View Full Version : Iordanescu ... telenovela
doctorul
17-11-2004, 18:57
Mos Teaca Pocaiala a pus bomboana pe coliva, isprava care la noi romanii constituie un excelent motiv pt. a fi propulsat direct in... Parlamentul Romaniei.
doctorul
17-11-2004, 22:12
Mos Teaca Pocaiala = Anghel Iordanescu
DEMISIA SINGURA SOLUTIE !!!!
MAINE AM O INTALNIRE CU GIGI BECALI SI AM SA INCERC AM SA-L ROG SI PE EL SA FACA TOATE PRESIUNILE POSIBILE SI SA-SI FOLOSEASCA INFLUENTA LUI PENTRU A SCAPA DE POCAITUL SENATOR CARE CONDUCE NATIONALA NOASTRA.
nici macar Metropolitul Tarii n-o sa-l dea jos.
Nu ..dar poate-i pune patrafirul in cap 8)
A fost o bataie de joc....@Fanta mult noroc!!!
Mos Teaca Pocaiala a pus bomboana pe coliva, isprava care la noi romanii constituie un excelent motiv pt. a fi propulsat direct in... Parlamentul Romaniei.
Sper sa-i cedeze un alt parlamentar locul, ca n-o sa-l aleaga nimeni, dar macar asa scapam de el ...
Iar antrenor il punem pe Mutu, ca si-asa nu are voie sa joace, si ii poate invata si pe baieti niste "fente" de-ale lui (pe aia care nu stiu inca, bineinteles).
Iordanescu -antrenor pe viatza
....desigur, in Andorra! :lol:
szilagyi
18-11-2004, 14:41
Iordanescu -antrenor pe viatza
....desigur, in Andorra! :lol:
sau in Bangladesh
gabipopa
18-11-2004, 16:47
mai bine ar veni antrenor la mine la tara sa antreneze in promotie !
SAl
Iordanescu nu va cadea atata timp cat la conducere este Mircea Sandu!
Toata stima
Piciul
szilagyi
18-11-2004, 17:50
SAl
Iordanescu nu va cadea atata timp cat la conducere este Mircea Sandu!
Toata stima
Piciul
din pacate ai dreptate
... incep sa cred ca era mai bine daca luam bataie !
Poate ca avem nevoie de o cadere mai mare ca cineva sa ia taurul de coarne shi sa schimbe ceva radical in fotbalul romanesc !
Bafta,
doctorul
18-11-2004, 18:44
M-am gandit si eu la o asemenea situatie, din nefericire se organizeaza dupa fiecare insucces cate un amical cu ,,necia nimeni,, obtinem o victorie si exclamam fericiti ... ce bun e pocaitul!
strongman1960
18-11-2004, 19:16
PRO TV Stirile de la ora 19.00
Iordanescu si-a inaintat demisia.Acu mai trebuie sa o si aprobe cineva.
Salut.
caras2uk
18-11-2004, 19:19
Am auzit la stirile PROTVintl(abia incepute) ca si-ar fi dat demisia,dar trebuie sa urmaresc pina la sfarsit,sa fiu sigur... :D :D :D Oricum,e un gest care trebuia facut demult...aoleu deabea maine-si da demisia...se pot schimba multe...auzi-TATA PUIU...natia lui... S-auzim numai de bine...
... poate daca incepem fiecare sa scriem macar UN MAIL pe adresa federatziei sau jurnalelor centrale de sport il convingem sa se grabeasca !
Bafta,
doctorul
18-11-2004, 19:56
Se pare ca demisia a fost sugerata de Mircea Sandu, asa ca este greu de crezut ca nu va fi acceptata, cu exceptia situatiei in care pocaitul o intoarce si spune ca am inteles noi gresit , el nu a demisionat.
Nu de alta dar a mai procedat asa.
La ora 17:00 va avea loc o conferinţă de presă în care este foarte probabil ca selecţionerul Anghel Iordănescu să-şi anunţe demisia!
doctorul
19-11-2004, 15:58
Mai exista si vesti bune pe lumea asta!
bazil0101
19-11-2004, 16:01
nu va bucurati prea devreme caci poate iar se razgindeste!
IORDĂNESCU A PLECAT. PRIMII PE LISTA LUI MIRCEA SANDU SÎNT BOLONI ŞI PIŢURCĂ !
"Astăzi mi-am prezentat demisia. Cu acordul verbal al preşedintelui FRF, am redactat demisia şi în scris"
"Eu sînt principalul vinovat. Eu am fost antrenorul echipei, eu sînt vinovat pentru rezultatul din Armenia"
"Din păcate am dezamăgit"
"Am muncit mult, din păcate nu am reuşit"
"Mă dau la o parte în interesul echipei naţionale"
"Îmi cer scuze suporterilor echipei naţionale"
"Urez succes viitorului selecţioner"
"Personal voi face o pauză. Vreau să fiu alături de familie"
"Înmînez în faţa dumneavoastră demisia mea, domnului preşedinte Mircea Sandu"
Declaraţiile lui Anghel Iordănescu în timpul conferinţei de presă
19 noiembrie 2004
... acum sa speram ca Nashu´o accepta ! ;)
E aici cumva feedul de la conferinta de presa a lui Iordanescu ? (nu sint caasa, nu pot sa ma uit)
http://www.sat-benelux.nl/forum/viewtopic.php?t=57018
szilagyi
20-11-2004, 00:23
in sfarsit!!!!!!!......demisie intirziata....dar speram ca va fi acceptata odata pentru totdeauna!!!
M-as imbata de bucurie daca si Mircea Sandu ar demisiona.
Mircea Lucescu a acceptat oferta FRF!
Matei Udrea
Vineri, 26 Noiembrie 2004
Miliardarul ucrainean Rinat Ahmetov, patronul Sahtior Donetk, ultimul obstacol
Mircea Lucescu a acceptat conditiile oferite de FRF pentru a prelua nationala Romaniei! Vestea a fost data, ieri, de Cristian Bivolaru, secretarul general adjunct al federatiei, care s-a intilnit miercuri cu “Il Luce” la Milano, inaintea meciului AC Milan-Sahtior din Liga Campionilor. “Il Luce” si-a luat angajamentul sa discute cu patronul sau, Rinat Ahmetov, pentru a putea veni la cirma nationalei. De-acum, mingea e in terenul lui Mircea Sandu, presedintele FRF, cel de care depinde in mare masura decizia finala.
Federalul i-a inminat lui Lucescu scrisoarea lui Mircea Sandu si conditiile oferite la nationala, iar antrenorul si-a dat acordul. “A luat actele, vrea sa vina si acum discuta cu Ahmetov (n.r. - patronul sau de la Sahtior). Are mari sperante ca va reusi sa-l convinga. Varianta ar fi sa pregateasca in paralel nationala si Sahtior”, ne-a declarat ieri Bivolaru. Lucescu ar urma sa activeze la lot si in Ucraina pina la finalul sezonului (iunie 2005). “Cred ca mingea vine spre noi. Ahmetov n-a fost la meciul de la Milano, din cauza situatiei existente in Ucraina, dar i-am transmis scrisoarea lui Mircea Sandu prin intermediul lui Lucescu.
Mircea a spus ca va veni cu un plan, cu o strategie. Am discutat cu el inaintea antrenamentului oficial si dupa sedinta tehnica”. Varianta e imbratisata de Mircea Sandu, dar nu intruneste sufragiile tuturor membrilor din Comitetul Executiv al FRF. “E o problema acolo. Presedintele va reintroduce pe ordinea de zi toate variantele posibile dupa ce discuta cu candidatii. Mai departe, nu se stie”, a mentionat Bivolaru. Marea dificultate nu vine insa dinspre forul prezidat de Mircea Sandu, ci din exterior, de la grupurile de interese care-l sustin pe Victor Piturca.
Se pregateste o noua inscenare?
Exista semnale care avertizeaza ca povestea din ‘98, atunci cind Victor Piturca a fost inscaunat selectioner al nationalei dupa alegeri masluite, e pe cale sa se repete. Surse autorizate sustin ca antrenorul s-a impacat cu impresarul Ioan Becali, care il sustine pentru a prelua nationala. Procuratorul se teme teribil de posibila numire a lui Mircea Lucescu, mutare care i-ar anula influenta la lot. Disperat, inamicul lui “Il Luce” a iesit deschis la atac in ultimele zile.
Multa vreme inamici declarati, Becali si antrenorul Victor Piturca au facut, recent, primii pasi spre impacare. Persoane apropiate acestora sustin ca relatiile nu mai sint atit de tensionate ca-n ultimii ani. Situatia incepe sa semene tot mai tare cu cea din primavara lui ‘98. La fel ca si atunci, Mircea Sandu a anuntat ca va fi un concurs intre patru antrenori, pentru a ocupa locul lasat liber de Anghel Iordanescu. In urma cu sase ani, temindu-se de Lucescu, Becali a facut imposibilul pentru a-l determina sa se retraga din cursa. Impresarul n-a ezitat sa se foloseasca de Hagi, aducindu-l cu un avion special de la Istanbul, pentru a-l ataca pe “Il Luce”. Acum, atacurile se reediteaza.
Disperarea lui Becali
Pe Ioan Becali il leaga de Piturca, din nou, interese de afaceri. Cei doi au nevoie unul de altul. Piturca - pentru a-si indeplini visul de a reveni la nationala, iar procuratorul - de a avea in selectioner un apropiat sensibil la dorintele firmei Becali & Popescu. Becali lupta cu disperare pentru a nu scapa din mina nationala, lucru inevitabil daca pe banca tehnica ar “ateriza” Mircea Lucescu sau Ladislau Bölöni. Vazind ca Mircea Lucescu nu cedeaza intimidarilor si se incapatineaza sa-si manifeste disponibilitatea de a prelua nationala, Ioan Becali a sarit din nou la gitul celebrului antrenor. “E inadmisibil ca Lucescu sa activeze, in paralel, la nationala si la Sahtior!
Cum sa mearga Mircea Sandu sa vorbeasca cu Lucescu, daca stie ca nu are nici o sansa? Hai sa nu mai facem show, sa spunem ca nu ne lasa nevasta (n.r. - aluzie la Bölöni) sau patronul (n.r. - aluzie la Lucescu)!”, s-a infoiat impresarul. Revenit in tara ieri, dupa ce miercuri a fost observator UEFA la meciul Anderlecht-Valencia, din Liga Campionilor, Mircea Sandu a negat ca ar depinde de impresar: “Becali e puternic la el, acolo, nu la mine in federatie!”. Nasu’ nu s-a intilnit cu Bölöni: “In momentul in care voi avea un raspuns oficial de la candidati, o sa iau hotarirea!”. Pe de alta parte, Bivolaru a mentionat ca “Mircea Sandu a avut si alte confirmari”, ceea ce indica faptul ca, pe linga Lucescu, si Bölöni ar fi dispus sa revina la nationala.
Preferat de 71 la suta din microbisti
In sondajul realizat de cotidianul nostru la adresa de e-mail “nationala@expres.ro”, Mircea Lucescu continua sa se distanteze de rivalii sai. Cititorii “Evenimentului zilei” il sustin, cu covirsitoare majoritate, pe antrenorul de la Sahtior. Pina ieri dupa-amiaza, “Il Luce” primise sufragiile a 68 de oameni (70,9 la suta), Bölöni - 9 voturi (9,3 la suta), iar Piturca - trei (3,1 la suta). 16 oameni (16,7 la suta) n-au votat cu nimeni, manifestindu-si doar opozitia fata de conducerea fotbalului nostru.
“Il Luce” si-a recuperat masina
Lucescu si-a recuperat, luni, masina furata saptamina trecuta de trei hoti din Donetk. Limuzina sa, un Mercedes S 500, a disparut in noaptea de simbata spre duminica, de pe o strada laturalnica din raionul Kalininski. (C.H.)
Copyright © 1996-2004 Evenimentul Zilei Online.
denisoiu
29-11-2004, 00:02
Deci se pare ca Piturca va fi noul antrenor al Romaniei ... :targa: deci HAI BAIETIII!!!!!
Pot fi adusi Capello, Mourinho si Ferguson la un loc. Din rahat nu poti face bici. Cu lotul asta de looseri n-avem sanse nici in Macedonia, d-apai cu Ola sau Ceh...
Aşadar, după ce a renunţat la "naţională" sau, mai corect zis, a fost silit să demisioneze, Iordănescu nu s-a ales nici senator de Ilfov. Posibil ca, prin redistribuirea sufragiilor, să prindă totuşi un fotoliu în Parlament, spre a-l ceda apoi următorului înscris pe lista PSD, dar asta nu schimbă sensibil datele problemei. Concret, abţinîndu-se să-l voteze, oamenii au sancţionat duplicitatea fostului selecţioner, ba au şi dovedit că ruşinea de la Erevan a cîntărit în ochii lor mai greu decît capitalul de imagine pe care candidatul îl strînsese în anii, unii glorioşi, cît a jucat ori a pregătit echipa reprezentativă. E ceea ce trebuia să intuiască Generalul însuşi, aducîndu-şi aminte, acceptaţi citatul, că ultimul act îl face uitat pe primul. Între atîtea interpretări, un lucru rămîne însă dincolo de orice dubiu: în loc să ajute partidul, să fie locomotiva acestuia, Iordănescu l-a tras înapoi.
Apreciind că s-a lăsat atras în politică fără să ştie prea bine ce înseamnă asta, anumite voci îl consideră pe General o victimă. Pînă la un punct, judecata e corectă. Mai departe însă, ea nu rezistă, căci Iordănescu era obligat să discearnă şi să nu se bage unde nu-i fierbea oala. Are vîrsta şi, implicit, experienţa la care nu mai crezi că tot ce zboară se mănîncă.
Acum, suferind al doilea eşec într-un răstimp foarte scurt, probabil că-i pare rău, numai că, din păcate, regretele sînt tardive. Pretutindeni, nu doar în fotbal, greşelile se plătesc.
Ovidiu Ioanitoaia
Eu cred si daca nu candida nu bateam la Erevan. Omul e clar depasit si ar trebui sa se retraga.
Deci se pare ca Piturca va fi noul antrenor al Romaniei ... :targa: deci HAI BAIETIII!!!!!
Sincer mi se pare o aberatie sa-l puna pe Piturca antrenor ... N-a reusit in 3 ani sa faca nimic la Steaua. A venit Zenga si a dus in 3 luni aceeasi echipa in primavara europeana. Zenga la Nationala !
wambertos
02-12-2004, 01:19
Asa e @loko! Zenga a aratat ce e posibil daca ai putin talent.
"Satana" nu are stofa,nu stie sa comunice cu jucatorii,ceea ce e foarte important. Gigi Becali l-a tinut prea mult la Steaua.
Zenga la nationala si Piturca in desert!
Sau sa se duca in spatiul fost sovietic, ca in vestul Europei nu are sanse
cu stilul lui dictatorial.
La Nationala trebuie sa vina un antrenor care a jucat/antrenat in vest. Obligatoriu!
Eu l-as fi pus pe Boloni.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.