View Full Version : casablanca...
ovidiumarius
15-09-2003, 00:00
cum as putea sa primesc date cu casablanca?am urmat pasii din forum dar nu primesc nimic...poate cineva sa-mi dea transporder-ul pe care emite sat@once(frcventa)poate a mea nu este buna si un PID list?
claudiuw
15-09-2003, 10:05
Trebuie sa ai instalat programul de pe CD original de la SS2 TV4PC, ii dai drumul si cand iti apare pe bara cu simboluri ( langa ceas) cu mouse dreapte (click) vi avea o lista cu provideri, alege Casablanca de acolo si tre sa mearga. :lol: Dupa aceea tre sa astepti transmisia de date.
Nu stie nimeni un site de unde sa downladez si io casablanca ca nu am cd de la placa cu ea
Maidanezu
31-10-2005, 12:34
mo am si eu o intrebare ...la mine tot zice waiting for a new transmision .. stie cineva ce trebuie sa ii fac?
Maidanezu
31-10-2005, 13:10
am rezolvat asta:)
cum ai rezolvato maidanezule????'
Mai stie cineva vreun provider in stilul casablanca Adica de a citi situri de internet si newsgroupuri Se poate face cu sky net asta sau este numa pt download
Maidanezu
01-11-2005, 12:50
cum ai rezolvato maidanezule????'prima data scosesem decat firewallu care il aveam extra.. uitasem sa scot si cel de la windows dupa aia lam inchis si pe acela si a loato , a inceput ala sa scoata limba :) si sa incarce anumite situri .. ...
dar am si eu o intrebare .. cum potzi sa modifici lista de situri ... ca itzi baga numai situri din germania frantza etc.. care nu ma intereseaza deloc?
merci asa ii cu firewall .cred ca daca dai in "vote" poti sa alegi siturile si informatia ce doresti. cred :roll:
Maidanezu
01-11-2005, 14:04
mersi .. dar cum pot sa sterg siturile care le are el acolo standard ca vad un gunoi si apas pe el dar nu se sterge nimic
mersi .. dar cum pot sa sterg siturile care le are el acolo standard ca vad un gunoi si apas pe el dar nu se sterge nimic
Salut
tu vrei sa vezi siturile care-ti vin??? si cele care nu vrei sa le descarci sa le blochezi??? foloseste AnouncementWindow este foarte folositor. 8)
Maidanezu
02-11-2005, 13:09
Salut
tu vrei sa vezi siturile care-ti vin??? si cele care nu vrei sa le descarci sa le blochezi??? foloseste AnouncementWindow este foarte folositor. 8)
vreau sale blochez pe cele care nu le vreau .. si sa adaog eu cateva care ma intereseaza... da sa adaug am gasit numai ca nu stiu cum sa le blochez pe cele care nu le vreau.. Anuyncementwindow il are cineva ca am gasit pe net cateva situri care il au dar canci nu merge sa il descarci ..mersi
gabipopa
02-11-2005, 19:56
ma, dar pana la urma la ce va foloseste ca va trimite niste site-uri ?! ce fel de site-uri sunt ?
skycleaner
02-11-2005, 22:38
Info si tot felul de shituri. Zicea cineva ca merge si downld insa eu nu am reusit nimic.
Am auzit ca ar fi si lyngsat lu la zi Este adevarat? ca io m-as multumi si cu asta ceva situri de feeduri sunt ? ca io nu am net acasa si mi-ar fi de ajutor
Info si tot felul de shituri. Zicea cineva ca merge si downld insa eu nu am reusit nimic.
merge download, la mine duce cu 3.5MB/s
Salut
vreau sale blochez pe cele care nu le vreau .. si sa adaog eu cateva care ma intereseaza... da sa adaug am gasit numai ca nu stiu cum sa le blochez pe cele care nu le vreau.. Anuyncementwindow il are cineva ca am gasit pe net cateva situri care il au dar canci nu merge sa il descarci ..mersi
ai nevoie de qtintf.dll, prifis2.3.....
gabipopa
03-11-2005, 10:14
si ce anume downloadezi ? ceva de folos sau ?
Maidanezu
03-11-2005, 13:28
merge download, la mine duce cu 3.5MB/s
aha merge sa downloadezi dupa situri sau de decat ce este pe satelit? mersi
Maidanezu
03-11-2005, 13:29
Salut
ai nevoie de qtintf.dll, prifis2.3.....
si de unde fac man rost de ele .. ca am cauta da nu am gasit nimic .. mersi frumos
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.