View Full Version : "PERLE" ale oamenilor din sport ...
... deschidem acest topic cu "perle" spuse de sportivi, antrenori, preshedintzi de club, etc ...
... eu am gasit-o p-asta azi care m-a amuzat tare mult ! :lol: :lol: :lol: :lol:
"Dacă fotbalul care se joacă īn sală se numeşte ...sal, atunci cum ar trebui să-i spunem celui jucat īn curte?"
Preşedintele stelist Mihai Stoica sau observaţie de lingvist a unui om de fotbal
Bafta,
zumeo
"Dezavuez interpretările ce au fost date unor gīnduri personale pe care, ce-i drept, le-am expus īn public"
Mircea Sandu, preşedintele FRF, regretīnd o clipă de sinceritate
"Real Madrid, clubul la care am muncit 35 de ani n-a avut niciodată amabilitatea de a mă invita la un meci. Īn schimb, l-a chemat pe Tom Cruise"
Vicente Del Bosque, acum antrenor la Beşiktaş Istanbul
"Ma simt ca un muncitor" -vorbe de geniu ale lui Ilies dupa infrangerea rapidului in cupa la Braila. Va dati seama ce rusine e in Romania sa fii muncitor.
"8 dintre cei 12 candidaţi la preşedinţie ar trebui băgaţi īn cămaşă de forţă şi purtaţi prin oraş"
O părere electorală formulată de Cornel Dinu, administrator delegat la Dinamo
"Sub conducerea lui Iordănescu naţionala Romāniei a ajuns īn «sferturi» la Europeanul din Anglia şi a cīştigat finala mică la Mondialul din Franţa '98"
Cotidianul britanic "The Guardian", cosmetizīnd CV-ul fostului selecţioner, aflat īn căutare de lucru la o echipă din liga a doua engleză
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"La cīt a plīns Borcea aseară, n-o să-i mai priiască vacanţa din Dubai"
Gigi Becali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.