face si la caseriile RCS (in orasele unde sunt desigur).

P.S. Eu pe 12723 nu prind nimic ... prinde cineva ceva pe 12723? doar pe cealanta si vad ca baietii se joaca si cu EPG. In schimb nici un pid de subtitrare sau TXT pe canalele respective.

In momentual asta nu sunt programe la scanare... nici pe 12.687H si nici pe 12.723H

robin
21-12-2004, 20:52
nimic....!

florynus
21-12-2004, 21:11
12687, Horizontal, symbolrate 27500,fec 3/4. Aici prind eu tot pachetul :twisted:

cosimo
21-12-2004, 21:14
@ florynus
pai,ce prinzi ca acum am dat scanare si nu imi da nimic!!!!!!!!!!!!

stailus
21-12-2004, 21:16
la fel si la mine. NIMIC. am prin intradevar pe la ora 19 dar acum nimic ... doar semnal.

cableguy
21-12-2004, 21:18
@florynus

de unde stii ca de miine se distribuie kit-urile :?:

bazil0101
21-12-2004, 21:20
@cableguy,
cei care au facut comanda au primit mail in legatura cu distributia

stailus
21-12-2004, 21:22
se pare ca numai uni.. eu nu am primit nimic :(

wambertos
21-12-2004, 21:23
Pretul e "criminal" de bun!! Nu ma asteptam!
Asta da dovada ca si romanii au invatat cum se face comert!
Sper sa aiba abonati cu carul,sau cit au calculat ei ca sa iasa in plus.

Succes!!

bazil0101
21-12-2004, 21:24
@stailus
probabil conteaza ce nr. ai pe lista de inscriere, si tipul de abonament

KingBlana
21-12-2004, 21:24
Aveti rabdare , credeti ca rezista la avalansa de mailuri ?

cableguy
21-12-2004, 21:33
aha :o
lista :!:

da digitv nu merita si el un site micut cu toate treburile :?:

se lasa pe seama lu miro :?:

prea multe intrebari imi pun :(

vom vedea in zilele urmatoare cind apar primii fericiti utilizatori ai dth-ului :lol:

stailus
21-12-2004, 21:33
Aveti rabdare , credeti ca rezista la avalansa de mailuri ?
sa mai angajeze niste oameni :)

tylk
21-12-2004, 21:34
Calmati-va un pic si asteptati 15 ianuarie pana se lanseaza si Focus pentru a avea termeni de comparatie,aviz celor care nu-si pot permite abonarea la ambele platforme.
Nu va avantati impulsionati doar de pret,pretul este identic cu cele folosite pentru pachetele prin cablu.
Ce draq 3 saptamani nu este sfarsitul lumii!!atata rabdare tot aveti nu?
Nu se stie dar poate Focus mai are un as in maneca pe care nu l-a aratat inca.....rabdare....rabdare

Nu uitati : Cine plange la urma ,plange degeaba

stailus
21-12-2004, 21:42
da digitv nu merita si el un site micut cu toate treburile :?:

domain-name: digitv.ro
description: The domain digitv.ro has been requested.
admin-contact: ROR1-ROTLD
technical-contact: ROR1-ROTLD
zone-contact: ROR1-ROTLD
nameserver: ns.rnc.ro
nameserver: ns-a.rnc.ro
info: the domain is blocked, request pending
info: Register your .ro domain names at http://www.rotld.ro/
notify: domain-admin@listserv.rnc.ro
object-maintained-by: ROTLD-MNT
updated: domain-admin@listserv.rnc.ro 20041221
source: ROTLD
application-date: 20041221
domain-status: request being processed

person: RO Domain Registry
address: .RO Domain Registry
address: National Institute for Research and Development in
address: Informatics
address: Bd. Averescu 8-10, Sector 1
address: Bucharest 71316
address: Romania
phone: +40-21-224 07 62
fax-no: +40-21-224 1084
e-mail: domain-admin@rnc.ro
nic-hdl: ROR1-ROTLD
info: object maintained by .ro registry
info: Register your .ro domain names at http://www.rotld.ro/
notify: domain-admin@listserv.rnc.ro
object-maintained-by: ROTLD-MNT
updated: estaicut@rnc.ro 20000813
source: ROTLD

se pare ca domeniu a fost cerut de cineva :)

cableguy
21-12-2004, 21:42
focus nu mai are rost sa iasa ca n-au alta oferta, ci aceeasi

asteptati degeaba :)

urmeaza upc :!: peste vreo 6 luni

este o parere realista :idea:

stailus
21-12-2004, 21:45
chiar aucm totul e FTA pe 12687... repede :)

ciprian_73
21-12-2004, 21:52
Asa e!!!!!!!!!Sa vedem cat va dura...

root
21-12-2004, 21:59
Nu stiu cum fac astia, dar din momentul cand le scriu un email imi raspund f detaliat in doar maximum 5 minute!!
Or fi avand o armata de oameni ca doar n-oi fi eu al mai norocos...
Mi-au spus ca-mi vor trimite o proforma in seara asta iar plata se poate face cand ridici coletul sau in avans prin banca.
Avantajul ar fi cred sa platesti cand ridici coletul, castigi timp.
Daca optezi prin banca, ei nu trimit pachetul decat in momentul cand le intra banii in cont, ceea ce incetineste procesul cred eu mai ales acum de sarbatori.
Si asa prevad o zapaceala de sarbatori cu Posta Romana...
Cum e cu strainatatea, se organizeaza ceva??
Sunt sigur ca sunt f multi interesati.
Daca vine cineva cu o idee ma inscriu primul pentru delivery in Europa, la cel mai de vest punct!

cableguy
21-12-2004, 22:02
da, au aparut 15 canale pe 12687 fta
si 15 canale pe 12723 din care Romantica este fta

imaginea este impecabila :!: , semnalul cit china :lol:

mai lipsesc doar 2rcs si spice

rz +
21-12-2004, 22:28
SPICE la noapte... cand se culca minorii :)

Sa vedem acum daca le vor lasa asa (si la structura ma refer) si pentru cat timp.
Poate ne fac o surpriza in perioada sarbatorilor!
Welcome DigiTV! :)

florynus
21-12-2004, 22:31
12687 toate FTA

robin
21-12-2004, 22:32
pana acum interesant.

cableguy
21-12-2004, 22:35
spice este periculos :!:
ar trebui sa se sesizeze domnita ralu ca ajung pornoshaguri 24/24 in casele romanilor si asta nu e bine :) prin dth asta

cosimo
21-12-2004, 22:38
semnal 85% la roma,sunt 15 programe fta!!!!!!!!!!!

robin
21-12-2004, 22:39
Etno, Prima, Otv, ProTv In., ... sunt orcum fta, probabil vor mai ramana o perioada necodate.

cosimo
21-12-2004, 22:43
ne-am bucurat prea mult,la mine se vede numai tvr1,celelalte,au devenit toate cu ecran negru!

robin
21-12-2004, 22:45
...si Pax!

florynus
21-12-2004, 22:50
Asteptam kitul cei ce l-am comandat si dupa asta vom vedea tot ce vrem :twisted:

zumeo_z
21-12-2004, 22:57
... a fost o mica "gustare" sa ne facem o idee concreta ca EXISTA shi nu e vis ! :)

Bafta,

robin
21-12-2004, 23:18
Daca as vrea doar sa inchiriez receptorul, mai trebuie sa platesc ceva inafara de taxa de conectare in valoare de 10$ si pretul abonamentului mai mare cu aproximativ 15%? In caz ca vreau sa renunt, poate cei de la Focus vin cu o oferta mai convenabila (slabe sperante) sa nu raman cu receptorul nefolositor.

spirit
21-12-2004, 23:24
Daca as vrea doar sa inchiriez receptorul, mai trebuie sa platesc ceva inafara de taxa de conectare in valoare de 10$ si pretul abonamentului mai mare cu aproximativ 15%? In caz ca vreau sa renunt, poate cei de la Focus vin cu o oferta mai convenabila (slabe sperante) sa nu raman cu receptorul nefolositor.

Sir , intrebi sau constati , ca nu se intelege aproape nimic. SCUZE!

Cu respect :!:

florynus
22-12-2004, 00:53
Noutati si la http://www.rcs.ro/digitv/Formular/Formular.htm , adica mai bine zis o simplificare a comenzilor pentru cei care doresc sa cumpere kitul direct din orasul lor. :D

ffleseru
22-12-2004, 01:02
Nu se vede nimic ! ... ce SR trebe fixat ?

Raspuns :
27500
:king:

Rapuns la Admin:
...Merci mult !!! :oops:
----
:king: = KingBlana

spirit
22-12-2004, 08:39
@mihaip nu sti la Cluj au sediu RCS ?

CU respect

somnorosul
22-12-2004, 09:34
Neata!
Asadar e adevarat , in sfirsit poti vedea televiziune romineasca pe un satelit si nu trebuie sa te mai chinui sa umbli cu 2-3 antene pentru un program sau altul.
Dar stai asta e numai pentru cei din tara , scheise iar am muscat din marul inacrit , eu nu sint in tara , asadar pentru mine nu se schimba nimic , nu pot sa fac un abo legal , si ma intreb de ce?
Daca as fi austriac sau polonez sau orice alta natie cu domiciliul in strainatate as putea face un abo legal fara dureri de cap , dar nu! eu sint romin cu domiciliul in Germ. eu NU AM DREPTUL la asa ceva!!
Imi amintesc inca cu drag cind pe timpuri ma chinuiam si construiam singur
antene Yagi ca sa pot prinde sirbii sau ungurii sau bulgarii , sa mai vad cite un meci de fotbal sau un film de doamne ajuta , si nu numai cele 2 ore intre 8 si 10 seara cind oricum era tata Lae cu predicile lui.
Ce sa va zic Domnilor sint foarte mihnit , pentru ca legal nu pot face nimic , dar asa e rominul de ce sa nu fie mai complicat!? daca se poate.
Ba m-am gindit sa scriu si o scrisoare noului Presedinte al Romaniei sa vedem cum vede el lucrurile astea , nu degeaba a spus el ca vrea sa fie Presedintele tuturor romanilor, sa vad daca democratia a ajuns si la Cotroceni si nu am votat cu cel fals.
Pentru rominii din tara nu se v-a schimba nimic , ei vor vedea in continuare prin cablu ce vor , dar NOI CEI DIN AFARA? nu se gindeste nimeni la noi??
Cu stima si respect al vostru somnorosul
S-AUZIM NUMAI DE BINE!!!!!!!!!!!

LAURI
22-12-2004, 09:40
Cei de la Focussat trebuie sa faca o alta oferta ca nu vad pe nimeni sa dea 9000000 de lei pe kitul lor :evil: . Oferta de la RCS este fffffffff buna :D

Eu vad totul f. pozitiv. Astfel o sa se incinga o concurenta intre pachete dupa vinat de clienti. Si numai noi suntem beneficiarii !

LAURI
22-12-2004, 09:42

Avind in vedere ca pina pe 31 martie e gratuit, vinzarea va incepe pe 30 martie ... :lol: :lol: :lol:

florynus
22-12-2004, 10:37
Vanzarea a inceput de azi. Cel putin asa mi-au spus cei de la Miro-Sat :D. Si inca ceva daca stie cineva daca este vreo reprezentanta RCS in Timisoara.

Spaceman
22-12-2004, 10:54
@LAURI
Sa nu inceapa pe 1 aprilie!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KingBlana
22-12-2004, 10:58
la Cluj au sediu RCS ?

Au vis-a-vis de Primarie.
E o cladire de vreo 6 etaje cu multe antene pe ea .

yanq
22-12-2004, 12:26
asteptam primele impresii ale unui posesor de kit....LNBul va fi Strongul de 0,3? + antena + cablu( cati metri?)+ mufe = :lol: :lol: :lol: :lol: 15 dolari
...si inca ceva....daca optez initial pt pachetul de baza si pe urma vreau si extra, trebuie sa-mi schimbe cartela ?
pt cei de la tara unde se vor face platile? cre ce e super sa platesc lunar.....nici nu se va cunoaste 200 mii pe langa dialupu de 2 milioane :lol: :lol: :lol:

StarMan
22-12-2004, 13:12
am citit aici ceva si mi se pare o gluma nu numai prosta, ci absurd de proasta:
http://www.focussat.ro/prezentare.htm

citat:
"Pentru a indeplini conditiile de securitate, abonatii vor putea receptiona serviciile FocusSat-ESS doar prin intermediul echipamentelor puse la dispozitia lor de catre partenerii FocusSat. Aceste echipamente sunt asignate in serverul de acces conditionat; doar aceste echipamente pot fi autorizate sa functioneze pentru platforma digitala de televiziune FocusSat-ESS."

adica daca eu am aparatura necesara cu care pot receptiona (receiver + conax modul), de ce sa-mi bage ei pe gat ce vor ei...chiar nu au invatat ca astfel de metode nu duc departe... :evil: :(

eu unul nu ma voi abona desi mi-am dorit foarte mult. plus ca nu stau in romania ceea ce face o abonare imposibila.

StarMan
22-12-2004, 13:54
De exemplu nu te mai agati de antena sa intorci pe 10 sateliti sa prinzi niste emisiuni in limba romana, ci le ai pe toate pe un singur satelit.
Apoi vedem si noi meciurile nationalei si a cluburilor romanesti LIVE si MEREU acum ...(transmise de obicei de TVR1 sau
Antena 1). Iti ajung argumentele pt. inceput ???

scuza-ma dar prefer sa invart la antena decat sa ma incurc in 5000 de cable pe aici! de ce exista standardul CI? asa daca vine fiecare provider cu receiverul lui unde ajungem??? chiar nu observi unde e magaria? daca sunt asa de tari de ce nu pot face si in asa fel incat cartela sa nu fie legata de receiver.... baietii cu dth din romania mai au de invatat si ar trebui sa lase nasul mai jos.

LAURI
22-12-2004, 14:01
Ai pus degetul pe rana si ...punctul pe "i".
Ti-ai dat raspunsul deja singur ...

.....baietii cu dth din romania mai au de invatat si ar trebui sa lase nasul mai jos.

Stai usurel, ca asta-i baiul. In Romania de azi trebuie sa fim in primul rind fericiti ca merge ... lucrurile de finete se fac in timp ... dupa ce sunt mai siguri pe picioarle lor. Nu exclud totusi magaria de a vinde si un receiver sa faca un ban in plus , ca nu strica , nu ... ?

StarMan
22-12-2004, 14:11
Stai usurel, ca asta-i baiul. In Romania de azi trebuie sa fim in primul rind fericiti ca merge ... lucrurile de finete se fac in timp ... dupa ce sunt mai siguri pe picioarle lor. Nu exclud totusi magaria de a vinde si un receiver sa faca un ban in plus , ca nu strica , nu ... ?

se vor face ele in timp, dar pana una alta sperie siruri intregi de clienti potentiali. si daca stam sa ne uitam bine ce programe au intre cele 29 de bucati, majoritatea le prind cu o antena rotativa....ok, nu prind tvr1+2 in intregime, dar sa-mi cumpar un receiver numai pt programe romanesti, nu are sens. TOTI DINTRE VOI ar trebui sa boicotati aceasta magarieeee!!!

si ce mai e si magaria cu abonament numai pe teritoriul tarii? de ce trebuie sa copieze tot ce e mai rau din occident (franta, spania, uk si altele care la fel fac)? atata timp cât sunt cetatean roman, am tot dreptul sa urmaresc programele tarii natale in tara in care traiesc momentan. de ce trebuie in romania sa se mearga numai pe extreme?...asta nu inteleg eu! :?

bazil0101
22-12-2004, 14:18
@StarMan, dar sa-mi cumpar un receiver numai pt programe romanesti, nu are sens. TOTI DINTRE VOI ar trebui sa boicotati aceasta magarieeee!

si ce mai e si magaria cu abonament numai pe teritoriul tarii? de ce trebuie sa copieze tot ce e mai rau din occident (franta, spania, uk si altele care la fel fac)? atata timp cât sunt cetatean roman, am tot dreptul sa urmaresc programele tarii natale in tara in care traiesc momentan. de ce trebuie in romania sa se mearga numai pe extreme?...asta nu inteleg eu!

da, este deranjant ca nu se multumesc macar cu vinzarea unui cam+card,
dar vezi, noi astia de afara nu boicotam nimic, caci cu sau fara drepturi legale tot vom avea acel abonament, pt noi acele programe romanesti de care voi sinteti satui, inseamna motivatia de a cumpara pachetul.

satelit_hobby
22-12-2004, 14:20
Servus la toti !
Pt @Fanta:
Presupunand ca aplici pt un kit folosind , deja celebrul link http://www.dth-romania.ro/waitinglist.php , am urmatoarele intrebari :
1. lista de asteptare presupune un numar de ordine . Asta este prima intrebare : cum afli numarul de ordine ?!
2. Cum esti contactat de firma respectiva (telefon, e-mail, interfon ) ? Intrebarea , care pare ILOGICA pt unii este cat se poate de logica pt mine : nu cred ca sta nimeni cu 20 de milioane in case asteptand pe cineva sa-i monteze kitt-ul ...
3. Care este legatura intre RCS Cablu si RCS Digital ?! Pt ca : cineva care foloseste ...RDS -ul ( internetul prin cablu oferit de RCS ) este OBLIGAT sa aibe si abonament la cablu RCS ...Intrebarea este : achizitionarea unui astfel de kitt iti ofera posibilitatea RENUNTARII la cablu fara a fii afectat abonamentul RDS ?!

Daca am suparat pe cineva : SCUZE !

Totusi aceste intrebari au nevoie de un raspuns pt ca intre RCS si utilizator apare tertza parte ( MIRO-SAT , un dealer ) si este foarte posibil ca sa afecteze celelalte tipuri de contracte ( legal vorbind)!

Personal : prefer legatura de tip satelit ( deh ....hobby-ul bata-l vina ) pt calitate si daca stau bine si ma gandesc si ca bani !!!

Multumesc frumos pt raspunsuri !

Sarbatori fericite la toata lumea si numai lucruri frumoase pt anul viitor !
Bafta !
S_H

StarMan
22-12-2004, 14:29
dar vezi, noi astia de afara nu boicotam nimic, caci cu sau fara drepturi legale tot vom avea acel abonament, pt noi acele programe romanesti de care voi sinteti satui, inseamna motivatia de a cumpara pachetul.

te inseli! diaspora româna DORESTE cât mai multe programe romanesti si cât mai multa diversitate. am instalat o gramada de antene la prieteni români si toti ma intreaba cum pot vedea si ei PROTV-ul original, sau antena 1 si restul in INTREGIME. insa dau din umeri si le zic ca asta e viata.

in concluzie: noi astia din afara VREM programe romanesti. nu stiu daca ti-e cunoscut, dar aici in germania televiziunea a decazut la un nivel sub orice critica. mi-e sila de programele lor deja. mai mult ma uiti la arabi pe channel 2 sau la italieni si francezi decat sa vad bârfa intre actorii si entertainerii germani sau big brother forever din televiziunea germana!

fabian23
22-12-2004, 14:31
trecand peste lista de canale tv din oferta cred ca este un punct de apreciat faptul ca ai posibilitatea de a inchiria aparatul si a nu-l achizitiona.

Pentru cei care sunteti din diaspora, inainte de a judeca unele lucruri trebuie sa stiti anumite chestii. S-a mai spus de nu stiu cate ori pe aici de catre alti colegi ca DigiTv sau alte oferte NU vor fi destinate persoanelor de peste granitele tarii. Este ilegala receptia acestor programe peste garnitele tarii, datorita drepturilor de copyright. Este o marfa ce se vinde numai pe teritoriul tarii. Insa aveti o portita de scapare si anume faceti abonamente pe numele celor de acasa si altfel veti avea acces la aceste programe. Sa nu incepeti si sa spuneti ca numai in Romania este asa! In toate tarile din europa se aplica aceasta politica exceptand BSkyB-ul ABSat-ul. (si acest lucru este oficial si in acelasi timp legal.) Incercati voi sa contactati un operator dintr-o tara europeana si o sa vedeti raspunsul lor.

FAbian23

bazil0101
22-12-2004, 14:33
@StarMan, tot pe aici pe unde s-a dus televiziunea de ripa locuiesc si eu :) , insa sa nu-mi spui ca pro-tv, este postul romanesc ideal, iar antena1 este in grila.

fabian23
22-12-2004, 14:37
Si inca ceva,...aveti grija cea ce "scapati" din gura ,...scuze din tastaura, pe aici pe forum legat agresarea intr-ul fel sau altul a operatorilor payTv de la noi. Una este sa vb despre TPS sau Clonax si alta despre cei pe la noi sau ce o sa fie. Insusi voi puteti intra sub incidenta legii privind copyright-ul si chiar existenta acestui forum poate fi pusa sub semnul intrebarii.

fara a supra pe cineva,

va doresc Sarbatori Fericite!

FAbian23

StarMan
22-12-2004, 14:46
@StarMan, tot pe aici pe unde s-a dus televiziunea de ripa locuiesc si eu :) , insa sa nu-mi spui ca pro-tv, este postul romanesc ideal, iar antena1 este in grila.

pro tv nu este postul ideal, insa cei veniti din RO sa munceasca aici si erau "obisnuiti" cu acest post inca din tara, l-ar vrea si aici. iar antena1 am dat-o ca exemplu pt ca si de antena1 am fost intrebat. :wink:

bazil0101
22-12-2004, 14:56
ei bine, ar fi cazul sa lase obisnuinta media-pro acasa si sa se uite putin si pe tvr cultural, nu strica :lol:

KingBlana
22-12-2004, 14:57
@Starman
Trebuie sa intelegi ca posturile romanesti de televiziune au alta modalitate de achizitionare a programelor tv si ale filmelor.
Ele nu sunt RTL sau PRO7 care platesc drepturi de autor pentru toata Europa , tinta lor fiind tarile vorbitoare de limba germana , Germania , Austria , Elvetia + Olanda .
Aceste drepturi de autor daca sunt cumparate doar pentru un teritoriu mai restrans : Romania+Moldova sunt mult mai ieftine si acesta e principalul motiv pentru care se impune codarea si restrangerea ariei de receptie pentru aceste zone.

Crezi ca posturile romanesti nu ar vrea sa ajunga la zecile de mii de romani din Germania , Spania si pe unde or mai fii ei ?

stailus
22-12-2004, 15:41
Confirma cineva vreo factura proforma venita de la MIRO SAT pentru receiver? Dupa cate am intzeles MIRO SAT nu va inchiria receivere, ei doar vand cate clienti receivere. Inchirierea o va face RCS sau alti, insa la RCS Sibiu astia habar nu au de nimic.. pe bune. Am fost azi la ei si mi-au dat nr de la tehnic Sibiu.. cand am vorbit cu secretara de la tehnic o zis ca ea nu imi poate spune frecventele (adica secret de serviciu frecventele alea, insa ea saraca nici nu stia ce e DTH sau daca RCS a lansat asa ceva) Pana la urma a vb cu unu de la tehnic care sigur nici ala nu avea habar ca mia zis ca daca vreau sa cumpar asa ceva sa ma duc la METRO sau la BRICOMAT (un super market local aici in Sibiu) insa cred ca ala se refera la instalatie complecta de satelit in general nu la DigiTV RCS.
Pe lista DTH ROMANIA m-am inscris insa nici o contactare de la ei nimic.... am dat emailuri si la RCS si la MIRO SAT insa nimic. Incep sa fiu dezamagit.

florynus
22-12-2004, 16:29
Si mie mi-au spus cei de la Miro-Sat ca ma vor contacta in dimineata asta dar pana acun chiar nimic. Ma enerveaza ca nu au un nr de tel cei de la Miro-Sat, ca cei de la rcs nu pot sa-mi spuna daca au o filiala in Timisoara :oops: si deja asteptarea asta ma scoate din sarite :(

KingBlana
22-12-2004, 17:22
florynus si restul :

Va dati seama cate mailuri au in INBOX ?

Vorba romanului : unde merge mia mearga si suta .
Unde am asteptat atat , mai asteptam cateva zile .

Fanta
22-12-2004, 17:24
Pe lista DTH ROMANIA m-am inscris insa nici o contactare de la ei nimic.... am dat emailuri si la RCS si la MIRO SAT insa nimic. Incep sa fiu dezamagit.

Am vorbit azi cu cu cei de la departamentul relatii cu clientii de la Miro Sat si m-au anuntat ca practic in acest moment serviciul de mail este suprasolicitat datorita sutelor de solicitari primite.M-au anunta ca ABSOLUT toti vor primi raspuns pana la ora 24.00 a zilei de azi.
Numere de telefon pentru contact MIRO SAT le va oferi doar clientilor sai.

Fanta
RDI Team

florynus
22-12-2004, 17:27
De asteptat nici o problema dar sunt doar nerabdator :P

Fanta
22-12-2004, 17:29
Servus la toti !
Pt @Fanta:
Presupunand ca aplici pt un kit folosind , deja celebrul link http://www.dth-romania.ro/waitinglist.php , am urmatoarele intrebari :
1. lista de asteptare presupune un numar de ordine . Asta este prima intrebare : cum afli numarul de ordine ?!
2. Cum esti contactat de firma respectiva (telefon, e-mail, interfon ) ? Intrebarea , care pare ILOGICA pt unii este cat se poate de logica pt mine : nu cred ca sta nimeni cu 20 de milioane in case asteptand pe cineva sa-i monteze kitt-ul ...

Trimite un mesaj si afli care este numar tau de ordine.Informativ : vor fi expediate 100-150 colete pe zi.

Toti inscrisi in lista vor fi contactati telefonic inaintea expedierii coletului.

S-a intarziat o zi expedierea datorita procedurii impuse de RCS.

ciprian_73
22-12-2004, 17:29
Nici eu nu am primit proforma desi era anuntata pentru aseara sau azi dimineata .Sa speram ca nu se vor da pe...sub mana!!!!

Fanta
22-12-2004, 17:32
Nici eu nu am primit proforma desi era anuntata pentru aseara sau azi dimineata .Sa speram ca nu se vor da pe...sub mana!!!!

Se va respecta cu strictete ordinea din lista de asteptare.Am inteles ca ar fi cateva cel putin cateva sute bune de comenzi ferme + alte sute de mesaje a altor potentiali clienti.

Nu sa va da pe sub mana (ca pe vremea lu' ala care fugea cu elicopterul acum 15 ani)

ciprian_73
22-12-2004, 17:35
Multumesc de informatie .Sunt mult mai linistit acum .In orice caz,incepem sa ne pierdem rabdarea,dupa atatia ani de asteptare...

loko
22-12-2004, 17:40
se vor face ele in timp, dar pana una alta sperie siruri intregi de clienti potentiali. si daca stam sa ne uitam bine ce programe au intre cele 29 de bucati, majoritatea le prind cu o antena rotativa....ok, nu prind tvr1+2 in intregime, dar sa-mi cumpar un receiver numai pt programe romanesti, nu are sens. TOTI DINTRE VOI ar trebui sa boicotati aceasta magarieeee!!!

Trebuie sa spun ca oricit de atractiva este idee abonarii la pachetul romanesc, din punct de vedere practic imi este aproape imposibil sa mai instalez inca un receiver in camera de zi, doar pentru programele romanesti (pe care le receptionez deja in mare parte). Fara sa mai spun ca as vrea sa receptionez cu un twin lnb si in alta camera ...
Pentru cei care nu au inca instalatie de satelit, toata combinatie este desigur convenabila, dar pentru cei care au deja toata instalatia, ar trebui gasita o modalitate de genul cam+card.

Fanta
22-12-2004, 17:42
A APARUT OPRIMA PLATFORMA DIGITALA DIN ROMANIA.TOTUL ESTE CLAR SI SIGUR.APRECIEZ DORINTA DVS DE A FI PRINTRE PRIMI ABONATI,DAR TREBUIE SA INTELEGETI CA TOATA AGITATIA CARE SE CREEAZA NU AJUTA CU NIMIC.
AM PROMISIUNEA CA TOTI CEI INSCRISI PANA IN ACEST MOMENT VOR INTRA IN POSESIA KIT-ULUI CEL TARZIU PANA LA SFARSITUL ANULUI.
MAINE SE SPERA CA VA INCEPE DISTRIBUTIA PRIMULUI LOT DE 250 DE RECEPTOARE.

FANTA
RDI Team

Cyberino
22-12-2004, 18:37
Eu nu-i boicotez, eu ma bucur si m-am abonat deja de 10 ani am asteptat asta si acuma cautam nod in papura.
Sa fiu sincer daca era 10$ abonamentu nu m-as fii abonat.

ciprian_73
22-12-2004, 20:03
confidentialitatea este ceva normal intr-o economie de piata .Eu personal ii inteleg si ii respect pentru asta.Asa ar trebui sa fie in toate sectoarele.

robin
22-12-2004, 20:26
Pana la urma inchiriaza sau nu receptoare?

Fanta
22-12-2004, 20:27
Ceea ce il irita pe cosimo este pretul de transport si asigurare colet pentru colete trimise pe distante lungi :)
Trebuie ajutati toti romanii :)

Fanta

bazil0101
22-12-2004, 20:29
pretul si asigurarea sint normale, caci nu o sa-l trimita cu nea soferu de la Atlassib! :lol:

bismotti
22-12-2004, 20:34
Sa le de-a bunul Dumnezeu sanatate ca s-au gandit si la noi.As fi fost in stare sa platesc cat doua abonamente la Sky numai sa am abonament.
Sunt inscris si deja am primit facutura proforma.Cand vine kitul ma imbat trei zile si trei nopti.
Din cate stiu anumiti curieri nici nu preiau colete fara asigurare.

Mihai
22-12-2004, 20:41
si la mine in mail a venit o facurica proforma,mai e un pas sper pana sa primesc si receptorul.eu nu ma imbat ca nu prea le am cu alcoolul dar de fericire o sa aprind o suta de petarde in fata blocului.

ciprian_73
22-12-2004, 20:41
Au aparut deja Spice Platinium si DigiTv Info.

bismotti
22-12-2004, 20:44
si la mine in mail a venit o facurica proforma,mai e un pas sper pana sa primesc si receptorul.eu nu ma imbat ca nu prea le am cu alcoolul dar de fericire o sa aprind o suta de petarde in fata blocului.

Asculta ce-ti spun : o sa te faci critza de bucurie.Vezi ca n-ai voie sa dai cu petarde decat intre 31.12-01.01. Am o damigeana de vin rosu din tara si o desfac cand vine kitul.

Radu
22-12-2004, 20:54
Pe mine m-a sunat cineva de la MIRO SAT si mi-a cerut adresa completa si corecta.Sper sa fie cum zic ei si sa am curand pachetul.Si mie mi-a venit o facura proforma.

cosimo
22-12-2004, 21:04
@fanta
pe mine nu ma irita pretul,pe mine ma irita faptul ca mi se sterg topicurile!pt. ca nu este prima data

Fanta
22-12-2004, 21:15
@cosimo

ai in PM raspunsul la toate intrebarile tale.

@bismotti

Bei singur ? Ce placere ai ?

somnorosul
22-12-2004, 21:40
Daca e asa o problema cu trimisul pachetelor de ce nu i-a cineva o initiativa sa vina pina in Germania undeva prin sud Nürnberg de exemplu unde ar putea oamenii sa-si ia pachetul , stabilit ziua si ora si uite asa nu mai ai nevoie de posta si asigurari.
Contra cost bineinteles.

bazil0101
22-12-2004, 21:44
http://home.arcor.de/bb.basil/gif/gif/mc.gif

somnorosul
22-12-2004, 21:47
Bine fratele meu , cred ca sint destui din Germania care vor , decit sa dau banii la posta mai bine platim un om si stim de-o treaba.
Ca posta stim si noi cum merge , aici la noi , stai pina iti vine acru.
Deci?

g@bi
22-12-2004, 21:51
Vedeti,asta lipseste,o firma de intermediari ,care sa se ocupe de asa ceva,eu iau initiativa asta aici la mine,poate ca voi face si pt germania,ce draq doar cartile de credit sunt valabile peste tot! :lol:

bazil0101
22-12-2004, 21:52
http://home.arcor.de/bb.basil/gif/gif/mc.gif

somnorosul
22-12-2004, 21:57
Frate si eu stau in Düsseldorf , dar ca sa vad rominii de sarbatori ma duc si pina in Pakistan.

bazil0101
22-12-2004, 22:02
pai spune asa frate :) , n-o lua pe latura financiara. asa punem si de-un chef :D

somnorosul
22-12-2004, 22:05
Se poate sau nu , ce zice si Fanta?
Man si eu nu am primit inca nici un raspuns de la cei cu abonamentele , ma astup de asta.

cableguy
22-12-2004, 22:05
discuta-ti in alta parte (eventual pe PM) problemele voastre ale celor de afara... sa nu stricati atmosfera acum cind abia se incepe cu dth...

somnorosul
22-12-2004, 22:07
Ce ai frate?
Te deranjeaza pentru ca cautam o solutie?
Nu mai fi asa egoist!

lau
22-12-2004, 22:08
DE LA TIMISOARA PINA IN NÜRNBERG POT SA LE ADUC EU SAPTAMINAL SI EVENTUAL MAI DEPARTE FARA PROBLEME . GARANTAT : SA VA VAD ACUMA CA FACETI ABONAMENTE !

somnorosul
22-12-2004, 22:09
Bravo!
Cum facem acum?

cableguy
22-12-2004, 22:11
tot romani din balcani ati ramas :)

Fanta
22-12-2004, 22:13
@german members
Va rog purtati aceasta discutie in alt topic.
Este important sa stiti ca va trebuie un act de identitate romanesc pentru fiecare contract incheiat.

somnorosul
22-12-2004, 22:15
Ce vrei sa spui cu asta cableguy?
Rideti de va prapaditi acum ca vedeti cum cei din afara se chinuie sa vada ceva de care voi v-ati saturat.

somnorosul
22-12-2004, 22:17
Fanta am pasaport rominesc facut anul trecut.
Ajunge?

cableguy
22-12-2004, 22:19
da :)

gata cu tps, premiere, cabo

digitv ete la putere ca-i pe bani putini :)

nici nu are vreunul dintre noi receiver dth acasa si voi deja faceti rute cum sa ajunga cantitati de receptoare :!: ilegal :!: la romanii din diaspora :)

tipic romanesc :)

somnorosul
22-12-2004, 22:20
Asadar deci totusi esti un egoist.
Pacat!

cableguy
22-12-2004, 22:26
nu sunt egoist de loc

sint convins ca romanii de afara care vor digitv se vor descurca, dar nu transformati asta intr-o afacere cu intermediari, rute, etc. ... fiti mai discreti, atita tot...

somnorosul
22-12-2004, 22:36
Poate ai dreptate Lucky , dar pe linga teapa ce-am luat cu atitea module si receivere cumparate ce mai e inca una in plus?
E vina mea ca vreau un abo legal?
Macar de-ar fi ca la Premiere , cu ei nu am avut probleme niciodata in 10 ani de zile.
S-AUZIM NUMAI DE BINE!!!!!!!!!

lau
22-12-2004, 22:37
Pe bani putini nu e chiar asa eu vad in Premiere si :discoveri,animal...,national-geo...si toata celalalte programe romanesti, si nici macar trebuie sa astept sa se invirte motorul pt asta este T90 cu 8 Lnb-uri .Mai putin TVR1,2,cultural,Ant.1,...deci 7 DOLARI pe linga abonamentul la Premiere nu este chiar putin . Si cu adusul in germania daca pot sa ajut pe cineva cu asta de ce nu. Citi sint cei din RO care au lucruri aduse sint occident ilegal.Sa nu-mi sptneti mie ca a-ti declarat toate cele la vama si a-ti platit vama legal ca nu cred.

somnorosul
22-12-2004, 22:41
Eu am doua antene pe balcon cu 4 LNB Quad , Astra Hotbird Sirius si Thor , si crede-ma ca am incercat cu Amosul pina mi-a venit rau dar nu-mi intra aici , dar acu cu pachetul nu mai am nevoie de el.
Asadar omul spera.

florynus
22-12-2004, 23:39
Animal Planet e acum FTA.

Fanta
22-12-2004, 23:52
la mine merge tot pachetul :) ... cu cartela :lol:

Ma uit ca un drogat la televizor de parca acum e prima data in viata cand vad asa ceva.Pana la urma merita :) v-am facut pofta ?

Fanta
RDI Team

@all
PM-ul meu e full.Promit sa raspund tuturor.Putzintica rabdare :)

cableguy
23-12-2004, 00:00
ladies and gentlemen

the winner is.... FANTA :)

putea pune cineva pariu cine va fi primul care se va uita la dth :?:

ca sa fie un exemplu
cred ca a platit FANTA
pachet gold cu abonament de 3 ani EXTRA :o

florynus
23-12-2004, 00:04
Lasa ca o sa avem si noi in cateva zile ca ce drak doar platim. :twisted: Si Fanta mai bine tacea ca acum ma simt frustrat :x. Pana una alta Reality e si el FTA impreuna cu Animal.

cableguy
23-12-2004, 00:07
oare cum a primit pachetul :?:
prioripost sau a platit inainte si le-au intrat bani in cont la miro :?:
:lol: :lol: :lol:

Fanta
23-12-2004, 00:07
Acest prim abonament nu l-am platit inca.L-am obtinut prin bunavointa echipei tehnice de la RCS.
Am 6 televizoare in casa.Promit sa imi cumpar cel putin 4 abonamente oficiale.Bineinteles Extra si 3 ani subsciptie :)

Imi doresc ca foarte repede si cati mai multi dintre voi sa se bucure de calitatea DTH.

Fanta
RDI Team
DIGITV FUN

cableguy
23-12-2004, 00:12
ne putem culca linistiti :!:
sta FANTA sa vegheze la noapte sa nu se opreasca rotitele la dth :)
vezi sa nu dai pe extra :) uita-te si tu pe otv sau etno :) ca altfel vom avea cosmaruri :)

se contureaza un nou grup: DIGITV FUN :twisted: :lol:

florynus
23-12-2004, 00:14
Voi dormiti ca eu ma uit la Animal planet cat o mai fi FTA poate mai invat ceva :P

Fanta
23-12-2004, 00:20
Poate nu ma credeti....dar am o dezamagire : cateva programe romanesti au varianta sonor in limba maghiara , de ce oare Duna TV n-are varianta sonor/titrare in lb romana ? O sa inaintez un prostest scris unor prieteni din RCS.Oare Nicky ma ajuta ? Poate Emil ? :)

Duceti-va la culcare :) Veghez eu :) Stau planton in seara asta :)

Nu stiu ce zic anumiti carcotasi,dar calitatea imaginii mi se pare OK,deasemenea nu sunt probleme cu sunetul decat pe canalele care si in varianta "originala" au astfel de "buguri" .Vezi cazul EtnoTv.

Bafta la toti ! Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati si voi zilele viitoare.Asta e tot ce va doresc.

Fanta
RDI Team
DigiTV Fun

cableguy
23-12-2004, 01:00
@florynus ai grija ca dupa ora 1.00 este program erotic pe animal planet
o serpoaica cu un ursulet :D

eu ma consolez cu PLANETA :)
acuma cinta OZON pe romaneste :!:
in rest originalele dupa care se iau cintaretele noastre( bune rau bulgaroaicele :!: )

somnorosul
23-12-2004, 01:02
Bine ca dati si voi apa la moara.
hai c-am glumit.
Si noapte buna!

florynus
23-12-2004, 01:10
@florynus ai grija ca dupa ora 1.00 este program erotic pe animal planet
o serpoaica cu un ursulet :D

eu ma consolez cu PLANETA :)
acuma cinta OZON pe romaneste :!:
in rest originalele dupa care se iau cintaretele noastre( bune rau bulgaroaicele :!: )

Frate tu ma minti eu nu vad nici o serpoaica pe aici dar mai astept pana dimineata ca nu se stie niciodata :twisted:

Fanta
23-12-2004, 02:24
Au varianta de sunet in lb maghiara :
Discovery
Animal Planet
Hallmark
Duna TV (of course)
Spice Platinum (doar cand trasmit filme cu unguroaice blonde :roll: )

imported_admin
23-12-2004, 02:38
Au varianta de sunet in lb maghiara :
....................
Spice Platinum (doar cand trasmit filme cu unguroaice blonde :roll: )
Poate ne anunti si pe noi cu cateva zile inainte, da ? :-P
Prin Fanta - EPG
RDI admin

zumeo_z
23-12-2004, 02:44
... auzitzi ... de ce nu facetzi voi sectziune separata DTH / RCS / FOCUS - HOCUS ... ca interes e girla ? :roll: :wink:

Bafta,

Fanta
23-12-2004, 02:55
Un sfat pentru cei ce vor sa se inscrie pentru abonamente RCS .
Asta am primit sa fac public pe forum :

Cand completati formularul specificati clar :
Tipul abonamentului (baza/extra)
Durata contractului (1/3/6/9/12/24/36 luni)
Tipul kitului (silver/gold)
Modalitatea de expeditie : DHL/Prioripost
Modalitatea de plata : ramburs/plata in contul societatii

Astfel economisiti cel putin o zi in procesul de intergrare a comenzii dv in baza de date.

jerkoffsky
23-12-2004, 06:19
Asta am primit:
Buna ziua
Ne cerem scuze pentru intarziere dar din cauza volumului foarte mare de
mesaje primite suntem nevoiti sa amanam pentru cateva ore trimiterea
unui raspuns catre dumneavoastra.
Echipa noastra lucreaza 18 ore pe zi pentru a incerca sa va aduca
pachetul DTH de sarbatori la dumneavoastra acasa.

Veti primi un raspuns cat de curand posibil
MIRO SAT Management

biastech
23-12-2004, 08:44
Si mie mi se pare cel putin ciudat sa ascult programele pe care le-a enumerat Fanta in limba maghiara. Mi se pare normal sa transmita sonorul in original in principal si apoi pe purtatoare secundara in cate limbi vor se doreste. Cred ca voi renunta dupa un timp la abonament daca voi fi fortat sa privesc de exemplu Hallmark cu un alt sonor decat cel original! !!

Atentie!!!
Nu am nimic cu limba maghiara! La fel de ciudat mi s-ar parea sa privesc acelasi program cu sonorul in limba romana!

Warning RCS!!! Pentru a atrage cati mai multi clienti oferiti acestora posibilitatea de a viziona programele in functie de preferintele fiecaruia!!!
Cu respect
Bia

Fanta
23-12-2004, 08:48
STOOOP ! Nu mai trageti :) :) :) Respectivele programe au si purtatoare in limba engleza !

Incepe inca o zi dominata de spiritul primului DTH din Romania :)

Fanta
RDI Team
DigiTV FUN

Fanta
23-12-2004, 08:51
Echipa noastra lucreaza 18 ore pe zi pentru a incerca sa va aduca
pachetul DTH de sarbatori la dumneavoastra acasa.

Din ce-am vazut eu pe acolo cred ca lucreaza 20 de ore :)

Fanta
RDI Team
DigiTV FUN