View Full Version : Pronostic OLANDA - CEHIA
... cum majoritatea dintre microbishtii care au votat se vor uita la acest meci, deschidem lista pronosticurilor !
... scorul exact il putetzi posta mai jos ... ;)
Meciul OLANDA - CEHIA este transmis in direct de urmatoarele posturi tv ...
SBS6 - 19EST - irdeto1
POLSAT SPORT - 13EST - nagra1
AL JAZEERA SPORT - 26EST - FTA
ABU DHABI SPORTS - 7WEST - FTA
PREMIERE SPORT 2 - 19EST - nagra aladin (sharing OK)
ANTENA 1 - 10EST - powervu (dar sonorul e free)
io am zis 1 - 1 ... ca e cel mai bine un egal pentru noi ! ;)
Bafta,
zumeo
2-1 pentru Olanda
Salve
Mehiyou
Olanda - Cehia 2-2
:clap:
BABANOVAC1980
07-09-2004, 21:54
1-1
Maine ma duc sa pariez
hi hihi...
:lol:
1-1
Maine ma duc sa pariez ...
... vezi ca e postul tau cu numarul 666 :twisted: ... poate-tzi intra "ochiu" dracului in casa ... :) ;)
Bafta,
zumeo
BABANOVAC1980
07-09-2004, 22:07
Sunt credincios stai linistit :wink:
Apropo de pariuri, asta vara am castigat cu Euro 2004 peste 15.000.000
Unul din meciuri a fost Cehia-Germania care s-a terminat 2-1.
Asa ca in concluzie PARIATI Olanda-Cehia (1-1) :D
Glumesc..
P.S sunt prof de E.F. :idea:
valentino
08-09-2004, 09:06
@silber are dreptate se va termina 0-0...
nu de alta dar de la cehi nu prea mai are cine mai marca goluri iar olandezi vin din "vacanta= fetitze, beutura si hasch" :lol: :lol: :lol:
valentino
0-0
Pai chiar asa sefuŽ ? Pai atunci de ce imi mai fac munca sa sparg canalul daca nu am ce sa vad ? :lol: :lol:
Si eu zic 1-1 !!! Daca va fi bine pt. noi, o sa vedem asta la anul !
Sigur ca egal ar fi cel mai bine pentru noi, dar cred totusi ca Olanda va cistiga cu 2-0.
Sint multi jucatori accidentati, Van Basten trebuie sa renunte la Ruud van Nistelrooij si Robben, iar Karel Bruckner nu-i are la dispozitie pe Nedved, Galasek, Poborsky si Smicer.
Pentru cei care vor sa urmareasca in paralel Olanda-Cehia si Germania-Brazilia, atit SBS 6 cit si ZDF sint pe frecvente orizontale pe Astra :wink: , deci cu 2 receptoare si 2 televizoare ar merge :lol:. Pentru cei care vor sa vada ambele meciuri in liniste, Sport Italia transmite inregistrarea de la Olanda-Cehia de la 23:45, iar Sky Sport Italia transmite de la aceeasi ora inregistrarea partidei Germania-Brazilia.
P.S. Olanda - Cehia se transmite FTA pe Al Jazeera Sport si Saudi Sports.
@lauri
asta este... :lol:
Vad ca voting-ul e f. strins....deci orice varianta e posibila.
Decideti-va o data ca nu stiu la biroul de pariuri pe cine sa mizez !!
Ma tineti aici in priza atita, eeeee....comedie :D
@LAURI
Ai aici echipele probabile, daca te ajuta cu ceva ...
Olanda : Van der Sar - Bouhlarouz, Ooijer, Heitinga - Sneijder, Van Bommel, Davids, Van der Vaart - Kuijt, Van Hooijdonk, Castelen
Cehia : Cech - Jiranek, Bolf, Ujfalusi, Jankulovski - Heinz, Hubschman, Rosicky, Tyce - Koller, Baros
Multzam mult @loko !
Se poate baza omuŽ pe tine, ca de obicei dealtfel....
OLANDA 1 - 0 CEHIA
min.33' [1 - 0] P.v. Hooijdonk
Maidanezu
08-09-2004, 22:10
3-2 pt Olanda ;)
OLANDA 2 - 0 CEHIA
min.33' [1 - 0] P.v. Hooijdonk
min.84' [2 - 0] P.v. Hooijdonk
Sigur ca egal ar fi cel mai bine pentru noi, dar cred totusi ca Olanda va cistiga cu 2-0.
Astept berea baieti :cheers:
Maidanezu
08-09-2004, 23:27
da ce inseamna sa ii ajute arbitru pe OLANDA..
daca dadea penalty inainte cu 1 minut de golu 2 pt cehia sar fi terminat altfel .. numai ca ia cumparat lu arbitru bere pt un an.. si ia ajutat :lol: :lol:
ORICUM
HAI ROMANIA !! sa ii batem si pe cehi si pe olandezi
da ce inseamna sa ii ajute arbitru pe OLANDA..
daca dadea penalty inainte cu 1 minut de golu 2 pt cehia sar fi terminat altfel .. numai ca ia cumparat lu arbitru bere pt un an.. si ia ajutat :lol: :lol:
ORICUM
HAI ROMANIA !! sa ii batem si pe cehi si pe olandezi
Eu consider ca nu a fost penalty la baros (are Merck asta un ochi, eu deabea la a2a reluare m-am prins).
Vreau sa mai adaug ca a fost un meci fantastic. Cehii au avut sanse de 5-0 !!! Pentru noi va fi f.f.f. greu sa batem ambele echipe, dupa prestatia noastra in ultimele luni si dupa forma in care se afla adversarele noastre.
Eu cred ca din pacate, la Praga , luna viitoare o s-o luam pe coaje RAU de tot....realistic vorbind !!!
@LOKO
FELICITARI !!! :drunk: pt. rezultatul exact...daca te-as fi ascultat... om bogat eram :D
Cum e, vii cu noi la Praga ???
Maidanezu
09-09-2004, 16:51
@LAURI
inseamna ca nu ai vazut bine faza inaintea golului...
Ia luat picioarele fara sa atinga mingia ;)
= penalty + cartonas galben ...
Bafta:)
whitesnake
09-09-2004, 17:09
furt pe fatza
kiar shi 1-1 ar fi fost un rezultat la care Olanda trebiua sa zica "multzumesc" :roll:
ciao
nu a fost 11m la baros...s-a agatat el...
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.