View Full Version : Romania-Macedonia
Motanila
04-09-2004, 11:47
Pentru cei ce nu pot viziona la Romania 1,pentru cä e un post de hoti,care au salarii de la 1000 de euro in sus,dar nu au bani sä preia un meci,cu toate drepturile,vä recomand pe mai bogatii macedoneni,care au un singur post,dar isi permit.
Vizionare pläcutä si Hai Romania!!!,MKTV pe Hotbird.
PS. F...-le muma-n c.,sä aducä toate leprele,din Australia,America,Africa,la "Surprize,Surprize", pe banii statului se poate!!!
Am dat si eu o privire pe pagina celor de la MKTV dar nu am inteles mai nimic...daca tu zici ca il, da asa sa fie...sa punem si coordonatele sa vada lumea: 12188 V / 27500 - 3/4, in ceea ce priveste TVR1 sant 100% de acord cu tine...nenorociti, jegoshi, prosti, comunisti!!!
Am dat si eu o privire pe pagina celor de la MKTV dar nu am inteles mai nimic...daca tu zici ca il da, asa sa fie...sa punem si coordonatele sa vada lumea: 12188 V / 27500 - 3/4, in ceea ce priveste TVR1 sant 100% de acord cu tine...nenorociti, jegoshi, prosti, comunisti!!!
Din intimplare m-am uitat pe teletext sa vad la ce ora este si acolo nu este insemnat cu patratelul de codificare,cu toate ca inca tind sa cred ca este o gresala a celor ce scriu textul!
Din intimplare m-am uitat pe teletext sa vad la ce ora este si acolo nu este insemnat cu patratelul de codificare,cu toate ca inca tind sa cred ca este o gresala a celor ce scriu textul!
Pe www.tvr.ro e pus patratelul, nu-ti fa nici o iluzie. Daca era FTA, il dadeau si pe Romania International live.
... ora meciului se apropie ... io tot mai sper macar la un feed necodat, ca poate machedonenii n-au "scule" adaptate ... :) ;)
Bafta,
zumeo
Frequency: 11003 - Pol: H - SR: 6666 - FEC: 7/8
Category: Sport - Football
Transmitted in: MPEG-2 4:2:0 (PAL)
Comments: Romania-Fyr Macedonia
Listening2
04-09-2004, 20:00
Incercati aici mie nu-mi intra deloc aceasta frecventa .Bafta http://www.satelliweb.com/index.php?section=livef
Frequency: 11003 - Pol: H - SR: 6666 - FEC: 7/8
Category: Sport - Football
Transmitted in: MPEG-2 4:2:0 (PAL)
Comments: Romania-Fyr Macedonia
M-AM GRABIT CA NU MERGE...SEMNAL ARE DA DEGEABA
Eutelsat W3A (7.0°E)
Fréquence: 11003 - Pol: H - SR: 6666 - FEC: 7/8
merge!
thunderfire
04-09-2004, 20:10
freq este buna semnal ok
sunetul deocamdata numai de pe stadion nu comentarii din studio
bafta ai nostrii
cONFIRM! merge!!! uRAAAAAAAAAAAAAAA :-)
Intrati in sunet,si comutati la tonul 2.Sper sa ramina fara sa il codifice...de la astia ne putem astepta la orce!!!
Ca sa nu se suprapuna ronurile comutati dupa preferinta stinga sau dreapta.
Urmariti si pe ORF Cascadorii risului(Austria cu Anglia)
mie nu-mi intra nimic aici...
Felicitari g@bi. este super ceea ce ai descoperit cu sonorul. esti tare si multumim.
confirm si eu merge si sonorul
multam g@bi
am prins si eu ....trebuia sa activez inv-ul....dar mai bine nu prindeam... :cry:
pina la urma bine ca am prins... :lol: :lol:
2-1 chinuit dar 3 puncte...
Pentru cine n-a vazut meciul, scor final:
Romania 2-1 Macedonia
Am ajuns sa ne bucuram ca batem Macedonia cu 2-1 :cry:
Nimeni(FRF&Co) nu mai aminteste ca totusi in grupa se mai afla si Olanda si Cehia.
f11
Asa este cind avem parte de un feed liber,meciul a fost chinuit si cam tras de urechi,a avut dreptate antrenorul Macedoniei cind a spus ca spus ca Romaniia a fost favorita doar pe hirtiie...ne asteapta un drum...foarte greu!
... un 1 - 0 cu Andorra shi io`s multzumit !
... decat 3 sau 4 puncte shi cu scor ca anu trecut cu Luxemburg, mai bine victorii chinuite, dar 6 PUNCTE ! ... parerea mea ...
Nu mai exista "echipe mici" ! Uitatzi-va ce s-a chinuit Frantza cu Israel ...
Bafta,
zumeo
irishman
04-09-2004, 23:41
man ... cum spunea cineva sa nu uitam ca suntem in grupa cu holland si cehia... cu meciuri din astea.. iesim pe locul 4 in grupa.. si asta cu noroc, ca pana acum am avut. Si inca ceva: sunt un antiIORDANESCU... un antrenor la o echipa nationala tre sa fie apolitic, ca sa nu mai vorbesc e si GENERAL (regula no.1 in armata .. nu tre sa apartii nici unui partid politic) sau poate general e numai o porecla?! :?
wambertos
04-09-2004, 23:57
@irishman
Ai dreptate cu Iordanescu!
1.Sintem de risul lumii civilizate avind un general de armata
la cirma echipei nationale si asta la aproape 15 ani de la revolutie!
2.S-a bagat in politica si mai si multumeste partidului.
3.Pupa icoane inaintea meciurilor,constient fiind ca numai Dumnezeu
il poate ajuta,neavind valoare.
4.Si asa am ajuns la cel mai important punct: nu cunoaste meserie si
foloseste metode primitive de comunicare!
Io nu sunt PRO-iordanescu dar ...
... sa nu uitam ca cu "icoanilii" shi cu "schemilii" lui am reushit la Mondialu din 94 sa facem cea mai buna performantza la un CM ...
... chestia cu politica in sport (fotbal) e destul de discutabila shi am putea dezbate problema mult shi bine ...
... sa nu uitam ca shi Ganea parca era prin partidul NG al lui Jiji ... iar se vorbea shi de jucatorii Stelei ca vor avea carnete de membrii in acelashi partid ...
... aia cu jeneralu io nu mai stiu dar parca era in rezerva, ca si altzi antrenori sau fotbalishti care ocupa functzii pe shtatele de plata ale unor Ministere ...
Bafta,
zumeo
irishman
05-09-2004, 00:09
nu am nimic impotriva nimanui sa fie in politica.. dar ca sa fii reprezentantul echipei nationale.. pai cum vine asta.. eu sunt UDMR-ist :D ... si dintr-o data nu ma mai intereseaza de nationala Romaniei
Fratzilor eu sa nu o luati de buna ca sunt UDMR-ist (nu am nimic nici cu ei)... :D
wambertos
05-09-2004, 00:16
"icoanilii" shi cu "schemilii" lui am reushit la Mondialu din 94
Sint de parere ca am reusit datorita unor fotbalisti de valoare mondiala.
Daca am fi reusit datorita lui Iordenescu, participam la Europenele 2004.
parca era in rezerva, ca si altzi antrenori sau fotbalishti care ocupa functzii pe shtatele de plata ale unor Ministere ...
Tu sti cum suna ascultind/privind din vest: "antrenorul nostru e general de armata"??
Tragedia e ca a fost numit general de armata DUPA revolutie si nu a fost obligat.
Ba mai mult,ca sportiv, trebuia sa refuze pt. ca nu traieste el din salarul ala de general.
Pentru mine suna penibil/sovietic!
"Stalin si poporul rus,libertate ne-au adus"
@wambertos:
... fara suparare dar comentariul tau e cam "partinitor" !
Adica atunci cand echipa merge bine e datorita jucatorilor iar cand merge prost e vina selectzionerului ... io zic ca adevarul e undeva la mijloc shi fiecare are partea lui de vina sau de merit !
... pina in min. 75 al meciului am socotit 34 (treizeci shi patru !) de gresheli personale ale tricolorilor ... shi nu pase de 50 de metrii "tactice" cii pase de 5-10 metrii, preluari, stopuri, deposedari, etc ... deci gresheli elementare de fotbalist "distrat" sau cu mintea in alta parte decat la joc ...
Bafta,
zumeo
sovietici , generali , politicieni , oameni buni , NOI NU AVEM ECHIPA DE MONDIALE , NICI MACAR DE EUROPENE.
poa sa fie ei si americani, priministrii sau seful statului , ai nostrii joaca jalnic.
sovietici , generali , politicieni , oameni buni , NOI NU AVEM ECHIPA DE MONDIALE , NICI MACAR DE EUROPENE.
poa sa fie ei si americani, priministrii sau seful statului , ai nostrii joaca jalnic.
Ai perfecta dreptate, nu sint deloc semne de reviriment in fotbalul romanesc. In primul 11 al echipei nationale joaca jucatori mediocri, sa nu mai vorbim de rezerve. Nu mai avem conducator de joc in echipa, apararea este nesigura iar atacul impotent. Campionatul national a fost distrus, si nu mai apar deloc jucatori de calitate. Iar despre profilul lor moral ce sa mai zicem, cel mai bun exemplu este Mutu, care este pe cale sa-si distruga talentul. Cum este posibil ca sa fie prins de politie conducind ca un nebun la 4 dimineata, cu 3 zile inainte de meci ? Iar Iordanescu l-a pus azi capitan ...
In plus, poate cineva sa inteleaga lupta oarba pentru titlu intre echipele bucurestene Steaua si Dinamo (si eventual Rapid), pentru ca apoi sa clacheze lamentabil in tururile preliminare din Champions League ? Se folosesc toate mijloacele in aceasta lupta, de la aranjamente de meciuri, pina la mituiri de arbitri, asa ca jucatorii nici nu mai de ce sa joace ... Iar cei care trag sforile nu sint interesati de performante, ci sa-si umple cit mai bine buzunarele...
"... ai noshtrii joaca jalnic ..." este o certitudine !
Dar nimeni shi nimic nu ne poate impiedica sa fim suporteri ai echipei natzionale a tuturor romanilor, cu riscul dezamagirilor dar shi cu euforia satisfactziilor ...
Am un prieten in Romania care face lucreaza la o firma ce se ocupa cu studiile de piatza iar concluzia lui e fara ezitare: romanii sunt un popor imprevizibil din toate punctele de vedere, inclusiv in sport !
Ei sunt capabili de ce-i mai bun dar shi de ce este mai rau ...
Fotbalishtii natzionalei sunt in stare sa treaca de la un 2-5 la un 5-1 cu Germania ... nu m-ar mira sa joace foarte prost cu Andorra shi sa bata Cehia pe 9 octombrie la Praga ... meciul cu Macedonia a fost "taiat" in mai multe partzi "extreme": ori jucau foarte bine, ori foarte prost ... e drept ca lipseshte acel "cap limpede" care sa conduca jocul ... dar shtitzi cum se zice: "Ashtia sunt ai noshtrii shi cu ashtia defilam"
HAI ROMANIA !
Bafta,
zumeo
... acum am dat shi eu peste articolul din Gazeta ...
Vineri seară, īn cadrul emisiunii "Nodul gordian" de pe postul local "Oltenia TV", moderată de ziaristul Mircea Canţăr şi avīndu-i ca invitaţi pe Ovidiu Ioaniţoaia şi pe Sorin Cīrţu, un telespectator a intrat īn direct şi a provocat stupoare. Interlocutorul, care s-a recomandat Paul, a afirmat că "azi-noapte, Mutu, Lobonţ şi Neaga au fost īn night-clubul Flora! Chiar eu am luat autograf de la Mutu!". Īn faţa neīncrederii celor din studio, telespectatorul a venit cu un alt argument: "Sīnt jucători atīt de cunoscuţi īncīt este imposibil să-i confunzi. Mergeţi acolo şi īntrebaţi". Cīteva minute mai tīrziu, un alt telespectator a confirmat īntīmplarea, pe urmă un altul.
Sub protecţia anonimatului, angajaţi ai localului au confirmat apoi prezenţa celor trei internaţionali īn noaptea de joi spre vineri. De asemenea, īn rīndul oamenilor de fotbal din Craiova se ştia deja despre această aventură. Cei trei ar fi sosit după miezul nopţii, au ocupat o masă şi au plecat la 6 dimineaţa! Au băut şi s-au uitat la programul de striptease oferit de cele 6 angajate profesioniste. Dacă despre Mutu şi Neaga se spune că au fost mai reţinuţi, Lobonţ s-ar fi afumat bine de tot, īnainte de a părăsi clubul īncercīnd să o ia cu el şi pe una dintre stripteuze.
... continuarea AICI (http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?c=1&a=22180) ...
... ATA ETE ! ...
Bafta,
zumeo
... Iar despre profilul lor moral ce sa mai zicem, cel mai bun exemplu este Mutu, care este pe cale sa-si distruga talentul. Cum este posibil ca sa fie prins de politie conducind ca un nebun la 4 dimineata, cu 3 zile inainte de meci ? Iar Iordanescu l-a pus azi capitan ...
@loko:
... stai "linishtit" ca Mutu nu joaca in urmatorul meci ...
A şi luat două "galbene"
Adrian Mutu va lipsi īn următoarea partidă pe care "naţionala" o va disputa cu Andorra, miercuri, īn deplasare. Căpitanul "tricolorilor" a primit aseară al doilea galben din această campanie de calificare pentru turneul final al Campionatului Mondial īn urma unui fault violent. El a intrat periculos, cu talpa pe tibia lui Popov. E bine că Mutu a primit cartonaş, el urmīnd să ispăşească suspendarea īntr-o partidă considerată uşoară, dar a şi riscat, primind avertismentul destul de devreme, īn minutul 23.
Bafta,
zumeo
sa bata Cehia pe 9 octombrie la Praga ...
Asa sa fie ! Dar faptul ca tinem cu echipa Romaniei meci de meci nu trebuie sa ne impiedice sa privim critic evolutia jucatorilor...
... departe de mine gandul sa devin "avocatul diavolului" ...
Dar haidetzi daca tot facem critica, sa fie constructiva acea critica ...
... asha cum s-a vazut meciul la tv shi trecut prin "prisma" microbistului sau a chibitzului din mine, io am vazut un joc bun tactic, dar catastrofal (in ansamblu) tehnic individual ... prea multe gresheli personale ... parerea mea ...
Bafta,
zumeo
normal ca tinem cu AI NOSTRII si daca pierd si daca cistiga , dar tre sa fim realisti , echipa noastra a facut zece pasi in spate ,pe cind tarile mici (asa zise slabe , care nu mai exista ) , au facut trei in fata.
asa-i realitatea.
pe Cehi ii batem numai daca merge toata echipa Cehiei cu o seara inainte de meci , intr-un bar de noapte si se destrabaleaza cum s-au destrabalat ai nostrii EROI.
dar sper ca nu intr-un asa BILIG GOGO-BAR, unde o bere costa nici macar 2.
salute
wambertos
05-09-2004, 03:18
@zumeo_
Toti sintem suporterii nationalei,fara exceptie!
Pe Iordanescu nu l-am laudat niciodata pt. ca nu am de ce!
Si nici pe jucatori nu i-am laudat cind au batut Germania cu 5-1 pt. ca
a fost degeaba.
Acum vezi ca nu sintem in stare decit de 2-1 cu Finlanda si Macedonia.
Lobont are probleme mari cu aloholu`.
A intervenit telefonic de citeva ori,in emisiunea "Procesul Etapei"
si am avut de fiecare data impresia ca era baut!
As vrea sa ma insel,dar nu cred.
... ma duc sa-mi fac un suc de morcovi, ca mi-a facut pofta Bugs Bunny ! :)
HAI ROMANIA !
eu am alta teorie si cred ca nu gresesc de cite ori jucam cu echibe ""slabe"" jucam prost cind jucam cu ehipe puternice este o placere de a te uita chiar si daca pierdem! iar cind jucam cu ""nordicii"" europei este un dezastru!! :lol: deci singurul lucru este sa facem ca "generalul" sa pupam icoanele si sa speram intr-o calificare!!!!!! :?
... acum am dat shi eu peste articolul din Gazeta ...
Vineri seară, īn cadrul emisiunii "Nodul gordian" de pe postul local "Oltenia TV", moderată de ziaristul Mircea Canţăr şi avīndu-i ca invitaţi pe Ovidiu Ioaniţoaia şi pe Sorin Cīrţu, un telespectator a intrat īn direct şi a provocat stupoare. Interlocutorul, care s-a recomandat Paul, a afirmat că "azi-noapte, Mutu, Lobonţ şi Neaga au fost īn night-clubul Flora! Chiar eu am luat autograf de la Mutu!". Īn faţa neīncrederii celor din studio, telespectatorul a venit cu un alt argument: "Sīnt jucători atīt de cunoscuţi īncīt este imposibil să-i confunzi. Mergeţi acolo şi īntrebaţi". Cīteva minute mai tīrziu, un alt telespectator a confirmat īntīmplarea, pe urmă un altul.
Sub protecţia anonimatului, angajaţi ai localului au confirmat apoi prezenţa celor trei internaţionali īn noaptea de joi spre vineri. De asemenea, īn rīndul oamenilor de fotbal din Craiova se ştia deja despre această aventură. Cei trei ar fi sosit după miezul nopţii, au ocupat o masă şi au plecat la 6 dimineaţa! Au băut şi s-au uitat la programul de striptease oferit de cele 6 angajate profesioniste. Dacă despre Mutu şi Neaga se spune că au fost mai reţinuţi, Lobonţ s-ar fi afumat bine de tot, īnainte de a părăsi clubul īncercīnd să o ia cu el şi pe una dintre stripteuze.
... continuarea AICI (http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?c=1&a=22180) ...
... ATA ETE ! ...
Bafta,
zumeo
Mda... Mutu a dezmintit totul spunind ca, chiar Iordanescu a fost alaturi de el toata seara si ca isi fac nume tot felul de coate goale cu astfel de afirmatii...deci nici eu nu stiu ce sa mai cred !!!
Dar un lucru e sigur :... va fi f. greu sa ne calificam. Sau daca o vedem critic si din alt punct de vedere :Finlanda si Macedonia sunt apte de niste surprize cu Olanda si Cehia daca joaca cum au jucat cu noi !!!
gabrield
06-09-2004, 16:44
Nu va fie cu suparare, pentru cei care afirma ca avem jucatori prosti care joaca prost, dar asta e rezultatul campionatului, unde nu exista competitie.
Cind o sa avem un campionat disputat corect, atunci sa vorbim de jucatori valorosi...
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.