View Full Version : Programe romanesti la 1 West
parabolus
18-10-2004, 00:42
conform cu www.lyngsat.com Prima TV Romania emite pe 1°w 12563 H
2700 3/4.Eu la ora asta receptionez niste reclame facute de RCS (cablu ?) si pe sunet este un program de radio romanesc.Stie cineva mai multe?
KingBlana
18-10-2004, 00:58
Asa este : SR mic , imagine jalnica . Echivaleaza cu programele iraniene de pe Telstar12 15West.....
Asteptam emisia la SR 128kbps..
Radioul care se aude pare ceva gen Radio Romania Cultural :shock:
Level : 100
Quality:91
SkyStar2/myTheatre
La "Vatican" calitate 100%,cu fond de radio R.Actualitati.Sunt mai curios ca niciodata daca acesta va fi inceputul acelui pachet DTH....???Astept si o confirmare a celor care se ocupa mai mult de Cablu.
Sommersby
18-10-2004, 09:55
confirm! Budapesta,Viena si München semnal 99,1%
Salutari
In acest moment, pe ecran, e infotext-ul RCS!!!
Deci, RCS este de acum pe satelit!
Primul pas a fost facut... sa vedem ce va urma :wink:
Sommersby
18-10-2004, 09:58
corect @rz+
si la mine semnal 100%! dar de ce este prima tv cu info rcs si sonor de radio (radio romania international)
dani29
Maidanezu
18-10-2004, 12:49
LA MINE MAI ARE UMPIK SI DA PESTE SEMNALU..:)
SEMNAL = 0 la 12563/H/2700
pe alte freqventze de pa Intelsat 10-02 at 1.0°W am semnal 80 % pe Prima TV canci :)
Locatzia Olanda
Oala 1m
lnb 0.5db
bazil0101
18-10-2004, 13:18
@Maidanezu, in De. pe granita cu Olanda,cu oglinda de1,10 dimineata mergea, cu 90 si ceva la% semnal, acum cind am ajuns acasa nu mai are semnal de loc.
@kingblana acum RCS-ul este in probe. Unui pachet dupa cum stii nu-i este suficient atit SR. Zvonerii afirma ca RCS va ridica SR la 27000.
1w 12563 H - 27500.
semnal varibil 20-50% ,dar prima nu intra.
zaragoza antena 1.1m lnb 0.5 sharp
voi mai incerca dupa ora 19 cind semnalul este mai bun.
sirius
Deocamdata se fac teste.
DIn cate stiu SR-ul nu a ajuns inca la 27500.
Continua sa emita RCS Infotext cu Romania Actualitati pe audio
KingBlana
18-10-2004, 15:23
Nu e Romania Actualitati . Cel putin azi noapte nu era . Am verificat cu radioul FM . Era orice altceva decat Romania Actualitati .
Acum semnal 0/0 .
KingBlana
18-10-2004, 16:30
La ora asta e 27500 , semnal mai slab , de la quality 91 , cat avea la sr 2700 . acum are 56 la 27500 ..
Cluj 0.6 ss2
satenicu
18-10-2004, 17:14
De ce va grabiti?
Aveti rabdare.
Pisica e pe acoperis.
momentan miauna incetisor ..... de proba
Acum s-a culcat un pic.
In curand...........
:tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv: :tv:
Nu e Romania Actualitati . Cel putin azi noapte nu era . Am verificat cu radioul FM . Era orice altceva decat Romania Actualitati .
Acum semnal 0/0 .
A fost Radio Romania International... am auzit genericul cand a fost ora exacta!
P.S. Satenicu, si cand se trezeste din nou pisica... sa verificam si noi receptia cu noul SR (27500)
satenicu
18-10-2004, 18:12
S-a trezit cu 26950(thx to Piciul :jockey: )
bazil0101
18-10-2004, 18:16
85% calitate semnal, bun bun :D
Piciule iti dorim sa cresti mare!!! :)
Trebuie sa-mi multumesti NICULE :punk:
Toata stima
Piciul :jockey:
Mofturoasa pisica asta... schimba SR-ul de 2-3 ori pe zi :lol:
Thank's @piciul & @satenicu, pentru info...
82% calitate imagine, cu antena mea.
Salut fratilor
La Piciul semnal 96%.
Sa auzim numai de bine
18-10-2004, 19:15
Zii tot nicu buricu !!!!!!!
Vrei sa trimit brigazile ?
Si nu tot umblati la maneta cu SR ! Inteleg eu ca e Variabil Bit Rate , da` nici chiar asa :)
Eu zic sa ii copiati pe turci : 30.000
Quality = 66%
satenicu
18-10-2004, 19:23
Hold your horses man!
momentan nu e VBR.Se testeaza RF-ul.Se baga presiune pe tevi.Se aerisesc caloriferele. :wink:
@ satenicu
Nicule sa nu ni se puna dopuri in loc de aerisire :dots:
Toata stima
Iar cei care nu vor plati abonamentul vor fi debransati de la retea :wink:
Nici un INFO despre viitorul pachet?
Acum ca emit prin satelit, ce mai fac cu denumirea Romanian Cable Systems??? :D :D :D .... da lasa ca si CNN inseamna Cable News Network si pentru asta sunt ca panza de paianjen pe glob.
Sibiu, ora 20:40, 70% Quality.
Sa dea domnul sa fie intr-un ceas bun si sa ne mai ridicam si noi un pic. :D :D :D
.... 8)
DA acum se vede cu 26950 il gasaete cu numele de PRIMA dar are sonorul de pe radio.
LOCATIA : SPANIA ZARAGOZA ANTENA 1,1M
SIRIUS
Dupa parerea mea, "Targetul" va fi urmatorul:
1. Romanii din afara tarii (2.000.000 in Vestul Europei).
2. Usurinta infintarii de statii de cablu in: Sate, Comune, Statiuni (Hoteluri), unde accesul se face mai greu.
3. Case, Vile de Vacanta izolate.
4. Abonamente in orase mari, cu toate ca aici interesul s-ar putea sa fie extrem de scazut.
.... 8)
CONAX ? ;)
POWER-VU ? :(
CODICRYPT ? :evil:
... altu ?
CONAX ?
POWER-VU ?
CODICRYPT ?
... altu ?
eu inclin spre CONAX
@.... numele nu este un impediment, dar pentru asi face reclama banuiesc ca vor lansa pachetul sub patronatul RCS iar daca vor sa elimine discrepanta care tocmai ai semnalato, pot lansa pachetul sub patronatul RCH ( RCS&RDS&RCH )
Pentru codare la inceput FTA apoi se aude ceva de Videoguard ( cred ca-s zvonuri - sa vedem )
In afara de PO-VU POATE SA FIE IN CE VOR EI DAR SA NE DEA SI NOUA CELOR DE AFARA O CARTELA.
1 W PENTRU MINE ESTE BUN DORINTA MEA ESTE O CARTELA IEFTINA SI CIT MAI MULTE CANALE ROM.
SIRIUS
semnal de 65% cu oala de 80 lnb 0.4db logrońo spania la ora asta numa publicitate si radio actualitati
in irlanda ce sanse am sa am ceva semal.?momentan am disc de 1m
irishman
18-10-2004, 23:20
pelisor mie mi-a intrat cu 1m
semnal cam mic.. dar intra..
satenicu
18-10-2004, 23:24
CONAX ? ;)
POWER-VU ? :(
CODICRYPT ? :evil:
... altu ?
Conax - ar putea avea sanse
PowerVu la pretul pe care il are un receptor - nu
Codicrypt - e cu probleme
Atentie!
Pachetul complect de receptie nu trebuie sa coste mai mult de 150 Euro
Necunoscatorul
19-10-2004, 00:50
mie imi pare pe receiver ca fiind power vu
KingBlana
19-10-2004, 03:01
http://kingblana.idilis.ro/1002.jpg
Fratilor,eu nu mai am semnal.....
parabolus
19-10-2004, 16:44
nici eu.poate au schimbat iarasi SR-ul?
Deocamdata pe frecventa respectiva nu este emis nimic , cu nici un SR.
Fratilor nu ati auzit de teste :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea:
MAi AVETI SI VOI PUTINA RABDARE :wc:
Deapre sistemul de codare se cam lasa asteptat,dar eu zic sa stringem ceva banet pana va sosi ceasul al mare.
Deocam data toata lume tace :shutup:
Sa auzim numai de bine :!:
PICIUL :jockey:
Pai sistemul de codare nu o sa fie Power-Vu? Ca Alt-DVB-ul l-a detectat deja la ECM! Si apoi este un sistem foarte po....r in Romania, unde se merge pe principiul: "Cine poate oase roade, cine nu..." Ca doar e mai ieftin sa platesti drepturi doar pentru Romania, nu pentru toata Europa...
Pai sistemul de codare nu o sa fie Power-Vu? Ca Alt-DVB-ul l-a detectat deja la ECM! Si apoi este un sistem foarte po....r in Romania, unde se merge pe principiul: "Cine poate oase roade, cine nu..." Ca doar e mai ieftin sa platesti drepturi doar pentru Romania, nu pentru toata Europa...
NU, sist de codare NU o sa fie PowerVu !!
Iar motivul pentru care vezi un ECM-PID de PowerVu este probabil folosirea la teste a unui encoder Scientific Atlanta. Nu uita ca sunt doar teste !!
OK! Will see... Oricum probabil nu va fi un sistem care sa poata fi s**rt, ca daca e C**ax poate e tot ca acela de la B1 TV care nu... iar Codicrypt... no comment
Asa ca sa privim testele si tot ce e gratis, ca dupa aia, vorba unui antevorbitor, vom da banutul daca vrem ceva... Si se pare ca asta va deveni o regula generala (nu doar pentru posturile romanesti :( ). Sa dea Cel de Sus sa ma insel...
Este exclus ca o firma de DTH ce se adreseaza in mod special telespectatorilor din Ro sa codeze Power Vu si aparatura sa coste peste 1000 Euro. Probabil ca o sa aiba sub 200 de abonatzi. Eu zic ca o sa fie conax.
Cele mai sigure sisteme Pay TV sunt pana in momentul de fata cele care nu sunt sparte la greu in public. Sunt sparte, dar in cercuri restranse ( :idea: oameni destepti aia care nu lasa sa scape la greu informatia - nu se fac valuri care forteaza operatorul sa faca schimbari :idea: ). Uitati-va la JIDANI sunt codati in NDS, Bulgarii si Albanezii sunt nou sositi pe pozitii si folosesc Crypto, Conax si Irdeto2. Nici un operator nou nu mai ia licenta pe un sistem care este bubuit din greu ex: SECA, Viaccess, Nagravision. Poate sa fie cu doiu in coada astea din urma, tot sunt vulnerabile la spargeri masive in public si au antecedente in falimentari "faimoase".
De folosit Power VU nici vorba. Acest sistem securizeaza informatia care circula intre provideri (TV-TV, TV-CABLU, CAR EMISIE-TV, etc.), nicidecum cea dintre operator si abonat. Ia ganditi-va cat i-ar costa pe RCS sa comande la Scientific Atlanta 100.000 de receivere, care sa nu coste 1.500$, ci numai 500$. Socotiti si voi ca stiti aritmetica!!! Asa demult Premiere, C+, SKY, etc. ar fi putut trece si ei pe varianta asta, dar astia au intre 2.000.000 - 5.000.000 de abonati. De unde tata!!!
Receiverul "dedicat", profilat pe operatorul respectiv, trebuie sa fie simplu si sa arate ca un "CAINE CREDINCIOS". Sa asculte de stapan sau mai pe limbajul nostru tehnic, trebuie sa raspunda, atat el, cat si cartela tutror comenzilor trimise de operator: autoupdate la card, reactualizarea programelor, aranjarea automata programelor pe categorii, etc si etc. Cei care au avut ocazia sa vada noul SKY BOX NDS pentru italia, isi dau seama ce vreau sa zic. Receiverul trebuie sa fie atat de ieftin, incat operatorul sa-si permita sa-l vanda abonatului si cu 1 Euro in cazul in care acesta face contract pe 2-3 ani.
Hai noroc,
.... 8)
:oops: Lasati toate chesiile si asteptati....
Inca 28.10.04 - 01.11.04 test satelit.
Ne mai vedem dupa test
Ce stiu o sa fie cam 30-de programe.
Asta numai teste!!!!!!
JOhNY_DJ
20-10-2004, 02:13
La ora 2:30 AM in Craiova nu se prinde nimik pe aceasta frecventa cu nici un SR. Imi poate confirma cineva daca mai emit ? :roll:
parabolus
20-10-2004, 03:09
nu ,nici eu nu am semnal.Intre timp pe lyngsat au modificat sigla cu prima tv si au trecut RCS TEST.Rabdare si tutun!
Marti 19 Oct 04 Prima tv a incetat emisia pe 12563 MHz, pol.H (DVB/MPEG2 SID:1 PID:1160/1120
hgfdgfui
20-10-2004, 14:24
Fratele meu,ma enervara ieri seara (19.10) astia de la prima ceva ce nu s-a vazut. Voiam sa capturez filmu' aa, Atractzie fatala, shi mi-au bagat in schimb un jeg de emisiune cu un nea nashpa de Garcea gras care facea piatza shi astia-i dadeau inainte cu metaforele ca ce draq face boul ala la serviciu, in slujba tzarii. 'Tu'le emisiunile shi respectarea orarului, shi satelitzii lor supraestici shi sr-urile lor supermici shi sigla lor de K***t, shi pe Cristina Tzopescu, etc, etc.
JOhNY_DJ
20-10-2004, 16:31
DIN ce cauza nu mai emite prima (RCS) pe thor? s-au mutat?
satenicu
20-10-2004, 18:46
Bai fratilor.Sunteti turci?V-am spus si eu si ATYS: sunt probe.
Adica
emiti,opresti,reglezi,opresti,te duci acasa,mai te joci a treia zi ca in a doua ai alte treburi,etc.
Aveti rabdare!
Nicu
KingBlana
20-10-2004, 19:18
E turci toti .
Nu e Thor , e Intelsat , nu e SR si emisie definitiva , sunt testeeeeeee .
I.R.Baboon
21-10-2004, 00:40
@hgfdgfui,si eu pe Cristina Topescu...si inca de mai multe ori!!!
Dany_Strong 4155 Evo
21-10-2004, 11:46
ce vreti sa spuneti ca Prima tv se muta pe 1°w (Eu asta am inteles) de pe Intel 902? Sau care este treaba de tot discutati despre chestia asta?
N-ai intzeles bine. E vorba de viitorul pachet DTH ridicat de RCS care are include si prima si care acum face teste
martinicu789
24-10-2004, 01:30
A aparut la Lyngsat! 12723h sr26950 3/4,si 12687h SR-26950 3/4 :roll:
Confirm!
Pe 12.723H e semnal mai bun...
la ora asta pe prima ii mica publicitate 1w 12723 26950 cu oala de 80 semnal63% spania
A aparut la Lyngsat! 12723h sr26950 3/4,si 12687h SR-26950 3/4 :roll:
Pe ambele frecvente imi intra semnal de 80% dar nu gaseste nimic.
I.R.Baboon
24-10-2004, 19:54
12722 H 26950 3/4 acuma l-am bagat si eu si merge.
chrissss
24-10-2004, 20:06
si la mine merge
Anonymous
24-10-2004, 20:39
tHANG,INTERESANT MERGE DAR SE PARE CA DOAR ESTE UN PROGRAM DE STIRIM .rAMANE DE VAZUT ,TOTUSI MULTUMESC PENTRU FREGV :lol:
vasiletina
24-10-2004, 21:03
am incercat sa receptionez si eu, am ceva semnal (45-60%) insa nu reusesc sa gasesc nici un post la scanare automata si manuala.
sa fie oprita emisia?
acum se vede
AM INTELES CA SUNT DOAR PROBE DAR STIE CINVA CINE CANALE VOR FI SI CARE??
SIRIUS
irishman
24-10-2004, 22:36
mo poi in ritmul asta .. o sa postatzi sute de reply la topicul asta... sunt teste... rcs ridica un pachet, sunt unul sau doi membri rdi care pot da mai multe detalii cum apare ceva nou.. nu are rost sa tot postatzi ca se prinde ca nu se prinde... vretzi confirmari sau infirmari intratzi pe chat.
mediaset
25-10-2004, 11:42
Da intr-adevar acum vad un promo RCS
Baietii se misca destul de repede...se pare ca "pila " lor de la Intelsat este direct interesata sa ii puna pe satelit.
Oricum, nu au semnat inca contractul...se pare ca si aici functioneaza chestia cu cine da mai multa ...spaga...
Nu sunt hotarati in ce sistem sa codeze, vad si ei ca majoritatea "pica". Stati linistiti, nu vor folosi power-vu. :wink:
Problema este daca vor semna contractul cu cei care-i ridica acum la satelit...sau asteapta o alta oferta...
Anonymous
25-10-2004, 16:36
:D
Pun pariu ca primele informatii exacte (nr. programe, frecvente, ce programe vor fi...) tot de pe flysat le vom afla...
satenicu
25-10-2004, 17:39
@isr 2002
Tu pui pariu ca aflam de la flysat si eu pun pariu ca afli de la mine.
satedth
---------------------------
478W
Anonymous
25-10-2004, 18:40
@satenicu :D
Nu stiu daca ma crezi sau nu dar....pt. tine era postul meu. A mers...
Stringem bani de cartela??? Mai spune si tu amanunte... Greu scoate omul o informatie.... Presupun ca o sa se vinda si cartele simple, adica sa nu fii nevoit sa iei si receptor si CAM...
...personal astept cu nerabdare...e un eveniment pe care multi de aici il asteptam de prea mult timp.
@satenicu :D
Nu stiu daca ma crezi sau nu dar....pt. tine era postul meu. A mers...
Stringem bani de cartela??? Mai spune si tu amanunte... Greu scoate omul o informatie.... Presupun ca o sa se vinda si cartele simple, adica sa nu fii nevoit sa iei si receptor si CAM...
...personal astept cu nerabdare...e un eveniment pe care multi de aici il asteptam de prea mult timp.
..si eu astept cu nerabdare :D ..banutii pt CARD sint pregatiti si CAMul e in receiver :D :D :D
..si eu astept cu nerabdare :D ..banutii pt CARD sint pregatiti si CAMul e in receiver :D :D :D
De care CAM? :roll:
De care CAM? :roll:
...nu stiu dar am de toate. Cred ca CONAX.
Skystar2 , offset 1.2, lnb 0.3,
12723 H 26950 3/4 quality 64%
12687 H 26950 3/4 quality 55%
Ambele Provider=Default iar nume program Prima TV cu info RCS si sunet Radio Romania International.
Sinaia , 25.oct.2004 ora 19.30 (CET_18.30).
Asta-i inceputul sfarsitului CATV-ului. Intram shi noi in lumea buna !
Sa ne fie de folos!
danjoedesinaia
@danjoe...
...nu stiu daca este inceputul sfirsitului pentru CA-TV dar o concurenta reala venita din cer este fffoarte bine venita mai ales ca unele societati de televiziune prin cablu si-au luat-o "in cap" cu preturi mari si calitate=>0.
f11
Astazi am instalat WINXP la calculatorul meu si aspiratorul meu nu mai functioneza. :D
Asa de de simplu o sa fie si decodarea cu calculatorul sau cu .....
Din pacate nu o sa fie asa de usor... Un sistem din familia (Sf.A)PowerVu foarte nou. are si o cartela
Se vede cum arata pidurile v1160 A1120......
Dar ne mai vedem....
Se poate ca toate angajatii ramin fara locuri de munca care lureaza la RCS
RCS are mai mult de 1.000.000 abonati .
Ce sa fie cu abonatii catv. :?:
Abonament DTH RCS lunar 10-dolari. 30 programe
Abonament RCS CABLU lunar 160000-320000 60-programe.
Nici nu vreau sa ramin fara locuri de munca din cauza DTA dar asa stiu ca nici no sa fiu in cauza asta.... :roll:
Astazi am instalat WINXP la calculatorul meu si aspiratorul meu nu mai functioneza. :D
Asa de de simplu o sa fie si decodarea cu calculatorul sau cu .....
Din pacate nu o sa fie asa de usor... Un sistem din familia (Sf.A)PowerVu foarte nou. are si o cartela
Se vede cum arata pidurile v1160 A1120......
Dar ne mai vedem....
hmm, daca o sa fie ceva de genul asta pe mine m-au pierdut. In loc sa-mi folosesc HUMI tre sa folosesc mai stiu eu ce jaf...?? si sa dau si bani pe el?? Macar daca ar face CAMuri...
Nu trebue sa faci jaf.
Si daca osa fie http://www.sciatl.com/customers/Source/740316.pdf
satenicu
26-10-2004, 00:54
Sistemul de codare folosit va fi potrivit pentru Matrixul sau Jokerul vostru.Aveti rabdare va rog eu.Va fi bine.Asteptati.Nu afecteaza cu nimic cablu.
Nicu
P.S.
@ Kingblana
1 - sa nu vi cu trupele
2 - schimba bateria la ceasul ala :wink: (de pe net)
KingBlana
26-10-2004, 01:08
@ Kingblana
2 - schimba bateria la ceasul ala :wink: (de pe net)
:?:
Anonymous
26-10-2004, 10:55
Abonament DTH RCS lunar 10-dolari. 30 programe
daca e asa ma au de abonat. mai ramane ra vad daca pot folosi cartela cu PMCAM sau tre sa imi iau receiver (care sper sa fie un dreambox :) )
Sistemul de codare folosit va fi potrivit pentru Matrixul sau Jokerul vostru.Aveti rabdare va rog eu.Va fi bine.Asteptati.Nu afecteaza cu nimic cablu.
man ce cablu sa afecteze ?? cel de la LNB? :lol: :lol: daca o sa mearga si pe JOKER inseamna ca nu e COLAX mai degraba VIA sau SEGA...anyway abia astept ca ruginesc CAMurile in dulap :lolsign:
Probabil vor fi afectati cablistii de pe sate sau orase mici. Pana la urma RCS o sa inceapa sa mai cumpere si din astia. Dar v-am mai spus:
PUBLICUL TINTA VA FI CEL DE PESTE HOTARE!!!! (capsunarii nostrii din Spania si specilistii nostrii din Jermania, pasionati in Power VU / se vor lasa pagubasi si vor lua si ei card pana la urma) :lol: :lol: :lol: ...
Chiar daca va fi 10 dolari/luna inca sunt multi care nu ar da banii astia. Chiar si dintre cei care au vile de vacanta, multi vor zice: "Pai daca stau acolo 3 luni pe an, ce rost are sa fac abonament la astia ...!!! Nu se gaseste ceva pirat ....!!!" Asta va fi reactia fireasca ... pentru un roman. Deci vor trebui sisteme PRE-PAY, cu carduri pe 3, 6, 12 luni.
Pentru Statiuni si Lanturi Hoteliere pensiuni va fi ideal ce face RCS. Trebuie urmatoarele:
1. Antena de 1.1 m.
2. LNB Offset cu banda 11.7 - 12.75 GHz, fara polarotor.
3. Multiswich sau Multiswitch in cascada (iesire pe orizontala 950-2200 MHz pentru continuare) care poate furniza semnal pentru 8, 16, 32, 64 de apartamente.
4. Receivere
5. Cartele
..... si uite asa ai facut o retea de cablu intr-o pensiune la 2.000 m altitudine cu 30 de canale.
Pentru prietenul meu @Stailus este buna treaba, deoarece unde locuieste el nu este cablu. In ceea ce ma priveste pe mine, eu n-am sa renunt la cablu, deoarece in scurt timp RCS ajunge si la mine si-mi baga si INTERNET si TELEFON FIX, ceea ce satelitul inca nu m-i le poate oferii.
Hai noroc,
.... 8)
Apropo .... o sa apara o mica industrie privind constructia de retele CARD SHARING pe la blocuri. Vezi INFO SATELIT nr. 1/2004, pag. 64-65. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.... 8)
mai ...., si o sa te lipsesti tu de certurile cu nemtii POWERVU ?? :lol: :lol:
@onyx
Gata ... :D :D :D ... se potolesc. Dar de acum or sa ceara cartele pirat RCS .... :twisted: :evil: :twisted:
martinicu789
27-10-2004, 15:37
Am trimis email la RCS! astazi am primit raspunsul:
Stimate Dle. ----------,
Deocamdata serviciul este in teste.
Va voi comunica mai multe informatii in perioada lansarii.
Cu consideratie,
Cristina Braniste
---
Cristina Braniste
Coordonator Relatii cu Publicul
Romania Cable Systems
Tel. 3010800 Fax. 3010839
www.rcs.ro
Deci sa asteptam................
Personal pachetul va avea succes ,dar in opinia mea operatorii de la RCS ar trebuii sa tina cont de niste aspecte:
1) Instalatia de receptie si abonamentul sa aiba un pret rezonabil
2)Programele roamanesti sa fie preponderente in acest pachet
3)Sa aiba o receptie buna pe tert Romanie iara echipamentul de receptie sa fie usor de instalat si utilizat
De 6 ani instalez sisteme de receptie individula si din experienta mea cred ca aspectele prezentate sunt esentiale.
Foarte probabil o sa aiba mare cautare in zonele rurale unde nici macar TVR1 nu se receptioneaza.Programele cele mai intrebate la tara sunt:Antena 1,Pro TV,TVR1,TVR2.Daca se prinde antena si pro tv intereseul va fi mare si taranul de rand e mai putin intesat de TV5 si Arte si va prinde bine si in zonele nou cablate de fime de cablu de 2 lei care au 5-7 programe din care 4 germane ,prima,etno si tele7 si cablare costa 1,2 si abonamentul in jur de 3-3.5 EUR
Eu astept cu nerabdare nou pachet RCS!
Multa Bafta :!:
Daca fac acest pachet pt romanii de afara nu ar fi rau sa transmita in asa fel incat sa nu fim nevoiti sa avem antene de 1m sau mai mari.In Spania de ex cred ca asa va trebui sa avem ca sa putem prinde ceva.
satenicu
29-10-2004, 20:29
@TanoNet
1=da
2=da
3=da
@dadius
0.8m
KingBlana
29-10-2004, 21:30
Pfuai , Satenicu , parca lucrezi la Serviciul de Mesaje Telegrafice :lol:
@dadius
Daca locuiesti la Castellon atunci nu uita sa vizitezi "GUGULANUL" :P
O data am fost la Gugulanu sa-mi cumpar carne afumata.A inceput sa vanda si antene de ma trimiti? :lol: :lol: :lol:
Sau esti cumva OFFTOPIC ??? :twisted:
KingBlana
30-10-2004, 23:59
Satenicu , n`ai idee daca vor fi si posturi de radio incluse ?
Dar serviciile astea speciale nu pierd nimic...@rom
"fara aluzie, si fara inconstienta" ... :))
0.8m
Daca e cum zici tu va fii super!Sa vedem daca va fi asa?
satenicu
01-11-2004, 00:57
@King
Radio nu.
N-am cuvinte multe.
@dadius
0.8m!!!!!!!!!!!!!!!
ceva noutati? am cautat frecventele postate anterior si nu e nici un semnal.
Iubitore
08-11-2004, 15:00
Pe Italia nu apare nime pe Thor 1° W
sa desfintat canalu ?
este o gluma ce Prima se schimba canal ?
Iu :twisted:
Anonymous
09-11-2004, 11:22
S a t e a u d a DUMNEZEU,,,cA nu mai vem nimic frumos pe satelit
patrocle
09-11-2004, 23:31
Sä speräm cä vom avea parte cu toti in curänd de asa ceva :wow: cä dacä nu o sä :sniper: televizorul.Atunci cind va functiona totul vä invit pe toti la o :cheers: Pänä atunci :rtfm: cä cine stie ce ne asteaptä poate trebuie sä :cry: mai departe
:arrow: Dupa 1 Decembrie2004, 2005 sau 2015 ? ;)
fabian23
10-11-2004, 19:05
Hm,....
pana la urma nu am putut sa ma abtin asa ca am scos-o:
....prea multa vorbareala pe marginea acestui subiect. Prea multa agitatie,....Personal nu cred ca se va intampla acest lucru, poate undeva peste un an doi, dar pana atunci,.....mai este. Si pe deasupra cine se va abona la el? Daca strange 10.000 de abonati e bine. Oferta pe cablu este mai ieftina iar puterea de cumparare in Ro este concentrata in orase si nu la tara unde s-ar presupune ca s-ar adresa. Lipsa de realism totusi...... Pana una alta,....vine Decembrie, si aceasta este luna cadourilor,...!Numa“ rabdare sa aveti!
FAbian23
MrMxyzptlk
10-11-2004, 19:20
Succesul pachetului sta in politica firmei. Atat timp cat se va da numai emitatoare romanesti comerciale n-o sa aiba succes. Daca, o sa aiba si emitatoare proprii (tip Premiere, ceva promis de firma Magic DTH in Romania la inceputul verii), fara reclame, cu filme si seriale de mare success multi o sa aleaga acest pachet. Daca o sa faca si provider de Internet cu viteze superbe cred ca o sa prinda si mai multi clienti...
Hm,....
pana la urma nu am putut sa ma abtin asa ca am scos-o:
....prea multa vorbareala pe marginea acestui subiect. Prea multa agitatie,....Personal nu cred ca se va intampla acest lucru, poate undeva peste un an doi, dar pana atunci,.....mai este. Si pe deasupra cine se va abona la el? Daca strange 10.000 de abonati e bine. Oferta pe cablu este mai ieftina iar puterea de cumparare in Ro este concentrata in orase si nu la tara unde s-ar presupune ca s-ar adresa. Lipsa de realism totusi...... Pana una alta,....vine Decembrie, si aceasta este luna cadourilor,...!Numa“ rabdare sa aveti!
FAbian23
Daca tinta lor e pentru cei din Romania atunci s-ar putea sa ai dreptate. :shock: :shock:
Dar daca tintesc si pe cei de peste granita atunci succesul e garantat. :lol: :lol:
Adrian.
PS: Am vorbit cu cativa cunoscuti de prin juru meu si vreu sa spun ca toti au spus ca daca se face asa ceva isi pun antena (daca nu au :lol: :lol: ) si se aboneaza :wink: :wink: (chiar si cei care nu mai sunt romani :shock: :shock: ).
fabian23
10-11-2004, 20:08
Tinta lor nu va fi in nici un caz diaspora, iar modalitatea oficiala de a va face abonament va fi prin intermediul rudelor din Ro. Daca va fi introdus si PPV-ul asa cum unul se respecta, atunci fiti siguri ca nu se vor vinde cartele separat ptr inceput. Dar noi tindem catre ceva prea mare,......
ne luam avant prea sus si s-ar putea ca, cazatura(scuzati cacofonia) sa fie dureroasa.
Ma oftic numai cand vad ca Televiziunea Nationala continua sa mearga intr-un circuit inchis, cand logic ar trebui sa avem, cele trei posturi nationale sub acelasi sistem de codare accesibil oricarui roman: cartela(20 EUR) + abonamentul anual pe care il platesti de regula la caseriile Renel sau cum se mai numesc astia acum.
FAbian23
Ma oftic numai cand vad ca Televiziunea Nationala continua sa mearga intr-un circuit inchis, cand logic ar trebui sa avem, cele trei posturi nationale sub acelasi sistem de codare accesibil oricarui roman: cartela(20 EUR) + abonamentul anual pe care il platesti de regula la caseriile Renel sau cum se mai numesc astia acum.
Te rog nu imi aminti, cand am fost anul asta in tara, dupa o absenta de 3 ani, m-am trezit ca trebuie sa platesc cca. 1 milion de lei pentru TVR si Radio pentru locuinta pe care inca o mai am in Romania. Avand in vedere ca atunci cand am pleact din tara am depus o cerere (conform legii vechi) prin care ceream scoaterea de la plata acestor servicii (pe atunci doar radio). Avad in vedere ca factura de la renel era doar cu respectiva suma, pentru ca nelocuind nimeni acolo curent nu s-a consumat.
Ducandu-ma la Renel aia au zis ca nu e treaba lor si ca trebuie sa depun o cerere (iara) pentru a ma scoate de la plata respectivelor taxe, dar de la data depunerii cererii, nu de la plata restantelor :cry: :cry: .
Mi-au spus sa scriu la TVR daca vreau sa fiu scutit de plata restantei.
Asa ca am scris scrisoarea respectiva, atat la TVR cat si la Radio. Ca raspuns am avut doar de la TVR care mi-a dat cu flitu, cica nu se poate, ce daca nu am televizor acolo si nu mai locuiesc in tara, ei vor banii si ii doare in cur daca eu am beneficiat de respectivele servicii sau nu.
Muma lor de nenorociti :evil: :evil: .
Adrian.
Ca raspuns am avut doar de la TVR care mi-a dat cu flitu, cica nu se poate, ce daca nu am televizor acolo si nu mai locuiesc in tara, ei vor banii si ii doare in cur daca eu am beneficiat de respectivele servicii sau nu.
Muma lor de nenorociti :evil: :evil: .
Adrian.
Sa le-otrag si lor si mamii lor de hoti!!!
MediaExpres:
TV: DTH-LANSARE-ANUNŽURI / Douć platforme digitale se vor lansa aproape simultan sćptćmīna viitoare.
Lansarea sa nu fie de Paste...........cailor :!:
Anonymous
12-11-2004, 17:30
Care aveti, mai, cont pe Media expres???? Dati si voi toata stirea !!
Tv : DTH-LANSARE-ANUNŢURI / Două platforme digitale se vor lansa aproape simultan săptămīna viitoare 11/12/2004 15:56:10
Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 12 nov 2004 / Anunţurile de lansare a două dintre proiectele de televiziune cu distribuţie de pe satelit direct către casele abonaţilor, sistem cunoscut sub denumirea DTH, vor fi făcute săptămīna viitoare, īn preajma C [...]
(restul de la cei cu abonament)
Anonymous
12-11-2004, 20:51
e cineva pe forumul softpedia care are user, poate rz afla mai multe
DTH-LANSARE-ANUNŢURI / Două platforme digitale se vor lansa aproape simultan săptămīna viitoare
Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 12 nov 2004 / Anunţurile de lansare a două dintre proiectele de televiziune cu distribuţie de pe satelit direct către casele abonaţilor, sistem cunoscut sub denumirea DTH, vor fi făcute săptămīna viitoare, īn preajma Convenţiei Asociaţiei de Comunicaţii prin Cablu.
Potrivit unor surse din piaţă una dintre iniţiative aparţine operatorului de cablu şi comunicaţii RCS/RDS, cealaltă fiind o iniţiativă independentă, avīnd ca promotor o companie īncă necunoscută pe piaţa de media autohtonă.
Posibilităţile alternative de distribuţie pentru televiziune, dar şi piaţa de cablu par să atragă īn mod deosebit atenţia finanţatorilor īn ultima vreme, fapt confirmat de presa de specialitate care a relatat despre intenţiile de cumpărare ale Astral Telecom de către UPC sau fonduri de investiţii străine, printre care Hicks Muse Tate & Furst din SUA, Credit Suisse First Boston Private Equity şi Polish Entreprise Fund.
La un nivel mai mic dar nu lipsit de importanţă, un operator ca UPC a anunţat achiziţia SATBA din Bacău, īn vreme ce surse din industrie spun că RCS ar fi cumpărat Oltenia Cable Network din Craiova.
Lansarea DTH este văzută ca o alternativă la sistemele actuale de distribuţie de televiziune, specialiştii susţinīnd īnsă că din cauza preţului ridicat modelul Direct to Home se va impune cu greutate īn condiţiile unei pieţe de cablu avīnd un volum mare de abonaţi care plătesc pentru 30-40 de programe un preţ mediu de numai 5 Euro/lună.
(MEDIA EXPRES)
Asta e toata stire MEDIA EXPRES
Have a nice day!
KingBlana
12-11-2004, 22:29
Eu am informatii cum ca UPC doreste lansarea unui pachet DTH de anul viitor.... :wink: :king: :holiday:
Sunt teste. Lucrurile evolueaza. Cu putin noroc, in decembrie pachetul va fi lansat oficial. Ramane sa vedem ce se va transmite si la ce pret.
Tv : TELEVIZIUNE-PLATFORMĂ-LANSARE / Prima platformă de televiziune digitală din Romānia FOCUS SAT şi-a anunţat lansarea pentru decembrie 2004 11/15/2004 15:52:39
Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 15 nov 2004 / Lansarea primei platforme de televiziuni digitale prin satelit a fost anunţată oficial pe piaţa romānească pentru luna decembrie 2004, de o companie practic necunoscută, Focus Sat Romānia, īn cadrul unei [...]
Anonymous
15-11-2004, 15:26
Focus tv ar fi canalul de stiri pt care Prima a obtinut licenta.
Cand RCS a inceput testele, canalul era numit prima
Concluziile .................
multysat
15-11-2004, 15:31
@Fanta poti sa te interesezi daca astral telecom creat sa evolueze sa vandut sau este in curs de vanzare
KingBlana
15-11-2004, 19:49
mda , FocusSat , cu banii lui Mitrea&CO (PSD).
Le urez de pe acum un cald faliment ...
Lansarea primei platforme de televiziuni digitale prin satelit a fost anunţată oficial pe piaţa romānească pentru luna decembrie 2004, de o companie practic necunoscută, Focus Sat Romānia, īn cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată luni, 15 noiembrie, la Bucureşti.
FOCUS SAT va oferi un pachet iniţial de aproximativ 25 de programe de televiziune, īn principal posturi romāneşti şi programe străine localizate, semnalul urmīnd să fie criptat cu un sistem Conax, cu transmisie prin satelitul Thor III situat la 1 grd. Vest (aparţinīnd Telenor, fostul monopol şi actualmente principalul operator de comunicaţii din Norvegia). Partenerul romān care asigură transmisia prin satelit este Eastern Space Systems.
Costul sistemului de recepţie va fi de aproape 8 milioane de lei cu 6 luni de abonament gratuit ulterior abonamentul lunar fiind cuprins īntre 180.000 şi 390.000 de lei pe lună.
Reprezentanţii companiei au declarat că, din punct de vedere tehnic, platforma va deveni activă de la 1 decembrie 2004, iar din punct de vedere comercial, pīnă la sfīrşitul anului.
Conform estimărilor cele mai pesimiste ale companiei, Focus Sat va avea aproximativ 200.000 de abonaţi la sfīrşitul primilor trei ani de activitate.
Reprezentanţii Focus Sat nu au comunicat grila de programe, fiind īn proces de negociere şi contractare. Compania nu are nici licenţă de emisie prin satelit urmīnd să realizeze demersurile pe līngă autoritatea de reglementare īn audiovizual īn zilele următoare.
Cristinel Popa, Director General FOCUS SAT Romānia a declarat īn cadrul conferinţei de presă că proiectul acestei lansări a fost demarat īncă din luna aprilie a anului 2003. « Este un proiect complicat, care a necesitat un mare volum de muncă », a spus el.
Referitor la intrarea pe o piaţă de distribuţie deservită pīnă īn prezent exclusiv de operatorii de cablu, Cristinel Popa a menţionat: «Nu ne propunem īn acest moment să atacăm piaţa operatorilor de cablu. Īncercăm să oferim servicii celor ce nu au avut pīnă acum acces la televiziunea prin cablu». Targetul pentru acest serviciu este reprezentat de clientul care locuieşte īn zonele rurale, īn vile, case de vacanţă sau hoteluri, adică acolo unde companiile de cablu nu ajung.
Investiţia īn Focus Sat este de peste 5 milioane de dolari, īnsă planul de afaceri şi perspectiva recuperării investiţiei nu au fost dezvăluite.
Platforma Focus Sat va folosi sistemul de criptare al companiei Conax, furnizor de soluţii pentru acces condiţionat bazat pe smart card, securitate şi soluţii de plată. Telenor Broadcast, una din cele trei divizii de bază ale firmei norvegiene Telenor ASA, va fi furnizorul de transmisii prin satelit, şi va transmite de pe poziţia de 1 grad vest.
Compania Focus Sat Romānia este deţinută de acţionarul majoritar companie britanică Focus Sat Ltd şi acţionari persoane fizice din Romānia printre care: Valentin Ionescu (fost director regional AIG New Europe Fund, acţionar īn Astral Telecom), Bogdan Drăgoi (a lucrat pentru Inquam UK Limited şi reprezentant al acţionarului īn Telemobil SA) şi Cristinel Popa (fondator Eastern Space Systems, fost acţionar la Uniplus Radio īn perioada 1997-2002).
Focus Sat Romānia este condusă de Cristinel Popa īn calitate de Preşedinte director general, Valeriu Ionescu vicepreşedinte financiar, Bogdan Drăgoi Vicepreşedinte de dezvoltare, Adrian Cojocaru, Vicepreşedinte Operaţiuni Clienţi şi Liviu Pop, Vicepreşedinte tehnic.
Eastern Space Systems este o companie comunicaţii prin satelit care are activitate īn Romānia de şapte ani.
Serviciile de comunicare şi campania publicitate ce va īncepe īn următoarele săptămīni vor fi realizate cu agenţia Graffiti BBDO.
Accesul la serviciul de televiziune digitală se realizează prin achiziţionarea unui ‘kit’ de instalare. Īn momentul achiziţiei, īntre client şi FOCUS SAT se va īncheia un contract de prestări servicii. ‘Kit’-ul de instalare va costa 7.990.000 de lei + TVA şi va conţine un STB (Set Top Box / receptor de satelit), o telecomandă, LNB şi antena de satelit (cu diametrul de 60 sau 70cm), un smart card pentru decriptare şi accesul la pachetul de programe iniţial. Echipamentul va intra īn proprietatea abonatului.
Instalarea şi activarea serviciului se va realiza īn termen de 3-5 zile lucrătoare de la achiziţie.
Serviciul de televiziune FOCUS SAT Romānia va fi disponibil pe tot teritoriul ţării, vīnzarea ‘kit’-urilor de instalare realizīndu-se īn peste 200 de locaţii situate īn toate judeţele ţării, unul dintre parteneri fiind lanţul de magazine de IT Flamingo.
Printre avantajele oferite de televiziunea digitală īn raport cu cea analogică se numără imagine şi sunet digital de calitate, posibilitatea furnizării de servicii de tip Pay Per View (PPV) şi Video on Demand, dar şi aplicaţii adresabile şi/ sau interactive. De asemenea, numărul de programe care pot fi transmise nu este limitat din punct de vedere tehnologic, reprezentanţii companiei declarīnd că intenţionează să mărească īn viitor numărul de programe retransmise.
Platformele DTH (Direct To Home) folosesc standardul profesional DVB (Digital Video Broadcasting). Acest standard profesional este folosit la nivel mondial īn 35 de ţări şi de către 260 de companii din domeniul telecomunicaţiilor. Īn acest mod, abonaţii unei astfel de platforme au acces la un semnal de o calitate identică cu cea folosită īn studiourile de televiziune, claritatea imaginii şi a sunetului fiind identică cu cea a unui DVD.
Facilităţile permise de standardul DVB sunt: EPG (Electronic Programmimg Guide) prin care, īn timp real, abonatul poate consulta programul transmisiunilor de pe un anume canal; Instant Messaging, prin care operatorul DTH poate transmite mesaje text personalizate către fiecare abonat īn parte; Subtitrare (programele TV sunt transmise cu mai multe variante de subtitrare iar abonatul īşi poate alege cea pe care doreşte să o utilizeze); MultiSound (anumite programe sīnt transmise īn format Dolby Surround sau dublate īn mai multe limbi iar aceste opţiuni pot fi selectate de către client); Parental Lock, care permite restricţionarea accesului copiilor la programe ce nu le sunt recomandate; PPV (Pey Per View), prin care abonatul poate solicita vizionarea unor servicii de televiziune suplimentare, ce vor fi recepţionate doar de către el; şi VOD (Video on Demand), care permite “īnchirierea virtuală” a unui film sau a unui spectacol.
Sursa: MEDIA EXPRES
Sper ca am facut putina lumina in zona ...
satenicu
16-11-2004, 00:15
:scooter:
Anonymous
16-11-2004, 08:42
http://www.focussat.ro/
Este under construction
http://www.focussat.ro/
Este under construction
Adresa si nr. de telefon (care esti pe aproape, da o fuga ... :lol: ):
domain-name: focussat.ro
description: Eastern Space Systems S.R.L.
description: Oltenitei nr. 35-37
description: Bloc ISPIF, Et. 10
description: Sector 4
description: Bucuresti
description: RO
description: Postal Code: 7000
description: Phone: +40-21-3013609
description: Fax: +40-21-3013604
description: Email: mi@ess.ro
description: Registration/ID Number: J40/1783/1997
description: Fiscal Code: R9482094
nameserver: ns.ess.ro 194.102.101.254
nameserver: ns2.ess.ro 80.96.230.254
application-date: 20041028
domain-status: active
registration-date: 20041108
person: Marian Ivan
address: Eastern Space Systems SRL
address: Str. Oltenitei 35-37
address: Bucharest, ROMANIA
phone: +40-21 303 0909
fax-no: +40-21 303 0904
e-mail: mi@ess.ro
satcodx2002
17-11-2004, 13:16
Prima platformă de televiziune digitală (DTH) din Romānia!
FOCUS SAT Romānia şi Eastern Space Systems va lansa pana la sfarsitul anului 2004, prima platformă de televiziune digitală (DTH).
FOCUS SAT va oferi un pachet iniţial de aproximativ 25 de programe de televiziune, īn principal posturi romāneşti şi programe străine localizate. Accesul la serviciul de televiziune digitală se realizează prin achiziţionarea unui kit de instalare. Īn momentul achiziţiei īntre client şi FOCUS SAT se va īncheia un contract de prestări servicii. Kit-ul de instalare se vinde cu 7.990.000 Lei + TVA şi conţine un STB (Set Top Box / receptor de satelit), o telecomandă, LNB şi antena de satelit (cu diametrul de 60 sau 70cm), un smart card pentru decriptare şi accesul la pachetul de programe iniţial, nelimitat timp de 6 luni din momentul activării serviciului. La īncheierea celor 6 luni, clienţii pot opta pentru o variantă de abonament corespunzătoare pachetului de programe solicitat. Preţul de vānzare pentru diferitele variante de abonament se situează, īn general, īntre 180.000 şi 390.000 de lei pe lună īn funcţie de conţinutul ales. Serviciul de televiziune FOCUS SAT Romānia va fi disponibil pe tot teritoriul ţării, vānzarea kit-urilor de instalare realizāndu-se īn peste 200 de locaţii situate īn toate judeţele ţării. Instalarea şi activarea serviciului se realizează īn termen de 3-5 zile lucrătoare de la achiziţie. Televiziunea digitală oferă pe lāngă o imagine impecabilă şi un sunet digital de calitate şi posibilitatea furnizării de servicii de tip PAY PER VIEW şi VIDEO ON DEMAND. Numărul de programe care pot fi transmise nu este limitat din punct de vedere tehnologic. Se pot implementa de asemenea cu uşurinţă aplicaţii adresabile şi/sau interactive.
(http://www.pcnews.ro/modules.php?name=News&file=article&sid=68 , avand ca sura un comunicat de presa)
satcodx2002
17-11-2004, 13:32
Discutia de la jurnalul de pe Prima de marti h2230 nu a adus prea multe elemente noi. Intrebari interesante trimise prin SMS nici macar nu au fost citite...
In Bursa de marti a mai aparut ceva ... poate ne poate spune cineva care are ziarul ... http://bursa.ro/cotidian/?pag=arhiva&day_sf=16&month_sf=11&year_sf=2004&search=+Search+
PS Cred ca ar fi bine ca toate mesajele legate de acest subiect sa fie reunite sub acelasi topic :)
Despre cumpararea Oltenia Cable Network, asa e, insa RCS/RDS a cumparat reteaua, infrastructura de cablu nu si postul de televiziune care a ramas al patronilor Samir/Berceanu. RCS/RDS a cumparat insa studioul Terrasat din Craiova.
satenicu
18-11-2004, 00:39
:bath: :chair: :birthday: :kewlpics: :jester: :lol:
Stefan Sebastian
18-11-2004, 12:04
Baieti,
Voi mai credeti in BASME?
Nu credeti ca e o gogoasa cam umflata? :roll: :shock:
satcodx2002
18-11-2004, 13:59
Re: stire MEDIA EXPRES (http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=28185&postdays=0&postorder=asc&start=120)
Explicati-mi si mie: care programe sunt PPV si care sunt VOD? Kiosk, Taquilla, Sky Movie sunt PPV(adica se poate plati pe film vizionat, nu ?? ei zic "abonatul poate solicita vizionarea unor servicii de televiziune suplimentare") ? ... atunci cum e cu VOD ("care permite īnchirierea virtuală a unui film sau a unui spectacol")?
Din cate am vazut Sky are asemenea canale si denumirea aceasta au avut-o si unele canale din pachetul SKyItalia,dar pe moment a fost vorba doar de ppv.
Vom trai si vom vedea ce va fi de capul lor. 8)
Iubitore
19-11-2004, 17:38
Tv asta nu la mai vedem
niciu data
credez voi ?
Iu :twisted:
Media, publicitate
Din decembrie,
Televiziunea digitala prin satelit sparge monopolul firmelor de cablu
Multi dintre abonatii societatilor de cablu ar renunta la serviciile acestora sau ar schimba furnizorul, dar nu au alternativa. Clientii se plang de semnalul prost sau de scoaterea unor programe din grila, fara nici un fel de anunt. Dar pentru ca firmele de cablu si-au asigurat monopulul, impartind orasele in zone de exclusivitate, clientii sunt nevoiti sa se multumeasca cu ceea ce au.
Pana la sfarsitul anului insa, romanii care s-au saturat de "cablisti" sau cei care traiesc in zone izolate, unde nu prind decat televiziunea publica, vor avea alternativa - "cablul prin satelit". Pana acum, antena de satelit nu era accesibila si nici eficienta. La "farfurie" se prindeau mai mult emisiuni codate.
In ultimul timp, posturile in limba engleza, de exemplu, s-au "supercodat", astfel incat nu mai pot fi piratate. Solutia ar fi fost niste cartele de decodare, dar acestea nu se gasesc pe piata din Romania. Chiar daca reusesti sa mai iei din strainatate o astfel de cartela, sau ti-o trimite vreo ruda plecata din tara, folosirea ei nu este legala.
Apoi, satelitul nu da voie sa se transmita filme, iar acelea care se pot vedea nu sunt traduse, pentru ca sunt codate. Aceste probleme vor fi rezolvate prin sistemul televiziunii digitale. Noul serviciu care va aparea in Romania consta in retransmisia prin satelit a unui pachet de programe de televiziune, problema decodificarii fiind preluata de firma.
Programele TV vor fi transmise cu mai multe variante de subtitrare, iar abonatul isi va putea alege ce doreste sa foloseasca. In plus, anumite programe vor fi dublate in mai multe limbi, care la randul lor pot fi selectate de catre client. "Transmisiile vor fi digitale. Pe plan international, acest tip de transmisii au schimbat deja modul de a gandi televiziunea pentru sute de milioane de oameni.
Ideea este ca fiecare locuinta care a fost privata pana acum de vizionarea programelor preferate sa aiba posibilitatea accesarii acestora, in conditii inexistente pana acum in Romania, dar la un cost apropiat de cel al serviciilor oferite de operatorii de cablu", a declarat Cristinel Popa, directorul Focus Sat, firma care va lansa in decembrie noul serviciu.
Concurenta satelitului va fi o palma data operatorilor de cablu. Asta pentru ca, prin sistemul digital, nu vor mai exista pierderi de semnal, problema care ii supara cel mai mult pe clientii societatilor de cablu. Un alt avantaj va fi sunetul digital de calitate, claritatea imaginii si a sunetului fiind identica cu cea a unui DVD.
Adevarul, Ioana Oancea, 20 noi 2004
noroc,nirolf :lol:
Necunoscatorul
21-11-2004, 22:17
Scuze ma bag ca musca in lapte, dar cineva scria ca va fi un receiver restrictiv, ceea ce vreau sa spun este ca, cu un receiver restrtictiv nu poti face nimic, nu poti vedea frecvente. ai doar o lista cu canale si ceva setari gen limba culori iesiri dar nimic despre lnb sau diseq. ca exemplu as vrea sa dau receiverele pentru spanioli Via digital sau Sky UK. Si inca un lucru daca nu este pus pe satelitul care trebuie nu porneste.
Daca am aberat imi cer scuze, dar sunt impacat cu ideea ca altii abereaza mai mult decat mine si duc forumul de rapa.
gabrield
21-11-2004, 23:44
Eu cred ca vor fi maxim 94 de canale.
Astazi am scanat frecventa si schimbam doar simbol rate...
Rezultatul : reclama RCS pe toate, intre 23906 si 27000.
KingBlana
21-11-2004, 23:59
De unde estimarea si ideea asta ?
secagold
22-11-2004, 01:46
Degeaba canale gramada daca nu vor include in oferta si un canal porno.
Daca o sa ne abureasca cu nu stiu ce erotisme gen plaiboy n-au facut nici o afacere. :shock:
gugulica
23-11-2004, 00:09
Intelsat 10-02 (1.0W) - 12687.00 H - DVB/MPEG2 - 26950 3/4 - NID: 1 - TID: 0 - Txp: 312 - Faisceau: Spot 3
ofera 59 de programe...bunicele, dar nu exceptionale...
Anonymous
23-11-2004, 09:02
@gugulica Care sunt programele?
Ordinea de zi a şedinţei de marţi,
23 noiembrie 2004, ora 11.00.
1. Īntālnire cu reprezentanţii societăţilor Tele M Invest şi Tele M ora 11.00.
2. Decizii de autorizare.
3. Solicitare aviz de retransmisie īn sistem DTHDVB S.C. Eastern Space Systems SRL Bucureşti
4. Avize de retransmisie.
5. Reactualizări grile de program.
6. Discutare adrese:
*nr.18596/18.11.2004 de la S.C. Tehnocom SRL Aiud solicitare de prelungire cu 10 zile a termenului de intrare īn legalitate ca urmare a somaţiei publice primite.
*nr.18528/17.11.2004 de la S.C. Elcomsat Serv SRL Comăneşti solicită aprobare de mutare a amplasamentului studioului.
*nr.18605/18.11.2004 de la S.C. H&H Media SRL solicită prelungirea termenului de intrare īn funcţiune pānă pe data de 01.02.2005.
*nr.18680/19.11.2004 de la S.C. Audio Delta SRL solicitare de funcţionare provizorie pe o perioadă de 30 de zile pānă la autorizare.
*nr.18675/18.11.2004 de la Sagitarius Communications referitoare la emisiunea Ciao Darwin ce va fi difuzată pe data de 16.12.2004 avānd ca temă RROMI/ROMANI.
*nr.18606/18.11.2004 de la Realitatea Media punct de vedere cu privire la dreptul la replică solicitat de domnul Levente Bognar.
*nr.18754/22.11.2004 de la ANASAF referitoare la spotul Ea merge la vot, tu de ce să nu mergi, ce se difuzaeză pe posturile de televiziune.
*nr.18739/19.11.2004 de la S.C. One Media SRL referitoare la somaţiile acordate posturilor Tele 7 Deva şi Alba.
*nr.18724/19.11.2004 de la Synergy referitoare la campania Cu ştampila pe ei.
7. Discuţii privind emisiunile difuzate de către radiodifuzori īn campania electorală.
8. Diverse.
MrMxyzptlk
23-11-2004, 09:30
Deci a venit ziua. Eu zic ca va fii acceptat, sau din cauza unor nereguli la hartii va fii amanat max 1 saptamana, dar nu este probabil. Deci maine poimaine, la pagina CNA sau Media Expres deja am putea avea un comunicat cu grila de programe, si, zi eu, incepand cu 2 decembrie deja o sa avem oferta oficiala.
Ca si posesor al unui receptor oficial nagravision made for Via Digital si unul care a avut printre maini scule NDS a la Sky Italy va pot spune ca aceste receptoare au pro si contra.
La capitolul EPG stau de nota 10,nu am vazut grila de programe asa de amanuntita la nici un receptor CI (nici la Hummy :( ) .cu posibilitate de sortare dupa gen si ora de transmisie.
La capitolul interactivitate iarasi sunt de nota 10,gratie softului tip proprietar pe care-l detin,poti sa-ti platesti si abonamentul de pilda utilizand telecomanda,sau sa te conectezi la gaz,ori sa comanzi inst. de aer conditionat ,alarma sau instalatie electrica.Pentru copii este Playin`tv cu o gramada de jocuri.
La capitolul sensibilitate stau de nota 6 nu sunt supersensibile,defapt nici nu este nevoie deoarece pt. aplicatiile pt. care sunt folosite nivel semnal/calitate in zona de receptie destinata al lor nu sunt probleme.
La capitolul numar de canale cel mai prost sta cel de la Sky deoarece numerotarea incepe cu 100..,canalele nu se pot aranja,doar daca sunt puse intr-o lista separata si doar cele "straine" .
Nu au a doua iesire IF pt. un al doilea receptor deci trebuie pus un splitter.
Nu reusesc sa comande o instalatie motorizata,maxim eventual 2 LNB.
Receptorul de la Via Digital gestioneaza si alte SR,pana la canalul 600 este ocupat dei,memorizarea altor programe se poate face doar dupa aceasta cifra,respectiv si aranjarea /stergerea canalelor tot dupa aceasta cifra.
gugulica
23-11-2004, 23:07
@ becali
Nu am sa stau acum sa le īnsir, īnsa īn mare....
Toate can. romānesti (pro tv, pro cinema, prima, acasa, tvr, national, alfa, etc.), dupa care programe dublate, comentate, sau cu subtitraj rom; (nat. geografic, eurosport, mtv, minimax, hbo etc), 2-3 nemtesti, bbc, playboy, etc. Nici un canal x, si nici un canal gen, tps, multivision, etc.) pentru pretul abonamentului, merge... Ei spun ca se adreseaza īn special provinciei. Cica pretul parabolei montate cu tot cu decodor se īnvārte īn jurul sumei de 8.000.000 lei...
Multumit? Bafta!
oradeajar
28-11-2004, 09:48
Da ceva canale de sport, adevarate?! Ca de TV Sport (astia de care numai gura este) si Telesport (pe care-l vede numai proprietarul) m-am saturat pana peste cap! :evil: :evil: :evil:
Si cei din afara teritoriului tarii?Cum o sa facem abonament? Pe numele fratilor si surorilor din romania? Sau o sa fim nevoiti sa ne mutam inapoi in romania (ca asa spunea un "domn" in campania aelctorala...:sa va aducem fii, fratii si surorile inapoi... ????
fiberspeeder
29-11-2004, 14:43
pe mine m-a spart faza aia cu : SC. Eastern Space Systems SRL
La dracu suntem deja in spatiu? De unde pot sa iau si eu naveta? sa fac naveta stiu... da' de unde se ia?
Cine dreq are nevoie de inca un operator de cablu care vinde castraveti la gradinar?
Avem ma naveta si noi? Poate firma asta are naveta? oau... suntem in spatiu....
Noutati, zic ei, la: http://www.focussat.ro/prezentare.htm
KingBlana
02-12-2004, 21:21
Telecomanda nu e de Dreambox ? :shock:
Cred ca doar telecomanda .... :lol:
....claritatea imaginii si a sunetului fiind aceleasi ca ale unui DVD...
poate la 6 canale la un SR de 30.000
Astea da noutati! Ne vorbeste despre HDTV, acces internet....s-au apucat sa insire toti termenii de specialitate crezand ca ne uimesc in acest fel! Iar receptorul ala o hidosenie "no name" mai ceva decat DK....ar fi culmea sa nu poti receptiona altceva cu el decat pachetul FocusSat....diseqc 1.2 ?cre ca nu e nevoie, doar antena e fixa! (oare meniul e in romana?!!!) Dupa o perioada de insucces or sa o puna astia de la FocusSat de un "Patch" de toata frumusetea care o sa mearga in power -vu,cryptoworks si atunci o sa vedem noi care este cel mai vandut receptor din Romania! :twisted:
Cele trei poze cu antenele de receptie sun copiate de pe pagina lui Elstar. Intradevar chiestia cu telecomanda mi-a sarit si mie in ochi ca ar fi gen Drembeu sau Echostar.
fiberspeeder
05-12-2004, 14:38
ce hotzomani astia de la hocus pocus sat!
Ca sa nu zica lumea ca e scump kitu dau ei o telecomanda furata de la dreamboaxe... cred ca si telecomanda de dream e mai scumpa decat kitu lor...
In poza sunt antenele de 0,9m low cost care au unele probleme de fixare pe stalp.
colierul metalic permite ca ansamblul de sustinere sa joace stanga-dreapta.La instalare trebuie sa ai cateva saibe in plus deoarece fabricantul nu livreaza toate (economie :D ).Alta problema este reglajul "inclinatiei" al antenei,pentru stringerea suruburilor este nevoie de 2 chei ,partea nasoala este cand antena este fixata intr-un loc unde nu prea ai acces si intamplator ploua sau bate un vant rece...instalatorii cred ca ma inteleg ceea ce am dorit sa sintetizez.
Antene de calitate nu se gasesc in Ro sau ma insel?
cableguy
14-12-2004, 16:34
RCS-DTH-AVIZ / RCS a primit avizul CNA pentru difuzarea de programe īn sistem DTH
Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 14 dec 2004 / Romania Cable Systems SA a obţinut la 14 decembrie avizul CNA pentru realizarea unui serviciu de programe īn sistem Direct to Home (DTH) pentru īntreg teritoriul Romāniei, cu o grilă de 30 de programe.
Reprezentanţii RCS nu au comunicat data lansării efective a serviciului comercial.
Cu o estimare de 5.000 de abonaţi la lansarea serviciului, potrivit dosarului de aviz, RCS va retransmite pe satelit două pachete de programe, unul de bază şi unul extra. Pachetul de bază include programele: TVR1, TVR2, TVR Cultural, Antena 1, Pro TV Internaţional, Prima TV, Realitatea TV, B1 TV, Naţional TV, OTV, Romantica, TV Sport, Eurosport, Fox Kids, Minimax, TV K Lumea, MTV, VH1, Etno TV, Duna TV, Pax TV, Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic, Reality TV şi N24.
Īn pachetul extra sīnt incluse programele de educaţie şi \"factual entertainment\" Discovery Science, Discovery Civilisation, Discovery Travel & Adventure şi programul erotic Spice Platinum.
Staţia cap de reţea pentru DTH este amplasată īn Bucureşti īntr-o locaţie din sectorul 5 şi foloseşte un echipament HPA de 750W, model VRZ 6997.
Reprezentanţii RCS nu au dat informaţii legate de preţul abonamentului argumentīnd că acordurile de retransmisie din partea programelor de televiziune au venit foarte tīrziu, dar preţul va fi sub preţul pieţei, atīt pentru sistemul de recepţie, cīt şi pentru abonament.
Reprezentanţii RCS au mai spus că sistemul DTH nu va afecta cablul, sistemele urmīnd să convieţuiască. Oferta RCS se va concentra pe zonele neacoperite de cablu, pentru casele de vacanţă şi hotelurile neacoperite cu cablu.
Afirmaţia lui Ralu Filip că sistemul DTH va oferi o calitate mai bună a fost contrazisă de reprezentanţii RCS, care au spus că sistemul profesional de recepţie al staţiilor cap de reţea de cablu, cu antene de 6 metri şi īntreţinere tehnică 24 de ore din 24 nu se poate compara cu antena de 30 de centrimetri a sistemului DTH.
(MEDIA EXPRES)
KingBlana
14-12-2004, 18:10
Afirmaţia lui Ralu Filip că sistemul DTH va oferi o calitate mai bună a fost contrazisă de reprezentanţii RCS, care au spus că sistemul profesional de recepţie al staţiilor cap de reţea de cablu, cu antene de 6 metri şi īntreţinere tehnică 24 de ore din 24 nu se poate compara cu antena de 30 de centrimetri a sistemului DTH.
(MEDIA EXPRES)
:lol: :lol: Aratati-mi mie antene la catv de 6 m si le mananc felii ...
30 cm DTH ? :lol: :lol: :lol: si pe astea le mananc daca functioneaza in Romania .
Man , aia care scriu articole d`astea ne cred plćcintari ? :lol: :lol:
N-am mai ras atat de nu stiu cand ....
2)
Duna TV
Betooooooooooon . Maine ma abonez . Pacat ca nu are FluxTV , AlfaTV si TVRM :lol: :lol: :lol:
Alo astazi e 1 Aprilie ?
S-a indoit scaunul de cat am rās ....
(MEDIA EXPRES)
:lol: :lol: Aratati-mi mie antene la catv de 6 m si le mananc felii ...
30 cm DTH ? :lol: :lol: :lol: si pe astea le mananc daca functioneaza in Romania .
Man , aia care scriu articole d`astea ne cred plćcintari ? :lol: :lol:
N-am mai ras atat de nu stiu cand ....
Mai degraba au ei niste placintari in echipa redactionala.
Nu stiu ce naiba le-au spus cei de la RCS dar de inteles au inteles o varza...
Cat priveste grila, arata binisor, dar lipsesc cateva canale importante, precum pachetul Pro (ProTV, acasa si Pro Cinema) si Telesport.
Poate candva or aparea si astea...
gompo
fabian23
14-12-2004, 18:59
Poate nu s-au inteles la bani.
FAbian23
Postul Acasa din partea mea si cred ca multi barbati sunt de acord :D :D ar trebui "eliminat" sau sa-l puna in pachetul Extra++ pentru 20 de euro/luna :) :) incultura=telenovele si programe low cost made by acasa tv
Protv eu cred ca este cam "umflat in pene" si isi da aere de increzut.Televiziunea cu cea mai mare audienta -asa zic ei si tot ei o cred- nu se amesteca intr-un pachet cu dusmanul ei de moarte Antena1,Prima,Realitatea sau N24(CNM).Ei cred ca sunt prea "valorosi".
Procinema este un "esec comercial" un post de tv gare are ca si grila de programe filmele deja rumegate de Protv si implicit rulate.
Explicati-mi si mie CE VEDETI ASA DE INTERESANT IN PROTV?Ce are sau ce va ofera in + fata de restul televiziunilor?
cableguy
18-12-2004, 11:51
pro tv are si filme foarte noi, din 2003 si 2004 chiar, champions league si multe show-uri dragutze
acasa tv este pe gustul femeilor asa cum barbatii se uita la sport
pro cinema are avantajul de a avea toata ziua filme, chiar si seriale dar sunt filme
toate 3 sunt dorite si pentru ca sunt FRUCT OPRIT in momentul de fata pentru fff multi
am fi apreciat probabil mai tare pachetul de programe oferite prin dth daca ar fi fost inca vreo 10 programe romanesti bune codate (fara patch sau key) si nu la liber cum sunt acum ( prima, tv sport, tv k lumea, realitatea, etc.)
bine ar fi sa avem tot se poate vedea in pachetul dth
pentru moment este bine si asa
in viitor sunt sigur ca vom avea si programe gen multivision
KingBlana
18-12-2004, 12:22
pro tv are si filme foarte noi, din 2003 si 2004 chiar, ... si multe show-uri dragutze
acasa tv este pe gustul femeilor asa cum barbatii se uita la sport
2004 ?
Poate filme de categoria C din 2004
Show-uri dragute?
La Bloc ? :roll: :x
acasatv?
telenovele pentru mujeres de servicios ?
:lol: :roll: :shock: :D
cableguy
18-12-2004, 12:33
noi suntem subiectivi
ratingurile spun daca sunt bune sau nu emisiunile si filmele lor
eu daca vad toate filmele pe divx la citeva saptamini sau luni de la lansare pot sa zic ca multi, cabo, hbo, premiere sunt slabe ???
vorbim in generl raportindu-ne la alte canale rom sau straine similare
apropo... cite ( si care??) programe private generaliste din europa au program mai complet si mai bun decit protv???
Ratingurile rurale poate :D :D spun ca Protv este cel mai apreciat post de tv,nu este deloc asa.
DTH defapt la noi nu va fi un DTH k lumea va fi doar o retransmisie al canalelor existente fara programe proprii...si asta ma cam dezamageste...chiar si albanezii stau mai bine la acest capitol.
KingBlana
18-12-2004, 19:16
Hai sa ne gandim la numarul reluarilor filmelor din 2004: Academia de politie 1-7 din anii 80 :)
In fieare an o data
etc etc.
Acum imi zici ca , compari Protv cu Pro7 sau cu Canale5 ?
Mi-e jena cand ma suna careva cunostinta din strainatate si ma intreaba : ce naiba e in romania , numai crime , violuri si incesturi ? (protvint. ora 17)
Si eu trebuie sa ii raspund fāstācit ... pai .... vezi ca pe alt canal e o emisiune mai buna la ora 17 ...
KingBlana are dreptate si inca FOARTE...!!
Violuri,crime,incesturi se petrec peste tot in lume in toate tarile,dar Protv neavand subiect(goana dupa senzatie) face din aceste tragice intamplari stiri sau senzatii.Asta este promovarea unei televiziuni pentru o anumita patura sociala.
Intrebare de sondaj:Cei care sunt telespectatori "inraiti" ai Protv-ului si sustin ca este cel mai cool tv din Ro,vorbesc si alta limba,sau/si se uita la Pro7 ori Canale5?(doar pentru a avea termeni de comparatie) 8)
Aveti dreptate amandoi ! Subscriu ! Dar din fericire de cateva saptamani stirile de la ora 17 .00 nu se mai dau "word-ului" pe PRO TV INTL. :!: :!: :!: .
As mai dori sa spun ceva :!: .Poate si din cauza ca televiziunea e Hobbyul meu si sant Peste (nu ca "profesiune :D :D " ci ca zodie , iar stiut este ca pestii se aprind repede) , m-am inscris la RCS , dar analizand bine situatia vad urmatorul lucru: FOCUSSAT a lansat evenimentul lansarii platformei digitale cu surle si trambite OK ! un lucru firesc. Au dat data intrari pe piata in ultima decada a lunii decembrie ,accentuand faptul ca romanii vor avea DHT de sf. sarbatori . Acum tac ca ceva in iarba .... ne-au mintit .. ne-au facut sa ne facem sperante desarte. "Gaina care se cotcorazeste ceasuri intregi inainte de a face un ou , iar apoi face o margeluta " :!: :!: :!: . Daca ne-au mintit acum le va fi usor sa o faca si pe mai departe cu promisiunile etc...
RCS au fost pragmatici si si-au anuntat lansarea anul viitor . Au fost pe faza si prin surprindere vor fi pe sticla curand .
Scuze , dar eu aceste sentimente le am acum si voi fi printre primii abonati RCS :!: :!: :!:
Eu cel putin ma voi abona la amandoi ,pe mine nu ma intereseaza programele in sine (n-am timp) dar ma intereseaza sistemele de codare.
Sa nu credeti ca punerea la punct si in practica al unei strategii de marketing si distributie la nivel national este usoara.RCS(TVS) face televiziune din 1991 si au o retea nationala cu caserii,service samd. pusa la punct cat de cat,ceea ce nu o are Focus Sat.In schimb in spatele lui Focus sta Telenor care are habar de ceea ce inseamna DTH.
Eu va sfatuiesc sa asteptati pana vor apare ambele pe piata si decizia finala sa o luati atunci.NU VA PRIPITI !!!
KingBlana
18-12-2004, 22:41
Nu vad alta legatura intre Telenor si FocusSat decat cea dintre un distribuitor de servicii satelitare si client. Sau intre proprietara unui sistem de codare si un client care foloseste satelitul lor , la parametrii clasici ai Thor (SR28000).
Eu zic sa nu punem (inca) un semn de egalitate intre Canal Digital Nordic si FocusSat.
Nici RCS nici FocusSat nu vor rupe gura targului...scopul lor este ocuparea unei nise care pana acum nu a fost acoperita: casele de vacanta si zonele greu accesibile...
Nu vor avea programe ppv sau canale cu filme....
Asa ca, nu va asteptati la un balon de sapun prea mare...
Nici RCS nici FocusSat nu vor rupe gura targului...scopul lor este ocuparea unei nise care pana acum nu a fost acoperita: casele de vacanta si zonele greu accesibile...
Nu vor avea programe ppv sau canale cu filme....
Asa ca, nu va asteptati la un balon de sapun prea mare...
... pentru cei care traiesc in Romania, poate nu este asa important ...
... pentru cei de afara care pina acum se chinuiau la meciurile de fotbal ale natzionalei sau la vreo emisiune, film, spectacol codate pupuvu, e ceva remarcabil !
Bafta,
:oops: Scuze...nu m-am gandit si la voi...
:oops:
cableguy
20-12-2004, 20:45
:idea: culmea dth-ului este ca este mai interesant pentru romanii de afara decit pentru cei de acasa (care de bine de rau au catv)
sa fii in strainatate si sa nu vezi canalul national al tarii tale :!: suna penibil intradevar, ce sa mai vorbim de canalele private
florynus
20-12-2004, 21:14
Hehe baieti. Nu stiti ce disperare ma apuca cand joaca echipa Romaniei un meci si nu pot sa-l vad decat dupa cateva ore in reluare cand oricum stiu scorul si nu ma mai intereseaza, cand incepe ceva interesant si dupa un minut te uiti in gol ca emisiunea e codata. Pentru mine si pentru multi din afara pachetul asta e ceva la care nici nu ma gandeam cu cateva luni in urma.Acum ca treaba este clara nu pot decat sa astept cu nerabdare sa pot si eu sa vad o emisiune sau un meci ca tot omul fara sa ma gandesc ca in clipele urmatoare nu voi mai putea sa vad nimic. Sarbatori Fericite :D
Desi acest pachet este destinat in exclusivitate romanilor de pe teritoriul Romaniei, eu cred ca audienta cea mare va fi inregistrata in afara unde asa cum toti stiu, am ajuns ca la tragerea la sorti a grupelor sa ne rugam sa picam cu tari ca Germania, Italia, Bulgaria pentru ca acestia arata meciurile FTA si doar asa am putea urmari si noi Romania...
Eu cred ca se merge tacut, nu pot crede ca ei nu se asteapta ca majoritatea card-urilor, sau ma rog, a kit-urilor sa plece in afara.
Dar atat timp cat cineva plateste un abonament si este inregistrat in Romania, cui ii pasa...
ghettoman
21-12-2004, 20:34
Eu cel putin ma voi abona la amandoi ,pe mine nu ma intereseaza programele in sine (n-am timp) dar ma intereseaza sistemele de codare.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
gind la gind cu bucurie.....ca ma voi uita poate la discovery e alceva dar vom avea cartelele noastre sa ne jucam :ok: :ok:
Esti unicul care pana acum mi-a "inteles" mesajul
Lumea este impartita in doua: unii vor patch(cei multi..) :) (sa vada de-a moaca
altii vor card ( cei mai putini..) 8) (sa inteleaga cate ceva)
ffleseru
22-12-2004, 01:27
Cine ma lamureste si pe mine ?....DTH nu e Focus-sat ...priceput ! .. dar daca DTH e deja cunoscut ... Focussat nu face probe ?? ce pachet ne da ?.. ce va fi diferit ???
Raspuns:
DTH nu e FocusSat cum Iarna nu-i ca vara :)
DTH e DigiTV . DigiTV e RCS.
Inca nu se stie nimic de planurile FocusSat.
:king:
Cine ma lamureste si pe mine ?....DTH nu e Focus-sat ...priceput ! .. dar daca DTH e deja cunoscut ... Focussat nu face probe ?? ce pachet ne da ?.. ce va fi diferit ???
Ai grija unde postezi si c e postezi ca sar putea sa vina parosul si sa-ti dea o bulina neagra ... mai bine cere informati prin PM de la cineva sau cel mai bine ar fi sa nu intrebi nimica ..oricum ti se va reprosa ca faci o confuzie mare si ca sa mai citesti pe forum asa ca sshhhhhhhhhh .....orium vad ca se practica metoda CE NE AAAAAAA ....
"O sa fie o nebunie
Intr-o noua Romanie
Cu patru De Te Hash-uri
Fara sharing si mishmashuri"
by .... - oratorul de la ora 01:49
Heeee Heeeee Heeeeeeeee Heeeee :lol: :lol: :lol: :lol:
Cine vrea sa-i scriu poeme 4$ strofa .... :lolsign: :lolsign: :lolsign:
.... 8)
KingBlana
22-12-2004, 02:03
Pret de dumping , credeam ca 5.25$
ffleseru
22-12-2004, 09:09
Ai grija unde postezi si c e postezi ca sar putea sa vina parosul si sa-ti dea o bulina neagra ... mai bine cere informati prin PM de la cineva sau cel mai bine ar fi sa nu intrebi nimica ..oricum ti se va reprosa ca faci o confuzie mare si ca sa mai citesti pe forum asa ca sshhhhhhhhhh .....orium vad ca se practica metoda CE NE AAAAAAA ....
Salu milo !! ...no problem .. vreau sa ma abonez ...dar vreau sa stiu la ce !! :)
Cine ride la urma poate ca s-a prins mai greu...sa nu cumva ca Focus sa vina cu ceva mai tare si mai bun si atunci sa vorbim singuri...ma refer la cei care asteapta deja pentru abonament,clar ca focus nu are atita reclama dar..poate...cine stiie,se lauda si cu PPV...si VOD,o sa sara sigur si HBO,si Pro TV,si Telesport,si multe altele,cu DTH -ul ei acuma studiaza piata.
Parerea mea!!
KingBlana
22-12-2004, 11:02
Din cate stiu eu programele codate POVU ale trustului MediaPro nu vor aparea in nici un pachet DTH . (poate momentan)
Raspuns:
DTH nu e FocusSat cum Iarna nu-i ca vara :)
DTH e DigiTV . DigiTV e RCS.
Inca nu se stie nimic de planurile FocusSat.
:king:|
Thor 12245 H 28000 7/8 ruleaza un program promo.
fiberspeeder
23-12-2004, 17:54
Thor 12245 H 28000 7/8 ruleaza un program promo.
ce bine ca am citit de doua ori... prima oara vazusem PORNO :)
Astra19.2
28-12-2004, 17:15
wait a few days i will have them soon for the Dragon cam
peace and a happy newyear
KingBlana
28-12-2004, 17:45
:lol: :lol:
Asta da .
Astra19.2: i recommend you to go at the train station called Gara de Nord and buy another bag of a stuff called aurolac .
@ astra 19.2
platesc eu biletul de ...bus !!
apoi...fac o colecta pentru franghie,crema si un scaun !!
cat despre peace...o vei avea si tu si noi !!
salutari....
Iubitore
07-03-2005, 15:29
speranza se
vedem Prima Tv
FTA pe satelit
nu mai este ?
Stie cineva
Multumesc
Iu :?:
muti antena pe Intel 902 si vezi Prima TV FTA
cat despre speranta de viata a postului pe acest satelit nu pot sa ma pronunt...
... dupa ce i-au cumparat nordicii, la PRIMA TV vor avea loc schimbari in urmatoarele saptamini ... :roll:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.