ghettoman
28-11-2004, 20:01
dupa cum stitzi scumpul nostru prieten gaboiul arata ca un neandertalian pierdut undeva pe scara evolutziei.in dorintza noastra de a-l ajuta sa se integreze mai ushor in societatea noastra neocomunista
va rugam sa bifati cu toata sinceritatea urmatoarele
Si Piciul vine cu o idee :idea: :roll: si anume sa avem posibilitatea sa donam din numarul de postiri unora ca gaboiu 3 :stupid:
ghettoman ,bine am afirmat in ultimele posturi adresate tie ,cind am declarat : " tre' sa poti mai mult ! " ! ; se poate vedea la :
http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=30690&start=60
intrebarea e : ce anume poti ?
desi am un simt al umorului dezvoltat ,si sunt constient ca am si eu defecte : sunt adesea lenes si aiurit ,nu ma pot abtine sa nu comentez aceasta " initiativa " :
in primul rind , " colaborarea " dintre noi ar fi trebuit in mod normal si civilizat sa ramina la acest stadiu ,insa tu ai apelat la acest trick , la " altzii " sa ma injoseasca si sa ma jigneasca ,dar e cool ,am simtul umorului ( si eu am apelat la schema asta cind cu conflictu cu domnul onyx in ideea ca el numi raspundea nici pe chat ,nici pe forum , .....am considerat ca nu destul de repede ).
in al doilea rind tre' sa ma iau de optiunile de " vot " :
1. " sa se tunda sau nu stiind bine faptul ca par foarte lung=minte sutzire " : E O ABERATIE TIPICA GINDIRII OAMENILOR DE LA SATE !
faptul ca dumneata iti tai parul frecvent si til mentii la o lungime scurta te ajuta sa nu ti se subtieze mintea sau sa te integrezi cu mai mare usurinta in societate ?
sau traiesti in atmosfera intelectuala de acu doua secole ;cind marele om de cultura m. eminescu a spus : " parul lung ,si mintea scurta " ? --> afirmatie facuta in ultima perioada a vietii sale ,sub semnul bolii incurabile de care suferea ,facinduse ca uita ca si dinsul la purtat lung ,si motivind ca a juns la un nivel spiritul inalt ,a comentat de tinerii vremi ca sunt niste filfizoni ,care se ajuta de parul lung sasi dea aere de intelectuali ,ceea ce in mare parte era si adevarat.
DAR NU MAI TRAIM IN ACELE VREMURI ! ( acum e pe dos )
sau ,cel mai posibil si probabil comunistii au reusit sati inoculeze in creer ideea ca cei ce nusi taie parul sunt niste neseriosi ,niste elemente negative care trebuie izolate ,combatute si chiar stirpite !
DAR DIN PACATE TE INFORMEZ CA NU TRAIM NICI IN ACELE VREMURI !
CEL CE A INTRODUS ACEASTA OPTIUNE LA VOT E UN TEMBEL INCURABIL ! ,precum si cei ce au votato .faptul ca port par lung chiar ma ajutat sa ma integrez ,dar din pacate insa ,inca nu printre tarani si redusi mental ,dar cu eforturi ma pot integra si in asemenea medii.
2. " sa ii luam o femeie poate asha are coupatzie shi nu mai posteaza atita " : interesanta optiune.......dar nu stiu cum ai ajuns la concluzia ca duc lipsa.
am femeie ,si pe linga ,si ma descurc ,zic eu destul de bine ,la acest capitol ,de multe ori chiar parul ma ajuta ,si ma confesez tie : din 5 femei care mi se adreseaza personal cu faze de genu " vaaai ,ce par frumos ....alea alea " ,3 garantat o iau sus ( sau ar luao ) ,iti spun din experienta ,no bulshit
3. " sa ii luam o zongola poate face formatzia rdi shi ajunge la mtv awards " : nu am pasiuni artistice ,chiar ma enerveaza tare de tot acele cercuri de figuranti ,falsi si profitori ( desi sunt si exceptii ) .
.......chiar asa ?.......mtv ?........... mentalitate de : bagam malai intrun album cu un producator beton ,ii scoatem oricum in 6 -12 luni , poate chiar cu virf si indesat ,si cine stie ....... pe viitor ce fraieri mai prostim ?
personal mie grata de astia si am gusturi cu mult mai rafinate decit mare parte din muzica ceo promoveaza mtv networks.
4. " sa ii facem un brain wash ca poate dupaia asculta manele stiind faptul ca ele sunt la moda acuma " : nu stiu unde traiesti tu , da in tg. mures acest trend na prea avut succes ,si momentan e aproape inexistent in cluburile de noapte si dicoteci.
O OPTIUNE TOTAL AIUREA.
5. " il trimitem la otv sa declare ca unii din forumul rdi sunt nedreptzi cu el cu toate ca el e baiat bun " : sunt convins ca teai amuza sa ma vezi intro asemenea postura ,insa aceasta optiune tine doar de imaginatia si rautatea ta si celor ceau votato.
6. " dam o lege in parlament in care impunem ca posesorii de antene parabolice sa aiba un qi de peste 80 " : asta e o lovitura sub centura ,dar vad ca pe acest forum sunt ingaduite miscari deastea.
tiam mai spus in ultimele posturi adresate tie ca nare nici un sens sa ma iei cu faze ieftine ,nici macar daca te referi la domeniul pc si sat pentru ca ma am mai bine cu astea decit am lasat sa se inteleaga ,am trminat o universitate tehnica la profil A.I.I. ( automatizari si informatica industriala ) si degeaba tot dai cu ciocu inainte cu scheme de genu :
" esti dovada clara ca omul se trage din maimutza shi ca unii inca au creerul de maimutza....poate jignesc maimutzele cu afirmatzia asta "
" apropo conform unei noi expresii....... esti beci " !
textele astea probabil tin la cei ce se intimideaza ,la prosti ,la impulsivi ca si king ,mai stiu eu la cine ........da pe mine nu ma afecteaza ,doar in sensu ca ma simt obligat sati compun epistole deastea ,sancerc sati bag mintile in cap si " sati dau peste bot " ( no lua in nume de rau : e doar o expresie ) cind aiurezi si vorbesti prostii.
SI DESPRE CEI CEAU VOTATO AM ACEIASI PARERE !
in al treilea rind apreciez aceasta initiativa ,imi mai trebuie si mie cite un ghiont cind bat cimpii ,dar aceasta e patetica
eventual ,incerc eu sa te dumiresc asupra integrarii mele ,ca voturile astea nau nici o valoare .personal ma socheaza si intriga usurinta cu care se trece de la stadiul de glume si stouri in limita bunului simt la stadiul de jigniri ,insulte si chiar amenintari. asta e o atmosfera tiganeasca ,desi forumul are ca scop tratarea si schimbul de experiente si pareri in domeniul sat.
SI FAC EFORTURI SA MA INTEGREZ .
in final tin sa repet : ghettoman ,tu nu esti un baiat prost ,am incredere in tine ,trebe sa poti mai mult ! sau poate gresesc.........
....si eventual sa citesc reactiile cititorilor
ghettoman
29-11-2004, 11:14
1din pacate la tine nu e valabila"nu conteaza cit de lung am parul ci conteaza cit si cum gindesc"...mintea ta e intro ceatza permanenta
2te dai cu cocolino sa fie paru matasos? :shock: :lol:
3te trimitem atunci sa concurezi la rock tv impreuna cu formatzai gorcutz
4pai tocmai deia...trebuie sa aiba mai ales la cei cu minte scurta
5normal ca neam amuza...de ai ajunge acolo cred ca otv nu va mai fi luata in bataie de joc cu al sau senzatzional :shock: :lol: :lol: ...am uitat sa pun chestia cu "din dragoste"...damn
6tu cu gura ta ai zis cum ai trecut prin aceasta facultate...deci....
multumesc de aprecieri :shock: :shock: :lol: :lol: si stai linistit ca ma stradui :lol: :lol:
nu uitatzi ...va asteptam la vot :lol: :lol: :lol:
Nu stiu ce spun altii ,dar parerea mea e ca dl GABOIU a EVOLUAT.
Am avut aseara o diskutie cu el pe tema "Encodarea TS"si mie personal mi-a demonstrat ca stie multe kestii.si e un baiat e nota "10"
Stiti bancu cu inginerii ...casi ciinii sunr inteligenti dar nu stiu sa se exprime
:P :afro:
backup_2k
19-01-2005, 16:36
"nu conteaza cat de lung ai părul..."
:)
Da´ , cine e @gaboiu fratilor ? :shock:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.