View Full Version : Ajutor Nokia 9470S
alex2861
16-09-2004, 23:33
Am un MM 9470S si nu ii pot face upgrade la soft din satelit nu gaseste nimic dar pe situl nokia au versiunea cea noua iar prin cablu nu stiu care pini trebuie legati deoarece am incercat cu un nul modem care il foloseste cineva la un Strong 4125 dar nu merge. In cartea tehnica am pinii de la riceiver care trebuie legati dar la calculator nu stiu care sa ii leg. Deci nu merge in varianta simpla 2-3
3-2
5-5
Si daca mai stie cineva daca sint ceva softuri mici pt. decodat ca si la Strong?
Tie iti trebuie nul modem cable exact cum ai scris 5-5 3-2 2-3 etc.
ptru 4700 fta nu a iesit nici un patch de decodare.versiunea de soft o gasesti chiar in linkul nokia pagina oficiala.Anul trcut am schimbat la cineva softul deoarece avea probleme cu montura H-H,poate a iesit ceva nou de atunci.
alex2861
04-10-2004, 23:25
Gogi multumesc pentru sfat dar eu am softul de pe pagina oficiala dar am si un cablu nul modem dar nu functioneaza in schema 2-3, 3-2,5-5 mie imi mai trebuie legati niste pini si iti scriu cum scrie in cartea tehnica
Pin
1-DCD Data carried detect (Not connected)
2-RXD Receive Data (Connected)
3-TXD Transmit Data (Connected)
4-DTR Data terminal Ready (Set to high)
5-GND Signal Ground (Connected)
6-DSR Data set Ready (Not Connected)
7-RTS Ready to send (Connected)
8-CTS Clear to send (Connected)
9-RI Ring indicator (Not connected)
Aceasta e scheme din cartea tehnica iar pe mine ma intereseaxa cu cine conectez pinii 4,7 si 8
Ce mai astepti dute la un magazin de specialitate cumpara 2mufe mama-mama beleste niste fire bungheste schema si dai drumul la treaba,nu uita sa-i pui masa pe mufe ca altfel nu o sa-ti mearga.
seriale 9pin
seriale 9pin
Segnale
3
2
Transmit data
2
3
Receive data
7
8
Request to send
8
7
Clear to send
6, 1
4
Data set ready e Carrier detect
5
5
Signal ground
4
6, 1
Data terminal ready
Leaga exact asa si o sa mearga 100% garantat,dar ce sa mai te complici tot la magazinele de specialitate intreaba de un nul modem cable.
alex2861
07-10-2004, 23:31
Mersi o sa fac exact cum ai zis sper sa mearga.
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.