View Full Version : Barcelona - Shakhtar - unde ?
ntire2000
29-09-2004, 09:56
dupa ce am studiat toate linkurile sportive am ajuns la concluzia ca acest meci e accesibil doar in africa si pe la nordici...
deci, care stiti, cam pe unde ar mai putea fi vizionat? in afara de pro tv.... :lol:
dupa ce am studiat toate linkurile sportive am ajuns la concluzia ca acest meci e accesibil doar in africa si pe la nordici...
deci, care stiti, cam pe unde ar mai putea fi vizionat? in afara de pro tv.... :lol:
Vezi pe linkul de mai jos, se pare ca cel mai vizionabil va fi pe Sport TV, pe 30 W, sau inregistrat de la 0:30 pe Polsat Sport.
http://www.knplogic.co.uk/sport/CL.html
Si pe mine m-ar fi interesat acest meci... dar slabe sperante pe un satelit mai central ...
Ne ramine sa ne uitam la Chelsea - FC Porto .
Cyberino
29-09-2004, 12:53
In direct 20.45 pe Polsat Sport : Chelsee- Porto
Polsat Info : Barcelona- Shakhtar Donetsk
...
Polsat Info : Barcelona- Shakhtar Donetsk
Adica te referi la delay poate ...?
Cyberino
29-09-2004, 13:11
@Lauri
IN DIRECT pe POLSAT INFO, mai inainte am auzit proramul pe polsat- inteleg destul de bine poloneza, daca na-m inteles bine dau o bere :wink:
Delay e la Polsat Sport 23.30.
@Cyberino
Excelenta informatie, o pun la lista !
(nu pot verifica acum, dar parca Polsat Info apare sub numele TeleUniwersytet ? )
@cybernio , dau eu o bere daca ai dreptate.
Merci mult.
Este in pachetul lui Cyfrowy in Nagra ??
stagiaru
29-09-2004, 16:36
M-am uitat pe LJs Live Football si mai apar la portughezi trei posturi
Sport TV Jogo 2,3,4 care dau alte trei meciuri.
Uitati-va si voi:http://www.knplogic.co.uk/sport/CL.html
Cyberino
29-09-2004, 20:43
@zumeo_z
Nu ne suparam, dar nu totzi au motor sa vada hipasat si nu totzi au bani sa evolueze.
Chestia cu sharing-ul la Premiere inca nu m-am documentat credeam ca trebe sa ai un prieten cu cartela originala. Si care reciver e cel mai indicat? Daca-mi iau sper sa fii dragutz sa ma ajutzi sa evoluez. Merci
@Cybernio
Multzam pt. informatia de ieri cu meciul.
Sa fiu sincer ca nu as fi crezut ca baga ceva (nu ca m-as indoi de cunostintele tale in limba polona :lol: ) .
O dadeau numai cu reclama din grila de programe Cyfr*wy inainte de meci si dupa iar, imediat...
Poate in viitor repeta faza asta...
Numai bine
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.