View Full Version : ARMENIA 1 - 1 ROMANIA
... am deschis acest topic pentru a pune shi ultimele informatzii despre meci, feed, etc ...
... TOATE ARTICOLELE de mai jos sunt luate de pe principalele ziare de SPORT din Romania ...
www.gsp.ro
www.prosport.ro
Daca nici pe descultii astia nu sintem in stare sa-i batem atunci putem sa depunem armele de anu' asta. Cred ca ii vom bate, dar la limita.
Nu cauta inca nimeni bilete pentru Erevan ? Ceva voluntari :lol: :lol: :lol: ?
@Blacky
Hai te rog sa discutam despre meciul Armenia-Romania aici. Cit despre Pancu, el a jucat in nota echipei, dar nu este in nici un caz cel din cauza caruia am pierdut meciul de la Praga. In plus are scuza ca nu a fost complet refacut fizic.
@Silber, @Blacky
Intilniti-va la un meci de tenis cu piciorul, daca vreti sa va masurati fortele.
Am sters replicile care nu aveau legatura cu meciul cu Armenia.
nu am cu cine sa-mi masor fortele la fotbal...
Poate la un meci de FIFA Football pe PC :lol:
Unde ai jucat fotbal in Romania ?
(iar am luat-o offtopic ...)
http://www.prosport.ro/images/content/articles/2004/10/10//9556725483131b76ab89_460_307_.jpg
valentino
15-10-2004, 15:25
@silber, ce naiba mai nene pe mine m-ai uitat...ia sa te vad la un meci de tenis cu piciorul...
Valentino
@loko
mai sus decit cred unii.... :wink:
@valentino
cu tine dau la pace.... :wink:
@zumeo_z
De unde ai luat poza de mai sus?
cico!
@zumeo_z
De unde ai luat poza de mai sus?
cico!... TOATE ARTICOLELE de mai jos sunt luate de pe principalele ziare de SPORT din Romania ...
www.gsp.ro
www.prosport.ro
sursa: -----> http://www.prosport.ro/images/content/articles/2004/10/10//9556725483131b76ab89_460_307_.jpg
P.S. ... pe mine m-a impresionat si o sa imi fac si eu un banner pentru meciul tricolorilor in Olanda din primavara !
@zumeo_z
Intrebam pentru ca pe cei doi pusti ii cunosc si poza a fost facuta(impreuna cu altele) in blocul celor de la Agero-Stuttgart.
Merci mult.
cu stima:
cico
poate este un pic off topic dar sint interesat in noul echipament al tricolorilor(original) problema e ca stau in olanda ar putea cineva trimite sau poate are cineva drum pe aici totul contra cost marimea este XXL! TNX!
whitesnake
20-10-2004, 10:48
lotul romaniei se subtziaza simtzitor dupa plecarea lui pancu si prizele lui mutu.
numa' imbecilul de iordanescu ramane acolo ca o stanca, alaturi de dragomir si sandu, ca o dovada ca orice situatie critica poate sa evolueze in mai rau.
din pacate, de-acum ne putem astepta la orice :roll:
Acesti trei indivizi (i, s, d) sint prea legati intre ei de mizerii si hotii ca sa poata zbura pe rind. Ori toti (si Giovanni cu ei), ori nici unul.
Partida va fi condusă de o brigadă de arbitrii din Belgia, alcătuită din Frank De Bleeckere (38 de ani, arbitru FIFA din 1998, cel mai vechi dintre arbitrii belgieni aflaţi pe lista FIFA), arbitrii asistenţi Roland Van Nylen (44 de ani, arbitru FIFA din 1997) şi Drik Vanhoutte (45 de ani- arbitru FIFA din 1999). Arbitru de rezervă va fi Johny Ver Eccke (42 de ani- arbitru FIFA din 2001).
Inspector pentru arbitraj va fi fostul arbitru polonez Ryszard Wojcik, funcţia de comisar FIFA urmānd să fie īndeplinită de croatul Dusko Grabovac. La 16 noiembrie, de la ora 13.00, pe stadionul Nairi, din Erevan, va avea loc partida Armenia-Romānia din cadrul preliminariilor Campionatului European de tineret 2006.
Depistarea pozitivă a lui Adrian Mutu i-a adus selecţionerului o problemă īn plus faţă de cele deja existente. Pe līngă liderul "tricolorilor", pasibil de o suspendare de minim 6 luni, Generalul riscă să īnceapă partida de pe stadionul "Republican" şi fără alţi şapte titulari. Adrian Iencsi şi Daniel Pancu sīnt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, iar Florin Şoavă a renunţat la lot după meciul din Cehia. Coşmarul accidentărilor privează "naţionala" de Ionel Ganea, operat la genunchiul drept de circa două luni, dar infirmeria s-a aglomerat şi cu Bogdan Lobonţ şi Răzvan Raţ. Portarul lui Ajax a devenit indisponibil pentru două luni din cauza unei fracturi la tibie, suferită īn week-end, iar fundaşul lui Şahtior Doneţk va sta maximum trei săptămīni pe tuşă pentru a-şi trata īntinderea de la ligamentul colateral. Raţ speră totuşi să joace la Erevan. Există şi lucruri pozitive. La acest capitol intră revenirile mai mult ca sigure ale căpitanului Cristi Chivu şi Marius Niculae, ambii urmīnd ca īn scurt timp să fie din nou apţi de joc. De asemenea, se scontează şi pe reintrarea lui Mirel Rădoi.
http://www.gazetasporturilor.ro/images/content/articles/2004/10/25/home/96871277ace99f374d36_512_414_.jpg
Pe armeni ar trebui sa-i batem si cu o combinata FC Sibiu - Gaz Metan Medias... :wink:
Selecţionerul Anghel Iordănescu a anunţat, printr-un comunicat, că nici un moment nu s-a gīndit să retragă tricoul cu numărul 10 al echipei naţionale a Romāniei.
"Ţinīnd cont de unele articole apărute recent īn presa romānă şi īn cea engleză, doresc să fac următoarele precizări:
Nici un moment nu m-am gīndit să retrag tricoul echipei naţionale a Romāniei cu numărul 10 şi cu atīt mai puţin nu am declarat că aşa ceva ar fi posibil.
Īntr-adevăr, Adrian Mutu a fost invitat, de preşedintele Federaţiei Romāne de Fotbal şi de mine, să facă parte din delegaţia oficială care, săptămīna viitoare, va face deplasarea la Erevan, īn vederea meciului Armenia - Romānia, contīnd pentru preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2006. Considerăm acest demers ca fiind unul firesc, menit să-l spijine pe Adrian Mutu şi să-l menţină īn circuitul echipei noastre naţionale. Ştiu prea bine că Adi Mutu nu are dreptul să stea pe banca de rezerve, intenţia mea fiind, īn momentul īn care i-am propus să-mi fie «secund», aceea de a-l asigura de īntregul meu sprijin şi de faptul că face parte din echipa noastră naţională.
Nu am acordat nici un interviu, pe nici o temă, nici unui ziar sau unei reviste engleze, declaraţiile care mi-au fost atribuite de "News of the World" fiind pure invenţii. Asta nu īnseamnă, pe de altă parte, că īl reneg pe Adi Mutu. Dimpotrivă, īl susţin īn totalitate, aşa cum, de altfel, am declarat īn repetate rīnduri presei romāne.
Este adevărat că am solicitat preşedintelui FRF să īntreprindă demersurile necesare pentru ca, la nivelul echipelor divizionare A, să se efectueze controalele antidoping. Dar nici pe departe nu m-am gīndit ca ţintele acestor controale să fie anumiţi jucători. De altfel, tragerea la sorţi a numerelor jucătorilor controlaţi a fost efectuată, la meciurile oficiale din campionat, de persoanele delegate să efectueze amintitele controale.
Sper că am reuşit să lămuresc, pe această cale, definitiv această stare de fapt."
Anghel Iordanescu - 9 noiembrie 2004
Cristian Chivu a fost supus unei intervenţii chirurgicale de rutină şi va fi indisponibil īncă două săptămīni.
Staff-ul profesorilor Mariano şi Ronconi i-au extras lui Chivu şurubul existent la degetul mic de la piciorul drept. Īn urma acestei intervenţii, jucătorul va urma un program de recuperare pentru aproximativ două săptămīni.
Chivu va rata meciul Armenia - Romānia, care se va disputa, pe 17 noiembrie, īn preliminariile Cupei Mondiale din 2006.
Imi mentin parerea de mai sus. Daca nu sintem in stare sa facem scor nici cu astia, atunci e grav.
patrocle
11-11-2004, 13:45
Hai Romania.Pe ästia ii facem praf.Mai bine hai sä ne indreptäm privirea spre meciul cu Olanda.
ce spuneti de un mic pronostic ??????????
Eu spun
Romania Armenia
5 1 :cheers: :lol:
Disciplina este un capitol īn mare suferinţă la echipa naţională, lucru recunoscut recent chiar şi de Anghel Iordănescu. Doar pe jumătate īnsă. "Īn timpul programului, n-am avut parte de acte grave de indisciplină, care să necesite excluderea vreunui fotbalist din lot", s-a scuzat selecţionerul, īn pierdere vizibilă de autoritate. Regulile cu care Generalul a ţinut īn frīu "generaţia de aur" nu mai reprezintă o piedică pentru "tricolorii" de astăzi, ale căror escapade s-au īnmulţit īn actuala campanie de calificare.
Gazeta Sporturilor a intrat īn posesia listei cu cele 12 reguli de disciplină şi comportament impuse de Anghel Iordănescu jucătorilor pe timpul cantonamentelor echipei naţionale de fotbal a Romāniei. Īnsă, potrivit acestei liste, selecţionerul şi conducerea FRF ar fi trebuit să-i excludă din "naţională" pe Adrian Mutu, Lobonţ şi Neaga, protagoniştii escapadei īntr-un club de streaptease īnaintea meciului cu Macedonia. Nu s-a īntīmplat, fiindcă Puiu le-a luat apărarea: "După investigaţiile mele, nu sīnt convins că episodul Flora a fost real". Īn fapt, regulamentul selecţionerului este valabil doar pentru tinerii din lot, pe care Iordănescu īi tratează mult mai sever decīt pe jucătorii cu personalitate şi cu vechime, cazurile lui Chivu, Mutu, Pancu, Lobonţ, Iencsi sau Ganea.
8 puncte din 12 nu se respectă!
Interesant este faptul că, din cele 12 puncte ale regulamentului, doar 4 sīnt respectate cu stricteţe de jucătorii sau de antrenorii echipei naţionale. Culmea ironiei, ultimul paragraf din listă, cel referitor la confidenţialitate, a fost grav īncălcat, de vreme ce "regulile" lui Anghel Iordănescu au intrat īn posesia ziariştilor de la Gazeta Sporturilor.
REGULI DE DISCIPLINĂ ŞI COMPORTAMENT ĪN CANTONAMENTE
1. Punctualitate şi program
Jucătorii trebuie să respecte cu stricteţe programul şi orele fixate de conducerea tehnică
Nu se respectă
2. Telefoane mobile
Folosirea telefoanelor mobile īn sala de mese, vestiar, autobuz, īn sala de vizionare video sau atunci cīnd echipa se află īn program comun este interzisă
Nu se respectă
3. Ţinuta
Jucătorii trebuie să respecte ţinuta şi vestimentaţia recomandate de conducerea tehnică īn cantonamente, antrenamente şi deplasări
Se respectă
4. Alimentaţie şi medicaţie
Jucătorii vor respecta cu stricteţe alimentaţia şi medicaţia recomandate de medic. De asemenea este interzisă consumarea băuturilor alcoolice şi a celor gazoase (coca-cola, fanta, sprite, pepsi etc.)
Nu se respectă
5. Comportament
Atitudinea şi comportamentul faţă de conducerea tehnică, organizatorică şi coechipieri trebuie să fie bazată pe respect
Nu se respectă
6. Atitudinea la antrenamente şi meciuri
Jucătorii trebuie să dea dovadă de concentrare şi disciplină maximă pe īntreaga durată a antrenamentelor şi jocurilor la care participă
Nu se respectă
7. Interviuri
Jucătorii trebuie să participe la conferinţele de presă organizate de conducerea tehnică. Nu sīnt admise interviurile telefonice şi cele acordate īn cadrul deplasărilor (īn aeroport, īn avion...). Orice interviu privat, solicitat jucătorului pe durata cantonamentelor, se poate acorda numai cu īncuviinţarea antrenorului principal
Nu se respectă
8. Tratamente medicale
Ora limită permisă pentru efectuarea tratamentelor medicale este 23:00
Se respectă
9. Probleme personale
Orice problemă personală ivită pe parcursul cantonamentelor, care poate afecta programul lotului, trebuie adusă la cunoştinţa antrenorului principal
Se respectă
10. Probleme organizatorice
Componenţii lotului īşi vor desemna un grup format din 5-6 jucători care să le reprezinte interesele interne faţă de conducerea tehnică şi organizatorică a FRF
Se respectă
11. Acte de indisciplină
Orice act grav de indisciplină va duce automat la excluderea din lot a jucătorului īn cauză
Nu se respectă
12. Confidenţialitate
Pentru o bună convieţuire internă īn cadrul lotului, jucătorii trebuie să păstreze confidenţialitatea asupra tuturor intereselor grupului
Nu se respectă
Revine Bratu?
Anghel Iordănescu va definitiva astăzi lotul pentru meciul cu Armenia, programat miercuri, la Erevan, īn preliminariile CM 2006. Misiune dificilă īn condiţiile īn care Generalul nu poate conta pe serviciile a 11 fotbalişti importanţi. Selecţionerul trebuie să aleagă nici mai mult, nici mai puţin de 15 jucători din campionatul intern. Pe lista lui Iordănescu se află şi cīteva posibile noutăţi: Martin Tudor, Paşcovici (foto), Tiberiu Bălan, Ciprian Danciu, Măldărăşanu sau Mărgăritescu. Grupul "stranierilor", convocat iniţial, s-a restrīns la 6 jucători după accidentările lui Chivu şi Codrea, īnsă e posibil ca Iordănescu să-l cheme īn ultima clipă şi pe Florin Bratu. Reunirea lotului va avea loc sīmbătă, iar plecarea spre Erevan este prevăzută pentru duminică. y Viorel Tudorache, Cristi Zagaradniuc
Cei 11 absenţi
Nume Echipă Motivul absenţei Posturi
Bogdan Lobonţ Ajax accidentat portar
Răzvan Raţ Şahtior Doneţk accidentat fundaş stīnga
Adrian Iencsi Spartak Moscova suspendat / cumul de cartonaşe galbene fundaş central
Cristian Chivu AS Roma accidentat fundaş central
Mirel Rădoi Steaua accidentat mijlocaş central
Daniel Pancu Beşiktaş Istanbul suspendat / cumul de cartonaşe galbene mijlocaş
Paul Codrea AC Torino accidentat mijlocaş central
Adrian Mutu liber de contract suspendat atacant
Ionel Ganea Wolverhampton accidentat atacant
Marius Niculae Sporting Lisabona incomplet refăcut atacant
Cei 6 "stranieri" convocaţi
Flavius Stoican Şahtior Doneţk
Cosmin Bărcăuan Şahtior Doneţk
Cristian Dancia Torpedo Moscova
Florin Cernat Dinamo Kiev
Mihai Tararache FC Zurich
Ciprian Marica Şahtior Doneţk
ADVERSARI PRELIMINARII CM 2006 y Armenia
Casoni primeneşte lotul
Selecţionerul Bernard Casoni a anunţat ieri lotul cu care Armenia ne va īnfrunta miercuri, la Erevan, īn preliminariile CM 2006. Tehnicianul francez a renunţat la trei jucători de bază, Artur Petrosian, Haciatrian şi Sargsian, primul fiind omis după 12 ani de prezenţe neīntrerupte la "naţională". Casoni n-a apelat la golgeterul campionatului armean, Galust Petrosian, şi nici la fundaşul Melikian, suspendat. Iată lista celor 18 jucători: Ambartsumian (Slavia Mozir), Edel (Piunik) - portari; Hovsepian şi Aleksanian (Piunik), Dohoian (Samara), Vardanian (Aarau), Artur Mkrtcian (Darida Jdanovici), Akobian (Stal Alcevsk) - fundaşi; Nazarian (Darida Jdanovici), Grigorian şi Şahgeldian (Mika Aştarak), Mkitarian (Ripo Minsk), Movsesian (FC Moscova), Artavazd Karamian (Rapid Bucureşti) - mijlocaşi; Agvan Mkrtcian, Manuciarian şi Tadevosian (toţi trei Piunik), Arman Karamian (Rapid Bucureşti). y Daniel Scorpie
11 noiembrie 2004
Şi Florentin Petre ratează meciul cu Armenia!
Īn minutul 73 al meciului de ieri din turul sferturilor de cupă Dinamo - Dacia Unirea Brăila 1-0, Florentin Petre a ieşit accidentat pe targă. El spune că a simţit o durere la muşchi īn timp ce alerga. Cel mai probabil este vorba de o ruptură musculară, caz īn care căpitanul dinamovist trebuie să stea 10 zile pe tuşă, urmīnd să rateze meciul naţionalei de miercuri, disputat contra Armeniei
Pentru partida cu Armenia, Iordanescu a convocat 22 de jucatori: sase din strainatate si 16 fotbalisti din Divizia A. Lista completa a tricolorilor este urmatoarea:
Atacanti: Marica (Sahtior), D. Niculae (Rapid), Danciulescu (Dinamo) si Neaga (Steaua)
Mijlocasi: Caramarin (FC National), Paraschiv (Steaua), Danciu (Otelul), Dica (Steaua), Cernat (Dinamo Kiev), Tararache (FC Zurich), Maldarasanu (Rapid), T. Balan (Sportul)
Fundasi: Stoican (Sahtior), Barcauan (Sahtior), Ogararu (Steaua), Fl. Moldovan (FC National), Ghionea (Steaua), Dancia (Torpedo Moscova), Pascovici (Farul), Goian (FCM Bacau)
Portari: Stelea (Dinamo), M. Popa (FC National)
Şi Dănciulescu s-a accidentat!
Atacantul Ionel Dănciulescu s-a accidentat la antrenamentul efectuat, vineri, de echipa Dinamo la baza de la Săftica şi nu va evolua īn meciul Armenia-Romānia, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. Dănciulescu a suferit o leziune fibrilară la muşchii aductori de la piciorul stīng. Medicul echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, a menţionat că Dănciulescu va fi īndisponibil pentru meciul Armenia-Romānia, programat miercuri, de la ora 17.00, la Erevan, şi este incert şi pentru partida cu Universitatea Craiova, din etapa a XIV-a a Diviziei A.
Stau si ma-ntreb oare un:
Cosmin Contra,
Adi Ilie,
Alin Stoica,
Fl.Bratu,
Laurentiu Reghekampf,
Claudiu Raducanu,
Sanmartean,
Ghioane,
Mitea ,
sint inferiori ca valoare fotbalistilor de la Otelul,Farul,FCM Bacau sau Sportul Studetesc?
Daca nici acum nu au loc in echipa ,
atunci cind????????????
Cu stima :
cico
pe unii dintre astia nu ii ia ca nu joaca deloc....
pe ceilalti nu-i are la "inima"....poate luam bataie si se lasa de antrenorat...
@cico
Ai perfecta dreptate ! L-as mai aminti pe Nastase, titular la Bologna miercuri cu Inter, si pe cei doi Mitu, unul la Panathinaikos, care joaca in Champions League (a fost de citeva ori titular), si celalalt in Belgia, la Lierse, tot titular etapa de etapa.
Dar poate Iordanescu vrea sa intre si el pe teren, ca la Sevilla ? Sau si mai probabil, nu are timp sa umble prin Europa sa-i vada pe jucatori, trebuie sa ramina prin apropierea judetului Ilfov, sa nu-i piarda din ochi pe alegatori, ca poate ajunge si el in parlament.
Vom vedea acum valoarea campionatului intern, care da jumate de echipa la acest meci. Sa dea Domnul sa fie bine la Erevan (sper sa nu-si uite Iordanescu cruciulitele, poate sa-si si citeva in plus) !
Selectionerul Armeniei, Bernard Casoni, a anuntat lotul pentru meciul de pe 17 noiembrie, cu Romania, din preliminariile CM 2006: Hambartsumian (Mozir), Bete (Pyunik) - portari; Hovsepian (Pyunik), Dokhoian (Samara), Vardanyan (Aarau), Tadevosian (Pyunik), Mkrtchian (Zhdanovici), Nazarian (Zhdanovici), Grigorian (Astarak), Aleksanian (Pyunik), Mkhitarian (MTZ Minsk), Artavazd Karamian (Rapid),
Mkrtchyan (Pyunik), Sahgeldian (Astarak), Movsisian (FC Moscova), Manusarian (Pyunik), Hakobian (Alcevsk), Arman Karamian (Rapid) - jucatori de camp.
http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=9011&s=4&ss=-1
whitesnake
13-11-2004, 10:26
Stau si ma-ntreb oare un:
Cosmin Contra,
Adi Ilie,
Alin Stoica,
Fl.Bratu,
Laurentiu Reghekampf,
Claudiu Raducanu,
Sanmartean,
Ghioane,
Mitea ,
sint inferiori ca valoare fotbalistilor de la Otelul,Farul,FCM Bacau sau Sportul Studetesc?
Daca nici acum nu au loc in echipa ,
atunci cind????????????
Cu stima :
cico
de acord....si ar mai fi si altzii... :roll:
ciao
S-a confirmat, Ghionea s-a dopat!
Selecţionerul Anghel Iordănescu a renunţat īn ultimul moment la fundaşul stelist Sorin Ghionea şi l-a īnlocuit cu Dănuţ Munteanu de la Oţelul Galaţi. Ghionea nu va mai face deplasarea pentru meciul cu Armenia, de pe 17 noiembrie, pentru că, suferind de faringită acută, s-a tratat cu un medicament ce conţinea o substanţă interzisă.
FORMATIA PROBABILA :
http://www.gsp.ro/images/content/articles/2004/11/14/home/9860997326429f1fb2e4_512_349_.jpg
Discret prin ceaţa care a īnvăluit antrenamentul de sīmbătă, Anghel Iordănescu a fost altul ieri. S-a implicat total īn şedinţa de pregătire efectuată de "tricolori" dimineaţă la Săftica. După mişcările de īncălzire conduse de secundul Ilie Stan, Iordănescu a īmpărţit lotul īn două grupuri. Generalul, ajutat de Rotariu, a exersat cu o parte faza de apărare, iar Lăcătuş şi Ilie Stan au supervizat schemele de atac.
Din felul īn care şi-a aşezat fundaşii şi din atenţia sporită acordată lui Stoican, Bărcăuan, Flavius Moldovan şi Dancia, selecţionerul a lăsat să se īntrevadă clar formula defensivă pe care o va utiliza īn Armenia. "Aşa, băi, fratele meu! După fiecare pasă lungă, ieşiţi sus!", a repetat de cīteva ori Puiu mulţumit, semn că īn lipsa lui Chivu, Iencsi şi Raţ nu e loc de floricele īn apărare. Īn faţa apărării de bază a fost testat Paraschiv, prin rotaţie cu Danciu, dar titularul va fi desemnat abia după ce Iordănescu īi va lua pulsul şi lui Mihai Tararache, care va intra īn programul echipei abia de astăzi.
Schemele comandate de Marius Lăcătuş au scos la iveală faptul că Gabi Caramarin este pregătit pentru flancul drept, Nicolae Dică pare a-l suplini pe Pancu, mijlocaş cu sarcini ofensive, iar Florin Cernat īmpins pe banda stīngă. Pentru avanposturi Iordănescu a făcut două perechi, nedespărţite pe toată durata antrenamentului. Cuplul Florin Bratu - Neaga s-a mişcat ceva mai bine decīt tandemul Marica - Daniel Niculae, asta şi pentru că atacantul lui Şahtior Doneţk a cam şchiopătat uşor din cauza unor dureri la genunchiul drept. Cei 4 l-au solicitat pe Stelea, favorit īn duelul cu Marius Popa.
Ce le mai strigă Puiu jucătorilor la antrenamente :
- către Florin Bratu: "Bratu, vorbeşti mult, eu vorbesc aici"
- către Dorin Goian: "Goiane, te spun lui soacră-ta că nu faci marcaj cum trebuie"
- către Daniel Munteanu: "Daniele, nu te mai chem niciodată la lot dacă nu mori cu el de gīt. Nu mai pune mīna pe atacant īn careu, că ne sancţionează cu 11 metri!"
- către Gabriel Caramarin, care a şutat departe de poartă: "S-a dus la Gino acasă"
- către secundul Iosif Rotariu: "Roti, vezi să nu mă tragă vreunul īn piept acolo, cīnd īntorc după jaloane"
- către Florin Cernat: "Joacă, rusule. Dormi? De-aia nu joci la Kiev"
- către atacanţi: "Pensionarilor, n-aţi fost īn stare să daţi vreun gol!"
- către un jucător: "Lasă fiţele, că n-ai nici o performanţă!"
Sa speram ca feedul de pe 7 est de la meciul armenilor cu cehii va fi din nou activ.
http://www.sat-benelux.nl/forum/viewtopic.php?t=53633
... sa speram ca facem cel putzin cu echipa mare ca cei de la tineret !
http://www.gazetasporturilor.ro/images/content/articles/2004/11/16/home/9878479806a82a6f2ddb_457_580_.jpg
@zumeo, eu m-as multumi si cu un 0-2 sa fiu sincer ...
@loko ce e cu feedul de pe :
10e,11105 v,5632,3/4 id: BT5 in 4:2:0 ,
daca cel de pe 7°E nu merge ?
(vazut la acelasi meci Arm.-Ceh.)
@zumeo, eu m-as multumi si cu un 0-2 sa fiu sincer ...
... si 0-1 cu autogol al armenilor in minutul 90 ar fi bun, daca noi n-o sa fim in stare sa le dam nici un gol :lol:
@loko ce e cu feedul de pe :
10e,11105 v,5632,3/4 id: BT5 in 4:2:0 ,
daca cel de pe 7°E nu merge ?
(vazut la acelasi meci Arm.-Ceh.)
Feedul de pe 10 E este de la BT5 (Anglia), iar cel de pe 7 est a fost al televiziunii armene (uita-te la id-urile feedurilor). Oricum orice feed este binevenit, sa vedem ce va fi la ora meciului ...
Pe site-ul TVR, meciul cu Armenia de azi, 17.11.2004 apare ca necodat. Sa fie fdoar o eroare, mai ales ca TVRi il va difuza in reluare ?
Pe site-ul TVR, meciul cu Armenia de azi, 17.11.2004 apare ca necodat. Sa fie fdoar o eroare, mai ales ca TVRi il va difuza in reluare ?
Mai mult ca sigur @cris. Eu sper la acel Feed pe 7°e sa fiu sincer . Daca nu, ma uit la 17.30 la Macedonia - Cehia pe MKTV !
http://www.gsp.ro/images/content/articles/2004/11/16/home/98785221e19144eee25a_512_307_.jpg
Asta sa fie totusi echipa finala? Eu l-as baga pe Dica titular. Sunt cam slabite rindurile. Sper totusi sa invingem, pe un gazon unde au pascut oile inca inainte de meci si care seamana cu o aratura mai degraba decit cu un teren ! Trebuie mentionat ca stadioanele la noi arata mai bine, pentru a oferi cititorului o modalitate de comparatie.
HAI AI NOSTRI !
Oameni buni am gasit ceva interesant cred eu..."Arm 1( National Armenia TV) EutelsatW4 12,561 V MPEG-2 SR/3254 2/3...eu am prins postul respectiv dar nu gasesc nicaeri pe net situ-l lor sa ma uit in program...Am gasit si situl unde scrie ca va difuza meciul: http://www.armtv.com/cover/eng/ ... acum sa vedem daca procedeaza si astia la fel ca tvr. deocamdata e FTA
Oameni buni am gasit ceva interesant cred eu..."Arm 1( National Armenia TV) EutelsatW4 12,561 V MPEG-2 SR/3254 2/3...eu am prins postul respectiv dar nu gasesc nicaeri pe net situ-l lor sa ma uit in program...Am gasit si situl unde scrie ca va difuza meciul: http://www.armtv.com/cover/eng/ ... acum sa vedem daca procedeaza si astia la fel ca tvr. deocamdata e FTA
Cred ca este acelasi post cu TV Armenia de pe Hotbird (http://www.lyngsat.com/freetv/Armenia.html), tot FTA. Nu stiu insa daca vor transmite meciul, trebuie urmarit.
@loko
pe situl lor scrie ca-l da...
E unul si acelasi cu ARMENIA TV de pe Eutelsat W2 16 °est ???
Apropo, la cite grade e W4 ??
dar nu gasesc nicaeri pe net situ-l lor sa ma uit in program...
Programul pe azi il gasesti ca si videotext aici :
http://www.teletext.am/602.gif
http://www.teletext.am/
Sa speram ca se programul de pe satelit este identic cu cel terestru.
36°est...lol ce bine ca am facut rusa la scoala...mai stiu inca sa citesc :lol:...il da la 18:50 ora lor
E unul si acelasi cu ARMENIA TV de pe Eutelsat W2 16 °est ???
Apropo, la cite grade e W4 ??
Cel de pe 36 est este identic cu cel de pe Hotbird, al de pe 16 est este altceva.
Daca e sa se transmita, va fi pe cel de pe Hotbird (12111 V, 27500) si 36 est, nu pe cel de pe 16 est (care oricum nu se poate vedea fara pid-uri) !
Multzam @loko
Atunci e clara treaba. Intr-o ora suntem toti pe HOTBIRD calare. Si de la 17.30 CET pe MKTV vedem paralel si meciul
Macedonia-Cehia. :wink: :D
Ce ID are pe hotbird?
Cu itelienii de la "Telespazio" .
Maidanezu
17-11-2004, 15:32
Meciul va fii transmis 100% pe Armenia tv FTA.... de fiecare data cand joaca armenia in preliminarii ma uit la acel post... si pana acum nu a fost niciodata codat.. acum nu mai tzin minte care .... HOTBIRD sau EUTELSAT..
Bafta
@loko
pe situl lor scrie ca-l da...
Daca te uiti mai bine, pe site-ul lor scrie si de transmisiuni din campionatul spaniol, care sigur nu se da pe satelit, ci doar terestru. Ei au insa alta strategie decit TVR cind se emit programe pentru care trebuie licenta europeana, nu le codeaza pe satelit, ci transmit altceva in loc. Acelasi lucru este valabil si pentru macedonienii de la MKTV Sat.
Daca era vorba de TVR, as fi zis ca 100 % se va coda meciul, dar televiziunile de stat armeniene si macedoniene ne pot face 2 surprize placute in acesta dupa-amiaza, mai ales ca n-ar fi la prima "abatere" !
claudiuw
17-11-2004, 16:01
Feed luat de la Satbenelux : 7e,10995 v,6666,7/8 id: ARM SNG
Las mine nu intra nimic in coordonatele de mai sus.
Poate sa confirme cineva?
Evolutia scorului o puteti urmari live aici :
http://www.totalsport.ro/Match.php?Id=4017&Live=1
Iata formatia de inceput anuntata pe site-ul de mai sus :
Stelea
Stoican
Barcauan
Fl. Moldovan
Dancia
Caramarin
Tararache
Dica
Cernat
Marica
Fl. Bratu
@K-storu , incerca si pe
7e
10969 V
6666
7/8 !
In Gazeta Sporturilor este trecuta aceasta echipa de inceput :
Stelea (căpitan) - Stoican, Bărcăuan, Fl. Moldovan, Dancia - Caramarin, Tararache, Paraschiv, Cernat (numărul 10) - Marica, Neaga
Cum e cu meciul ?
Poate cineva sa confirme ca pe vreun post il dau sau ca pe unul din feeduri merge ?
Multzam si vizionare placuta !
ARMENIA 1 pe HB FTA ... sunt deja in transmisie directa !
Galeria noastra e mai mare decat a lor ! :lol: :lol:
Bafta,
ARMENIA 1 pe HB FTA ... sunt deja in transmisie directa !
Galeria noastra e mai mare decat a lor ! :lol: :lol:
Bafta,
Nu stiu ce ne-am face daca toate televiziunilea astea s-ar comporta ca si TVR-ul nostru de *** ...
Multumim TV Armenia !!!
La mine merge pe hotbird ARM1
Mi-a aparut logo...oare asa ramane?
@loko: i-ai laudat prea mult ! :x :x :x
ACUM E O MARE MIRA ! :evil: :evil: :evil:
@loko: i-ai laudat prea mult ! :x :x :x
ACUM E O MARE MIRA ! :evil: :evil: :evil:
SCH* . La loc comanda ! Ii punem in aceeasi oala (cu smoala fiarta) cu TVR-ul ! :evil: :evil: :evil:
pa 36 este e FTA...mutati oalili
repede
mumulusul
17-11-2004, 17:16
nu mai merge
nici macar nu se mai aude doar o mira mare cit Armenia
caras2uk
17-11-2004, 17:23
Merge si pe 7e 10997 v 6666 7/8
pa 36 este e FTA...mutati oalili
repede
.. cine poate muta :lol: , cine nu :cry:
iar semnalul pe feedul de pe 7 est este se pare foarte slab. sau e vreunul cu invacom care il prinde ?
freestyle
17-11-2004, 17:26
merge perfect pe 7 grade
10996
v
6666
7/8
claudiuw
17-11-2004, 17:26
Am 40% calitate si nu intra nimic.
ARMENIA 0 - 1 ROMANIA
minutul 30 a marcat Marica
valentino
17-11-2004, 17:37
@ZUMEO_Z
Frate unde te uiti??
Valentino
aproape 1-1...bravo stelea...romania e varza in aparare
@ZUMEO_Z
Frate unde te uiti?
7 E, 10995 V, 6666, 7/8, id: ARM SNG
+
SONORU de la TVR1 ... :wink: :D
@zumeo_z
Sonor da, dar comentariu nix
... pauza ... tot 1-0
jucatori romani = monumentul neputintzei :evil: :evil: :evil:
... poate joaca fotbal in repriza a doua ...
claudiuw
17-11-2004, 17:51
Merge, LNB-ul a fost devina, am pus MTI Blue Line 0,3 dB si am 71% calitate, de la 40 cu MTI Blue Line 0,6 dB. Mi-a fost lene pana acu sa il schimb, acu de nevoie a trebuit. :lol:
BABANOVAC1980
17-11-2004, 17:52
La pauza
Armania-Romania 0-1
@ZUMEO_Z
Frate unde te uiti?
7 E, 10995 V, 6666, 7/8, id: ARM SNG
+
SONORU de la TVR1 ... :wink: :D
De ce te complici cu sonorul de la TVR?
Pe feedul de pe 10995V, alegi audio2 (apid 4128) canal stanga si ai si comentariu in romana, si aici il ai sincronizat cu imaginea !!
... shi eu am dat jos INVACOMul de 0,3 shi am pus MTI INVERTO de 0,3 ... ;) ... am cistigat 5% in medie !
@gompo: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Bafta,
valentino
17-11-2004, 18:17
Am SEMNAL 80%- 82% dar nu intra...habar nu am...
Valentino
ARMENIA 1 - 1 ROMANIA
minutul 65
ARMENIA 1 - 1 ROMANIA
minutul 65
mda, cred ca era de asteptat dupa jocul prestat de ai nsotri ...
Skystar1+8
17-11-2004, 18:30
Penibil 1-1,si daca batem tot la fel suntem cu acest ,,antrenor de nota 10"!
"daca batem" ? ... eshti optimist man ... eu nu mai cred nici macar in meci egal !
Scor final:
ARMENIA 1 - 1 ROMANIA :x
gompo
... felicitari celor 2 care au dat pronostic X ...
ASHTEPTAM DEMISIA !
Skystar1+8
17-11-2004, 18:57
CORECT DEMISIA!
bismotti
17-11-2004, 18:58
UITATI-VA IN CONTINUARE PE FEED !
COMENTATORUL A INJURAT ".... MEA SUNTEM IN TARA LUI PAPURA VODA"
Nici macar demisia nu ne mai scoate.
bismotti
17-11-2004, 19:00
COMENTATORUL A INJURAT "p*la MEA SUNTEM IN TARA LUI PAPURA VODA"
ALTA PERLA "NE LASA PENTRU CA DACA INTRA SIGUR IN PARLAMENT SIGUR NE LASA TAVI"
"NU VORBESC MAI MULT UN MINUT CA N-AM CE VORBI DUPA UN ASEMENEA MECI"
bismotti
17-11-2004, 19:02
COMENTATORUL A INJURAT "p*la MEA SUNTEM IN TARA LUI PAPURA VODA"
ALTA PERLA "NE LASA PENTRU CA DACA INTRA SIGUR IN PARLAMENT SIGUR NE LASA TAVI"
"NU VORBESC MAI MULT UN MINUT CA N-AM CE VORBI DUPA UN ASEMENEA MECI"
"SA NU STINGA ASTIA LUMINA PE STADION CA NE LASA IN INTUNERIC SI NU NE MAI VEDEM ACASA"
bismotti
17-11-2004, 19:04
SARACU' COMENTATOR VORBESTE DAR NU STIE CA NU SE AUDE IN ROMANIA SI NU MAI E IN DIRECT !!!! EL COMENTEAZA DEGEABA !!!! NU STIE CA NU MAI E IN DIRECT .
VA INTRA DIN NOU IN LEGATURA !!!!
E SUPARAT CA A COMENTAT DEGEABA ! "ASTA E....SA VAD DACA MAI TIN MINTE CE AM ZIS "
ASHTEPTAM DEMISIILE TUTUROR IMBUIBATILOR DIN SLEAHTA CARE CONDUCE FOTBALUL ROMANESC !
... pe macedonieni ii punem la Panoul Fruntasilor :lol: :lol: :lol:
... pe restul (inclusiv fotbalistii nostri), la cazanul cu smoala ! :evil: :evil: :evil:
nici armata americana nu-i da jos pe nenorocitii astia de la cirma fotbalului rominesc.
reveniti-va , navem echipa de mondiale , europene , nici macar de UEFA-CUP.
asta-i realitatea
JOS IORDANESCU SI RESTUL JIGODIILOR
JALNIC ; JALNIC ; JALNIC
salute
Cand spun echipa natzionala a romaniei vad doar un singur lucru,
Stelea si restul paie.
Da dragi prieteni exact asa cum spun o echipa de paiatze!!
Mai mare rusinea!
Iar reportelul ala are dreptate ....nu meritam calificarea!
Eu intzeleg furia lui nu e el vinovat saracu ca trebuie sa tzina obrazul acolo pt niste papa-lapte.
O echipa de :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :wrong:
ne-am facut de :shit: putem sa uitam calificarea!!! :bag: :bag: deci olanda si cehia merg mai departe !!!!!!!ps :rip: :!: nationala!
wambertos
17-11-2004, 22:10
Am un var care e casatorit in Armenia shi lucreaza la aeroportul din Erevan
si m-a zis ca a perdut astia bagaju`lu` Iordanescu cu Icoanele shi d-aia am perdut 2 puncte, c-am perdut norocu`.
Zice varu`asta a meu ca asha o Dumnezeit nea Puiu,de mai mare dragu sa-l asculti!
O zis ca s-o-nfuriat sh-a dat comanda(die Icoane) dubla la o manastire ca
sa ne scoata din kkt la urmatoarili meciuri.
Asha ca la meciu ce vine o sa aiba 2 valize ca sa fie sigur!
Sh-a mai zis sa nu ne fie frica ca el nu ne lasa acum la nevoie sh-i ne conduce si spre 2008-2010 daca e nevoie!
Zice ca numa`prostii sa dau batutzi la primu`"eshek".
Asha ca dragi tavarishi,stati pi cur shi betzi un vin fiert sa va incalziti.
Shi cum sa zicea pe la noi prin Banat, inca de pe vremea lu "raposatu":
"Foaie verde de dudau,
O sa vina si mai ...bine"
sau era "rau", nu mai stiu.
Este cel mai prost rezultat facut de ROMANIA de cind ma stiu ,dar asta nu inseamna ca nu este loc de mai rau.
Mai ramine sa facem egal si cu Andora acasa si ne-am lipit!!!
Avea dreptate M.Sandu cind a zis ca echipa nu este una SECUND HAND,poate daca ar fi fost ,am fi cistigat!!!!
Cu stima :
cico
CA-TA-STRO-FAL!!! Ne meritam soarta. Cu norocul si cu iconitele nu poti spera la mare lucru. Asta e. Ne uitam mai relaxati la Mondiale. Eu merg cu cehii si italienii... A propos: in ritmul asta, la tragerea la sorti pentru EURO 2008 vom fi in urna a 4-a. Caderea continua.
a zis ca a perdut astia bagaju`lu` Iordanescu cu Icoanele shi d-aia am perdut 2 puncte, c-am perdut norocu`.
se vede ca tehnica lui sta in icoane!
Ma intreb doar de ce nu ia loc langa mitropolit si se roaga pt echipa natzionala in timp ce un om serios antreneaza echipa asa cum trebuie.
Sau cine stie poate coboara un sfant si da gol pt ei :wink:
Exista o vorba :
Dumnezeu lucra prin oameni....si prin el n-a lucrat prea mult.
Si ar mai fi una:
A crede inseamna a nu stii!
De crezut potzi crede la biserica....pe stadion trebuie sa stii.....tehnica!
Probabil ca jucatorii au deja un complex de statui de marmora si fac parte din dotarea bisericii!
Sa nu fiu intzeles gresit..Religia in felul ei e ok...dar nu are nimic comun cu fotbalul!
antistatic
18-11-2004, 00:53
dragos-
Daca nici pe descultii astia nu sintem in stare sa-i batem atunci putem sa depunem armele de anu' asta. Cred ca ii vom bate, dar la limita.
au fost incaltati :lol:
http://img.kelkoo.com/shopbot/34001/medium/30/49/37/30493745.jpg
valentino
18-11-2004, 10:03
V-a bătut Dumnezeu!
Ieri la Erevan a luat sfīrşit un nou capitol din istoria naţionalei, cel legat direct de numele lui Anghel Iordănescu. Indiferent de ce ar spune unul sau altul, e timpul schimbării! Varianta optimă se numeşte Victor Piţurcă!
Prosport - 18 Noiembrie
Īn ce hal am ajuns!
Iordănescu n-a prea avut de ales şi a trimis pe teren jucătorii teoretic cei mai experimentaţi. Totul a fost apoi o chestiune de disciplină tactică şi coordonare. Limitele fiecăruia s-au văzut īnsă īn faţa unui adversar ambiţios şi atīt. Prinzīndu-se repede că e o pīine de mīncat pe zona noastră centrală, Casoni le-a cerut elevilor săi să joace īn spatele greoilor Bărcăuan şi Fl. Moldovan, mizīnd pe viteza superioară a vīrfurilor sale. Problemele au apărut la poarta lui Stelea şi pentru că Stoican şi Dancia n-au strīns niciodată oportun, oferind gazdelor spaţii libere fie īn lateral, fie īn centru.
Construcţie din īntīmplare
Dacă apărarea a avut de suferit, ne-am fi aşteptat măcar de la mijloc să ţină jocul departe de careul nostru. Cernat a vrut totul de unul singur, Caramarin n-a avut suflu, Paraschiv şi Tararache n-au legat mai nimic. Tricolorii n-au reuşit cinci pase consecutive, şi la pauză am intrat īn avantaj datorită unui contraatac finalizat la timp de Marica. Un avantaj injust pentru armeni, atacurile lor făcīnd din Stelea omul primelor 45 de minute.
Repriza a doua a fost un coşmar, cu Puiu depăşit total, schimbīnd anapoda şi neputīnd să remedieze ceva din ce nu mersese bine īn prima parte. Aceleaşi erori defensive, lipsă de inspiraţie īn atac, īnsoţite, de data asta, de un uriaş noroc, armenii ratīnd incredibil de cel puţin trei ori. Că Iordănescu e depăşit o demonstrează momentul de 1-1, cīnd era deja pregătită schimbarea lui Cernat cu Măldărăşanu. S-a marcat, şi antrenorul n-a avut reacţie, făcīnd schimbarea exact cum o gīndise la 1-0, adică un mijlocaş ofensiv contra unuia defensiv.
Precedent īn 1979
Nu există īn istoria echipei naţionale decīt un singur rezultat comparabil cu cel de la Erevan, tot un 1-1 īnregistrat īn 1979, contra Ciprului, īn preliminariile Campionatului European. La Limassol, romānii au deschis scorul prin Augustin, fiind ulterior egalaţi, la fel ca īn Armenia. Egalul a dus la demiterea selecţionerului de atunci, Florin Halagian, după doar o partidă pe banca primei reprezentative. Nu pot să mai vorbesc acum. Nu-mi vine să cred că n-am cīştigat acolo a declarat Armeanul aseară, imediat după finalul jocului de la Erevan.
Mutu l-a īmbărbătat pe Puiu
Adrian Mutu (foto, stīnga) a ajuns la stadion cu zece minute īnainte de primul fluier. El s-a pupat cu Anghel Iordănescu şi i-a şoptit că va triumfa sigur īmpotriva armenilor. Apoi a urmărit meciul din tribună, avīndu-i alături pe Mircea Sandu, īn prima repriză, şi pe fostul selecţioner al Armeniei, Mihai Stoichiţă, īn cea de-a doua. La final, Adi a refuzat din nou să dea vreo declaraţie, păstrīndu-şi īn continuare figura de om supărat.
Poze cu copii handicapaţi
Componenţii naţionalei s-au fotografiat īnaintea meciului cu un copil armean paralizat, care a urmărit partida dintr-un cărucior electric. Impresionat de pleiada de jucători ce l-au băgat īn seamă, copilul armean n-a vrut să rămīnă dator şi i-a dăruit atacantului Ciprian Marica o cruciuliţă, drept amintire.
Muţi peste tot
Vorbim doar pe teren!, au spus jucătorii echipei naţionale adoptīnd un silenzio stampa la iniţiativa de acum cīteva săptămīni a căpitanului Cristi Chivu. Au făcut-o cu oarecare emfază, gīndind că nu au cum să nu cīştige la Erevan şi apoi le vor da ei, profesioniştii, peste nas cīrcotaşilor. Nu a fost īnsă aşa cum gīndiseră ei. Un egal cīt zece īnfrīngeri īi pune pe dragii noştri tricolori īntr-o postură ridicolă. Ei, jigniţii. Ei, judecaţii de către presă cu nedreptate şi cu răutate perfidă, arată acum ca nişte fazani jumuliţi la poalele Araratului. Ei, fotbaliştii cu potenţial, talentaţii generaţiei care va face chiar mai multe decīt Hagi se furişau la finalul partidei din Armenia printre ziarişti.
O făceau īncăpăţīnīndu-se să ţină de un silenzio stampa comic şi grotesc, dar care, de data aceasta, īi ajuta pentru că nu prea aveau ce să mai spună.
Jucători precum Bărcăuan, Dică, Neaga sau Paraschiv vor rămīne īn cartea fotbalului romānesc imediat după capitolul dedicat lui Hagi. Asta pentru că reuşesc să ne arate cu fiecare ocazie că sīnt inerţi din toate punctele de vedere. E şi asta o performanţă... Vajnicii luptători muţi de la Erevan nu au scăpat nici un sunet. Nici măcar o onomatopee fotbalistică acolo, pe teren, unde promiteau să aibă logoree. Pīnă la urmă aveţi dreptate, Bărcă, Rică, Nicule sau Para, acest silenzio e bun? E OK, dragi tricolori muţi! Dacă aţi vrut silenzio stampa, rămīneţi īn silenzio stampa. Cine vrea să vorbească cu cineva care n-are nimic de spus? Să ne anunţaţi şi pe noi doar cīnd vă apucaţi şi voi de fotbal...
Cea mai mare performanţă
Armenii consideră că rezultatul egal obţinut ieri contra Romāniei reprezintă cea mai mare performanţă din istoria tinerei federaţii născut īn 1992, după smulgerea ţării din sīnul fostei URSS. Naţionala Armeniei a inclus īn primul 11 doi jucători foarte tineri, portarul Edel Apoula Bete (18 ani, un camerunez naturalizat) şi atacantul Edgar Manuciarian (17 ani).
Boicotaţi īn transmisie
Transmisia la radio a meciului Armenia - Romānia a fost asigurată de trimisul special al radiodifuziunii, Ştefan Alexiu, dar şi de redactorul şef al ProSport, Dorin Chioţea. Din păcate, cabina radio a fost asaltată īn permanenţă de zeci de puşti fanatici armeni, ce le-au creat mari probleme celor doi ziarişti īn comentarea meciului. Īn cele din urmă, doar intervenţia poliţiştilor locali a mai domolit ceva din entuziasmul suporterilor.
Varianta optimă se numeşte Victor Piţurcă!
Amice, aici trebuie sa te contrazic. Varianta optima e cea care am scandat-o si la Praga : MIRCEA LUCESCU !
Puiule, ne-ai terminat !
http://www.totalsport.ro/img/db/news/4679/iordanescunasu1.jpg
"Prizonier politic, apasat de interese financiare meschine, lingau al oficialilor federatiei si de un tupeu ce se apropie de nesimtire, Anghel Iordanescu a reusit sa compromita sansele de calificare ale nationalei Romaniei la Cupa Mondiala din 2006. Facand selectii dupa ureche si raspunzand pozitiv presiunilor unora care au interese in promovarea jucatorilor la echipa nationala, Iordanescu isi bate joc, cu fiecare zi in care ramane la carma nationalei de milioane de suporteri ai echipei de fotbal a Romanei.
In mintea, daca se poate vorbii de asa ceva in cazul lui Iordanescu, nationala Romaniei este un bun ce apartine domniei sale si pe care isi permite sa il arunce pe taraba infecta a politicii romanesti, insa care la Erevan s-a intors ca un bumerang impotriva lui, cat si partidului din care face parte.
La conferinta de presa Iordanescu a continuat sa sfideze declarand : "Nu-mi voi da demisia. Nu am compromis sansele de calificare, ele raman identice pentru toate candidatele". Iordanescu face inca o data dovada nesimtirii si a inculturii sale. Identice pot fi eventual "caschetele", la adapostul carora, inca, selectionerul isi adaposteste podoaba capilara, proaspta pieptanata in public.
Candidatul Iordanescu se plimba saptamana trecuta pe colcaurile Ilfovului, asta in loc sa pregateasca partida cu Armenia. Acelasi Iordanescu isi permitea in urma cu cateva zile sa afirme ca va ramane selectioner chiar daca va fi ales senator. Iordanescu confunda, astfel, Parlamentul Romaniei cu un curs facultativ al unei universitati particulare.
Iordanescu este un antrenor depasit de viata, de situatie si de datoriile pe care inca le mai are fata de actualul presedinte al FRF, Mircea Sandu, cel care pastoreste o asociatie pe post de federatie, cel care conduce grupul mafiot care a pus mana ilegal, inca din 1990 pe fotbalul romanesc.
In zilele urmatoare TotalSport va face dezvaluiri socante cu privire la ilegalitatile comise, timp de 14 ani, de gasca condusa de Mircea Sandu."
(c) Totalsport.ro din 18.11.2004
Silenzio Stampa au zis ei........dar de fapt a fost SILENZIO CALCIO
asta e am ajuns la vorbele lui Borcea:
"Lasati-ne sa ne pregatim pentru" ...........Alegeri
Tata Puiu get lost
o zi buna tututor
valentino
18-11-2004, 11:24
@Laur
Acolo a fost un comentariu luat din Prosport!!
Daca este sa ma intrebi pe mine sunt intru totul de acord cu tine.
Dar eu cred ca Lucescu nu o sa vina in tara pana cand MAFIA DIN FOTBALUL ROMANESC NU O SA DISPARA.
Si aici am printre MULTE ALTELE 3 nume:
:2guns: IORDANESCU
:2guns: MIRCEA SANDU
:2guns: "CORLEONE" DRAGOMIR
Cu speranta ca o s-o traim si pe aceasta,
Valentino
Dar eu cred ca Lucescu nu o sa vina in tara pana cand MAFIA DIN FOTBALUL ROMANESC NU O SA DISPARA.
Si aici am printre MULTE ALTELE 3 nume:
:2guns: IORDANESCU
:2guns: MIRCEA SANDU
:2guns: "CORLEONE" DRAGOMIR
De acord cu tine !
DUPA :evil: ce vor fi dati afara cei 3 de mai sus, cred ca cel mai bun ar fi un antrenor tinar, din generatia de aur, cu mintea deschisa spre nou. Nu trebuie sa aiba nici macar experienta foarte mare in antrenorat, uitati-va la Olanda (cu Van Basten) sau Germania (cu Klinsmann), au riscat cu doi debutanti si rezultatele pozitive vor apare cu siguranta !
Eu nu as fi nici pentru Lucescu, nici pentru Piturca, ambii au fost deja antrenorii nationalei. Sa privim in viitor, nu in trecut !
Si ... intrebare de baraj :
CINE SA II DEA AFARA ? Nastase ?? :lol:
valentino
18-11-2004, 13:35
Si ... intrebare de baraj :
CINE SA II DEA AFARA ? Nastase ?? :lol:
Eu zic ca noi ROMANII trebuie sa-i dam afara si asta cat mai repede pana nu isi bat joc DE TOT de fotbalul romanesc!!!
Valentino
eu am inceput sa bombardez FRF cu e-mail-uri.
bine inteles , cu limbaj de cartier la adresa lui Iordanescu
salute
Demisia in bloc, nesimtitilor!
Nu silenzio stampa, ci silenzio fotbal.
Ai dreptate Nasule, nu sunteti second-hand, ci niste nulitati l «Generatia de sprituri, gagici si prafuri» a pierdut a treia calificare consecutiva l N-ai nici o vina Mutule, ca doar ai stat in tribuna! l Un ascultator intreaba la Radio Erevan: «Au castigat romanii in Armenia?» Raspuns: «Da, ca au scapat de generalul Cascheta!»
Am trait sa o vedem si pe asta! Nationala de fotbal a Romaniei n-a putut trece de mediocra reprezentativa a Armeniei, realizand un rusinos 1-1! Jucand ca niste babe luate de la taraba bazarului, paiatele platite regeste ale Generalului Ilfov ne obliga pe noi, ziaristii, sa ne cerem scuze ca i-am etichetat drept o echipa "second hand".
In teren, ca si pe banca tehnica (de ce nu a jucat golgeterul campionatului, Daniel Niculae, cel mai in forma "varf" la ora actuala?! De ce "lancierul" Mitea a ramas la tineret?!), unde coach-ul nostru se viseaza senator ("senatorul curcilor"?!), toti au aratat ca o echipa de mana a zecea! O echipa, un antrenor si un rezultat de toata rusinea!
Aseara, ultimul meci al Nationalei noastre din 2004, in umbra masivului vulcanic Agri Dagi, sau Ararat, cum prezinta Biblia locul unde a ajuns Arca lui Noe, cand s-a oprit Potopul.
Daca biblicul Noe, fiul lui Lameh, si-a luat pe Arca sa familia si cate o pereche din toate speciile de animale ale lumii, muritorul nostru Puiu, fiul Fotbalului, convertit intr-un General-in prag-de campanie, mai mult politica decat de calificare la Mondialul german, a ajuns la Erevan fara 15 dintre cei mai buni osteni ai sai.
Ceea ce i-a facut pe unii sa ne avertizeze ca ne asteapta un Potop, ignorand diferenta uriasa dintre fotbalul nostru si cel armean.
Si, chiar debutul navalnicelor gazde ar fi trebuit sa-i avertizeze, inchipuitul general si senator in devenire si trupetii lui au dormit in front, in final consemnandu-se o incredibila remiza, rusinoasa si pentru o Nationala romana incropita, dar cu suficienti jucatori talentati, carora Fortuna le-a trimis un zambet promitator.
Numai ca, vai, nou- veniti, care urmau sa manance jaratic pentru sansa vietii lor, s-au remarcat doar printr-o incredibila apatie! N-au vorbit nici cu presa, dar nici cu fotbalul, demonstrand ca sintagma "second hand" a fost un eufemism! Noroc cu "batranul" Stelea, care a salvat Arca lui Puiu de la naufragiu
A patra victorie a "tricolorilor" nostri in aceste preliminarii pentru Weltmeisterchaft-ul din 2006 nu a mai venit! Aseara, la ultima (sa fie si la propriu si la figurat?!) strigare pentru General in "patratul liliputanilor", am tremurat neasteptat de mult, caci armenii, bieti ratacitori pe drumurile fotbalului, ne-au pus la respect printr-o laudabila determinare.
La Erevan, la poalele Araratului, unii au rasuflat usurati la finele disputei, ca nu am pierdut! Dar nu cred ca e motiv de liniste si nici nu se pot trage concluzii optimiste in privinta viitorului "jucatorilor de schimb", prezentati aseara, si nici al Nationalei, pe drumul de costise ce duce spre Mondialul 2006.
Caci, in pofida celor 10 puncte (obtinute toate in compania "celor mici" din grupa!), jocul reprezentantilor nostri s-a prezentat (si) toamna aceasta foarte, foarte departe de valoarea "marilor puteri", fireste granzii cehi si olandezi, favoritii seriei noastre
Nici la Erevan selectionerul-general-politician - in - devenire n-a aratat macar semnele unui joc clar, curajos. Sigur, el poate invoca atatea circumstante atenuante, legate de cei 15 absenti, numai ca se impune un mic efort de memorie.
Ne-am chinuit, realmente, acasa, cu modestele Finlanda si Macedonia, avandu-l pe ratacitul Mutu in teren, si am reusit cu mult noroc un 2-1 tras la xerox, in Giulesti si in Banie.
Iar, la Praga -unde asa-zisul "briliant" a facut ultima figuratie inaintea suspendarii pentru cocaina- ne-a alarmat nu atat esecul (unul la limita, 0-1!), cat, in special, parodia de fotbal oferita de Iordanescu si ciracii sai.
Prevad ca maharii federali ne vor aminti ca doar cutremurele inseamna un dezastru, ca doar punctele (10 la numar!) conteaza, dar nu la jumatatea cursei, domnilor! Caci, suparator de banal, calificarile raman (nu punctele cu descultii!), iar la ultimele doua baluri, Mondial si European, toata crema cea vestita a fotbalului nostru apus a stat in fata micilor ecrane, la berici si friptane! Acolo este locul Nasului, Generalului, a tuturor acolitilor lor, pe care realitatea ultimilor patru ani ii obliga la o demisie de onoare in grup! Acum, nu mai rezista nici una dintre penibilele scuze dambovitene!
Ma tem ca, dupa acest 1-1 cu Armenia, rezultat de "Radio Erevan", daca tot n-am pierdut sub Ararat, conducatorii Federatiei si Ligii vor masca in continuare faradelegi, jumatati de masura, vor cocolosi abateri grave, de la betii si escapade, la droguri sau dopaj, il vor face "erou" pe Mutu si-l vor plimba prin lume, ca Sfintele Moaste, in loc sa-l indemne la schimbarea radicala a modului de viata, si vor tot pune la zid presa, vinovata, nu-i asa?!, ca-i lucida si exigenta. Ma tem ca, acolo, sus, la nivelul conducerii fotbalului romanesc, urmeaza clasicul "blat general" sau mersul (pretins patriotic!) pe burta, in numele "moralului" necesar pentru o primavara grea. In fotbalul romanesc, bate de patru ani vant aspru de iarna grea
Gardianul, Mircea M. Ionescu, 18 noi 2004
fratilor , a-ti vazut anuntul de pe TV SPORT ???????
miine dimineata Iordanescu i-si baga demisia.
sa credem ?????
fratilor , a-ti vazut anuntul de pe TV SPORT ???????
miine dimineata Iordanescu i-si baga demisia.
sa credem ?????
Problemele fotbalului romanesc nu stau din pacate (numai) in Iordanescu, ar trebui facuta o curatenie radicala ....
Este insa un prim pas.
Mircea Sandu: "Voi propune īncetarea raporturilor contractuale cu Iordănescu"
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat astăzi īn cadrul emisiunii Fanatik Show de la TV Sport, că va propune Comitetului Executiv al federaţiei īncetarea raporturilor contractuale cu selecţionerul Anghel Iordănescu prin acordul părţilor. Mircea Sandu a afirmat că nu a primit demisia selecţionerului şi a adăugat că noul antrenor al naţionalei va fi numit pīnă la sfīrşitul anului. Preşedintele FRF a mai declarat că nu va demisiona de la conducerea federaţiei. "Nu m-am gīndit să-mi dau demisia pīnă īn 2006, cīnd īmi expiră mandatul. Mai am multe de făcut pīnă atunci", a spus Sandu.
Puiu şi-a scris demisia, dar o predă mīine
Surse neoficiale din cadrul FRF au dezvăluit că Anghel Iordănescu intenţionează să īşi depună demisia. Mircea Sandu infirmă īnsă această speculaţie, spunīnd că n-a ajuns la mine nici o demisie. Sursele Gazetei Sporturilor afirmă că generalul şi-a redactat demisia, intenţionīnd să o facă publică mīine ...
Nu se aşteptau să jucăm atīt de slab!
Tehnicianul Mihai Stoichiţă a declarat că selecţionerul Armeniei, Bernard Casoni, i-a spus după meciul cu Romānia că nu se aştepta ca tricolorii să joace atīt de slab. "Nu sperau să obţină un asemenea rezultat. Nici ei nu se aşteptau să jucăm atīt de slab. E dureros, dar ăsta este adevărul. Pentru ei e o mare surpriză, este ca o victorie pentru moralul lor. Īnainte de meci mă īntrebau dacă le dăm multe goluri, a afirmat Stoichiţă
schoenbirk
19-11-2004, 01:20
iordanescu a fost numit antrenor de sandu,benevol sau la comanda partidului(in ambele cazuri vinovat principal e sandu sef la frf,sau sandu coada de topor).Daca alegerile ar fi fost joi,dupa meci,marele partid pierdea 10%pe mana lui puiu.N-au decat sa-i tina-n brate pana or muri legati de gat! Pacat de fotbalul romanesc,care a ajuns sa fie dus la ruina de asemenea "specialisti".
La aeoroport dupa meci, a fost intimpinat Puiu cu scandarea :
"PARTIDUUUL , CEAUSESCU , IORDANESCU , ROOMINIIIIAAAA !!!!
valentino
19-11-2004, 08:56
Iordanescu si-a scris demisia
Evenimentul Zilei - 19 Noiembrie 2004
Teapa: din locomotiva electorala, Iordanescu a devenit piatra de moara
S-au dus voturile, generale!
Indirjirea cu care PSD i-a aparat scaunul lui Iordanescu pe parcursul ultimului an si viclenia de a-l arunca in lupta electorala se intorc acum, in pragul alegerilor, ca un bumerang impotriva actualilor guvernanti.
L-au sustinut pina in pinzele albe si chiar dincolo de ele, acum sa se spele cu el pe cap! (Matei Udrea)
Suflarea fotbalistica s-a lamurit, inca din primavara trecuta, ca Iordanescu nu mai reprezinta o solutie viabila la cirma reprezentativei. Generalul nu si-a atins nici un obiectiv: a pierdut toate meciurile importante, n-a inchegat o echipa puternica, are probleme in comunicarea cu jucatorii si cu suporterii, preocuparile extraprofesionale (politica, afaceri) au prioritate in fata serviciului. Insusi Mircea Sandu, presedintele FRF, si-a dat, pina la urma, seama ca asa nu se mai poate. Incercarile Nasului de a scapa de pacoste s-au soldat insa cu esecuri. De fiecare data, in problemele fotbalului s-a amestecat premierul Adrian Nastase. Seful guvernului i-a salvat scaunul lui Iordanescu de cel putin doua ori.
Interventiile lui Nastase
Prima interventie a lui Nastase s-a produs in primavara anului trecut, imediat dupa dezastruosul esec suferit pe propriul teren, 2-5 cu Danemarca. Iordanescu si-a dat demisia imediat dupa meci, dar a revenit a doua zi. Presedintele FRF a fost tentat sa o accepte, insa a schimbat macazul dupa ce premierul l-a sunat pe antrenor, cerindu-i sa nu demisioneze. Interventia PSD a fost decisiva si nefasta.
Cel de-al doilea moment important s-a produs sase luni mai tirziu, dupa ce Romania a remizat la Copenhaga, 2-2 cu Danemarca, si a ratat calificarea la EURO 2004. Contractul generalului cu nationala expirase, iar FRF avea o sansa in plus sa produca o schimbare. Totul s-a naruit dupa telefonul aceluiasi Adrian Nastase. Seful PSD i-a transmis lui Mircea Sandu ca ar fi preferabil sa se continue cu acelasi antrenor. Santajabil, strins cu usa si amenintat cu controalele financiare la FRF, Nasu a cedat, oferindu-i lui Iordanescu un nou contract, mai avantajos din punct de vedere financiar decit precedentul!
Multumesc premierului
Dupa atitea cadouri primite de la prietenii sai pesedisti, selectionerul n-a ramas prea mult dator. Asta-primavara, inaintea meciului amical cu Germania, Iordanescu s-a inscris in partidul de guvernamint si a acceptat sa-si depuna candidatura pentru un post de consilier in Consiliul Judetean Ilfov. Au urmat momente penibile si, in acelasi timp, unice in istoria echipelor nationale. Timp de o luna, Iordanescu a umblat din casa-n casa in campania electorala. El si-a dus farsa pina la capat, demisionind din noua functie la doar citeva zile dupa ce locuitorii din Ilfov ii acordasera votul.
Manevra a reusit asta-primavara, la alegerile locale, iar corifeii PSD au incercat acum sa reediteze succesul. Aceasta viclenie s-a intors insa impotriva celor care au nascocit-o. Cit timp l-au ajutat rezultatele, Iordanescu a incercat sa asocieze imaginea nationalei cu cea a PSD-ului. Au produs stupefactie momentele in care antrenorul nu s-a sfiit sa strige Hai PSD! Hai Romania! sau sa multumeasca premierului pentru grija purtata echipei.
Tinicheaua
Rezultatele proaste din campania pentru Mondiale, culminind cu rusinosul egal inregistrat in Armenia, au convertit capitalul de imagine al lui Iordanescu intr-un imens handicap. Miercuri seara, milioane de romani l-au injurat pe generalul-candidat. Acesta va intra in saptamina dinaintea alegerilor cu tinicheaua de coada: detestat de suporterii-alegatori, apasat de unul dintre cele mai jenante rezultate din istoria nationalei, vinovat pentru compromiterea sanselor de calificare la Mondiale. Plecarea pe scara de serviciu a echipei nationale este lovitura de gratie venita tocmai dinspre sportul de care s-a folosit, pentru ca apoi sa-l insele.
Revolta Diviziei A
Colectivul tehnic al echipei nationale si oficialii FRF prezenti la Erevan au sarit la gitul jucatorilor din campionatul intern, acuzind ca au venit nepregatiti de la cluburi. Antrenorii s-au scuzat spunind ca nici un alt tehnician n-ar fi obtinut un rezultat mai bun cu aceasta echipa. Reactiile tehnicienilor din Divizia A care au avut jucatori in echipa nationala n-au intirziat sa apara. Rapid l-a avut in teren doar pe mijlocasul Marius Maldarasanu. Atit cit a jucat, Malda a fost peste media echipei. Nu stiu ce ar fi putut sa faca mai mult. Sa cistige meciul singur era prea mult. Nu-mi permit sa comentez ce ar fi fost daca ar fi jucat Daniel Niculae, a spus Razvan Lucescu, antrenorul de la Rapid. Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei FC National, si-a laudat elevii folositi in Armenia. Flavius Moldovan a fost unul dintre jucatorii remarcati, iar Caramarin a facut tot ce a putut, dar n-a avut realizari in faza ofensiva. Tot ce se intimpla in fotbalul romanesc, este un compromis. De aia s-a ajuns aici. Si la nationala, ca peste tot in fotbalul romanesc, exista numai compromis, a tunat Oli. Walter Zenga, antrenorul Stelei, a refuzat sa comenteze evolutia stelistilor Paraschiv, Neaga si Dica, motivind ca este in silenzio stampa.
Lista marilor absenti de la Erevan
Selectionerul Anghel Iordanescu a incercat sa scuze rusinea de la Erevan prin numeroasele indisponibilitati din lot. Chiar daca i-au lipsit multi jucatori importanti, generalul a gresit selectia, facind uitate numele unor fotbalisti importanti, care ar fi putut sa evite o asemenea contraperformanta. Adi Ilie, jucatorul-decisiv al formatiei FC Zürich, a fost evitat fara nici un fel de explicatie.
Dumitru Mitu este titular incontestabil la Panathinaikos Atena, Marius Mitu, de la Lierse, a devenit revelatia campionatului belgian, Vali Nastase este singurul roman care evolueaza efectiv in Serie A, la Bologna, iar Nicolae Mitea a punctat de cinci ori in meciurile nationalei de tineret. Iordanescu e vinovat si de faptul ca nu l-a folosit pe rapidistul Daniel Niculae, golgeterul Diviziei A, cu 11 goluri. In perioada de criza prin care trece nationala, generalul ar fi trebuit sa faca orice demers pentru a-l convinge pe Tiberiu Ghioane, titular incontestabil la Dinamo Kiev, sa revina in nationala. Cu toti acestia, Iordanescu ar fi putut evita rusinea suferita pe pamint armean.
"Dinamo, Steaua, Rapid, Nationalul, Sportul Studentesc, Otelul, oricare ar fi cistigat meciul de la Erevan."
Dan Matei Agathon, lider PSD
"1-1 e un rezultat bun in deplasare. Ce? PSD e acuma vinovat ca n-am avut victorie? Nu inteleg ce legatura are fotbalul cu PSD."
Marian Oprisan, baron PSD Vrancea
"Ne-a surprins si pe noi faptul ca Romania n-a cistigat in Armenia. Este un rezultat neasteptat, foarte prost pentru voi, dar excelent pentru noi."
Tomas Galasek, capitanul echipei Cehiei
Sfatuit de prietenii din PSD, generalul e cu demisia in mina: Cine vine dupa Puiu?
Pe lista FRF se afla un antrenor strain, un tehnician tinar din Divizia A (Dan Petrescu?) si un somer (Victor Piturca)
Rezultatul rusinos suferit de nationala Romaniei miercuri seara - 1-1 cu Armenia, la Erevan, in preliminariile Cupei Mondiale la fotbal din 2006 - a compromis in mare masura sansele de calificare ale tricolorilor. Remiza cu o echipa care ocupa locul 123 in lume, dar mai ales jocul mizerabil, lipsit de idei tactice si fara vlaga, au facut sa se umple paharul pina si pentru cei mai rabdatori sustinatori ai selectionerului Iordanescu. Duelul cu Olanda si Cehia, principalele adversare, pare, in acest moment, aproape imposibil de cistigat cu Iordanescu pe banca. Insusi Mircea Sandu, presedintele FRF, a decis sa grabeasca lucrurile. (Matei Udrea, Laurentiu Ciornei)
Seful de la Casa Fotbalului s-a hotarit, la scurt timp dupa meci, sa nu mai astepte alegerea generalului in parlament pentru a scapa de actualul antrenor. Atitudinea indirjita a celui vizat, care insista sa tina de functie pina la scrutinul din 28 noiembrie, l-a iritat si mai tare pe Mircea Sandu, iar evenimentele au inceput sa se precipite.
Vom discuta schimbarea antrenorului
Imediat dupa partida, Nasu s-a abtinut de la comentarii la adresa antrenorului. Presedintele FRF a fumat nervos o tigara, apoi a intrat in vestiar. Decizia inlaturarii grabnice a lui Puiu incepuse sa prinda contur.
Pe parcursul drumului cu avionul de la Erevan pina la Bucuresti, Sandu a vorbit putin cu Iordanescu. Inainte ca aeronava sa aterizeze pe pista aeroportului Henri Coanda, decizia era deja luata.
Citeva minute dupa ora 0.30, in momentul iesirii din aeroport, jucatorii si oficialii FRF au fost intimpinati de citeva zeci de suporteri. Nervosi, acestia i-au aplaudat ironic pe fotbalisti si l-au apostrofat pe Mircea Sandu. Ba, ne-am saturat de tine! Cara-te!, s-au rastit fanii furiosi. Vizibil iritat, presedintele FRF a avut o iesire pe masura: Zau? Nu mai spune! Care-i problema voastra?.
Imediat dupa aceea, in fata ziaristilor, Sandu a recunoscut, in sfirsit, ca pregateste debarcarea antrenorului: Nu stiu daca Iordanescu vrea sa plece, dar trebuie sa discutam problema asta! Vom face un Comitet Executiv in care vom analiza situatia si ce masuri se impun. Se va discuta si varianta demiterii lui Iordanescu. In orice caz, pina duminica se va decide totul! Avem solutii, cu cine sa-l inlocuim.
Anghel Iordanescu a incercat sa se strecoare in noapte. Dupa ce a repetat ca nu-si da demisia, generalul a trecut printre suporteri si a iesit in parcare, unde a fost luat in primire de taximetristi si alti citiva microbisti. Nervosi, fanii si-au adus aminte de apartenenta politica a lui Iordanescu, varsindu-si furia, deopotriva, pe antrenor si pe PSD prin parafrazarea unui slogan din Epoca de Aur: Partidul, Iordanescu, Romania!.
Clauza buclucasade reziliere
Ajuns acasa, Mircea Sandu n-a avut somn, in ciuda oboselii si a tensiunii acumulate peste zi. La ora 10.00, presedintele descindea deja la sediul FRF, pentru a cauta primele solutii ale crizei ivite.
O jumatate de ora mai tirziu, in biroul omului numarul unu la FRF s-au strins colaboratorii apropiati, pentru o sedinta de urgenta. In mod expres a fost chemat si Vasile Filimon, trezorierul federatiei. Presedintele s-a interesat care e situatia financiara a FRF si daca bugetul ar putea suporta achitarea clauzei de reziliere a contractului lui Iordanescu, precum si plata unui nou antrenor.
La ora 15.00, inainte de a pleca de la birou, presedintele FRF l-a anuntat pe Iordanescu decizia de a convoca, duminica, o sedinta a Comitetului Executiv. I-a spus sa vina la judecata pregatit, ne-a dezvaluit un angajat al federatiei. Potrivit acestuia, in convorbirea dintre Nasu si Puiu nu s-au pronuntat cuvintele demisie sau demitere.
Surse apropiate selectionerului ne-au informat ca Iordanescu a luat deja decizia de a demisiona, urmind ca astazi sa oficializeze ruperea contractului. E mai onorabil sa pleci tu, decit sa astepti sa fii dat afara! E mai bine si pentru imaginea ta, si pentru partid, ar fi fost sfatuit Iordanescu de sefi ai PSD.
Piturca sta la pinda
Mircea Sandu are deja pregatit un inlocuitor pentru Iordanescu. Avind si sustinerea mai multor responsabili din fotbal, precum Dumitru Dragomir, Nasu este tentat sa-i incredinteze postul de selectioner lui Victor Piturca. Fostul antrenor de la Steaua este preferat pentru ca n-ar pune conditii financiare prea mari, dorind sa reintre in piine cit mai repede, si pentru ca este un om care a mai lucrat cu actuala conducere a FRF. Apropiatii celor doi sustin ca relatiile dintre Sandu si Piturca s-au imbunatatit subit in ultima vreme, tehnicianul vizitind Casa Fotbalului chiar cu citeva zile inaintea meciului de la Erevan. Acest detaliu ar explica si declaratia misterioasa facuta de Sandu in Evenimentul zilei inaintea plecarii spre Armenia, vizavi de posibilitatea ca Iordanescu sa antreneze nationala: Sa asteptam alegerile, dupa aceea vorbim!.
Alte variante sint, potrivit surselor federale, un tehnician strain si un tinar antrenor din Divizia A.
La ora 17:00 va avea loc o conferinţă de presă īn care este foarte probabil ca selecţionerul Anghel Iordănescu să-şi anunţe demisia !
valentino
19-11-2004, 15:23
Sa speram ca nu-l mai convinge vre-un premier sa se razgandeasca!!!
Valentino
IORDĂNESCU A PLECAT. PRIMII PE LISTA LUI MIRCEA SANDU SĪNT BOLONI ŞI PIŢURCĂ !
"Astăzi mi-am prezentat demisia. Cu acordul verbal al preşedintelui FRF, am redactat demisia şi īn scris"
"Eu sīnt principalul vinovat. Eu am fost antrenorul echipei, eu sīnt vinovat pentru rezultatul din Armenia"
"Din păcate am dezamăgit"
"Am muncit mult, din păcate nu am reuşit"
"Mă dau la o parte īn interesul echipei naţionale"
"Īmi cer scuze suporterilor echipei naţionale"
"Urez succes viitorului selecţioner"
"Personal voi face o pauză. Vreau să fiu alături de familie"
"Īnmīnez īn faţa dumneavoastră demisia mea, domnului preşedinte Mircea Sandu"
Declaraţiile lui Anghel Iordănescu īn timpul conferinţei de presă
19 noiembrie 2004
Era si timpul!!! Se pare ca a venit ordinul de sus (PSD), ingrijorati fiind de po....ritatea in scadere a lui Tata Puiu. Ar fi mai bun Boloni, dar merge si Piturca...
4 pentru naţională
Membrii Comitetului Executiv al FRF au validat astăzi dimineaţă demisia lui Anghel Iordănescu şi au nominalizat 4 antrenori pentru postul de selecţioner. Aceştia sīnt: Mircea Lucescu (Şahtior Doneţk), Victor Piţurcă (fără angajament), Ladislau Boloni (Rennes) şi Gheorghe Hagi (Galatasaray)
... topic inchis de JE ... continuam discutzia AICI (http://www.rdi-sat.com/f2/viewtopic.php?t=30147) ...
Bafta,
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.