View Full Version : Danemarca-Romania
emule-ro
07-09-2003, 23:22
Stie cineva dintre voi daca putem urmarii meciul in direct, sau chiar inregistrat pe vreun post TV, sau chiar pe internet? Dupa ce au facut maga*ii de la TVR-int, nu mai am incredere in Teletextul si programul TV al lor. Am plecat de la schimbul 2, doar sa vad meciul "inregistrat" cu Luxemburgul, si ce au aratat ei: din timpurile bunicii.
Daca stie cineva unde putem urmari meciul, rog sa ne transmita tuturor.
HAI, ROMANIA :lol:
emule-ro :wink:
Salut !
Frateli, scrie shi posteaza shi tu la rubrica SPORT sau citeshte p'acolo ca mai sunt alte 2 topicuri pentru meciul asta "capital" !!!
HAI ROMANIA !!! :lol:
Bafta,
zumeo
Da il vom putea vedea pe canalul SPORTTV (Portugala)codat nagra pe 30 grade Wset Hai Romania.http:www.sporttv.pt/
Vedeti aici
http://www.sat.hu/e/football.htm
Smartman
09-09-2003, 08:45
http://www.sporttv.pt/includes/sporttvgrelha.asp?DiaInicio=10&MesInicio=9&AnoInicio=2003&DiaFim=9&MesFim=9&AnoFim=2003&Modalidade=1
Nu este in direct...... :cry:
emule-ro
09-09-2003, 11:38
Pina nu incep sa invirt antena si sa ma chinui, asi vrea sa stiu daca il pot vedea pe D-Box1 cu Amon 4.1 si cu 6in1 Files de la Digi, sau trebuie sa scriu alta carte cu Nagra files?
multumesc
emule-ro :wink:
Smartman
09-09-2003, 12:10
emule-ro
Poti vedea cu xin1 de la mine si gepeto dar inca nu se stie pe ce program...
Eu cred ca vom vedea pe DK1 in Viac**s 1 ( 5°W Sirius )
emule-ro
09-09-2003, 12:16
Multam, daca aflii ceva te rog sa ne anunti.
emule-ro
Eu cred ca vom vedea pe DK1 in Viac**s 1 ( 5°W Sirius )
Danezii vor transmite pe TV2 Denmark pe Thor (1 vest), codat in Conax. Iar conax se vede deocamdata doar cu asa ceva http://www.knplogic.co.uk/theshop/CC.html (vezi si pretul ...).
elrumano
09-09-2003, 13:09
http://perso.wanadoo.es/valentin.andone/privado/Dibujo.jpg
pai vedeti fta si da moto din romania :)
elrumano
Salut !
Ma fratzilor, mi-a revenit zambetul !
Eu stau in Singen, in sudul Germaniei, la 10km de Elvetzia ...
Si prind NILESAT 101 cu 78% nivelul semnalului shi 37% calitate cu o antena de 1m ... iar partea cea mai frumoasa este ca ART Sports 2 este inca FTA (martzi 09.09.2003 13:00 CET) ...
Nu va pot ura decat sa-l prindetzi shi voi shi sa profitatzi din plin de meci LIVE !!!
Hai ROMANIA !!!
Bafta,
zumeo
Smartman
09-09-2003, 15:20
Cred ca mai bine asteptam un FEED !!!!!
:x :( :cry:
... iar partea cea mai nasoala este ca ART Sports 2 NU MAI ESTE FTA (martzi 09.09.2003 15:00 CET) ...
Hai FEED ! Hai ROMANIA !!!
Bafta,
zumeo
Cred ca mai bine asteptam un FEED !!!!!
L-am asteptat si la meciul cu Luxemburg si nu a venit. Am asteptat si reluarea de pe TVR Int. si nu a mai fost.
Adrian.
Smartman
10-09-2003, 08:18
adipopa
Ai dreptate dar DANEMARCA are mult mai mult interes in
fotbal decit cei din LUXEMBURG.....
Nu a fost transmis in (Lu).....
Danemarca va trimite pe un feed la TVR1 meciul asha ca 65% avem
sanse sa-l putem vedea....
salutare..
am shi io o intrebare...daca s-ar putea..de ce nu face cineva care sta in romania, cu "tzeava" buna, un live stream?..asha putem vedeashi totzi ceilaltzi din afara meciul...chiar shi cei care nu au satelit....chiar daca imaginea e 320/280 :shock: ...tot e bine...marita se poate vedea...ce zicetzi?
emule-ro
10-09-2003, 16:32
Pe Teletextul de la TVR-int, arata la ora 21,15 ora Romaniei Danemarca-Romania (in).
Speram sal si arate.
Hai Romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emule-ro
Dragilor, am pt voi un link interesant, dar meciul de azi nu e de vazut live ci numai inregistrarea pe TVR Int - http://www.knplogic.co.uk/sport/
S-a trezit shi mami ... ! :)
Somn ushor ! Mai vino pe la noi la meciurile romanilor din Cupa UEFA !!!
Bafta,
zumeo
P.S. Mamica, shi daca vreau sa-l vad SIGUR pe SPORT TV de pa HISPA 30°W ??? Ca nu vreau sa iau tzeapa ca sambata cu TVRInternatzional ...
Pe DR1 (Teletext) la pag 306 "TV2 ora 19.05".... :cry: :cry:
nico
wambertos
10-09-2003, 19:06
Sperante!!!
Feedul dat de @scarface este activ de citva timp!
Acum 2 ore nu era activ!!!
Este o mira si scrie :
DR-TV
DNK01 1GX
Sirius 5°E
12608 V, 6111, 3/4
wambertos
10-09-2003, 19:14
Feed de la sat-benelux.com:
7°E
11142 - V - 6666 - 7/8
id: DNK-37
EURO 2004 qualifying match
KOT: 19:15 CET
VERIFICAT SI E OK !!!!!!
In cazu ca nu merge feedu', macar sa-l ascultati la radio RRI:
http://www.rri.ro/rams/audio2.ram
Tocmai s-a jurat unu de-acolo ca o sa-l dea, preluat de la RR Actualitatzi
cum verifici feedul ? dai auto search la receiver pe sirus si tre sa ti-l gaseasca automat ?
@musca
Feedul NU este pe Sirius ci pe EutelsatW3 (7E)
Adaugi la lista de transpondere 11142V, SR 6666, fec 7/8 si dai search
gompo
ok, merci
Numai ca la mine nu-mi campul pt apare fec 7/8
restul (frecventa, polaritate si 6666 apar) E OK ?
claudiuw
10-09-2003, 20:03
La mine nu se vede nimic, eu pe TV Polonia am numai 25% calitate :cry:
claudiu_escu
10-09-2003, 20:04
la naiba..au trecut 15 min si eu nu reusesc sa prind eutelsat W3 (7E) :(
o sa se duca si meciul si tot :(
e posibil in hannover sa nu poata fi prins? asta in cazul in care aveti timp sa postati raspuns si nu sinteti ocupati cu meciul :(
si in plus nu pot selecta nici fec 7/8 :(
apropos, cit e scorul? :(..
wambertos
10-09-2003, 20:04
Eu vad si acum!
Si inca cu comentar in limba romana!!!
INVACOM 0,3
Scor 0-0
http://www.livescore.tv/..
@musca
Da e OK, succes.
Eu in Olanda cu 0.90 nu am semnal.
nici la mine nu se vede - nu reusesc sa gasesc satelitul ala nenorocit :(( nu cred ca are semnal pe aici :((
claudiu_escu
10-09-2003, 20:07
eu am 85 cm diam. si nu reusesc sa prind nimic (in Hannover)...:(
de ce naiba??
la un live stream nu se baga nimeni din romania?........egoistilor
in bruxelles cu antena de 85 nu gasesc eutelsat.
o sa ma uit intr-o ora la tvri
:((
claudiuw
10-09-2003, 20:09
Eu in germania am reusit sa gasesc satelitul, dar nu reusesc sa gasesc nimic pe feedul respectiv. :cry: :cry: :cry:
musca
cu antena de 1,20 la namur......nimic....;sper le tvri
la namur nu iti merge nici cand e frumos afara ?
vad bine eutelsatu' mereu dar la frecventa asta n-am gasit nici un semnal
sper ca nesimtitii aia de la tvri sa nu faca din nou vreo magarie si sa schimbe programnul cu 5 min inainte . . . cum au facut cu luxemburg - I-am sictirit rau atunci :twisted: :twisted:
wambertos
10-09-2003, 20:17
Cine mai vede meciul pe feedul asta?
Sint singurul???
eu reusesc sa vad programe de pe 7E dar, nu gasesc feedul :((
irishman
10-09-2003, 20:20
1-0 pt danezi
wambertos
10-09-2003, 20:20
1-0 pt. Danemarca, din penalty(discutabil) !!
claudiu_escu
10-09-2003, 20:22
in Hannover ploua si nu reusesc sa prind deloc satelitul :(
la ce ora este pe tvri? lasa ca ma uit pe site-ul lor...
speram ca meciul asta sa il vad si eu :(
dirtyfreddie13
10-09-2003, 20:23
7E vad bine ... insa feed-ul cu pricina nu intra!
menu humi, dau advanced search, pe frequenta 11142, vertical, 6666,7/8, imi da Service search failed (tuning fail) :(((
stie cineva ce se intampla ?
mda - am gasit satelitu w3 - am gasit polonezii dupa 11175 - dar nu gasesc feedul de le 11142 de loc :(
wambertos
10-09-2003, 20:27
Pina si cu Dreambox vad feedul!
Dreambox care are un tuner de kk!
La un simplu search l-a gasit!
INVACOM 0,3---multumesc lui @007/Ro pt. recomandarea de a cumpara acest LNB
asta inseamna ca e frecventa gresita din cauza ca nu-l gaseste....se mai intampla,ori ploua si pe la tine
sorry - nu am humi - nu pot sa te ajut
nu ploua, dar sunt ceva nori :(
Adi Ilie
10-09-2003, 20:29
min 44
1-0 pentru danezi,gol Thomasson din penalty care n-a existat.
Meci pe ploaie care n-a aratat pana in acest minut nici o ocazie pentru ambele echipe.
In acest ritm nu vad cum am putea sa egalam.
AFARA CU mIRCEA sANDU !!!!!!
DEMISIA DOMNULE iORDANESCU !
SUNTETI DEPASITI.
DEJA SUNTEM IN LUMEA A TREIA A FOTBALULUI.
DEZASTRU by mIRCEA sANDU
wambertos
tu prin care coltz stai de-i prinzi?
@wambertos, cum ai introdus canalul in receptor ?
Am mai reglat antena si am reusit in Olanda sa vad feedul.
Am 80% pe polonezi si 30-50% pe feed
Adi Ilie
10-09-2003, 20:34
FEED-UL intra perfect in Bucuresti.
Aud acum comentariul dintre Emil Gradinescu si studioul din Bucuresti.
Adi Ilie
wambertos
10-09-2003, 20:35
@crify
Cautare manuala! Atit si nimic mai mult!
Cum am spus: 100cm Gibertini cu 0,3db INVACOM!
Cit de mare e antena ta?
@irisus
Lake Constance!
E interesant asa un feed, zice unul lu alaltu`: "pai da mai tare Emile,
ca e galagie aicea, in pastele masii"
Cultura multa!
80 :( mai sap :(
pe M6 am semnal 59%, iar pe polonia 28%
freestyle
10-09-2003, 20:38
7E feedul merge semnal 25
imported_admin
10-09-2003, 20:43
Ma uit la meci pe internet. Un site danez face streaming si sunt fortat sa il aud pe Ilie Dobre cu un minut intarziere :(
Oricum, nervi...Penalty ca asta nu dadea nici bunica :(
admin
irishman
10-09-2003, 20:44
da adresa te rog...
Am reusit sa vad si eu ultimele 20 de minute (n-am inteles pt. ce s-a dat penalti), parca s-a imbunatit si semnalul (acum in pauza iar a scazut). La mine a mers mai bine pe frecventa 11143 V. Din pacate si in centrul Germaniei (ca si la Copenhaga) ploua, asa ca nu sint conditii optimale de receptie.
Cu ce APID se aude in romana (la mine se aude numai zgomotul de fond de pe stadion) ?
imported_admin
10-09-2003, 20:46
da adresa te rog...
Pentru cei care au conexiune lenta recomand http://www.livescore.net/ si http://www.euro2004.com/live/competitions/EURO/matchcentrelight/matchday=13/day=1/match=69312/index.html
Streamuri :
http://fodbold.tv2.dk/stream.asx
http://sporten.tv2.dk/landskamp/live/
Have fun !
admin
Adi Ilie
10-09-2003, 20:46
La mine a picat feed-ul :( dupa ce aveam 80% semnal
Se pare ca sunt probleme cu feedul.
Pana si pe Romania 1 imaginea are macroblocuri
a inceput pe rom international
wambertos
10-09-2003, 21:03
1-1
MUTUUUUUUUUUUUUUU
GOOOOOL !!!!
1-1
A marcat Mutu
valentino
10-09-2003, 21:05
GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
1-1
GOOOOL !!!
Danemarca-Romania 1-2
A marcat Pancu
valentino
10-09-2003, 21:15
GOOOOOLLLLLLLL
2-1
valentino
10-09-2003, 21:23
8 MIN
valentino
10-09-2003, 21:38
2-2
satenicu
10-09-2003, 21:38
Fuck
2-2
:cry:
irishman
10-09-2003, 21:42
sa-l ia naiba pe arbitru....
Adi Ilie
10-09-2003, 21:54
sa nu uitam ca am ratat 3 ocazii doar cu portarul.....putea fi 5-2.....
FUCK YOU arbitrule jegos..labagiu imbecil
Oare numai arbitri sint devina jucatorii nu? :?:
Trimiteti virusi si spam aici :
info@ursmaier.ch
...*ti-l !
irishman
10-09-2003, 23:03
Suntem o natie ghinionista... asta e... poate castigam la altceva.. desi nu vad la ce am putea. Poate la mondiale in 06
Priviti ce echipe sunt aproape calificate :
Bulgaria(100%),Elvetia.
ce echipe vor putea sa joace barajul :
Slovenia,Bosnia,Islanda,Grecia,Letonia,Ungaria,Tar a Galilor
Fara alte comentarii.
Ma bucuram mai mult de o victorie a Romaniei decat de spargerea conaxului.
Asta e ! Ma doare capul. :evil:
Este relistic sa ajungem si noi la baraj!
Poate este mai bine sa cstigi la baraj decat a ajunge la Euro cu gindu ca esti cel mai bun ( ginditi-va la Germania 2002) :lol:
Daca Norvegia nu cistiga cu 8-0 suntem pe locul 2.
Daca Norvegia nu cistiga cu 8-0 suntem pe locul 2.
Nu-i adevarat, conteaza meciurile directe. Norvegia ar trebui sa faca egal acasa cu Luxemburg (?!) iar Bosnia sa nu cistige cu Danemarca. Calculele astea nu au insa nici un rost, puteam sa ne calificam pe mina noastra. De 3 ori singuri cu portarul, e inadmisibil sa ratezi cu atita seninatate ! Danezii cind ne-au prins in pasa proasta ne-au dat 5, noi de ce nu am fost in stare sa inscriem inca un gol ?! Atunci nu le-ar mai fi ajutat nici arbitrul la nimic danezilor ... PACAT !
Fratzilor microbishti
De la anceput vreau sa va spun ca eu sant afon ca capitolul FOTBAL dar
citind randurile voastre am antzeles ca echipa Romana a pierdut din cauza arbitrului aceasta afirmatzie (scuza) apare an proportzie de 80%
cand Romania pierde, de ce sant arbitri ampotriva Romanilor? oare asha sa fie.Patriotismul de multe ori te orbeshte cand e vorba de fotbal shi nu vezi ori nu vrei sa vezi realitatea ca altzi sant mai buni. Shi daca altzi sant mai buni atunci ca sa castigi trebuie sa ai mare noroc (vezi ultimul campionat mondial, Germania a meritat locul 2? altzi au fost mai buni dar Germania a avut MULT noroc.Asa ca dragi microbishti de data asta Danemarca a fost mai buna iar Romani nau avut noroc. Iar daca au ratat 3 ocazii clare atunci cine e de vina arbitrul, ori vedetele care nu nimeresc poarta. Dupa cate stiu eu fotbalul se joaca pe goluri nu?
Stiu ca miam aprins paie-n cap cu afirmatziile mele dar asta e realitatea
trebuie recunoscut cand adversarul e mai bun.Un sportiv adevarat shtie sa shi piarda cu capul sus.
gagi
oradeajar
11-09-2003, 07:38
Acest 2 - 2 doare chiar mai tare decat oricare dintre rezultatele fotbalului romanesc din ultimi doi ani. Este curat chinion!!! Ghinion care face ca prostia si ticalosia conducatorilor fotbalului romanesc sa se vada.
1. Trebuie sa invatam de la Italieni ca inainte de a visa la calificari trebuie, cel putin, sa nu pierdem acasa. Ce bune erau doua egaluri cu nordicii la Bucuresti!!!?;
2. Indiferent de anotimp sau conditii meteo fotbalul se joaca pe gazon. Nu a existat asa ceva nici pe "Ghencea", nici pe "Lia Manoliu"!!!Fotbalistii nostri stiu juca fotbal pe gazon!!! Ce pacat ca nu l-am avut cand a trebuit!
3. Golul egalizator al danezilor a fost in timpul de joc!!!. Pentru fiecare schimbare se acorda o prelungire de 30". Soava a fost introdus in teren dupa ce au fost aratate cele 4' de prelungire.Deci...!?
4. Penaltiul a fost inventat!!! iar prestatia lui Urs Mayer poate fi incadrata la categoria "RUSINICA MAXIMA"!!!
5. Mircea Sandu, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu & Co. trebuie sa plece sa lase aceasta echipa sa creasca si sa faca performanta in viitor.
6. Enachescu si Gradinescu sunt in continuare dobitoci iar datorita lor televiziunea de stat o rusine.
HAI ROMANIA, BRAVO BAIETI!!! chiar daca am pierdut prezentul, viitorul este al nostru. VOM FI SIGUR LA MONDIALELE DIN 2006!!!
JAR
valentino
11-09-2003, 08:39
@oradeajar are perfecta dreptate indiferent cat ne doare
-trebuia sa mai inscriem odata (si am avut o gramada de ocazii)
-meciul se termina cand arbitru (chiar daca este un DOBITOC) fluiera
-JORDANESCU A GRESIT schimbandul pe GANEA
-in aparare in ultimul minut AM FOST VARZA nici nu stiam unde sa degajam mingea. EU CRED CA SUNTEM IN STARE SA CASTIGAM SI FARA SA ARUNCAM MINGEA IN TRIBUNE IN ULTIMELE MINUTE!!!!
-mai avem mult de invatat la capitolul pastreza-ti calmul si PASTREAZA REZULTATUL (AVEM MULTE DE INVATAT DE LA ITALIENI; DAR POATE ACUM CAND CHIVU JOACA LA ITALIENI VOM INVATA MAI MULT)
DIN PACATE ACUM SUNTEM LA MANA REZULTATELOR!!
CHIAR DE ACUM UREZ SUCCES ECHIPEI NATIONALE PENTRU 2006!!!!
Nu am inteles de ce nu am tinut mingea la ultimul corner si am aruncat-o aiurea in careu (arbitrul i-a si aratat lui Muntenu ca va mai prelungi meciului cind acesta isi tot aranja mingea la corner). A vazut cineva finalul meciului de simbata Macedonia-Anglia ? Englezii (deci nu era Italia !) au tinut mingea la coltul terenului cu cornere si auturi consecutive aproape 5 minute ! Noi trebuia sa mai rezistam doar 30 de secunde ...
fabian23
11-09-2003, 09:46
Oricat de dureros ar fi ne-am batut singuri.
Subscriu la cele spuse in topicul de mai sus.
Ar cam trebui sa invatam de la Italieni.
FAbian23
Pe Ganea trebuia sa-l lase in teren.
La meciul cu Anglia de la fostul CE el a fost cel care a avut singe in el si a marcat lovitura de la 11m.
E adevarat ca prima repriza a jucat sters, dar toata echipa a jucat asa. Ganea e mai experimentat si decit Mutu si cred ca ar fi marcat daca ar fi avut ocaziile din finalul meciului.
In fine, ce sa o mai lungim, ne-am facut-o cu mina noastra!
valentino
11-09-2003, 13:59
Ma bucur ca sunt si altii de acord cu mine!!!
Aceleasi lucruri le-am scris si eu.
Cyberino
11-09-2003, 20:40
Si eu credeam ca conteaza golaverajul :((.Pacat dar asta e si trebe sa recunoastem ca au avut un portar f bun. Si al nostru este de milioane dar asa se intimpla cind esti ghinionist.....
vBulletin® v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.